![]() |
Quote:
Az energiatakarékosság szerintem ebben eléggé mellékes :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
gondolat kisérlet: 1 hét totális áramszünet.... nem kellenek már biológiai fegyverek csak az áramszolgáltatást bénítsd meg 1 hétre :) |
Quote:
A 300 lóerős autó se megy folyamatosan 300 lóerővel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A teszt alatt a 150Wattot Quake3 közben produkálta, ha csak cd-t írsz, akkor 80Watt, ha neadjisten nem csinálsz semmit, csak bámulod a monitrt, akkor 72. Nyilván ez gépenként változó, de azt ne mondd nekem, hogy 580Wattot használsz az otthoni gépeddel, mert akkor megkérdezem, hogy azzal sütöd-e a vacsit is, esetleg tényleg rá van-e kötve a fagyasztóláda... :) |
Quote:
on: tudod mit? nem is érdekel annyira hogy mennyit fogyaszt. nem ez a lényeg. Nem mondok nagy adatot, csak egy TESCO 1 nap alatt mennyit világít? egy év alatt nem fogyaszt egy ember annyit... nem az áram a lényeg, majd ha a légkondiról vitázunk akkor az lesz:P |
Quote:
Úgyhogy a kísérlet egy újabb állomása: akivel eddig neten beszéltél fillérekért, azt inkább hívd fel telefonon, és költs rá sokezer forintot. ;) |
Quote:
találkozz velük wazze :))))) |
Quote:
|
Quote:
...Nem, azzal inkább menj el valahova és beszélj személyesen is néha.;) (megint megelőztek, ilyen nincs...:D) |
Quote:
Kocsival 4800 + a matrica az március 24-én csak 1200 forint, akkor az 6000. Ha nem autópályán megyek, akkor 5400, nyerek 600 forintot, igaz 2 órával több az oda-vissza út. :) |
Quote:
amúgy sétálj :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
még mindig az energiagazdaságosságon lovagolsz holott nem az a lényeg :P |
Quote:
|
Na akkor most nagy onkritikusan ezt a temat lehet is atmozgatni a viccek koze, igy erzem..... :D
|
Quote:
Egyébként érdekes ötlet. én pl. szeretném csökkenteni az üvegházhatás egyik fő okozójának tartott gáz termelését (CO2). Megrendezem a Hold your breath day-t. Ki csatlakozik? |
Quote:
"We expect many people who shutdown will, instead of staying inside all day, get in their cars and travel somewhere" Akkor ezt a két napot ne tegyük túl közel egymáshoz. ;) Sőt, javasoljuk az autómentes napot szervezőknek, hogy ők meg bosszúból javasolják azt, hogy inkább maradjon mindenki otthon, és számítógépezzen. :D |
Ilyen erővel a zajártalmakra való tekintettel csináljunk egy néma napot, akkor nem lehet autózni, számítógépezni, beszélgetni, max halkan osonni és nézni a másikat....:P
Energiatakarékosság szempontjából kitűnő és még környezetbarát is... |
Quote:
|
"We suggest you switch off your games consoles on 24th March too, but it’s a personal choice."
És akkor most már végképp halvány elképzelésem sincs, hogy mi is a céljuk ezzel. Ha a games console csak ilyen opcionális lehetőség, szemben az Internetezéssel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár a napon nem is élnek emberek. Ki érti ezt ... |
Quote:
|
eskuszom megfogadom... :) ugyis unnepelni kellene vmit :)
|
Holnap lesz a nagy nap!!!! :D:D:D
|
Follow-up... :)
Ki bírta ki, és ki mit csinált helyette? :D |
Hmm, a hivatalos oldal meg átment félig szex-oldalba, gratulálok nekik, ennek így marha sok értelme van... :-/
|
Quote:
Én nem voltam itthon, úgyhogy nálam meg volt az egy teljes nap gép nélkül, az más téma, hogy nem 24-én..:P |
nalam sajna nem jott ossze :(
igaz, hogy voltam tesomnal delelott meg este wellnessbe mentunk, de a delutan muszaj volt leulnom a gephez, mert nem tudtam mar mit csinani :) |
Quote:
|
Én meg esküvőn voltam, úgyhogy önkéntelenül is betartottam, nem kapcsoltam be a gépet csak másnap, hajnali 2-kor :)
|
Quote:
egész nap itt ültem :D |
Mivel az gyenge kifogás lenne hogy dolgom volt a gépen, így csak szimplán elismerem hogy teljes egészében végig kockultam a napot - na kisebb megszakítások voltak azért ... :)
|
Ha ez a jeles nap szombaton volt, akkor jelentem teljesítettem a kihívást :D Reggeltől másnap hajnalig az Asztalitenísz EB-n voltam és stíröltem a pingpongozó csajokat :D
Daniela Dodean (Románia)a nyerő :) Mindamellett, hogy extra jól játszik, valami elképesztően szépséges :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |