![]() |
Quote:
Ezzel Te adtad ki mert aki nem tudja miről van szó mostmár elárultad annak is:p |
LotR, ha felette vagy, igen, akkor elég problémás lereagálni a dolgot hatékonyan. Ha szöviben van, zúzni kell azt (csak nem 4 ember ellen kell küzdeni:D ), vagy növelni kell a távot... Vagy pedig csak van a szövidben egy még jobb tolvaj, mint ő és akkor vica versa:-) Vagy légy vándor:-)
|
Quote:
Felfelé nincs út mert a top 50. hely környékén vagy pl.: 4. szinten. A tolisod vándor de lefelé nincs esélye 7-8 körre beférni, míg az ember csak körönként 1x nyugodtan benézhet hozzád, a szövetségesei lezuzva 4 körre, esetleg már szabin vannak. |
Quote:
Nem tudom elképzelni, milyen súlyos károkat tud okozni egy tolis, 7-8 kör távolságból... |
Quote:
tegyük fel 32k egy varázsló ára , nos ha veszünk egy tulélő óriást, ami ritka 6-7 körröl az ember tolis gyilkol nála 95-150 varázsló között, ezt aszem olyan 12x egy nap megteheti= 1140-1800 varit jelent, ami 36.480.00-57.600.000 aranyba kerülhet az adott országnak... És hol itt az igazság? :) |
Quote:
Amúgy nem értem, hogy a 40% tekivel mi a gond az embernél. mert lopható? Akkor ne tartsa bent, vagy tartson több tolit. Most ennyi erővel a törpék is jöhetnének sírni, hogy tőlük is lehet lopni a tekit... |
Szerintem az a tolis tudja jobban is hasznosítani a tolvajait, mint hogy 6-7 körre lévő túlélő óriásokat molesztáljon:) Közben elkopnak a tekijei és pótolni kéne, a szövije épületlistáért és szöviderítésért kiált:) Közben alulról is jön egy régi ellenség, ott kellene írtani...:) Annyi minden közbejöhet:-)
|
Quote:
dav bárcsak így lenne de amíg nem így van, 3-4 nap alatt több 100 milliós kárt csinált komolyabb erőfeszítés nélkül, amit csak tehetetlenül nézhet az ember, régi ellenség nincs, mert ha gyepálják és nem reagál nincs benne pénz nem piszkálják..., szövetségesei pedig önellátók és esetleg leszabiztak mert nem bírták a nyomásunkat.... Így +20-30% védelemre is szert tesz... Még valamit? :D ja és nem ellenkezni akarok de ez tapasztalat volt!!! |
Quote:
Diplomácia?? Fenyegetni ? Mivel? hogy majd egyszer 2 körre jön, és akkor kinyírom, elég gyenge fenyegetés amin csak röhögni lehet... 40% tekinél a gond hogy le lett szavazva ,mert az ember nem egy fél gnóm hogy tekercsekben legyen az ereje..stb...stb... A törpék meg nem jöhetnek sírni lásd. Ati hozzászólása egy másik topicban;) |
Akkor bizony bontok és lemegyek hozzá egy éjszaka és beköszönök párszor. Vagy restartolok és alulról ütöm. Vagy a tolis szövi mmegy le és kitekizi. én tuti lépnék valamit
|
Ja és főleg: kiteszem a varijaim nagy részét a piacra. Írtson a maradékból ha akar...
|
Quote:
7 körről van szó, ami a csopi első 100 helyénél bizony csúnyán sok hektárt jelent, ami e jelenlegi nyersanyag árak mellett többe kerül, mint elviselni az embernek az inzultálását... De jól mondod lépnél, ez megoldás lett volna, nade nehogy már egy 0 játéktudással rendelkező ember tolvaj üldözzön már fel egy erős sövetséget... Problémás jelenleg a tükörvarázs! Túl erős, de ez akkor lett elszúrva, amikor Bubba 4-4,5 -szeres javaslatában nem egyeztünk, meg és egyesek túlbuzgón már az 5*-ért kiálltottak, hogy mé így is gyenge az ember..:( |
LotR, piacoltatni kell a varikat olyankor, ne tudjon miből írtani. És ugorj át a Gyűrűk Urás topic-ba szavazni;-)
|
Quote:
Megoldások vannak ,meg is oldódott ,de akkor is hibásnak érzem ezt a spec varit az embernél... |
LotR bácsi, most az óriásnak, akit bántanak, lehetnek más ellenségei, akik miatt nem mer piacoltatni, de az ember, aki bántja, az ráér csak vele foglalkozni?:) Lehet annyi egységet kirakni, hogy totál ne érje meg bemenni varit írtani.
|
Quote:
Ebben az esetben se érte meg neki mégis csinálta ,mert megtehette minden retorzió nálkül és ezaz ami nem hiányzik a játéknak! |
Quote:
hanem azon hogy mennyit tejelnek Uwel-nek, hogy megvédje vagy megbosszulja őket:D :D |
Quote:
Dav még mindig nem érted, semmi gondom azzal ha valaki piszkál, akár milyen messze legyen... Nekem azzal van bajom ,hogy létrejött egy olyan faj ami távolságból úgy árthat másnak, okozhat jelentősebb károkat hogy különösebb játék tudása lenne hozzá... és nem lehet ellene tenni semmit!!! Ez sztem gond... |
Nah, "játszásiból" (Istenem, de jó szó:D ) megcsináltam a félszerzet kis bemutatkozó szövegét:)
Félszerzet A félszerzet a Hódító világának egyik legbosszantóbb népe. Teljesen közömbösek a világ történései iránt, unott nyugalmukból semmi sem tudja kizökkenteni őket. Egyetlen kivétellel. A félszerzetek ellenállhatatlan vágyat éreznek a különböző csecsebecsék, drágakövek, pénzes erszények eltulajdonítása iránt. Egy ősi mondásuk szerint: "Ami ma a Tiéd, holnap az enyém!" A félszerzetek szeretik a természetet és a hasukat. Kevés hasznosabb tevékenységet tudnak elképzelni pár korsó sör elfogyasztásánál és egy békés szunyókálásnál egy lombos fa árnyékában. Réges-régen titokzatos kapcsolatok fűzték őket egy rég letűnt varázsló-nemzedékhez. Tőlük tanulták meg, hogy tudnak hatékonyan védekezni más fajok ártó szándékaival szemben. Speciális varázslat Tükörvarázs A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz, ha az ellenfél varázsereje kevesebb, mint az ő varázserejének 4 és félszerese. Ha azonban az ellenfél több, mint 4 és félszer akkora varázserővel rendelkezik, akkor a tükörvarázslat hatástalan, az ártó varázslat pedig sikerülni fog. Előnyök: nincs Hátrányok: nincs Még az ember van hátra, és elégedett leszek magammal. Mephistó, ösmerem az írói vénádat, segíthetsz.;) Sőt, ezt is átírhatod, Benned megbízom:D (Természetesen bárki átírhatja:-)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aztán máskor udvariasabban, mert rád ülök teljes vértben és nézegethetsz:mad: |
Quote:
|
csak onnan látszik, hogy LotR beidézte az eredetimet, és azóta más lett:) Persze, nem könnyű észrevenni, de felelőtlenül kétségbe vonni ezért a másik épelméjűségét azért durva. :D Olvasni kellett vóna, ha má beszósz;) Amúgy nem haragszom, ez nem a Hódító:D
|
Quote:
Mea culpa Örök tisztelettel: Xeper :) |
rendben, varázsoltam Rád egy napsütést:)
|
Visszatérve a topic eredeti témájához, mit szólnátok ha az embert úgy módosítanánk, hogy az óriáson kívül másik varis fajnak legyen alkalmas?
Ilyesmihez mit szólnátok: Lakiteki: 40% Haditeki: 40% Mágiateki: 40% Specvari: Tükörvarázs: Minden ellene indított TOLVAJ akciót visszatükröz, kivéve, ha a támadó tolvajlási ereje nagyobb mint az ő tolvajerejének 5x-öse. Előnyök: A varázslók 15%-al erősebbek. 10%-al kissebb élelemfogyasztás. A tudományágakban alapból 10% (15%, 20% ?) búnusza van (tekik nélkül). Hátrányok: +30% veszteség támadás esetén. Az építési költség 50%-al magasabb. Kössz a figyelmet, és (a remélhetőleg konstruktív) véleményeket. |
Szia Artúr és köszi, hogy hozzászólsz a topic-hoz:) Már többen jelezték nekem, topic-on kívül is, hogy akkor az ember valójában lehetne kicsit varisabb, az óriás mellé. Én most már hajlok erre is, csak a spec.varázsának elsősorban más legyen a neve, mert a tükörvarázst odaadtam a félszerzetnek:) A többin elkezdek gondolkodni, mihelyst lesz egy kis időm és hátha addig még más is hozzászól:)
|
A specvari neve lehet akármi. Én kissebb falatnak látom egy már meglévő faj módosítását mint új faj bevezetését. Ráadásul most van 3 tolisnak való faj (félelf, elf, ember) így viszont lenne 2 tolisnak, két varisnak való. Egyensúly....
|
Quote:
|
Szeretet. Ez legyen az új faj:D
Különben Varisnak ott az Oriás minek Varis. Szerintem egy termelő jellegü ország kéne ami megállja a helyét alsóbb szinteken is. Illetve olyan varis-tolisok amik megállják a helyüket jobban Aban |
Quote:
Jaj, megy az órám:o |
Az elf előnyei nagyobb hekin jönnek ki. Mondjuk 500-600 heki körül. Lehet belőle igen korrekt tolist építeni.
|
Quote:
Szal lehetne egy varisabb faj, De mondjuk szerintem az emberre ez a semlegesség teljesne jól ráillik. Viszont. mondjuk nekem az elf olyan varisabb. És bekéen vezetni a farkasembereket mitn magányosfarkasnak jó faj.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Különben azért van elhadisodva a játék, mert a Hadik tudnka egyeüd l földet szerezni.
Szerintme ha a föld szerzés hatékonyságát 2%kal lecsökkentenék kiegyenlitödnének a hadisok varisok toolvajok ereje. |
Quote:
Ott tartunk, függetlenül attól, hogy az elf mire jó, és hogy a félszerzet legyen mintúj tolis faj az ember helyett: az ember legyen varisabb, hogy az óriás ne legyen annyira egyeduralkodó. Itt tessék folytatni, aki óhajtja:) |
Quote:
Szal én ezt mint a fajok próblémájinak megoldására irtam. De akkor ez sulytsa csak az orkokat Oriásokat gnómokat |
All times are GMT +1. The time now is 13:52. |