Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Körváltásig hátralévő idő... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1535)

Arwen 03-07-2007 12:55

Ezek szerint fejből tudod, hol, mikor van kv. :p

LotR 03-07-2007 12:58

Ati még ne írjuk le ezt a felvetést, korán van még temetni...;)
Javulnak az arányok... :D

Xeper 03-07-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78489)
Ati még ne írjuk le ezt a felvetést, korán van még temetni...;)
Javulnak az arányok... :D

Honnan nézve? 50%-kal gyarapodott a nemre szavazók aránya :p
Viszont az erős 2/3-os többséget elérte az igenre szavazók száma :)

Ati 03-07-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 78527)
Viszont az erős 2/3-os többséget elérte az igenre szavazók száma :)

Akiknek egy jelentős része csak szavazott, de annyira azért már nem érdekli őket, hogy hozzá is szóljanak a témához... :)

Meteo 03-07-2007 15:16

Én spec azért tartanám hasznosnak mert, sokszor jártam már úgy, hogy piacon bevásároltam, nem figyeltem mikor van kv, aztán ugrott minden amit vettem.

Szerintem ha ott figyelne az idő, én is jobban figyelnék. ;)

Kutyuleee 03-07-2007 18:40

Én szavaztam, de nem irtam semmit, mivel mindent elmondtak melette amit én is mondtam volna, gondoltam nem offolok azzal hogy 10.ként irom le ugyanazt.
sztem ez nem egy olyan téma ahol tul sok minden lehet pro és kontra... max vkinek teccik az ötlet mert több orija is van és nem mindig van észnél ha éppen éjszaka hazatántorogva néz be ide, van akit meg zavarna a visszaszámláló a tetején, esetleg nincs rá szükségük...

Stev 03-07-2007 20:02

Támogattam én is az ötletet, mert szerintem hasznos, bár nem a last minute támadásokhoz, hanem inkább a piachoz mint ahogy többen említették, aki last minuteben akar támadni, vegye magának a fáradtságot arra, hogy figyeli az időt. A folyamatos visszaszámlálást viszont én is feleslegesnek érzem, elég ha mutatja hogy körváltás "ekkor", max az utolsó mondjuk 3percben átvált egy feltűnőbb színű 3> feliratra.

csukja 03-07-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 78621)
Támogattam én is az ötletet, mert szerintem hasznos, bár nem a last minute támadásokhoz, hanem inkább a piachoz mint ahogy többen említették, aki last minuteben akar támadni, vegye magának a fáradtságot arra, hogy figyeli az időt. A folyamatos visszaszámlálást viszont én is feleslegesnek érzem, elég ha mutatja hogy körváltás "ekkor", max az utolsó mondjuk 3percben átvált egy feltűnőbb színű 3> feliratra.

ezt támogatom

skiti 03-07-2007 22:52

párszor már néztem bután kv-kor piacozás közben:)
talán íg y ez nem fog előfordulni:D
ha meg igen akkor mostmár nem lesz mire fogni:eek:
:D
támogatom:)

Goldy 03-08-2007 05:52

Úgy már nekem is jobban tetszik a dolog hogy ha csak az utolsó 5-3 percben jelenne meg, de nem igazán tetszik hogy a villogók helyén lenne. A dizájn miatt tuti oda a legkönnyebb betenni de ott spec engem marhára zavarna.

Nem tudom mennyire megoldható, de nem admin orinak 6. villogóként egy órát betenni ami az utolsó 5-3 percben el kezdene villogni? Akkor ha épp nem aktív ablakban van az ország is látható lenne hogy hé mindjárt körváltás...

Kancsendzönga 03-08-2007 06:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 78679)
Úgy már nekem is jobban tetszik a dolog hogy ha csak az utolsó 5-3 percben jelenne meg, de nem igazán tetszik hogy a villogók helyén lenne. A dizájn miatt tuti oda a legkönnyebb betenni de ott spec engem marhára zavarna.

Nem tudom mennyire megoldható, de nem admin orinak 6. villogóként egy órát betenni ami az utolsó 5-3 percben el kezdene villogni? Akkor ha épp nem aktív ablakban van az ország is látható lenne hogy hé mindjárt körváltás...

alakul, ez már nem lenne zavaró, de sztem ne villogjon, azt sem szeretem, h a fórum villog, mikor már olvastam, ez meg még csak nem is esemény...

Ati 03-08-2007 08:03

Quote:

Erre szerintem minden órában azt hinné, hogy valami fontos történik... :) Ráadásul ettől megint nem tudod, hogy csak 3 és fél perc van kv-ig, vagy épp lekésted.

AMúgy kitaláltam az ideális megoldást. :D:D:D:D:D

Nincs villogó, nincs felirat, de ha nincs ott gomb, akkor kattintható az a rész, és egy külön oldalon megmondja, hogy mikor lesz a kv. ;) Nem zavar senkit, de akinek kell, tudja hol nézheti meg hamar. :D:D:D:D:D

Bár az egy elég buta hely neki, akkor már valami mást kéne kattinthatóvá tenni hozzá.

Remedy 03-08-2007 08:16

Quote:

Na szerintem meg _igy_ semmi, de semmi ertelme nincs az egesznek.

Ha aktivan benn vagyok egy oriban tobb mint fel percig, mar siman tudom nyugtazni, hogy mikor is van ott korvaltas....

Goldy 03-08-2007 08:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78693)
Na szerintem meg _igy_ semmi, de semmi ertelme nincs az egesznek.

Ha aktivan benn vagyok egy oriban tobb mint fel percig, mar siman tudom nyugtazni, hogy mikor is van ott korvaltas....

most ezt nagyon nem értem, épp azt írtam hogy ha nem aktív is látszana, most ahogy most látszik kiírva a többi esemény jelző...

Goldy 03-08-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78690)
Erre szerintem minden órában azt hinné, hogy valami fontos történik... :) Ráadásul ettől megint nem tudod, hogy csak 3 és fél perc van kv-ig, vagy épp lekésted.

Nincs villogó, nincs felirat, de ha nincs ott gomb, akkor kattintható az a rész, és egy külön oldalon megmondja, hogy mikor lesz a kv. ;) Nem zavar senkit, de akinek kell, tudja hol nézheti meg hamar. :D:D:D:D:D

Bár az egy elég buta hely neki, akkor már valami mást kéne kattinthatóvá tenni hozzá.

Ezt meg most full nem értem de nem baj :)

Remedy 03-08-2007 08:29

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 78694)
most ezt nagyon nem értem, épp azt írtam hogy ha nem aktív is látszana, most ahogy most látszik kiírva a többi esemény jelző...

Akkor magyarazom.

Ugye egyik celja ennek az lenne, amit mar emlitettem, hogy ha "beesel" egy oriba, akkor tudd, hogy hany perced van meg korvaltasig. Ha csak az uccso 5 percben latnad, akkor ezt a celt nem szolgalna. Effektive nem lenne ertelme az egesznek, ebbol a szempontbol, hiszen nem tudod, hogy az adott oriban meg 10 perced van kvig, es figyelned kell, vagy meg 40, es mehetsz a kovetkezobe...

Ati 03-08-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 78696)
Ezt meg most full nem értem de nem baj :)

Ha már ennyien ellenzik, hogy ott legyen bármi is, akkor nem látom értelmét ezt egy mindenkinek folyamatosan ottlevő valamire tenni. Az eredeti felvetés az volt, hogy lehessen tudni, hogy ha beléptem valahova, akkor ott mikor van körváltás.

Ezt elő lehet halászni a fórumról, vagy beteszem a súgóba, akkor a súgóból, de ezek elég macerások.

Ha egy könnyen elérhető helyen, egyetlen kattintásra meg lehetne tudni, hogy mikor van a körváltás ott, ahol épp most vagyok (nem kell még azt is keresgetni, hogy melyik csoport is ez...), akkor az szerintem még egy használható megoldás lenne.

Belépsz, ha nem tudod mikor van a kv, akkor egy katt, máris megtudtad. Nem zavar senkit, mert nincs mindig kiírva, nem villog, akit érdekel, az pedig meg tudja hamar nézni. És még felesleges erőforrásokat se eszik, mert csak akkor van mutatva, amikor valaki rákattint a.... valamire, nem tudom még mire :D

Goldy 03-08-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78698)
Akkor magyarazom.

Ugye egyik celja ennek az lenne, amit mar emlitettem, hogy ha "beesel" egy oriba, akkor tudd, hogy hany perced van meg korvaltasig. Ha csak az uccso 5 percben latnad, akkor ezt a celt nem szolgalna. Effektive nem lenne ertelme az egesznek, ebbol a szempontbol, hiszen nem tudod, hogy az adott oriban meg 10 perced van kvig, es figyelned kell, vagy meg 40, es mehetsz a kovetkezobe...

Ha nincs ott basszus akkor még több mint 5 perced van... ha annyira érdekel hát megnézed...

Szecsa 03-08-2007 09:45

Mi lenne ha a főoldalon lenne ez az info?
A hátralévő vip kör alatt a vipeseknek, a vip nélkülieknek meg a vippeld be az orid szöveg alatt.

Ati 03-08-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78712)
A hátralévő vip kör alatt a vipeseknek, a vip nélkülieknek meg a vippeld be az orid szöveg alatt.

Nem kéne szemétdombot csinálni a főoldalból. Ott van kiírva, hogy válassz fajt, válassz személyiséget, ......... Az országadatokat már kb nem is látod kis felbontás mellett.

Szecsa 03-08-2007 09:50

Hm...igaz.
Erre nem is gondoltam, bocsi :)

Hunor a sirály 03-08-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78690)

Ahol vannak a villogók, 5 darab van, a hosszú fekete csikban, és még marad ki egy villogóra való hely, szerintem oda lehetne egy óra kinézetü villogót rakni, arra lehetne rákatintani és mutatná a körváltásig hátralévő időt.

BimmBimm 03-08-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 78712)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78715)
Nem kéne szemétdombot csinálni a főoldalból. Ott van kiírva, hogy válassz fajt, válassz személyiséget, ......... Az országadatokat már kb nem is látod kis felbontás mellett.

Szeritntem ettől nem lenne "szemétdomb" a főoldal, mert szerintem ez egy fontos infó. Olvastam itt még korábban (nem tom már ki írta) az Országod menüpontban az ország adatai alatt lévő óra után, vagy alatt jó lenne az hogy mikor van kv. Szerintem.
pl.:

2007-03-08 14:44:00 - Következő körváltás 15:38

Remedy 03-08-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 78763)
Ahol vannak a villogók, 5 darab van, a hosszú fekete csikban, és még marad ki egy villogóra való hely, szerintem oda lehetne egy óra kinézetü villogót rakni, arra lehetne rákatintani és mutatná a körváltásig hátralévő időt.

Nincs hely, csak Te nem tudsz rola, hogy mi van ott :P

Remedy 03-08-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 78771)
Mert mi van még ott??? ora, alatta jelentkezés a hétvégi játékra, régiesemény, meg e-mail váltás ha van. Miről maradtam le??:D

Nem arrol beszelek, hanem a villogok melletti uresnek tuno egy villogonyi helyrol....

BimmBimm 03-08-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78772)
Nem arrol beszelek, hanem a villogok melletti uresnek tuno egy villogonyi helyrol....

bocs jogos

Hunor a sirály 03-08-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78772)

Mért mi van még ott, mert nem tudom:P

Remedy 03-08-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 78777)
Mért mi van még ott, mert nem tudom:P

Szerintem nem is kell tudnod :)

Cassandra 03-08-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 78792)
Szerintem nem is kell tudnod :)

Édes tudatlanság...:)))

Egyébként én, azthiszem még nem is szavaztam, de most azt mondom én is a "nem zavarna, ha ott lenne, de vsz. sose használnám tipusu emberek táborát erősíteném".

És lehet, hogy most fogok mindenki szerint eszméletlen nagy butaságot mondani, DE, a jobb felső sarokban levő pergamenen most ugyanaz van, ami a középső pergamenen... oda egy olyan gomb, hogy "következő körváltás" vagy "körváltás"!? Megoldódna Ati akkori problémája, hogy kétszer szerepel az oldal neve és megoldódna a gomb helyének kérdése is.

Hirtelen jött ötlet, csak kicsit szedjétek le a fejem, ha nem tetszik, vagy nem jó, esetleg nem megoldható.:)

Ati 03-08-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78804)
Édes tudatlanság...:)))

Egyébként én, azthiszem még nem is szavaztam, de most azt mondom én is a "nem zavarna, ha ott lenne, de vsz. sose használnám tipusu emberek táborát erősíteném".

És lehet, hogy most fogok mindenki szerint eszméletlen nagy butaságot mondani, DE, a jobb felső sarokban levő pergamenen most ugyanaz van, ami a középső pergamenen... oda egy olyan gomb, hogy "következő körváltás" vagy "körváltás"!? Megoldódna Ati akkori problémája, hogy kétszer szerepel az oldal neve és megoldódna a gomb helyének kérdése is.

Hirtelen jött ötlet, csak kicsit szedjétek le a fejem, ha nem tetszik, vagy nem jó, esetleg nem megoldható.:)

Az ott mindenhol "cím", ott, ennyire kiemelt helyen nem mutatna ez jól. :(

LotR 03-08-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78807)

Ati neked csak esztétikai problémáid vannak? eh...
én azt sem értettem ,h hova szeretné Cassy:D:D
PErsze nincs előttem a hód... szal emlékezetből kell kitalálnom..

Cassandra 03-08-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78807)

Gondolkoztam ezen is, viszot közben az is eszembejutott, hogy lehet, hogy azon a grafikás részen nem igazán az a baj, hogy nem mutatna jól, hisz ez csupán egyetlen szó, semmi egyéb, viszont épp ellenkezőleg, talán beleveszne a grafikába.
Ellenben az mindenütt ott van, mindenhol lenne valami állandó, nem lenne kétszer kiírva, hogy országod, vagy piac stb...

Szerintem nem mutatna az ott olyan rosszul.

Ati 03-08-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78810)
Ati neked csak esztétikai problémáid vannak? eh...
én azt sem értettem ,h hova szeretné Cassy:D:D
PErsze nincs előttem a hód... szal emlékezetből kell kitalálnom..

Ha már meg lett csinálva szépre, akkor ne rondítsuk el. :) Pár oldal így sem az igazi, de azokkal együtt tudok azért élni. :D

Ati 03-08-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78812)

Gondolkoztam ezen is, viszot közben az is eszembejutott, hogy lehet, hogy azon a grafikás részen nem igazán az a baj, hogy nem mutatna jól, hisz ez csupán egyetlen szó, semmi egyéb, viszont épp ellenkezőleg, talán beleveszne a grafikába.
Ellenben az mindenütt ott van, mindenhol lenne valami állandó, nem lenne kétszer kiírva, hogy országod, vagy piac stb...

Szerintem nem mutatna az ott olyan rosszul.

Az a baj, hogy semmi köze nem lenne a képhez, amin rajtavan.

Cassandra 03-08-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78816)
Az a baj, hogy semmi köze nem lenne a képhez, amin rajtavan.

Ez tény, viszont annó, Te magad is le akartad ott cserélni a szöveget.;)

Mondom csak egy ötlet volt a sok közül.:)

Ati 03-08-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 78819)
Ez tény, viszont annó, Te magad is le akartad ott cserélni a szöveget.;)

Mondom csak egy ötlet volt a sok közül.:)

Na jó, de nem olyasmire, aminek semmi köze az oldalhoz. :) Pontosabban eredetileg csak oda ment volna a szöveg, csak a design így alakult, hogy lent a pergamenen is lett egy "fejléc" technikai okokból :D

Na mindegy, ez már off. :D

Cassandra 03-08-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78820)
Na jó, de nem olyasmire, aminek semmi köze az oldalhoz. :) Pontosabban eredetileg csak oda ment volna a szöveg, csak a design így alakult, hogy lent a pergamenen is lett egy "fejléc" technikai okokból :D

Na mindegy, ez már off. :D

Akkor nem is forszírozom ezt.:)

Pedig szerintem jól nézett volna ki.:P

(Azt tudom:) )

Goldy 03-08-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 78763)

Ezt már lelőttem előtted ha nem vetted volna észre...

Cece 03-08-2007 18:13

Nah... elolvastam a dolgot és engem nem zavarna, nem is flusztrálnaráadásul ki sem kapcsolnám :D ... úgyhogy támogatom. Hasznos ötlet. (asszem épp tegnap ugrott egy csomó fám..vagy ma délelőtt :rolleyes: nah de ez nem fontos..., mert szépen bevásároltam körváltás előtt)
Ez egy pinduri kis felirat lenne és nem hinném, hogy bárki szemét is bántaná :) ...csak filóznak az ellentmondók ;)
Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o
Szal az alap 5letet (1HSZ) 1az1ben támogatom és rá is bökök a szavazáson :)

BimmBimm 03-08-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 78842)
Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o

Ne is mondd... :)

All times are GMT +1. The time now is 09:26.