![]() |
Ezek szerint fejből tudod, hol, mikor van kv. :p
|
Ati még ne írjuk le ezt a felvetést, korán van még temetni...;)
Javulnak az arányok... :D |
Quote:
Viszont az erős 2/3-os többséget elérte az igenre szavazók száma :) |
Quote:
|
Én spec azért tartanám hasznosnak mert, sokszor jártam már úgy, hogy piacon bevásároltam, nem figyeltem mikor van kv, aztán ugrott minden amit vettem.
Szerintem ha ott figyelne az idő, én is jobban figyelnék. ;) |
Én szavaztam, de nem irtam semmit, mivel mindent elmondtak melette amit én is mondtam volna, gondoltam nem offolok azzal hogy 10.ként irom le ugyanazt.
sztem ez nem egy olyan téma ahol tul sok minden lehet pro és kontra... max vkinek teccik az ötlet mert több orija is van és nem mindig van észnél ha éppen éjszaka hazatántorogva néz be ide, van akit meg zavarna a visszaszámláló a tetején, esetleg nincs rá szükségük... |
Támogattam én is az ötletet, mert szerintem hasznos, bár nem a last minute támadásokhoz, hanem inkább a piachoz mint ahogy többen említették, aki last minuteben akar támadni, vegye magának a fáradtságot arra, hogy figyeli az időt. A folyamatos visszaszámlálást viszont én is feleslegesnek érzem, elég ha mutatja hogy körváltás "ekkor", max az utolsó mondjuk 3percben átvált egy feltűnőbb színű 3> feliratra.
|
Quote:
|
párszor már néztem bután kv-kor piacozás közben:)
talán íg y ez nem fog előfordulni:D ha meg igen akkor mostmár nem lesz mire fogni:eek: :D támogatom:) |
Úgy már nekem is jobban tetszik a dolog hogy ha csak az utolsó 5-3 percben jelenne meg, de nem igazán tetszik hogy a villogók helyén lenne. A dizájn miatt tuti oda a legkönnyebb betenni de ott spec engem marhára zavarna.
Nem tudom mennyire megoldható, de nem admin orinak 6. villogóként egy órát betenni ami az utolsó 5-3 percben el kezdene villogni? Akkor ha épp nem aktív ablakban van az ország is látható lenne hogy hé mindjárt körváltás... |
Quote:
|
Quote:
AMúgy kitaláltam az ideális megoldást. :D:D:D:D:D Nincs villogó, nincs felirat, de ha nincs ott gomb, akkor kattintható az a rész, és egy külön oldalon megmondja, hogy mikor lesz a kv. ;) Nem zavar senkit, de akinek kell, tudja hol nézheti meg hamar. :D:D:D:D:D Bár az egy elég buta hely neki, akkor már valami mást kéne kattinthatóvá tenni hozzá. |
Quote:
Ha aktivan benn vagyok egy oriban tobb mint fel percig, mar siman tudom nyugtazni, hogy mikor is van ott korvaltas.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugye egyik celja ennek az lenne, amit mar emlitettem, hogy ha "beesel" egy oriba, akkor tudd, hogy hany perced van meg korvaltasig. Ha csak az uccso 5 percben latnad, akkor ezt a celt nem szolgalna. Effektive nem lenne ertelme az egesznek, ebbol a szempontbol, hiszen nem tudod, hogy az adott oriban meg 10 perced van kvig, es figyelned kell, vagy meg 40, es mehetsz a kovetkezobe... |
Quote:
Ezt elő lehet halászni a fórumról, vagy beteszem a súgóba, akkor a súgóból, de ezek elég macerások. Ha egy könnyen elérhető helyen, egyetlen kattintásra meg lehetne tudni, hogy mikor van a körváltás ott, ahol épp most vagyok (nem kell még azt is keresgetni, hogy melyik csoport is ez...), akkor az szerintem még egy használható megoldás lenne. Belépsz, ha nem tudod mikor van a kv, akkor egy katt, máris megtudtad. Nem zavar senkit, mert nincs mindig kiírva, nem villog, akit érdekel, az pedig meg tudja hamar nézni. És még felesleges erőforrásokat se eszik, mert csak akkor van mutatva, amikor valaki rákattint a.... valamire, nem tudom még mire :D |
Quote:
|
Mi lenne ha a főoldalon lenne ez az info?
A hátralévő vip kör alatt a vipeseknek, a vip nélkülieknek meg a vippeld be az orid szöveg alatt. |
Quote:
|
Hm...igaz.
Erre nem is gondoltam, bocsi :) |
Quote:
Ahol vannak a villogók, 5 darab van, a hosszú fekete csikban, és még marad ki egy villogóra való hely, szerintem oda lehetne egy óra kinézetü villogót rakni, arra lehetne rákatintani és mutatná a körváltásig hátralévő időt. |
Quote:
Quote:
pl.: 2007-03-08 14:44:00 - Következő körváltás 15:38 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként én, azthiszem még nem is szavaztam, de most azt mondom én is a "nem zavarna, ha ott lenne, de vsz. sose használnám tipusu emberek táborát erősíteném". És lehet, hogy most fogok mindenki szerint eszméletlen nagy butaságot mondani, DE, a jobb felső sarokban levő pergamenen most ugyanaz van, ami a középső pergamenen... oda egy olyan gomb, hogy "következő körváltás" vagy "körváltás"!? Megoldódna Ati akkori problémája, hogy kétszer szerepel az oldal neve és megoldódna a gomb helyének kérdése is. Hirtelen jött ötlet, csak kicsit szedjétek le a fejem, ha nem tetszik, vagy nem jó, esetleg nem megoldható.:) |
Quote:
|
Quote:
én azt sem értettem ,h hova szeretné Cassy:D:D PErsze nincs előttem a hód... szal emlékezetből kell kitalálnom.. |
Quote:
Gondolkoztam ezen is, viszot közben az is eszembejutott, hogy lehet, hogy azon a grafikás részen nem igazán az a baj, hogy nem mutatna jól, hisz ez csupán egyetlen szó, semmi egyéb, viszont épp ellenkezőleg, talán beleveszne a grafikába. Ellenben az mindenütt ott van, mindenhol lenne valami állandó, nem lenne kétszer kiírva, hogy országod, vagy piac stb... Szerintem nem mutatna az ott olyan rosszul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondom csak egy ötlet volt a sok közül.:) |
Quote:
Na mindegy, ez már off. :D |
Quote:
Pedig szerintem jól nézett volna ki.:P (Azt tudom:) ) |
Quote:
|
Nah... elolvastam a dolgot és engem nem zavarna, nem is flusztrálnaráadásul ki sem kapcsolnám :D ... úgyhogy támogatom. Hasznos ötlet. (asszem épp tegnap ugrott egy csomó fám..vagy ma délelőtt :rolleyes: nah de ez nem fontos..., mert szépen bevásároltam körváltás előtt)
Ez egy pinduri kis felirat lenne és nem hinném, hogy bárki szemét is bántaná :) ...csak filóznak az ellentmondók ;) Hogy a hatalmas csúf párbajfehérség senkit nem zavar... pedig az valami nagyon nagy és nagyon csunya és nagyon nem illik a képbe és nagyonkikapcsolnám, mert uccsepárbajozok :d Azt hittem idővel majd megszokom, de egyre jobban idegesít :D ...nah de ez nem ide tartozik, csak úgy felötlött bennem, mert mindig felötlik ha belépek az oriba, mert ... fújj :o Szal az alap 5letet (1HSZ) 1az1ben támogatom és rá is bökök a szavazáson :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:26. |