Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Ati 04-20-2007 21:58

Egy darab.

Andrew 04-20-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89149)
Egy darab.

affene, erről lemaradtam :(:(

Ati 04-20-2007 22:10

És elkelt az utolsó is. A belső szövegeket mindjárt hozzáigazítom.

A teszt sikeres volt, 100 fizetésből mind a 100 azonnal jóváírásra került, semmi probléma nem merült fel.

Úgyhogy bár akció nincs már rá, továbbra is elsődleges VIP-váltási lehetőségként a PayPal rendszert javaslom a bankkártyás fizetéskor.

Andrew 04-20-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89154)
És elkelt az utolsó is. A belső szövegeket mindjárt hozzáigazítom.

A teszt sikeres volt, 100 fizetésből mind a 100 azonnal jóváírásra került, semmi probléma nem merült fel.

Úgyhogy bár akció nincs már rá, továbbra is elsődleges VIP-váltási lehetőségként a PayPal rendszert javaslom a bankkártyás fizetéskor.

affene, miért nem tudtál 5 perccel korábban szólni? :p :D

Ati 04-20-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89158)
affene, miért nem tudtál 5 perccel korábban szólni? :p :D

Így jöttek be, nem rajtam múlt. :)

Andrew 04-20-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89159)
Így jöttek be, nem rajtam múlt. :)

legalább szólna aki elcsípte az utólsót:D

richardka 05-02-2007 08:53

megint furi a bejelentkezés a paypal-röl:))

ugyanaz név kártyaszámot is kér meg cimet meg egy csomo mindent:))

általában mikor szolok utána mindig kafa, ugyhogy szolnák most:))

Ati 05-02-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 91968)
megint furi a bejelentkezés a paypal-röl:))

ugyanaz név kártyaszámot is kér meg cimet meg egy csomo mindent:))

általában mikor szolok utána mindig kafa, ugyhogy szolnák most:))

És már kafa is lett? ;)

richardka 05-02-2007 17:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 91973)
És már kafa is lett? ;)

nem:(
azon gondolkodom hogy leképzem a lapot hogy nekem mi jön be:))
remélem nem ütközik semmibe semi szabályzatba:)))

Ati 05-02-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 92072)
nem:(
azon gondolkodom hogy leképzem a lapot hogy nekem mi jön be:))
remélem nem ütközik semmibe semi szabályzatba:)))

Leképzed?

Screenshot-ra gondolsz? Csak arra vigyázz, hogy személyes adat ne legyen benne, nehogy valaki visszaélhessen az adataiddal.

Az, hogy máshogy néz ki, az különben nem probléma, nyilván a PayPal rendszert is frissítik, karbantartják, korszerüsítik.

richardka 05-04-2007 09:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92082)
Leképzed?

Screenshot-ra gondolsz? Csak arra vigyázz, hogy személyes adat ne legyen benne, nehogy valaki visszaélhessen az adataiddal.

Az, hogy máshogy néz ki, az különben nem probléma, nyilván a PayPal rendszert is frissítik, karbantartják, korszerüsítik.

este hazaérek megcsinálom:)) személyes adat nem lesz benne, mert nem tudok belépni:)
majd felteszem és a linket elküldöm neked privibe, és akkor láttod. Nehéz elmagyarázni, a kép többet mond

Ati 05-13-2007 14:50

Bár a Hódítóban ez a lehetőség már elfogyott, Queosiában még mindig van kereken 30 darab a bónuszt adó lehetőségből. :)

Ati 05-28-2007 20:52

Queosiában is 20 alá csökkent a +50%-os VIP-ek száma. Konkrétan most 19 van még belőle.

Andrew 05-28-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99344)
Queosiában is 20 alá csökkent a +50%-os VIP-ek száma. Konkrétan most 19 van még belőle.

remélem kitart még a hónap végéig, aztán még benevezek 1re :o

Ati 06-08-2007 09:52

Kereken 10 darab van még a Queosiában a +50%-os PayPal-es VIP-ből.

Ati 06-11-2007 21:37

Már csak az utolsó 3...

Ati 06-11-2007 22:38

Kettő.....

Ati 06-13-2007 07:51

És ezennel a Queosiában is elfogyott a 100 darab +50%-os VIP. Köszönöm mindenkinek, aki élt a lehetőséggel.

Később esetleg lesz újabb akció, bár most még nincs semmi konkrét terv.

Szecsa 06-13-2007 20:09

en arra kivancsi lennek, hogy az atlagos vippeleshez kepest tobben vettek igenybe ezt a fizetesi modot a +50% miatt? :)

Ati 06-13-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 103015)
en arra kivancsi lennek, hogy az atlagos vippeleshez kepest tobben vettek igenybe ezt a fizetesi modot a +50% miatt? :)

Talán az első nap... Amúgy iszonyat sokáig kihúzta itt is és Hódban is, azt hittem, hogy pár nap alatt el fog menni mind a 100, ehhez képest hónapokig húzta.

Ami fura volt, hogy sokan használták ugyanúgy bankkártyájukat, mint itt lehetett volna, de inkább a másik, nem akciós módot választva.

richardka 01-28-2008 17:56

megkerestem a témát:))

van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot

Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok

Köszike

Ati 01-28-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155074)
megkerestem a témát:))

van egy kis ujabb gondom, Vipelnék mostan, de valami gondja van ahogy ki tudom venni, azaz mikor a pay-re kattintanák akkor vagy kidob a föablakba és ujra be kell jelentkeznem a paypal-be vagy kiirja hogy gond van és vegyem fel az eladoval a kapcsiolatot

Ati utána tudnál nézni?? hogy nálam e a hiba vagy nálatok

Köszike

Egyik helyen sem. Valaki már jelzett hasonlót, úgyhogy már felvettük a kapcsolatot a PayPallel, hogy mi ez. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy tudnak a problémáról, náluk van a hiba, és dolgoznak rajta.

Másoknak működik, úgyhogy vagy próbáld meg ilyenkor később, vagy próbáld addig a WorldPay fizetési rendszert.

Ha nem is megy, és nem is akarsz mást használni, akkor a probléma elhárításáig vármi kell.

Az a tapasztalat, hogy eddig Te vagy a második ember, akinek nem megy, de ennél többen használták ezidő alatt is sikeresen.

richardka 01-28-2008 18:41

akkor várok, max addig nem ujrázik az ori, kissebb a kár:))

köszönöm a tájékoztatást

dzso 01-29-2008 18:03

remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról... :(

Ati 01-29-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 155385)
remélem hamarosan történik valami mert épp leesett a VIP az orimról... :(

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.

dzso 01-29-2008 19:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155407)
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenki figyelmét felhívjam arra, hogy bankkártyával kétféle módon is lehet fizetni: PayPal-lel, és WorldPay-jel. Ahogy a súgó is írja, ha a PayPal rendszerrel valamiért nem tudnál, akkor érdemes a másikat használni. Ugyanúgy azonnal fel lesz dolgozva, és a VIP tagságot ugyanúgy azonnal megkapod.

a megszokás hatalma... :)

Ati 01-29-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 155416)
a megszokás hatalma... :)

Sajnos csak a fentit tudom mondani. A legtöbb embernél ez semmi problémát nem okoz, továbbra is gond nélkül tudják használni ezt a módozatot. Ezek szerint abba a pár emberbe tartozol, akiknek nem megy a fizetés. Majd egyszercsak, ez rajtunk kívülálló hiba, úgyhogy sem sürgetni, sem más módon beleszólni nem tudunk. Csak ezzel egyenértékű alternatívát ajánlani átmenetileg. :)

dzso 01-29-2008 19:19

Jah ne értsd félre, semmi kötekedés jellege nem volt a dolognak, csak megszoktam a paypalt és meglepődtem, hogy nem megy.
Nem aggódom emiatt amúgy, mert vannak alternatívák bőven, ami nagyon jó dolog!

richardka 01-29-2008 19:58

nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.

Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip:)) egyelőre semmi

Ati 01-29-2008 20:00

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155437)
nekem is a megszokás, a másikat nem ismerem, de a paypalt már régota használom.

Remélem a sok probálkozás miatt nem jönn meg egyszerre annyi vip:)) egyelőre semmi

Tegnap válaszoltak, ha 2 nap múlva is ugyanez a helyzet, akkor küldök mégegy érdeklődést, hogy mi a helyzet. :)

richardka 01-31-2008 11:09

:mad:

hmm, csak csendben jelzem nem mengy ma se:)

Ati 01-31-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155839)
:mad:

hmm, csak csendben jelzem nem mengy ma se:)

Tegnap már rékérdeztem, hogy mikorra várható a javítás, egyelőre még nincs válasz. Sokaknak gond nélkül megy továbbra is, úgyhogy ez úgy néz ki, hogy valamiért néhány embert érint csak, őket viszont következetesen. Nem tudom miért. :(

Néha más formátumú értesítés jön, mint szokott, úgyhog ytalán valami bővítést csinálhatnak? Fene tudja.

Amíg nem tudod használni, addig továbbra is az alternatív módokat javaslom, bankkártyás fizetésre is van egy másik lehetőség, a WorldPay. Illetve ha még kitart a VIP tagság, akkor akár lehet várni is még pár napot, remélhetőleg megoldják már hamarosan. Nem kiscég, hogy ennyit szenvedjenek, nem tudom mi lehet a gond... :)

Ati 01-31-2008 15:19

Legutolsó infó szerint, amit nemrég kaptam, továbbra is dolgoznak az ügyön.

A legtöbb embert nem érinti, és nyugodtan használhatja ezt a formát a VIP tagság váltására. Akit érint (mostanra 4-en vagytok ilyenek), azoknak a probléma elhárulásáig az alternatív lehetőségeket ajánlom.

Amint van új hír, hogy mi a helyzet Veletek, jelzem.

richardka 01-31-2008 18:16

egyik orimmal se megy:) azaz 3 orimnál probálkoztam:)

Ati 01-31-2008 18:20

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 155883)
egyik orimmal se megy:) azaz 3 orimnál probálkoztam:)

Nem országfüggő, hanem emberfüggő. :)

dzso 01-31-2008 21:30

mindenkit nem szeretnek :D

richardka 02-01-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155884)
Nem országfüggő, hanem emberfüggő. :)

Ezekszerint engem utálnak:))

fene a fejükbe, mindegy Ati bejött a voda igy remélem az jo lesz

Ati 02-01-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 156092)
Ezekszerint engem utálnak:))

fene a fejükbe, mindegy Ati bejött a voda igy remélem az jo lesz

Az a lehető legrosszabb alternatíva, de Te tudod. :)

richardka 02-01-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156093)
Az a lehető legrosszabb alternatíva, de Te tudod. :)

Lehet, de nekem más nincs:)) legalább este nem kell kunyiznom sms-t.
ideglenesen megteszi:)

Hege 02-02-2008 20:59

Sziasztok!

Nekem is hasonló gondom van mint az előttem szólóknak. Elsőnak azt hittem én vok a láma, de miután többszöri próbálkozásom ellenére is kifogott rajtam a dolog, gondoltam megnézem itt, vannak-e sorstársaim.

Nekem sajnos a WorldPay nem műkxik, mert "gagyi" hozzá a bankkártyám. :(

Magyarban megoldható SMS-el, de román hódban már érdekesebb lesz a dolog. :confused:

All times are GMT +1. The time now is 20:56.