![]() |
406909 4/N A bolygó neve: ANÁL
háát nem tudom:) |
Quote:
|
Node, h ne legyen off:
410469 :: Dr. Genya :: 429957 dolf land utóbbi valszeg "A"-val akart lenni... |
Quote:
akkor a nina land ugye meg azert nem lenne elfogadhato, mert p betuvel akart lenni? ersze ersze..... :P |
Quote:
|
Quote:
vannak más gonosz szülök is akik adolf-nak nevezik pici fiukat, amit pedig dolfiként szoktunk becézni... sőt ha van olyan ország hogy Beni-land, az se fog stimmelni mert Mussolini keresztnevére való célzás? |
423728 al-kaida
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor szerintem azokat az országokat is vonjuk be ebbe a kategóriába |
Quote:
a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :) kis OFF azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :) |
Quote:
Söt ha már szóba került a szervezet, mint szó, akkor leginkább a szervezetben található, rosszindulatú, áttétes daganathoz lehet hasonlitani. Egyébként a te beirásoddal nincs is igazán bajom, viszont Peterével.... |
Quote:
arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz. |
Quote:
de hogy legyek én is 3/3-as: 435095 5/S fasz gondolom csak azért van bent mert még nagyon friss:D |
Quote:
én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz... |
Quote:
|
Quote:
és az USA miket tett? sokkal több ember szárad a lelkén, vagyis szerintem az a minimum, hogy egy kategória... |
Quote:
mert ugye már az elején firtatva volt, hogy kinek mi az elfogadható :) engem pl. nem zavar se a Hitler, se a 3. birodalom.. pedig én se tartom helyén valónak ami történt régen... |
Quote:
|
Quote:
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő... és ez még nem is túlzó példa volt... |
Quote:
|
Quote:
legfeljebb nem járok ide :) :) :) :) |
Quote:
|
Ez a besúgósdi érdekes dolog. Mikor a belső fórumokon megjelent a jelentőgomb, boldog-boldogtalant jelentettem( egyszer még Goldyt is, de ő nem lett szankcionálva), de ez az idősza hamar lefutott. Mások még elvannak vele, illetve elvoltak. Eredménye: X-ben nincs fórum. Úgyhogy csak gratulálni tudok a fórumfüggő 3/3-asoknak...
Ez a név-vadászat nem egy kategória a másikkal. Ugyanis a rostán megbukó orik nem törlést kapnak, hanem lehetőséget az átnevezésre. Régebben volt egy szövim Hellgate666 néven, és kb regelés után két hónappal mondta, hogy át kell nevezze magát, mert nem elfogadható a neve. Szal történt ilyen korábban is, legfeljebb nem volt annyira a köztudatban. |
Quote:
|
Quote:
Nem is azon mosolyogtam hogy van névszűrés, még csak azon se hogy kikéred a véleményünket. Inkább azon hogy szerintem egyesek nagyon rávannak kattanva , a nevek utáni kutakodásra. Én ha jól bele gondolok talán egy nevet sem tudok mondani ami engem itt zavarna. |
Quote:
A többi része talán még ennél is egyértelműbb, szerintem e körül van a legtöbb kérdés, hogy ha X ember neve lehet, akkor Y politikusé miért nem. |
433248 5/X MeGToSzLaK
ez valahogyan szemet szúrt amikor görgettem lefele a pontlistát... |
1735 421581 White Power (88) 17.198
Azthiszem ez nem ide való...:( |
Quote:
|
Sziasztok.
Asszem, nekem is van egy olyan orim, aminek nem megfelelő a neve, ( és sztem csak azért nem lett eddig törölve, mert VIP van rajta.) Kérdésem a következő: Hogyan tudnám megváltoztatni ennek az orimnak a nevét? Köszönöm. |
Quote:
Ha nem olyan, akkor... felvetődött itt az igény, hogy egy egyszeri, eseti névváltoztatási akció legyen, valamikor a közeljövőben lehet ilyen is... :) |
Nos, erről az országról lenne szó:
409046 [SZ] (#409046) Üdv. |
Quote:
lehet, hogy csak egy mosopór rajongoval van dolgunk, netán egy háziasszonnyal, aki két nagymosás között hóditozik egy kicsit:) vagy pl. valaki aki szereti a jegesmedvéket, és még sorolhatnám. megvan, fantasy rajongó, aki fehér mágiát gyakorol:) |
Quote:
|
Quote:
Mosópor tőgyreklámmal :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|