Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

sifu 03-09-2007 00:21

406909 4/N A bolygó neve: ANÁL

háát nem tudom:)

Croissant 03-09-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 78928)
406909 4/N A bolygó neve: ANÁL

háát nem tudom:)

Bizonyára 1/2regépelte... Talán AMÁL akart lenni :):):)

Croissant 03-09-2007 13:56

Node, h ne legyen off:

410469 :: Dr. Genya ::
429957 dolf land

utóbbi valszeg "A"-val akart lenni...

Remedy 03-09-2007 14:07

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 79042)
Node, h ne legyen off:

429957 dolf land

azert ne ess at a lo tuloldalara...

akkor a nina land ugye meg azert nem lenne elfogadhato, mert p betuvel akart lenni?

ersze ersze..... :P

Croissant 03-09-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 79043)
azert ne ess at a lo tuloldalara...

akkor a nina land ugye meg azert nem lenne elfogadhato, mert p betuvel akart lenni?

ersze ersze..... :P

Tudom, h kötözködős fazon vagy, ezért nem szoktam lovak közelébe menni :)

Kutyuleee 03-10-2007 01:36

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 79042)
Node, h ne legyen off:

429957 dolf land

öhm a dr. genyával sztem semmi gond sincsen:D a dolf landban sincs sértő, végülis belelehet magyarázni, de mibe nem???
vannak más gonosz szülök is akik adolf-nak nevezik pici fiukat, amit pedig dolfiként szoktunk becézni... sőt ha van olyan ország hogy Beni-land, az se fog stimmelni mert Mussolini keresztnevére való célzás?

Lali 03-11-2007 14:49

423728 al-kaida

Peter 03-11-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 79439)
423728 al-kaida

ezzel mi a baj? :)

Synkel 03-11-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 79449)
ezzel mi a baj? :)

Politikai szervezet neve, mely erősen kötődik aktuális eseményekhez, és nem kifejezetten pozitívakhoz.

Peter 03-11-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79477)
Politikai szervezet neve, mely erősen kötődik aktuális eseményekhez, és nem kifejezetten pozitívakhoz.

ugyanilyen az Amerkiai Egyesült Államok, vagy USA stb...
akkor szerintem azokat az országokat is vonjuk be ebbe a kategóriába

Gyula 03-11-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 79215)
öhm a dr. genyával sztem semmi gond sincsen:D a dolf landban sincs sértő, végülis belelehet magyarázni, de mibe nem???
vannak más gonosz szülök is akik adolf-nak nevezik pici fiukat, amit pedig dolfiként szoktunk becézni... sőt ha van olyan ország hogy Beni-land, az se fog stimmelni mert Mussolini keresztnevére való célzás?

Héjj héjjj, Beni Land az én Beni barátom országa lesz szerintem, gondolom anarhban találtad, őt meg úgy hívják hogy Benjámin :)

a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :)

kis OFF

azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :)

TDK 03-12-2007 00:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79477)

a fent emlitett szervezet soha, semmilyen formában nem volt politikai, de még csak szervezet sem, mivel ez egymástól független terorista csoportok összefogása, együttmöködése.
Söt ha már szóba került a szervezet, mint szó, akkor leginkább a szervezetben található, rosszindulatú, áttétes daganathoz lehet hasonlitani.

Egyébként a te beirásoddal nincs is igazán bajom, viszont Peterével....

TDK 03-12-2007 00:41

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 79593)
ugyanilyen az Amerkiai Egyesült Államok, vagy USA stb...
akkor szerintem azokat az országokat is vonjuk be ebbe a kategóriába

ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy az Amerikai Egyesült Államok és az USA közé a vagy szó nem beilleszthetö :confused:

arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz.

Kutyuleee 03-12-2007 00:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 79594)
Héjj héjjj, Beni Land az én Beni barátom országa lesz szerintem, gondolom anarhban találtad, őt meg úgy hívják hogy Benjámin :)

a dolf land meg akár Dolf Landgreen-re is utalhat, aki ugyebr egy akció hős :)

kis OFF

azért haláli ez a besúgó rendszer :) boldog boldogtalan beköphető orik után kutat :)

kis másik off:D én is erre utaltam és Dolf Landgreen, meg a 2. kedvenc B-kategoriás szinészem:D az első ugyebár Chuck Norris:D

de hogy legyek én is 3/3-as: 435095 5/S fasz
gondolom csak azért van bent mert még nagyon friss:D

Peter 03-12-2007 06:30

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 79607)
ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy az Amerikai Egyesült Államok és az USA közé a vagy szó nem beilleszthetö :confused:

arra, hogy szerinted ezzel mi a baj(orinév) nem is mondok semmit, mert ha már magyarázni kell, akkor régen rossz.

külön nevekként jelennek meg a játékban, tehát beilleszthető a vagy ;)

én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz...

Dragi 03-12-2007 06:41

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 79614)
külön nevekként jelennek meg a játékban, tehát beilleszthető a vagy ;)

én csak arra próáltam utalni, hogy ha probléma van az Al-Kaidával, akkor az Egyesült Államok-hoz kötődő neveket is tegyék tiltólistára, mivel aktuálpolitikai "szervezet" és a világ legnagyobb terrorista szervezete is egyben, sokkalta rosszabb, mint az Al-Kaida valaha is lesz...

Ha nagyon kötözködni akarunk bármelyik országnévben találunk rejtett tartalmat vagy bármi kivetni valót csak rosszmájúnak kell lenni :p De pl. az Al-Kaida engem zavarna a játékban és nem tudom hogy mondjuk egy 7 éves gyereknek hogy mesélnéd el mi az az Al-Kaida egy terror szervezet amely az USA ellen öngyilkos merényleteket hajt végre amibe több 100 Amerikai vagy más álampolgárságú ember hal meg. és erre még büszkék is ehhh. Egyik fél sem szent ezt valljuk be!Nem akarom védeni egyik felet se!

Peter 03-12-2007 07:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 79615)
Ha nagyon kötözködni akarunk bármelyik országnévben találunk rejtett tartalmat vagy bármi kivetni valót csak rosszmájúnak kell lenni :p De pl. az Al-Kaida engem zavarna a játékban és nem tudom hogy mondjuk egy 7 éves gyereknek hogy mesélnéd el mi az az Al-Kaida egy terror szervezet amely az USA ellen öngyilkos merényleteket hajt végre amibe több 100 Amerikai vagy más álampolgárságú ember hal meg. és erre még büszkék is ehhh. Egyik fél sem szent ezt valljuk be!Nem akarom védeni egyik felet se!

én sem védeni akarom, csak akkor már egyenlő elbírálást nekik, szóval legyenek egy kategória...
és az USA miket tett? sokkal több ember szárad a lelkén, vagyis szerintem az a minimum, hogy egy kategória...

Zsáni 03-12-2007 07:54

Quote:

én boldog vagyok, és mégse teszem, mert nem tartom etikusnak :)
mert ugye már az elején firtatva volt, hogy kinek mi az elfogadható :)
engem pl. nem zavar se a Hitler, se a 3. birodalom..
pedig én se tartom helyén valónak ami történt régen...

Ati 03-12-2007 08:25

Quote:

kis OFF

Elég fura, hogy így értelmezed. A nevek szűrésének az a lényege, hogy TITEKET ne bántsanak a nevek. Ehhez nyilván a TI véleményetek is kell.

Zsáni 03-12-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79618)
Elég fura, hogy így értelmezed. A nevek szűrésének az a lényege, hogy TITEKET ne bántsanak a nevek. Ehhez nyilván a TI véleményetek is kell.

Na igen Ati, de ami az egyiket bántja, a másikat nem :)
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő...
és ez még nem is túlzó példa volt...

Ati 03-12-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 79627)

Ezért van a topic, hogy lehessen most róla beszélgetni. :)

Zsáni 03-12-2007 09:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79629)
Ezért van a topic, hogy lehessen most róla beszélgetni. :)

szerintem inkább feszültség keletkezik tőle, de ez az én véleményem :)
legfeljebb nem járok ide :) :) :) :)

Dragi 03-12-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 79627)
ezzel az erővel "tiltsuk ki" a Jeanne d'Arc(k) nevű orimat is, mert egyeseknek nem tetszik a szerepe a történelemben....holott az én szememben hősnő...
és ez még nem is túlzó példa volt...

hát elég érdekes "hősnő" :)

Synkel 03-12-2007 14:56

Ez a besúgósdi érdekes dolog. Mikor a belső fórumokon megjelent a jelentőgomb, boldog-boldogtalant jelentettem( egyszer még Goldyt is, de ő nem lett szankcionálva), de ez az idősza hamar lefutott. Mások még elvannak vele, illetve elvoltak. Eredménye: X-ben nincs fórum. Úgyhogy csak gratulálni tudok a fórumfüggő 3/3-asoknak...

Ez a név-vadászat nem egy kategória a másikkal. Ugyanis a rostán megbukó orik nem törlést kapnak, hanem lehetőséget az átnevezésre. Régebben volt egy szövim Hellgate666 néven, és kb regelés után két hónappal mondta, hogy át kell nevezze magát, mert nem elfogadható a neve. Szal történt ilyen korábban is, legfeljebb nem volt annyira a köztudatban.

Ati 03-12-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79704)
Ez a besúgósdi érdekes dolog. Mikor a belső fórumokon megjelent a jelentőgomb, boldog-boldogtalant jelentettem( egyszer még Goldyt is, de ő nem lett szankcionálva), de ez az idősza hamar lefutott. Mások még elvannak vele, illetve elvoltak. Eredménye: X-ben nincs fórum. Úgyhogy csak gratulálni tudok a fórumfüggő 3/3-asoknak...

Az X fórumon történteket ne hozzuk egy lapra ezzel, azt hiszem, hogy aki ott volt, pontosan tudja, hogy az X fórumnak semmi értelme nem volt, így mindenki sokkal jobban játszhat, anélkül a félelem nélkül, hogy valami ***** ráveszi, hogy szabályt szegjen. Erről már volt 2-3 téma, azthiszem felesleges ide keverni, mert a nevekhez ennek az égvilágon semmi köze.

Gyula 03-12-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79618)

Nem is azon mosolyogtam hogy van névszűrés, még csak azon se hogy kikéred a véleményünket. Inkább azon hogy szerintem egyesek nagyon rávannak kattanva , a nevek utáni kutakodásra. Én ha jól bele gondolok talán egy nevet sem tudok mondani ami engem itt zavarna.

Ati 03-12-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 79727)
Nem is azon mosolyogtam hogy van névszűrés, még csak azon se hogy kikéred a véleményünket. Inkább azon hogy szerintem egyesek nagyon rávannak kattanva , a nevek utáni kutakodásra. Én ha jól bele gondolok talán egy nevet sem tudok mondani ami engem itt zavarna.

Vannak általánosan elfogadott irányelvek a névválasztást illetően, amikkel én sem feltétlenül értek mindenhol egyet, mégis a többséget szolgálják azzal, hogy egy olyan környezetet biztosítanak, ahol nem olyan nevekkel vannak körülvéve, amiktől a falramásznak. Nem egyedi eseteket kell természetesen figyelni, mert nyilván van, akit a páratlan számok zavarnak... :) De általánosan azt hiszem elmondható, hogy az a legbarátibb, ha a 20. századtól napjainkig a politikát nem bolygatjuk, és az esetleges feszültségkeltéseket ezzel kizárjuk.

A többi része talán még ennél is egyértelműbb, szerintem e körül van a legtöbb kérdés, hogy ha X ember neve lehet, akkor Y politikusé miért nem.

Andrew 03-12-2007 17:40

433248 5/X MeGToSzLaK

ez valahogyan szemet szúrt amikor görgettem lefele a pontlistát...

Tsobi 03-13-2007 23:05

1735 421581 White Power (88) 17.198

Azthiszem ez nem ide való...:(

Peter 03-13-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 80110)

egyetértek

misimókus 03-14-2007 11:18

Sziasztok.

Asszem, nekem is van egy olyan orim, aminek nem megfelelő a neve, ( és sztem csak azért nem lett eddig törölve, mert VIP van rajta.)

Kérdésem a következő: Hogyan tudnám megváltoztatni ennek az orimnak a nevét?

Köszönöm.

Ati 03-14-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by misimókus (Post 80148)
Sziasztok.

Asszem, nekem is van egy olyan orim, aminek nem megfelelő a neve, ( és sztem csak azért nem lett eddig törölve, mert VIP van rajta.)

Kérdésem a következő: Hogyan tudnám megváltoztatni ennek az orimnak a nevét?

Köszönöm.

Ha biztosra akarsz menni, akkor leírod most ide, és a többiekkel együtt kapsz lehetőséget az átírásra, ha valóban olyan.

Ha nem olyan, akkor... felvetődött itt az igény, hogy egy egyszeri, eseti névváltoztatási akció legyen, valamikor a közeljövőben lehet ilyen is... :)

misimókus 03-14-2007 12:21

Nos, erről az országról lenne szó:
409046 [SZ] (#409046)

Üdv.

TDK 03-14-2007 17:39

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 80110)

a pozotiv diszkrimináció:)

lehet, hogy csak egy mosopór rajongoval van dolgunk, netán egy háziasszonnyal, aki két nagymosás között hóditozik egy kicsit:)
vagy pl. valaki aki szereti a jegesmedvéket, és még sorolhatnám.
megvan, fantasy rajongó, aki fehér mágiát gyakorol:)

Ati 03-14-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 80200)

lehet, hogy csak egy mosopór rajongoval van dolgunk, netán egy háziasszonnyal, aki két nagymosás között hóditozik egy kicsit:)

Elsőre nekem is a mosópor jutott eszembe :DDDDDD

Dragi 03-14-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 80200)

ha jól sejtem itt nem is a White Powerral van a gond hanem ami utánna van :) (88)

Mosópor tőgyreklámmal :D:D

Ati 03-14-2007 18:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80204)
ha jól sejtem itt nem is a White Powerral van a gond hanem ami utánna van :) (88)

Mosópor tőgyreklámmal :D:D

Megint lemaradtam valamiről? Mi a baj a 88-cal? Mondjuk valóban ez egy kicsit megtévesztő lehet, de ez jelent valami speciális dolgot, vagy csak mint szám írtátok?

Dragi 03-14-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 80206)
Megint lemaradtam valamiről? Mi a baj a 88-cal? Mondjuk valóban ez egy kicsit megtévesztő lehet, de ez jelent valami speciális dolgot, vagy csak mint szám írtátok?

őőőőő Jelent is valamit. Az angol abc-ben a 8.-ik betű a H, tehát a 88 az HH szal HH=(Heil Hitler) De nem kérek pirit :)

Ati 03-14-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80207)
őőőőő Jelent is valamit. Az angol abc-ben a 8.-ik betű a H, tehát a 88 az HH szal HH=(Heil Hitler) De nem kérek pirit :)

Vagy Hurrá Havazik... :D Azért ennyire ne lássunk már bele dolgokat... :)

Dragi 03-14-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 80208)
Vagy Hurrá Havazik... :D Azért ennyire ne lássunk már bele dolgokat... :)

Jójó én csak mondtam amit tudok :)

All times are GMT +1. The time now is 13:51.