![]() |
Van egy aktuális kérdésem. Valaki rajtam keresztül akarta lopni a szövi toliját. Ezt észrevette, má mé ne. Csaináltam egy tk felderítést, és meg van a ludas. Na de: nincs fent a szövim, és én nem vagyok se vari, se toli. Sőt, még azt se építettem ki, ami tervben van egy volt háború miatt. 4kor meg megyek melózni. Ha addig nem lépnek fel, szerintetek merjem gömbözni, vagy visszalopni a kapuján?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen esetben a szövitársam nem tudja megnézni, hogy ki akrta lopni? ert ugye a tk rám van nyitva. De őt lopta. |
Quote:
|
Quote:
|
lehet, hogy meggömbözött csak nem kaptál róla infót;) mondjuk az eléggé hülyeség szerintem, hogy egy toli minden nélkül nyit egy tk-t és pazarolja a készültségét arra, hogy talán nincs is semmilye az áldozatnak. ráadásul ez csak + rizikó lenne számára:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De te úgy látszik azt olvastad amit kellett:D |
Quote:
|
dehogynem érted:) 2* annyi varija volt ezért nem láttad a második része a hsz-nek pedig arra utalt, hogy egy toli általában vakon nem lop, mert lehet, hogy az illető erős hadilag de nincs pénze ezért elvinni nem tud semmit a toli, a hadi viszont, ha rájön ki volt az akkor irt és egy tolinak ez fölös kockázat;)
|
Quote:
|
nem vettem annak csak azt mondtad, hogy nem érted pedig a hsz-ed alapján úgy tűnt számomra, hogy érted.
|
Quote:
|
dexter: akkor most hogy is vagy ezzel a szövegértéssel??? :) :) :)
|
Quote:
|
ki az az ő. én lennék:)?
|
Nem Te vagy. A szövegértésre gondoltam. De miért is kérdezted ezt a szövegértéses dolgot?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:28. |