Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Térkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=143)

dexter 12-01-2006 13:47

Van egy aktuális kérdésem. Valaki rajtam keresztül akarta lopni a szövi toliját. Ezt észrevette, má mé ne. Csaináltam egy tk felderítést, és meg van a ludas. Na de: nincs fent a szövim, és én nem vagyok se vari, se toli. Sőt, még azt se építettem ki, ami tervben van egy volt háború miatt. 4kor meg megyek melózni. Ha addig nem lépnek fel, szerintetek merjem gömbözni, vagy visszalopni a kapuján?

FJORD 12-01-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48910)
Van egy aktuális kérdésem. Valaki rajtam keresztül akarta lopni a szövi toliját. Ezt észrevette, má mé ne. Csaináltam egy tk felderítést, és meg van a ludas. Na de: nincs fent a szövim, és én nem vagyok se vari, se toli. Sőt, még azt se építettem ki, ami tervben van egy volt háború miatt. 4kor meg megyek melózni. Ha addig nem lépnek fel, szerintetek merjem gömbözni, vagy visszalopni a kapuján?

Ha több a .tekid mint az övé miért ne.

dexter 12-01-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48907)
Ott van az, csak nem jo helyen kerested..... a faq-ban nezd meg.....

FAQ - Élőhalott. Gondolom erre gondoltál. Nagyon hasznos. Köszi. A gyógyulásról, vagyis a betegségről sajna nem ír, de akkor nézem a súgót, mielőtt akárki is oda irányítana.

dexter 12-01-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48914)

Csak az a baj, hogy a sorszámán kívül semmit nem tudok róla. Habár nem is próbált engem gömbözni. Egyből tk-t nyitott. Tuti csak kilőtt engem és annyi.

Ilyen esetben a szövitársam nem tudja megnézni, hogy ki akrta lopni? ert ugye a tk rám van nyitva. De őt lopta.

dexter 12-01-2006 13:56

Quote:

Egyébként gondolom, hogy azért nem lopott le, mert nem tudott volna, de meg se próbálta, és gömbje sincs rólam. A sorszáma alapján meg nem kezdő. De pont a tolisunkta akarta lopni?

FJORD 12-01-2006 13:56

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48916)
Csak az a baj, hogy a sorszámán kívül semmit nem tudok róla. Habár nem is próbált engem gömbözni. Egyből tk-t nyitott. Tuti csak kilőtt engem és annyi.

Ilyen esetben a szövitársam nem tudja megnézni, hogy ki akrta lopni? ert ugye a tk rám van nyitva. De őt lopta.

Ha megakarod tudni, akkor kockáztatni kell. Elöször gömbölj aztán próbálj tolizni, de csak akkor ha tobb a tolid mint a szövidnek.

Burning 12-01-2006 13:57

lehet, hogy meggömbözött csak nem kaptál róla infót;) mondjuk az eléggé hülyeség szerintem, hogy egy toli minden nélkül nyit egy tk-t és pazarolja a készültségét arra, hogy talán nincs is semmilye az áldozatnak. ráadásul ez csak + rizikó lenne számára:)

dexter 12-01-2006 13:58

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48920)
Ha megakarod tudni, akkor kockáztatni kell. Elöször gömbölj aztán próbálj tolizni, de csak akkor ha tobb a tolid mint a szövidnek.

Ez lesz. Most jut eszembe, hogy mi van, ha nem tudok arról, hogy meggömbözött volna, mert 2x annyi varisa van, mint nekem. Asszem ilyenkor nem is kapok értesítést a gömbözésemről.

Xeper 12-01-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48916)

Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat :) ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.

dexter 12-01-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48921)
lehet, hogy meggömbözött csak nem kaptál róla infót;) mondjuk az eléggé hülyeség szerintem, hogy egy toli minden nélkül nyit egy tk-t és pazarolja a készültségét arra, hogy talán nincs is semmilye az áldozatnak. ráadásul ez csak + rizikó lenne számára:)

Na erre megnit csak azt tudom írni, hogy kezdő vagyok, de az ilyeneket ne értem. Nem azé, mert hüle vagyok, csak tapasztalat nincs.

FJORD 12-01-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48923)
Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat :) ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.

Bocsi elírás volt toli akart lenni.:rolleyes:

dexter 12-01-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48923)

Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.

dexter 12-01-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 48929)
Bocsi elírás volt toli akart lenni.:rolleyes:

Mit írtál el?

FJORD 12-01-2006 14:05

Quote:

teki -toli
De te úgy látszik azt olvastad amit kellett:D

dexter 12-01-2006 14:07

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48930)
Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.

Itt meg én rontottam. A tolisunkat akarta lopni, nem a tolis. Hiszen gőzöm sincs, ki lopott.

Burning 12-01-2006 14:08

dehogynem érted:) 2* annyi varija volt ezért nem láttad a második része a hsz-nek pedig arra utalt, hogy egy toli általában vakon nem lop, mert lehet, hogy az illető erős hadilag de nincs pénze ezért elvinni nem tud semmit a toli, a hadi viszont, ha rájön ki volt az akkor irt és egy tolinak ez fölös kockázat;)

dexter 12-01-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48940)
dehogynem érted:) 2* annyi varija volt ezért nem láttad a második része a hsz-nek pedig arra utalt, hogy egy toli általában vakon nem lop, mert lehet, hogy az illető erős hadilag de nincs pénze ezért elvinni nem tud semmit a toli, a hadi viszont, ha rájön ki volt az akkor irt és egy tolinak ez fölös kockázat;)

Most nem kekeckedni akarok. Egyáltalán nem az a szándékom, de pénzem is van bővel. De most elköltöm mind egy szálig, az tuti.

Burning 12-01-2006 14:39

nem vettem annak csak azt mondtad, hogy nem érted pedig a hsz-ed alapján úgy tűnt számomra, hogy érted.

dexter 12-01-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 48961)
nem vettem annak csak azt mondtad, hogy nem érted pedig a hsz-ed alapján úgy tűnt számomra, hogy érted.

Én is azt hittem. Értem, mire gondolsz. Már értem. A tekit nem értettem, de nem volt annyi eszem, hogy megkérdezzem. Már minden ok!!!

Croissant 12-05-2006 08:49

dexter: akkor most hogy is vagy ezzel a szövegértéssel??? :) :) :)

dexter 12-05-2006 14:08

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50723)
dexter: akkor most hogy is vagy ezzel a szövegértéssel??? :) :) :)

Én megvagyok, Ő is megvan. Jól megvagyunk ketten. Már értek mindent. Köszi

Burning 12-05-2006 15:39

ki az az ő. én lennék:)?

dexter 12-05-2006 16:20

Nem Te vagy. A szövegértésre gondoltam. De miért is kérdezted ezt a szövegértéses dolgot?

All times are GMT +1. The time now is 06:28.