![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
De igen. Ez az én véleményem. |
Quote:
Szaladj már át a hülyeségek topicba és nézd meg ott vagyok e :D ..jah ...olyan még nincs. Esetleg nyissak neked egyet? A hasonlataid kissé eltúlzottnak érzem. Quote:
|
Quote:
Szerintem az 1 mázsa kő könnyebb mint az 1 bála gabona ;) Asszem egy bála 380kg szokott lenni? De nem vagyok perfekt kisgazda. :D ON: |
Quote:
Nah de ez nem ide tartozik. |
Quote:
Nem vok paraszt, de kisvárosban élek :D |
Quote:
Én is félek tőlük. De egy orkot inkább ártóznék, mint hogy nekimenjek full sereggel. Inkább azt várnám meg, hogy elkeseredetten ő jöjjön ki, és én kisérjem haza... |
Quote:
Már tudom is hogy néz ki a bála. Az tényleg sokkal könnyebb. 20kg??? :D |
Quote:
A tolikat spontán utálom. Mondjak egy példát? Unalmaskodva lopja az óriásomat sokkürről. Nem visz szinte semmit, de attól még kitartóan lopja a tekiket huszassával heteken keresztül. Elszabizok, mert dolgom van. Visszatolom magam hetek múlva és lááám ott a koma előttem :D Kapásból csatt 2 mészár, miután jön az üzi + az MNT, hogy legyünk barátok. Pff... Alattomos népség. És ez a dolog számtalanszor előfordult különböző kombinációkban. A legjubban azokat utálom, akik élvezetből ölik a katikat + gyújtják a házakat. De ez már nagyon off. |
Úgy látszik értelmezési problémáink vannak. Azt a 30%os templomos óriást én 30% barakkal képzeltem el. Így mivel ugyanannyi százalék templom mint barakk ezért hadi vari, tetszik érteni? :D Nálam varis az 40% templomnál kezdődik, hadis meg úgyszintén 40% barakknál. De lehet a kánon az amit ti mondtok ha nem baj én megmaradok a saját nyelvezetemben mégha rossz is :D
A 4-5 házat az első gyújtásra értetted gondolom, utána vedd figyelembe h drasztikusan csökken a mennyiség, lehet a legvégén már nem is gyullad semmi, nem lennék meglepve. |
Quote:
|
Ha a raktárakat is lehetne fosztani, tök fölösleges lenne a toli. Épületlista nélkül is lehet támadni, maximum nem annyira szorosan kiszámolva. Ezzel a javaslattal, a hadisok aránytalanul, megerősödnének.
|
Quote:
|
Quote:
|
Vezessük le hogy HA be lenne vezetve ez a változtatás mi történnet gondoljunk át a háttér eseményeket mondjuk bekerülne
Hogyan romolna a helyzet ? 1. szerintem: egy törpe termelő a nyersijét mindig kint tartaná a piacon 5 piac + karavánozás ezzel mit oldott meg a javaslat ?:) Max. annyit hogy több nyersi lesz a piacon Mit tudnál akkor fosztani? Valószínűleg bent felejtett nyersit tudnánk tudnátok fosztani ami azért 5 szinten felül egy rendes törpe termelőnél elég ritka vagy bármely más aktív orinál :) Befejeztem a filózást és örömködök hogy nincs bevezetve |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez már bőven jó lenne szerintem... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalábbis érezhetően. ennek ellenére nem tartom jó ötletnek |
Quote:
|
Quote:
Mert ha se tolis se varis, csak ork hadis?:) |
Quote:
Nah srácok... 10oldalon keresztül becsületesen megküzdöttem mindenkivel, aki a torkomnak esett, de most pihi lessz :) Holnap egész napos meló + hasonló ínyencségek, de ti csak feszegessétek. Nem olyan egyértelmű a helyzet, mint ami indokolta volna az igen csak gyors elvetést ;) Persze bizonyára ennek is oka van, mint mindennek. Ami zavar: az olyan szavazatok, amike nem lettek megindokolva. Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt és a jövőben is hozzászól a témához... nem is olyan rossz, hiszen elég pörgős kis topicra sikeredett :) Be kell vallanom, eszembe sincs bevezettetni ezt + mást sem, mert tele a hócípőm az álandó változtatással. Már fontolgattam a dolgot, hogy indítok egy topicot, miszerint nem kéne ilyen sűrün változtatni, bőven elég lenne évente 1x is. Valószínüleg a kreatív vezértársaim ezért leharapnák a fejemet úgyhogy ilyet nem teszek :D Továbbá tessék példát venni rólam! :D Ha valaki indít egy topicot a minimum, hogy annyit foglalkozik vele, mint én az enyémmel :p Nem muszáj az én kissé nyers hangnememet is átvenni, de az emberek szeretik, ha válaszolnak ill. véleményezik a HSZukat... még ha néha negatívan is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem kellene olyannal előhozakodnod, amiről nem sok ismereted lehet... Főleg, ha beteg vagy... |
Quote:
az újfajta mértékegység a kilobála (kb)? :):):) |
Hűűűha, az én szavazatommal lett 16-16 az állás, most fontosnak érzem magam :) Lehet hogy előbb a kenőpénzeket kellett volna átvennem? :rolleyes:
Jelen pillanatban szerintem nem érdemes fosztogatni, mert egyszerűen nem éri meg. Nagy a kockázata (visszakisérnek, Teljes Krónika alapján megtámadnak, felhúzom az illető szövetségeseit stb. stb.), és, hacsak nincs véletlenül rohadt sok pénze az illetőnek otthon, nem hozok semmi értelmeset. Jó, lehet vele katonai morált növelni, de azért szebb lenne, ha anyagi haszna is volna. Ez az én véleményem, uff! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A kevés is több, mint amennyi gabonából és rúnából bejön ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy meg ami a nyitó hsz kiemelt kérdését illeti: szerintem nem nagyon változna semmi. Kicsit is gyakorlott játékos nem tart otthon sok elvinnivalót (mint ahogy sok pénzt sem), úgyhogy nem kezdene el egyszeriben mindenki agy nélkül fosztogatni.
|
Quote:
|
Quote:
Bocs, de nekem az ilyenek szinte kiszúrják a szememet... Lehet, h foglalkozási ártalom... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:26. |