Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   készülünk az 1/a-ba - kezdöknek- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=139)

steffl 02-03-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by Északföld
hát még akkor, mikor 10.000 hektáron, klánilag ütsz 22 hektárt :D :D

a "nagy szám2 itt is megvan

Vektro & Kvark 02-03-2006 14:47

Steffl, én is készülök az 1/A-ba, de nekem ottan nincsen orim

Tank 02-03-2006 18:02

Azt esetleg nem lehetne bevezetni, hogy a B csoportban tudni lehessen hol húzódik az A-ban a top határa. Mert akkor meg lenne annak a lehetősége, hogy B-ben mégy fel ekkora területre; és A-ba csak 1k kört kell töltened, ha bebetonozott elfként lépsz fel. Ez sztem mindenképp könnyítés lenne azoknak akik nem terveznek hosszú távra A-t.

Senki 02-03-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by Északföld
hát még akkor, mikor 10.000 hektáron, klánilag ütsz 22 hektárt

Hát olyankor nem nagy számokat dobálok, hanem a surikent a céltáblámba dühömbe! :rolleyes: :D

(vagy új öteltem van ;) kinyomtatom a seregről a piros esemény szövegét szép színesbe, és beviszem a lőtérre, majd kikérem az AK-t 30 lőszerrel és cafatokra lődözöm :D)

Mephisto 02-06-2006 06:00

Quote:

Originally Posted by Senki
ne aggódj... nem mindegy hogy cicát, vagy oroszlánt bosszantasz fel, de általában az ember tudja kit bosszant fel... :) az hogy ki mennyire elvetemült az láttszik.
Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él, hogy az épület lista nem építhető át 9 órán belül a célnak megfelelőre... ;)

Kicsit régen jártam erre, de úgy látom nem változott semmi...
Örülök, hogy Senki megtanít játszani. Különösen örömömre szolgál, hogy itt kiokít. Csak azért bátorkodtam szólni neked, mert a topic kicsit elindult az 1/A-s segítségek helyett a "Senki hőstörténetei felé..." és bár ez a téma rettentően szép de nem a témába vág...
Ugyanakkor szintén nevetséges a gondolat, hogy az tanítja itt a népet, akinek a klánjáról du. 1-kor levernek 3000 hekit. Ha jól tudom a Te klánod az 1/A topjába készül? El kell áruljam, hogy ez nem fog sikerülni, ha ilyen jól megszervezett a figyelés. Bár lehet, hogy én tévedek, biztos meglesz rá a magyarázat...
Olyanról már nem is beszélek, hogy akik a Te klánjaidban vannak, azok nagyrésze nekem földet, vagy vagyont adott anno, de persze nem önszántából.
S végezetül megjegyezném, hogy az 5. szinten nagyobb orim lesz pár nap múlva mint neked az 1/Aban...
Részemről a téma lezárva. Egészen biztos vagyok benne, hogy ezt Te ki fogod tudni magyarázni, mert ehhez értesz...de most mondom, hogy akármit írsz nem fogok válaszolni rá, mert mint mondtam ezzel befejezettnek tekintem a dolgot.
Bocsánatot kérek másoktól, hogy sajnos most nekem sem sikerült a témába vágóan írnom.
Mivel most az 1/Aban nincs már orim csak ismerőseim, azért megkérdeznék pár dolgot.
A top klán tagjai, hogy tervezik a jövőjüket? Összállnak még más felállásban, vagy újráznak?
Amennyiben újráznak gondolkoztak-e azon, hogy páran nagyon nagy szeretetelttel várják őket.
Mivel tegnap óta nem olt A-s hírem, ezért csak annyit láttam még akkor, hogy a nyers árak elkezdtek felfelé menni. Szerintetek várható-e, hogy az egyik legdrágább csoport lesz majd most az A?

Északföld 02-06-2006 07:27

:)

Hi all!

Nos, nem tervezzük a fordulás, én spec nem is tudnék, a 4 milliárdos restart orijaimat, meg nem fogom beáldozni, egy fordulás miatt. Hiszen még van bennük 4-5 restart.
Már sokan mondták, hogy így-úgy várnak minket itt meg ott. Nos mint már egy másik fórumon meg is írtam, minden csoportban ott vagyok, tehát lehet háborúzni. Igaz senki nem jött, ez mondjuk jellemző, kissé sok a szájhős ebben a játékban:p
Majd meg fog ez is változni idővel:D

Mephisto 02-06-2006 07:32

Hm, azért diplomatikusan kitértél a válasz elől:)
Várhatóan mi várható Veletek kapcsolatban ott az 1/Aban?:D

Északföld 02-06-2006 08:21

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Hm, azért diplomatikusan kitértél a válasz elől:)
Várhatóan mi várható Veletek kapcsolatban ott az 1/Aban?:D

Ez egyszerű, amint lesz legalább 1 5M-6M pontos klán, azonnal visszajövünk és beverjük, hajnalban. :D

Senki 02-06-2006 22:27

Mephnek külön, bocs az offért...

Quote:

Ugyanakkor szintén nevetséges a gondolat, hogy az tanítja itt a népet, akinek a klánjáról du. 1-kor levernek 3000 hekit. Ha jól tudom a Te klánod az 1/A topjába készül?

örülök hogy folytatod, gratulálok, hogy az 5. szinten nagyobb országot csinálsz, én inkább haladok felfele... az hogy te levered a termelőket ahoz grat.
az hogy minket levertek arról annyit hogy szabadságon voltunk jópáran és úgy ügye nehéz védekezni, pedig láttuk a sereget. ezekután nem érzem úgy hogy nekem kellene magyarázkodnom hogy ki hősödik. szerintem téged messze senki nem kérdezett arról hogy mikor mit tettél. És azt is hozzáteszem, hogy az itteni neved alapján nem kellene tudnom mik az országaid. "Mephisto pl úgy tűnik számomra hogy abban a hitben él" ebből nem azt veszed ki, hogy nem tudom ki vagy esetleg? Értő olvasás hogy ment? :)
De bátran verd a melled, lehet hogy valakit esetleg érdekel :)

Quote:

Egészen biztos vagyok benne, hogy ezt Te ki fogod tudni magyarázni, mert ehhez értesz...

-najó, ezt sem bírtam szónélkül hagyni végül: igen mert okkal cselekszem, értelmes embereknél ez szokás, nem? :)

laci 02-06-2006 22:57

Hát ez már kezd egy kicsit offtopic lenni...
Felőlem nyugodtan mehet a szájtépés, de nem lehetne ezt valahol máshol? Eddig egészen érdekes volt a téma :mad:

Senki 02-06-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by laci
Hát ez már kezd egy kicsit offtopic lenni...
Felőlem nyugodtan mehet a szájtépés, de nem lehetne ezt valahol máshol? Eddig egészen érdekes volt a téma :mad:

mondtam, hogy bocs. akinek nem szól, az ne reagáljon, és nem úszik el a dolog. vagy kérd meg Atit hogy tegye el innét a két postot...

Mephisto 02-07-2006 07:25

Bocs Laci, teljes mértékben igazad van.
Ime pár tipp a kezdőknek.
Mindig egy országot gyúrjatok ki, aki legalul van. A többi klán termelje neki a kaját és a nyerset. Az az egy meg induljon meg egyéniben felfelé. Ez kezdőknek, biztosnságosabb mint egy klántámadás.
Keressetek törpét, vagy beszéljétek meg egy 2/B-s orival, hogy törpként jöjjön fel, persze bányákkal. Még a csopi alján is iszonyú pénzt tud csinálni, ha pl etetitek, akkor még le se tudják ütni.
Az elfek termeljék a kaját, s ha figyel a klán a sereget tartsák kint a piacon, a többlet kaja meg mehet a piacra, vagy a raktárba.
Ne legyen szabis köztetek sose. Aki szabira megy, főleg ha gyakran, ki kell dobni!!! feltéve, ha klánszinten 20 körre nincs senki, akkor mehet szabizni :)
Legyen egy bankosotok (ajánlott az elf) nála legyen kint annyi pénz, amiből sereget tudtok venni.
Na ennyi, ezzel kezdetnek el lehet indulni, és remélem mondtam pár új dolgot azoknak, akik még nem jártak az A-ban. Ja és figyelni, figyelni, bent lenni folyamatosan, függők előnyben ;)

Artúr 02-08-2006 19:47

Nem olyan félelmetes az az A csoport. :) Én is paráztam lépés előtt, de simán bevettek egy (nem full milliárdos) klánba és szépen haladunk. Nagy előny ha közel vagytok egymáshoz (2-3 körre).
Ha nincs sok pénzed az sem akkora probléma mert itt is lehet piacozni stb. Ráadásul ha pl elfel lép valaki akkor töbnyire bevédve halad, nem kell folyton sereget cserélgetni. Azt hiszem egy elf olcsón fenntartható (klántársam tudná megmondani) Most úgy is gyakran emlegetjük az olcsó államot. :D

Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül, de hát ezt mindenki mérlegelje maga. (Én spec kerek 6 milióval léptem fel. :D , szóval nem vagyok nagypályás. No oké azóta gyarapodtam egy keveset. ;) )

Egyszóval gyertek bátran, nem olyan vészes mint a híre.

Nikol 02-08-2006 23:26

[quote=Artúr]Nem olyan félelmetes az az A csoport. :)

Köszi Artúr!
Igyekszem, de honnan tudja az ember, hogy jó klánba kerül, ill hogy jó klán veszi -e fel???

Senki 02-09-2006 01:57

Quote:

Originally Posted by Nikol
Igyekszem, de honnan tudja az ember, hogy jó klánba kerül, ill hogy jó klán veszi -e fel???

Belépés után észre lehet venni... amúgy, nincs garancia... így is sokan vannak már a nagy klánok teljesen tele, és ezek már baráti alapon szerveződnek..... :rolleyes:

Senki 02-09-2006 01:57

Quote:

Originally Posted by Artúr
Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül

elég provokatív ork tábornokkal seregcserével leverni akit csak látsz? :D:cool:

Half 02-10-2006 01:06

Quote:

Originally Posted by Artúr
Nem olyan félelmetes az az A csoport. :) Én is paráztam lépés előtt, de simán bevettek egy (nem full milliárdos) klánba és szépen haladunk. Nagy előny ha közel vagytok egymáshoz (2-3 körre).
Ha nincs sok pénzed az sem akkora probléma mert itt is lehet piacozni stb. Ráadásul ha pl elfel lép valaki akkor töbnyire bevédve halad, nem kell folyton sereget cserélgetni. Azt hiszem egy elf olcsón fenntartható (klántársam tudná megmondani) Most úgy is gyakran emlegetjük az olcsó államot.
Az biztos, hogy a provokatív játékstílus sokba kerül, de hát ezt mindenki mérlegelje maga. (Én spec kerek 6 milióval léptem fel. :D , szóval nem vagyok nagypályás. No oké azóta gyarapodtam egy keveset. ;) )
Egyszóval gyertek bátran, nem olyan vészes mint a híre.

EGy hadisnak sem kell folyton sereget cserélgetnie:D

Remedy 02-10-2006 12:15

Quote:

Originally Posted by Half
EGy hadisnak sem kell folyton sereget cserélgetnie:D

nem hat, ures orival kell benn lenni, aztan tamadaskor venni lovasokat meg tekit kivenni, meg minden korben tavolt nezni es ha jon vki akko ijkat venni.... :D

Half 02-10-2006 12:46

Quote:

Originally Posted by Remedy
nem hat, ures orival kell benn lenni, aztan tamadaskor venni lovasokat meg tekit kivenni, meg minden korben tavolt nezni es ha jon vki akko ijkat venni.... :D

100% barakk és akkor még valószinü két sereggel is visszaérünk:D

Synkel 03-18-2006 00:33

Quote:

Originally Posted by Half
100% barakk és akkor még valószinü két sereggel is visszaérünk:D

Nekem eddig ez tetszik a legjobban:D:D:D

Grabi 03-18-2006 16:38

a nagy okosok mit tanácsolnak olyan szövinek, akik már több éve együtt voltak, 10-12 mrd tartalékkal rendelkeznek és együtt is akarnak maradni és csak körebefordulásnak használnák az A-t 1000 körig. 4 ori tehát sok pénzzel. milyen faj és milyen személyiség, épületfelállás. napi sok bennlét garantált.

Az A-t amúgy sokan azért nem szeretik, mert hajnalban pont ti leírátok miért simán szét lehet kapni egy orit. meg rengeteget kell benn lenni + minden körben távolt nézni. ennyi ideje meg nem sokaknak van.

Petya 03-19-2006 01:09

Quote:

Originally Posted by Senki
nem rémhír, az egy gépi játékos volt, ő volt a császár. már nincs ott. ;)

mi lett a császárral? :eek: :confused:

Csokibácsi 03-19-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Petya

Levertem és törölt :D

Morisz 03-19-2006 11:52

Quote:

:D :D

Szegényke már túl öreg volt a játékhoz.

Senki 03-19-2006 15:09

Quote:

igazából kikapcsolták mert kötelező az 1/A és így nem kell az a móka...

Grabi 03-19-2006 17:01

enyémre is esetleg tudtok válaszolni?

-Fegya- 03-19-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike
a nagy okosok mit tanácsolnak olyan szövinek, akik már több éve együtt voltak, 10-12 mrd tartalékkal rendelkeznek és együtt is akarnak maradni és csak körebefordulásnak használnák az A-t 1000 körig. 4 ori tehát sok pénzzel. milyen faj és milyen személyiség, épületfelállás. napi sok bennlét garantált.

Én azt tudom tanácsolni, hogy ilyen feltételekkel próbáljátok meg hosszabban az 1A-t. Nem olyan rossz az, ha a napi sok bennlét garantált.

Grabi 03-19-2006 19:16

ez esetben is szerintetek milyen 4 ori legyen benne? 1 elf, 3 gnóm/ork?

director 03-19-2006 19:21

Quote:

attól függ hogy mit akartok.. túlélni, és fordulni, vagy tartósan maradni..

Grabi 03-19-2006 19:45

elsősorban túlélni és a top30% alján eltölteni a 336 kört és összesen az 1000-ret

Morisz 03-19-2006 19:57

Quote:

elsősorban túlélni és a top30% alján eltölteni a 336 kört és összesen az 1000-ret

Akkor jobb az elf mert az orkhoz sokat kell figyelni az elf az kényelmes:)

-Fegya- 03-19-2006 20:57

Quote:

Szerintem 2 elf kaját termelni és 2 gnóm.
Vagy 1 elf kaját termelni, 1 törpe nyersanyagot termelni és 2 gnóm.
Vagy 4 elf harc nélkül betonvédelemmel továbbjutni.

Senki 03-19-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Morisz
Akkor jobb az elf mert az orkhoz sokat kell figyelni az elf az kényelmes:)

rosszul fogalmazol: az okhoz mindig fogyelni kell. egyszer volt egy pokoli hetem. 4szer maradt el egy-egy körben távolbalátás a héten és mind a 4 alkalommal valahogy jött a sereg földre és nem tudtam sereget cserélni vagy szembe menni. orkkal vagy minimum 60% barakk és tele vagy íjakkkal és sereget váltasz támadáshoz, vagy meg se próblkozol vele anélkül hogy minden órában néztek távolt és meg a telefon ha valaki felé megy a sereg... szóval orkot semmiképp ha nem elvetemült vagy aki rá is ér....

Alba 03-20-2006 10:01

Ha van 10-12 milliarod csak szolj nekem kik is vagytok hatha el tudom venni...
Amugy meg en oras lennék nem elf...
Oraissal hamar eleered a top30% ot es van lovetok sereget tartani es esetenként meg cserelni is ...
Az elf lassabban halad sokkal...

aúú 03-20-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Alba
Ha van 10-12 milliarod csak szolj nekem kik is vagytok hatha el tudom venni...
Amugy meg en oras lennék nem elf...
Oraissal hamar eleered a top30% ot es van lovetok sereget tartani es esetenként meg cserelni is ...
Az elf lassabban halad sokkal...

Ha van pénz akkor az elf messze olcsóbban, gyorsabban és kockázatmentesebben ér fel a top-ba mint az óriás. Sőt ha van pénz, akkor bármelyik fajjal fel lehet jutni a top-ba (a zombi és az ember esetében is fel lehet, csak legfeljebb nem tud bent maradn).

Alba 03-20-2006 12:02

Na azert az elfet el lehet kapni.Hadignomnak a legkivalobb celpont.Mivel nem ut vissza. (kiveve ha seregcserél de az ritka)
Az orias meg jo, mert jol ved jol tamad.Magas hekin egyre szarabb igaz, de most ugyis fordulasrol van szo...

Milán™ 03-20-2006 16:56

a gnóm elég erős ahoz hogy benn lehessen maradni a TOP-ba?

director 03-20-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Milán™
a gnóm elég erős ahoz hogy benn lehessen maradni a TOP-ba?

elég sok gnóm van a topban ahhoz, hogy kijelentsük: igen:)

Senki 03-20-2006 17:36

azt kell mondanom hogy a topban a legerősebb hais a gnóm... pontosabban a legnagyobbat az ork üti de a gnóm a legszerencsésebb olyan magasan már...:D

Alba 03-21-2006 08:48

A gnom elonye hogy konnyen atalakithato orszag ami hietetlen nagy elony.
Egyertelmu hogy a gnomkent bent tudsz maradni a topba. Persze ehhez csak egy jo faj kozel sem eleg...

All times are GMT +1. The time now is 23:59.