![]() |
A gnóm haderővesztesége minden haderőveszteségre értendő. Toliméreg, varigyilok, mészár. több hal meg útközben, és több hal meg a csata során.
|
Quote:
arra is igaz? :p |
Quote:
Az nem haderőveszteség, bár nálad úgy jelenik meg:) Az csak a lakáshelyzeti tudományban elért aktuális fejlettséget mutatja:) |
Quote:
|
Quote:
|
Én a mészárt teszteltem, elég szépen hullott a gnóm...
De lassan már kezdem megunni ezt a de igen, de nem, de igen, de nem beszélgetést. Aki nem hiszi, annak utána járnak :))) |
Quote:
a masik fele meg az, hogy igenis tobb kart lehet okozni hadisnal a seregkillelessel, mint a varigyilokkal, ha 1szer abbol sokkal tobb van neki. ;) |
Remy, ööö, tenyleg volt iyen...a tuzgolyora emlekszem, a meszart is neztem, de en csak az ijaszoknal lattam plussz veszteseget, az adatok sajna mar nincsenek meg :( Ettol fuggetlenul, ha Te emlekszel, hogy tobbet vitt, akkor biztos igy van :)
|
Quote:
amúgy én úgy láttam, hogy varigyiloknál nincs +30% veszteség. az átlag kb 3%, amiből lejön az értékkülönbségből és az automatikus védelemből adódó hatékonyságcsökkenés. az óriás esetében az átlag 0,03/5 (0,6%) mínusz a maluszok. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A gnóm variban az a jó, h egyszerre jó sok variját lehet lekapni. :D
Komolyabban: nem jó ötlet, ha ragaszkodsz a gnómhoz, menj át hadiba és mindenképpen legyél vip, különben a tekidnek annyi, és a lakástekivel az egységeid komoly hányadának is, ha meg szeretnél varis lenni, menj át óriásba! :) |
Nekem az első országom egy gnóm varis volt. És nem volt vele sok baj, hiába voltam 3 hullával egy szöviben. a top 30-ban szinte mindenkit végigvertünk, a szövijeimnek volt fejenként 11k elit nekem volt 10k vari 3k toli 4k íj betornyozva. Lehet hogy lopkodtam tőlem de csak nyersanyagot vittek az meg nem nagyon zavart, az óriás varisok nem tudtak bántani mivel rajtam volt mindig a mágikus pajzs, a környéken meg nem volt egy erősebb hadis szövi ami beüthetet volna.
Szerintem jó volt gnóm varisnak lenni, habár így a játeék elég unalmas volt, csak gömböztem meg felraktam a védő varázslatokat. |
Quote:
az ellennek:D és méghozzá azért, mert hullik, mint állat:D |
Quote:
és nem tudtak bántani...:eek: ez hány hekin volt?? |
Quote:
|
ezt én nem igazán nevezném varinak, mert vagy nem volt sok hekin, de nagyon brutál a védelem vagy sok hekin volt, akkor meg kevés a vari
|
Quote:
|
Quote:
top 30%!!! |
Mindegy mennyi volt, ha rászállnak szépen hullik.
|
Quote:
|
Quote:
azt hittem a varikra mondod, hogy százalék. molst esett le:) |
kérdés?
az lenne a kérdésem hogy csinálnék egy varis országot lehetöleg gnom választanák(sok teki miatt)szövibe lennék!3,szinten!
940 heki 155haz 150 barak 80 őrtorony 150kocsma(kat moral miatt,illetve nem sokan férnének be) 200 temlom 150 tanya 8 raktár ez mennyire életképes?(tudom hadilag egy kicsit gyenge:confused:) |
Quote:
ezekben találhatsz használható infókat: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1642 http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944 http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=133 |
Quote:
47 üres heki mire megy? lényeg h szerintem ez az éplist max egy mf nek "jó" 80 őrtorony--> egy nyílt trükk gnómnál: 10% torony legyen már meg a faji előnyök miatt(3x toronyszázalék, de max 30%) 9k toli meg hát nem tom, ez is olyan köztes állapot, én 650 hekin vok és a körülöttem léfő feles állatok 9k tolignómot még simán lelopnak a 10-12 k tolijukkal. ha nagyon ilyen köztes akarsz maradni akkor arra figyelj h egy átlag hadis ne ártózzon, felejtsd el az óriás ártó kivédését ill a félelf tolik kivédését. Tarts több katot 10%nyi íjjat mert különben minden jött ment tőled szerzi a földet. én a gnómom hadi-tolinak használom, félelfekkel nem kelhetek versenyre, az átlag hadi-vari óriás pont nem ártóz be, szöviben a sereg a beton mf-eken kívül szinte mindenhova begaloppol! |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |