Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Eke 03-22-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by laci (Post 80374)
Na ja... én nem játszom ott, csak ezt a topicot nézegetem, de tényleg jó lenne egy kicsit jobban odafigyelni a nyelvre, már az alapján is, amit itt látok :(

én gyüjtögetem a hibákat ,majd elküldöm a supportra

Lyra 03-23-2007 16:57

A jövő7 közepén jöhet... Cirka akkor lesz nagyobb ciánozás hibailag a Cuc-ban. :D

Eke 03-23-2007 20:45

ok megértettem :)

Lyra 03-28-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 81953)
én gyüjtögetem a hibákat ,majd elküldöm a supportra

Jöhet Eke, nekiméljetek!!! :eek:

Lyra 04-05-2007 15:06

Na szóval itt kezdem elveszteni a hitemet arra nézve hogy jót csinálok... Ment itt a hangoskodás hogy hiba hegyén hátán. Elismerem, van. De hogy ez épp egy Constanta-i ürgének legyen a szivügye, aki erről a fórumról nem is hallott, az azért nagy szégyen... Magyarán kertelés nélkül: mélységesen szégyelje magát az, aki itt javitási szándékkel megnyilvánult.
Az a helyzet hogy én utoljára védtem meg a gémet. Mindenki nyavikol, de ha tenni kell valamit akkor mély hallgatás.... Megdöbbentő hogy ez mennyire jellemzi erdélyt..... Kisbetűvel: erdélyt!!!!

Szecsa 04-05-2007 20:57

Mirol van szo, Lyra? Pontosabban.
Nem igazan ertem.

Eke 04-05-2007 21:39

nos ezt magamra veszem,de védelmemre legyen mondva most vartak össze,de küldöm

laci 04-06-2007 07:15

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 85094)
Na szóval itt kezdem elveszteni a hitemet arra nézve hogy jót csinálok... Ment itt a hangoskodás hogy hiba hegyén hátán. Elismerem, van. De hogy ez épp egy Constanta-i ürgének legyen a szivügye, aki erről a fórumról nem is hallott, az azért nagy szégyen... Magyarán kertelés nélkül: mélységesen szégyelje magát az, aki itt javitási szándékkel megnyilvánult.
Az a helyzet hogy én utoljára védtem meg a gémet. Mindenki nyavikol, de ha tenni kell valamit akkor mély hallgatás.... Megdöbbentő hogy ez mennyire jellemzi erdélyt..... Kisbetűvel: erdélyt!!!!

Már bocs... én pl. megmondtam, hogy nem játszom a román változatban, csak a beidézett szövegeket olvastam. Eke meg megmondta, hogy gyűjti a hibákat, várd meg amíg elküldi (1-el fentebb írja, hogy gondjai voltak).
Szóval nem szégyellem magam, bocs.

Arwyl szelleme 04-06-2007 16:43

Engem nem zavarnak a hibák. :D
De lehet azért mert egy deka szót nem tudok románul. :D:D

Eke 04-06-2007 21:34

lényegében engem sem zavarnak a hibák ,csak abbol a meggondolásbol akarom elküldeni,hogy legalább egy kicsit hozzájáruljak a játék,szebbé,pontosabbá tételéhez.Csak gondolkodjatok el pl azon hogy a többes szám helyett,eggyes számban van irva,és jön egy friss hódos,elolvassa a hibás szöveget,és lehet hogy hibázik,önhibáján kivül.bocs a hibákért,mert bepolyált kézzel,elég szorakoztato irni:(

Synkel 04-14-2007 15:09

Bár tulajdonképpen nem tartozik a Román 1/A-hoz, de mivel a román verzióval ez a topic foglalkozik, itt teszem fel a kérdést.
Azt tudom, hogy a Cuceritor hivatalos nyelve a román, azaz nyilvános fórumokon tiltás jár a magyar beszédért. Ugyanez vonatkozik a zöldekre is? Mert nekem van egy olyan problémám, hogy megértem ugyan amit nekem románul írnak, de válaszolni már nem tudok, mert képtelen vagyok egy tisztességes mondatot összerakni:)

laci 04-14-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87728)
Bár tulajdonképpen nem tartozik a Román 1/A-hoz, de mivel a román verzióval ez a topic foglalkozik, itt teszem fel a kérdést.
Azt tudom, hogy a Cuceritor hivatalos nyelve a román, azaz nyilvános fórumokon tiltás jár a magyar beszédért. Ugyanez vonatkozik a zöldekre is? Mert nekem van egy olyan problémám, hogy megértem ugyan amit nekem románul írnak, de válaszolni már nem tudok, mert képtelen vagyok egy tisztességes mondatot összerakni:)

Ha jól tudom, akkor a Queosiában szabad más nyelven is levelezni, ha a másik fél is érti. Ha tényleg igy van, akkor feltételezem, hogy ez a Cuceritorra is érvényes.

Synkel 04-14-2007 16:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 87742)
Ha jól tudom, akkor a Queosiában szabad más nyelven is levelezni, ha a másik fél is érti. Ha tényleg igy van, akkor feltételezem, hogy ez a Cuceritorra is érvényes.

Ha nem érti, így járt:D Csak olyan vacak, hogy küldenek nekem egy tök udvarias ismerkedő levelet, és nem tudok rá felelni pedig illenék.

laci 04-14-2007 16:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87743)
Ha nem érti, így járt:D Csak olyan vacak, hogy küldenek nekem egy tök udvarias ismerkedő levelet, és nem tudok rá felelni pedig illenék.

Na igen, de ha olyan nyelven irok neki zöldet, amit nem ért, az nem túl udvarias dolog, ráadásul szerintem akár jelentheti is ;)
Ami másikat illeti: szerintem nyugodtan válaszolj angolul, vagy bárhogy, amit megértenek. Nagyobb udvariatlanság nem válaszolni, mint egy mindkettőtök számára érthető, harmadik nyelven ragálni az üzenetre.

Eke 04-14-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87728)

szia hogyha tudok fordittani valamit románrol-magyarra,vagy vissza akkor irj a Transilvania Libera (166)-re és szivesen segittek.
Üdv Eke:)

Burning 04-14-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 87746)
szia hogyha tudok fordittani valamit románrol-magyarra,vagy vissza akkor irj a Transilvania Libera (166)-re és szivesen segittek.

tehát te fordítasz??

Eke 04-14-2007 17:53

nem vagyok forditto,de ha szoltok segittek barkinek

Synkel 04-15-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 87744)
Na igen, de ha olyan nyelven irok neki zöldet, amit nem ért, az nem túl udvarias dolog, ráadásul szerintem akár jelentheti is ;)
Ami másikat illeti: szerintem nyugodtan válaszolj angolul, vagy bárhogy, amit megértenek. Nagyobb udvariatlanság nem válaszolni, mint egy mindkettőtök számára érthető, harmadik nyelven ragálni az üzenetre.

Ez így valahogy nem stimmel. Ha angolul válaszolhatok, akkor feltételezem magyarul is. Honnan tudjam, hogy ő ért angolul? Nem beszélve arról, hogy én viszont nem értek:)

laci 04-15-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 87868)
Ez így valahogy nem stimmel. Ha angolul válaszolhatok, akkor feltételezem magyarul is. Honnan tudjam, hogy ő ért angolul? Nem beszélve arról, hogy én viszont nem értek:)

Ha ő románul ír, te meg nem tudz románul, akkor nyilván kell keresni egy olyan nyelvet, amelyet mindketten beszéltek. Ez lehet akár magyar is, privát üzenetben ez a ti dolgotok. Az sincs megszabva, hogy a szövifórumon milyen nyelven beszéltek. Legalábbis én nem tudok ilyenekről ;)

Synkel 04-15-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by laci (Post 87906)
Ha ő románul ír, te meg nem tudz románul, akkor nyilván kell keresni egy olyan nyelvet, amelyet mindketten beszéltek. Ez lehet akár magyar is, privát üzenetben ez a ti dolgotok. Az sincs megszabva, hogy a szövifórumon milyen nyelven beszéltek. Legalábbis én nem tudok ilyenekről ;)

Én is csak pletykaszinten hallottam, hogy valaki 5 kört kapott zöldért, merthogy a játék hivatalos nyelve a román. Azért érdekelne Lyra vagy Ati véleménye a dologról.

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 87746)

Köszi az ajánlatot, lenne kivel fordíttassak magamnak, de a zöld személyes dolog, nem tartozik harmadik személyre, legalábbis általában. Szerintem.

Eke 04-16-2007 21:25

Természetesen igazad van.Csak pillanatnyi segitségként ajánlottam fel.:D

Croissant 04-17-2007 21:03

Nem tudom miért, de egyre inkább az az érzésem, ha nem történik mielőbb a Cuceritor 1/A-s nem VIP-esei számára is a Queosiahoz hasonló könnyítés (mint pl. a 90 napos időlimit eltörlése), akkor (hozzám hasonlóan) többen is abba fogják hagyni ott a játékot... A csoport létszáma 22 ori, 6 klánban...

Ati: van elképzelés arról, és remény arra, h itt is megszűnjön az időlimit?

VLaC 04-17-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88385)

Mert Queosia-ban megszűnt?

Croissant 04-17-2007 21:41

Quote:

Originally Posted by VLaC (Post 88402)
Mert Queosia-ban megszűnt?

Igen, de csak az 1/A-ban...

Robin 04-17-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88385)
Nem tudom miért, de egyre inkább az az érzésem, ha nem történik mielőbb a Cuceritor 1/A-s nem VIP-esei számára is a Queosiahoz hasonló könnyítés (mint pl. a 90 napos időlimit eltörlése), akkor (hozzám hasonlóan) többen is abba fogják hagyni ott a játékot... A csoport létszáma 22 ori, 6 klánban...

Teljesen lényegtelen hogy eltörlik-e az időlimitet, ha sikeres akarsz lenni és még ebben az életedben fordulni akarsz akkor kell a VIP...

Croissant 04-17-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88411)
Teljesen lényegtelen hogy eltörlik-e az időlimitet, ha sikeres akarsz lenni és még ebben az életedben fordulni akarsz akkor kell a VIP...

Nem hiszem, h feltétlenül kellene a sikerességhez a VIP... Én egész jól elvoltam nélküle... Nem a VIP segítene ahhoz, h fordulni tudjak...

Robin 04-17-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88412)
Nem hiszem, h feltétlenül kellene a sikerességhez a VIP... Én egész jól elvoltam nélküle... Nem a VIP segítene ahhoz, h fordulni tudjak...

Ha nincs VIP-ed és jó klánod akkor esélytelen vagy a kiélezett orikkal szemben...
Ha nem tudod mire szolgál A-ban a VIP legfőképpen, akkor a klánod sincs toppon...

Croissant 04-17-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88413)
Ha nincs VIP-ed és jó klánod akkor esélytelen vagy a kiélezett orikkal szemben...
Ha nem tudod mire szolgál A-ban a VIP legfőképpen, akkor a klánod sincs toppon...

no comment

Robin 04-17-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88414)
no comment

ezzel senkit nem akartam megbántani, de ez a véleményem...

Croissant 04-17-2007 23:14

Maradjunk abban, h a sikerességhez a VIP-nek nem sok köze van...

Robin 04-17-2007 23:24

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88441)

Nem vitázom ezügyben...
Maradjunk annyiban hogy kiderül az A-ban való szereplésből hogy kinek van igaza ;)

Előbb-utóbb úgyis rájöttök hogy a VIP igenis kell ;)

Remedy 04-17-2007 23:25

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 88441)

Elbeszeltek egymas mellett, szerintem tanyafree orinak igenis van elonye... es ahhoz kell vip...

Robin 04-18-2007 00:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 88444)
Elbeszeltek egymas mellett, szerintem tanyafree orinak igenis van elonye... es ahhoz kell vip...

itt a pont... ;)

pea 04-18-2007 06:56

hmz

Robin ne vitatkozz! :-D
Mondtam annak idején, hogy a románban is gázok lesznek. Nem tudom Atinak mi járhat a fejében ezekkel kapcsolatban, de hogy most az angol már jó ideje hulla és ki tudja meddig az is lesz, az tuti. Félek a román is eljut oda.
pea

Eke 04-18-2007 19:00

Nos csak annyit akarok hozzáfüzni,hogy felakartam rakni postai utalványal a pénzt és akkor jön be hogy cégnek kell a kontszám is ami nincs megadva.Enélkül nem lehetséges pénzt utalni cégnek,csak magánszemélynek.Van bankkártyám,csak arrol szerintem nem lehet felrakni pénzt.mert ugye a kártyámon lej van,és minden pénznemben lehet fizetni,csak lejjel nem.ezt nem értem.:mad:

Robin 04-18-2007 22:04

Pea, a román már halott egy ideje és még sokáig az is lesz. Ott teljesen mindegy ki van fennt, mert 22 ori esetében akik lennt vannak, azoknak teljesen elmegy a kedvük és csak törölnek vagy SZK-ra mennek...

Éppen ezért javasolnék olyan változtatást a román A-ban miszerint a fordulás ne a top30%-hoz legyen kötve, hanem a csoport átlagpontszámához 100 oriszám alatt. Ez jelen esetben nagyjából annyit jelentene hogy nem kéne 4200 hekiig feljönni, hanem 3600 hekitől lehetne kb fordulni, ami valljuk be elég nagy könnyítés...
Talán ettől a kis oriknak is lenne kedvük játszani...

Az ötletre szeretném kérni a vélemnyeket :)

Robin 04-18-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 88569)
Nos csak annyit akarok hozzáfüzni,hogy felakartam rakni postai utalványal a pénzt és akkor jön be hogy cégnek kell a kontszám is ami nincs megadva.Enélkül nem lehetséges pénzt utalni cégnek,csak magánszemélynek.Van bankkártyám,csak arrol szerintem nem lehet felrakni pénzt.mert ugye a kártyámon lej van,és minden pénznemben lehet fizetni,csak lejjel nem.ezt nem értem.:mad:

Engemis klántársam szokott VIP-elni mert én se tudom sehogy megoldani.
A számlájára utalom a pénzt ő pedig utalja tovább...
Ha nem tudsz olyat találni aki megoldja neked akkor keress meg és segítek ha tudok :)

Grabi 04-18-2007 23:36

regeltem én is orit és felmászom az A-ba vhogy, aztán körbenézek :)

Robin 04-18-2007 23:39

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 88669)
regeltem én is orit és felmászom az A-ba vhogy, aztán körbenézek :)

Nem nehéz feljönni :)

A nehézséget 4-es szinttől az jelenti ha minden szintről max hekivel akarsz lépni ;)

Eke 04-19-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 88647)
Engemis klántársam szokott VIP-elni mert én se tudom sehogy megoldani.
A számlájára utalom a pénzt ő pedig utalja tovább...
Ha nem tudsz olyat találni aki megoldja neked akkor keress meg és segítek ha tudok :)

Köszönöm de remélem megoldodik holnapra,felhivtam a ro admin hölgyet ( nem tudom irhatom-e a nevét ide) és elküldtem az Ö nevére.Ezennel megköszönöm itt is neki a kedvességét.:)

All times are GMT +1. The time now is 12:28.