![]() |
Quote:
példák: Metalcore:As i lay dying, Parkway drive, Caliban... Grindcore: The belzerkers, Total Recall (haveromék és nagyon komolyan zenésitették meg a filmet:D) Deathcore:pl All shall perish Hardcore: Sick of it all , Agnostic front, Madball... Hatecore: eredeti bandát nem tudok, mert egyáltalán nem vonz a téma és a mentalitás... de az ujabbak közül H8machine (ez már csak sima gyülölködés és nem rasszizmus, mint ami eredetileg volt a téma) többire had ne én irjak:D:D:D amúgy ha érdekel egy egy számokat tudok küldeni, csak irj privátban |
Grindcorehoz h h nem a nagy klasszikus Napalm Death-t írtad? :O Azt lehet még ismerik is, mintha Szigeten is jártak volna párszor.
|
Bimetál: Hőmérő
|
Én a zenében minden evő vagyok.
Ez a kemény rock-tól egészen Mozartig terjed:) De ha nosztalgiázni kéne(amit nem szeretnék,mert szembesülnék azzal,hogy milyen öreg vagyok)akkor említeném a magyar zenekarok közül a -Bizottság, -Lord -Edda -Bikini -P Mobil na nem sorolom tovább:) |
Mát vezet a rock/metal:):)
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon szép :o |
:))
Hat a Bizottsag eleg ellazulos muzsika :)
|
Quote:
De milyen jó;););) |
Lionnak köszönhetően ismét növelte előnyét a rock/metal:D
|
Hmm ha lazulás akkor vmi jó kis blues, vagy vmi lassabb melodikus zene, esetleg egy kis freejazz:D
OFF Ha vki ismeri a Lamb of Godot és megvan neki az a hangfelvétel vagy akár a video ahol a dobos és a gitáros jazz fesztiválon freejazz-t tol, az küldje már el lécci! sehol nem találom neten amióta kakukk lett a gépem:mad: pedig nagyon nagyon nagyon jó! On |
Quote:
Nézd végig biztos vagyok benne h ott van valahol=) |
Quote:
|
Google-t probáltad már?:D
|
Egyébiránt pedig:System of a down reggelire, Metallica ebédre, Slayer, iron maiden, metallica vacsira:D .sztem.na jó...meg egy kis sepultura.
|
... de ha sepu akkor már soulfly és így ellehe jutni mindegyikhez:D de tény amit felsoroltál a legnagyobbak:D
|
Hát igen, de a soulfly nem olyan jó mint a sepu volt....sztem.;)
|
Quote:
Ha már itt tartunk stílus meg ilyenek.. lássuk csak :) darkwave/ dark electro / gothic / industrial / black metal / goth metal / doom metal / klasszikus / filmzene.. huhh ilyesmi nah :) nagy és örök kedvencek: My Dying Bride, Katatonia, Theatre of Tragedy, Mortiis, Limbonic Art, Paradise Lost, Anathema, Funker vogt, Suicide Commando, Corvus Corax, Crüxshadows, Sarah Brightman, Danny Elfman, Alan Silvestri, VNV Nation, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Dead Can Dance, The Birthday Massacre, jól van abbahagyom inkább :D :D aztán meg mondjuk barátaimnak köszönhetően havonta-2havonta 1x hardt techno.. NGoHT powa :rolleyes: lakótársnak köszönhetően töménytelen mennyiségű goa, psychedelic goa, progressive goa, trance, chill, breakbeat :rolleyes: |
Quote:
számomra a sepu az maga Max Cavallera volt:D hmm hamár vki emlitette az industrialt... márc 30 Bécs Nine inch nails dejó lesz:D:D:D |
hát hogy a NIN-t hogy hagyhattam ki a felsorolásból, azt elképzelni nem tudom :eek:
háááát az igazat megvallva nem lenne rossz, ha tudnék menni, de My Dying Bride koncert lesz március 23-án, és akkor már inkább ők.. :rolleyes: Mondjuk számomra felejthetetlen élmény volt Ozzfesten a Soulfly koncert amin Max mellé pár szám erejéig beállt Tom Araya is http://www.macuser.de/forum/images/smilies/musik008.gif |
Quote:
|
Quote:
http://www.fatreg.com/Ozzfest2001.html azóta senem voltam igazán jó metal fesztiválon.. mondjuk a HC-t annyira nem szeressem :P |
electronic supreme, progressive house, minimal techno, club :cool:
|
ugy velem a stilusiranyzatok nincsenek helyesen meghatarozva. en a kovetkezo valasztasi lehetosegeket valasztottam volna:
1. Rock/Metal (+Punk) 2. RAP/Hip-hop 3. RnB (+Pop) 4. Electronic (+Trance, House, Club, Dance, D&B, ... ) 5. Chillout (+Ambient, ... ) 6. Mas (70es evek, Blues, Klasszikus, Country, ...) persze ezen is lehetne meg csiszolni, de valamelyest helyesebb lett volna. szerintem!.. :D |
az R'n'B black zene. így jobb:
... 2. nigga' music (hip-hop, rap, r'n'b) 3. extra-nyálas zene (pop) ... |
Quote:
1ébként septiben összeszedtek itt a hozzáértők 133 "külöböző" stílust... 1. Rock/Metal (+Punk) - ezzel viszont nem értek egyet mert a rock-metal nekem nagyon bejön, de a punk már annyira nem, azaz 1-2 számtól eltekinteve egyáltalán nem... |
Kérdeznék vkit hogy a Kormoránt hova/milyen stílusba lehet sorolni??? Mert én nem értek hozzá és nem akarok másoknak hülyeséget mondani
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
innen még lemaradtak az örök klasszikusok,mint Republivc,Bikini,Welcome,Piramis,LGT,Illés,KisPál és a Borz... |
Érdekes látni h a második helyen a "más" áll.
Én is oda szavaztam. Sztem ha lenne egy "komoly" (bármennyire nem szeretem ezt a nevet) kategória, az is szépen állna. :) Én legalábbis arra gondolva nyomtam meg az "más" gombot. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is a másra szavaztam , mivel nagyon sok fajta, stílusu zenét kedvelek.
Ha megkérdeznek hogy milyen zenét szeretek, akkor a válaszom a jó (nekem tetsző, szerintem jó) zenét szeretem. rnb, rapp, funk house, disco, pop, rock, meg még sok más... :D |
Naná hogy Rock/Metal! Acélszív!
EDDA Ossian Pokolgép/Kalapács Depi Tankcsapda Hammerfall Metallica Akela AC/DC System of a Down RHCP Bikini Beatrice Hírtelen ennyi jut eszembe |
Prog. Metal
Pl.: DreamTheater, Symphony X, Shadow Gallery, Mindfields Meg még: Nightwish, Stratavarius, Rhapsody, Hammerfall Leginkább ezek a kedvenceim. |
Rock/Metál főleg, de bármit meghallgatok ha tetszik.
Ossian, Kalapács, Pokolgép, Nightwish, Children of Bodom............ |
azért nem tudok szavazni,mert nem csak egyfajat zenét szeretek.Ami jó az jöhet:)
|
Általában punkot hallgatok.
Kedvenc együttesek: hátsó szándék, hatóságilag tilos, anti-flag, choking victim, nesze, semmi komoly. |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |