![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ellopott tőlem 20millió értékben tekercset nem fogom legyilkoni 20K toliját és nem megyek mészárolni hozzá 10*... Nálam ez már kimeríti az ésszerü bosszú fogalmát. /Off: Te komolyan így fogsz szólítani mostantól?:D/ Quote:
Mivel minden ország más és más, minden oszág egyedi, SZERINTEM nem lehet leírni, hogy ITT a határ, ezt ne lépd át, mert akkor baj lesz, de lehet, hogy tévedek. |
Quote:
6körrel később megint tel van pénzzel, fosztom megint elkölti előtte. Ezek után valószinü hogy szabizásig vagy törlésig ütom. |
Quote:
|
Quote:
*Mig én ártatlan angyalka vagyok :D* |
Quote:
Na ezt hagyjuk, amíg teljesen offok nem leszünk ;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Amúgy sem neked tettem fel a kérdést, ugyanis kicsi kicsi és kiraknak a fórumról hülyeségeid miatt... szal nem hinném, hogy érdemben tudnál választ adni egy ilyen számomra igencsak fontos kérdésre. Ezért nem is muszáj reagálni a HSZra. Köszi. |
gyakorlati példa
vannak olyan csoportok, söt talán minden csoportban van az a-t leszámitva olyan terület, ahol a sok szabis miatt kevés a célpont. Minden orinak létszükséglet a jó katmorál, és ehhez nem árt ütni. találok egy orit, akihez a szövi befér, ezért bár lovéja nincs rámegyünk fosztani, persze többször, mert többen vagyunk.(és azért nem mészárolni, mert nem akarjuk, hogy leszabizzon). Ha az illetönek az a bohokás ötlete támad, hogy tolival vagy varival elkezd ártozni, akkor onnantol kezdve nem fosztani megyünk, hanem mészárolni, mert tudjuk, hogy 12 oráig nem szabizhat, és néhány fordulo után már a varis is befér majd hozzá és javithatja ö is a morált. a történet pedig azzal zárul, mikor már befér egyszerre több sereg is, akkor ütjük csak földre. viszont ha a célpont tapasztalt, több személyiség, még pénze is van és ellenáll, akkor simán elhuzodik a harc napokig. honnan tudom, meddig mehetek el? sokan vannak, akik ugy állnak hozzá ha belémkötnek visszaütök(én is), és ilyenkor tényleg vagy addig ütöm amig szabira nem megy, és akkor majdmegyek az anarchba vagy pedig türöm, hogy alulrol addig ártozzon tolival amig csak akar, mert nem csinál semmit amitöl k.o. lennék? és találjam ki, hogy azért nem piszkál már tiz orája, mert szabizni akar, vagy csak épp regenerálodik, netán nincs gép elött? |
Quote:
|
Quote:
De ha jól értelmezem, akkor a sorozatos és kirívó esetek tartoznak most ide...? |
K (#******) elpusztította P (#******) országának 30 épületét.
K(#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett P (#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett A(#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett A(#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett A(#******) országában. K (#******) hatalmas mészárlást végzett A(#******) országában. CS (#******) megtámadta A(#******) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. Ez az utóbbi 3 nap eseménye, de volt több is, az lenne a kérdésem hogy ez minek minősül???:confused: jelmagyarázat:A, P= mi Cs, K= mások:) mindketten szövisek vagyunk, van tagunk aki már törölt, vagyis csak volt tag:) Ja és mindez egy nemsikerült gömb miatt.... |
Quote:
alig támadok, és soha nem cél nélkül :p mindig keretek között :p |
Quote:
Vajon honnan tudná az MF zombi kereskedő, hogy megy rá a fosztás? Ugy hogy valakinek a tápja és kapja a krónikát. Félreértés ne essék, ez min 3x megtörtént egymás után |
Quote:
te meg az ártatlan :p bár tény, mindketten sokat ütünk, mégsem esünk kívül a szabályokon...nem értem mások miért nem tudják valahogy így átlátni a dolgot... |
Quote:
|
Quote:
Valaki említette a "józan ész" kifejezést, szerintem azt lehet alapul gvenni nyugodtan. :) |
Quote:
|
ugyanakkor velem is elöfordult már, hogy egy hétig naponta háromszor felégették a házaim, én meg csak épithettem ujjá. mikor zöldben megkérdeték töle, ugyan miért tesz ilyet, akkor annyit kaptunk válasznak, hogy utálja a gnómokot(akkor épp az volt a fajom) és hadat üzent. persze ez után nem maradt más lehetöségem, mint a szabi
tudok példát arra is, hogy vannak orik akik az 5-n a védelem alol kijövö több személyiséges orikat gyilkolják minden haszonsterzési szándék nélkül, mert csipi a szemüket a kék. ha néha rámprobál tekire is, én hogy bizonyitom be, hogy nem azért öli folyamatosan az egységeim, hogy elvihesse a tekijeim? |
Quote:
HA valaki üti pl a szövimet foszt foglal akkor tuti mészár lessz... meg puszti . igaz csak az 1/A ba vagyok hadis de félelfel meg más orikkal is kei lehet csinálni ugy hogy töröljön az illető. Pl ha én 1 hullátol szerzem be az anyagot állandoan lopom kb 1 hétig minden nap éjjel nappal akkor azt is ennek fog tünni ?? |
Quote:
|
Figyelmeztetés
Szeritnem sokan megnyugodnának, és rövid életű lenne ez a topic, ha az ilyen kirívó esetek anarchba helyezés előtt kapnának egy figyelmeztetést, mellé meg jutalmul valami büntit. (jó, most meg majd azon lesz a sírás, hogy honnantól járhatna bünti...) :D |
Quote:
|
Quote:
A régi szövetségeimben álltalában én voltam az, aki azt mondta "Héé srácok... ne már. Elég volt." Az utolsó szövimet azért zavartam szét, mert kérdés nélkül ártóztak + loptak ész nélkül + ha nem jött össze a gömb, mentek a tolik varit ölni, amig csak szabi nem lett belőle. Megtudtam, kész. Mondtam neki, hogy haverok vagyunk meg minden, de ha összefutunk szétkapom, mert szemét játékos. Nem a bosszú a lényeg. Hanem az, hogy tiszteljen és soha többet eszébe ne jusson kattintani a sorszámomra. Ennyi. A múltkor lopott egy srác, nah azt nem bántottam... 8tolija volt. Írtam neki egy üzit, hogy olvasgassa a tanácsokat kezdőknek az új fórumon + még pár útbaigazítást is kapott. De van amikor a 10-20 mészár simán belefér. Csak jó lenne ezt törvényes keretekbe foglalni, hogy mindenki tiszt;ban legyen vele. Az offra a válaszom: igen :) |
Quote:
|
A figyelmeztetés jó ötlet lehet.
Az viszont tényleg bosszantó hogyha egyértelmű a jksz akkor sem lehet revansot venni. ("menni menni rá amíg mozog") |
Quote:
és igen ártatlan vok mert ok nélkül sose bántok senkit és sztem ez a lényeg:D |
Quote:
|
Quote:
Haszonszerzésre irányul, hogy lopod a nyersét?:) Ellenben ha lelopod, s mindig túlcsordítod a rakid, mert annyira nem kell a nyers, s csak passzióból lopod napokig.... na jó, csak viccelek, de reálisan ezért hogy járna anarch:) Meg ha támad, vagy akár lopkod, s revansot veszel, perszehogy az nem szabályszegés. A legtöbben úgyis hamarabb szabiznak, mint hogy elvesszen az orijuk, ellenben az újra sem azért van a játékban, hogy minden nyoszolyólány sírására anarch legyen. Ha nem az értelmetlenségig megy a mészár, amikor már nem is mocorog szegény, akkor biztos vagyok benne, hogy ezért semmi retorzió nincsen. Fölösleges kegyetlenség... amikor ír, hogy öcsém jobb vagy, hagyjuk, s még utánna is kap 10 mészárt. Ez szerintem is unfair.. ilyen esetre tökéletesen egyetértek a szabállyal. Bocsi, hogy belekontárkodom, de sztem nincs nagy ördöngősség ebben, csak mindenki kicsit túldimenzionálja az egészet. |
Quote:
|
Quote:
Ezt kérdésnek szántad, hogy ha valakit addig piszkálsz, amíg nem töröl, akkor az abba a kategóriába tartozik-e, hogy "törlésig ütés"? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehetne pl "a masik jatekat teljesen tokretevo allapotig utes" csak ez tul hosszu, gondolom :) |
Quote:
|
Mondjuk van egy olyan opció is, hogy 50x kifosztasz valakit.
Az haszonszerzés, de a katmorálját úgy hazavágod, hogy a többi ori lefejeli (jelen esetben a csopi aljára) mint vak delfin a tartályhajót. Jelentem egyáltalán nem kell JKSZ. az 50% katmorálosokat mindenki szereti. Mielőtt valaki azt mondan;, hogy onnan talpra lehet álni és az nem törlésig verés mondanám, hogy mindenhonnan talpra lehet álni. Játékostól függ. |
Hali!
Szóval bajom van:( Elég régóta játszom, de ilyen szabállyal még nem találkoztam. Tudom, az én bajom:) Hogy ez így ki lett emelve (tudom, nem új szabályról van szó :) ), rengeteg dolgod lesz a bejelentésekkel. Ember kezébe kerül a döntés, ezért soha nem lesz objektív, mivel nagyon vékony határ válassza el a "törlésig való ütés" és a megtorlás/visszavágást. Én is mint ember mérlegelem, hogy a kapott üzenetet elküldöm, vagy egyénileg veszek elégtételt. Ha az utóbbit választom és mondjuk tolikkal és varikkal leszedem az épületeinek 15-20%-át akkor megyek az anarchba? Szerintem sokkal konkrétabban kellene fogalmazni. |
All times are GMT +1. The time now is 05:21. |