![]() |
Úgy látom ez lett a dühöngő2 topic :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Én például ráérek délután is + néha délelőtt is, de wapos felületről nem igazán szerettem támadni. Most, hogy lőtem új telót más a helyzet :)
De mindettől függetlenül továbbra is éjjszaka fogok támadni, hogy a kedves játékostársaimak a reggeli kávé mellett gyönyörködhessenek az eseménylistájukban :D El lehet kezdeni félni :p http://www.my-smileys.de/smileys3/arf2_2.gif |
Quote:
|
Quote:
|
Ez az ötlet egy vicc, ne a best of elvetett javaslatok közé kerüljön, hanem a best of ötletek, amik tönkretennék a játékot témába.
|
Lara en mindenben tamogatlak csak szivd vissssza amit kertel :D :D :D
|
Quote:
|
Szerintem az ötlet nagyon jó csak kiegészíteném annyival hogy egyáltalán ne lehessen támadni és akkor ez jó az éjszakásnak jó a nappalosnak stb...ja és hagyjuk abba a játékot is:D :D :D :D
|
Quote:
Jó lenne egy intézmény aminek a neve: "időszakos mnt" Az mnt mintájára lenne köthető és bárki bárkivel maximum 8 óra időtartamra naponta, bármilyen időszakra megköthetné. Ezidő alatt az mnt-hez hasonlóan semmiféle ártóakciót nem lehetne indítani. A megkötött időszakos mnt a megkötés napjától kezdve az adott napszakban életbe lépne és 8 óra múlva megszűnne. (egyébként a magam részérőlkötöttem már ilyet, de át lettem verve sajnos...) Nos emiatt a negatív élmény miatt gondolom úgy, hogy nem ártana intézményesíteni a dolgot. |
ilyen jó lenne. csak akkor mnt előtt kimenne a sereg és az mnt miatt már nem lehetne hazakísérni.
|
Quote:
|
így már értem. csak megint előjön az, hogyha vki csak éjjel tud lenni vagy olyan munkája van, hogy éjjel dolgozik gép mellett és nappal alszik? azzal ez kitolás. persze akkor nyílván nem kötik meg, ha az egyik szövinek ez inkább hátrány
|
Quote:
Az mnt időszakát a két fél határozná meg. |
kukaba ezzel az egesszel... ;)
|
Ha azt mondom hogy tetszik kapok pirosat??? :D :D :cool: :cool: :p :p Azért is tetszik. :)
|
miert kapnal. elmondtad a velemenyedet. sztem semmifele idoszaki korlat nem kell. ez meg az en velemenyem. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Ez amolyan időszakos fegyverszünet MNT ami a való életben is létezik. Lásd pl. fegyverszünetek a külömböző tárgyalási időszakok, ünnepek stb alatt. Jó ötlet. Érdemes beszélni róla :) Quote:
Itt felteszem a kérdést, hogy téged miért zavar, ha 2ország egymás között tőled teljesen függetlenül ilyet köt? Aktívan semmi köze a játékodhoz és nincs kihatással rád. Továbbá semmilyen károd nem származhat belőle. Ezen okokból kifolyólag nem értem a tiltakozásodat. Ha neked nem kell egyszerűen visszautasítod csakúgy mint a mostani hagyomásnyos MNT-t. A másik meg kukkantcs csak fel a topic elhelyezkedésére! ;)Miért kéne kukába tenni? Hiszen csak általánosan beszélgetünk a dologról. Innen semmi sem megy se kukába, se máshova, hacsak fel nem veti valaki a megbeszéléseknél. |
Nekem is tetszik az ötlet. Alapban a játékosok nagy részét nem érinti, de nagyon sok vitát megelőzne, ami a szóbeli mnt-k megszegése körül szokott zajlani. Ha a felek akarnak, állapodjanak meg róla, hogy éjjel nyugodtan alszanak, és nem piszkálják egymást... Vagy délelőtt, vagy amikor akarnak:)
|
Quote:
|
Hmhm
Sziasztok!
Ez mondjuk szerintem is egy halott 5let:).:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
U.I Nem is rossz otlet :D |
Visszaszivom nem is olyan jo otlet oda lenne a meglepetes :D
|
Nem tartom jö ötletnek. Nem hinném h be kéne vezetni újabb és újabb lehetőségeket, van így is épp elég. Persze ki lehet találni és meg is lehet indokolni talán még másik 20 diplomáciai paktumot is. Nem kell ebből Lemuriát csinálni. Azért a pár emberért akik a csopik topjában csücsülnek igazán kár. Egy háborúban fő a meglepetés, aki így támad már félig nyert, akik elvetik maguktól a meglepetés előnyét azokért igazán kár újat alkotni.
|
Quote:
|
es akkor lehetne meg 1 hupilila szincsik a lista aljan ami +1 szin a listaban is. juj. :P
|
Quote:
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok. |
Quote:
|
arról van szó, hogy mivel úgyis tudom, hogy xynál 24 oras a távol és felkeltik éjjel ha támadok és xy is tudja ezt rólam. akkor mi a fenének szívatjuk egymást éjjel? megbeszéljük, hogy 8-24 között van az egész cucc és mindenkinek jobb. ezt én is támogatnám.
ui: láthatod mikor írok :) |
én ezt sem támogatom, messziről jött ember azt mond, amit akar, most ha én azt mondom, hogy a p, q, r, s, klánnak 24es távolja van azt elhiszi vki?
nem. ebből kifolyólag minek ilyen... nem értem. könyörgöm, eddig is annyi mankó van már, hogy az sok, most már 100lábúgyár lesz a hód, hogy mindig mindenkinek jó legyen? Akkor Arwyl, vagy Remy korábbi ötletét támogatom :P |
Quote:
|
arra ha kétséged van efelől akkor nem fogadod el a ezt a fajta mnt-t ennyi. ezt nyílván olyanok kötik akik tuti biztosak a másikban.
|
Quote:
ha lent van egy ori mindenkivel mntt köthet, vagy 24 órázik, ha biztonságot akar. Ha fent van, s kevés a szomszéd, akkor vagy van mntje a szomszéddal, vagy nincs. akkor most ez a verzió mire jó? |
Quote:
Fent viszont ahol kevés ország van aki egymást támadhatja, megállapodhatnak a felek, hogy akkor éjjel nyugi legyen, és egyik se támadhatja a másikat. Ráadásul a megállapodást nem lehet megszegni úgy, hogy a másik fél ne értesüljön róla. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én pld biztos vagyok benne, hogy van 1 ori akinek a gazdija azért nem tud békésen aludni amiért én sem. Mert közel vagyunk egymáshoz. Ha tudnám hogy tutira nem jön akkor egészséges maradnék 5 év múlva is. |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |