![]() |
Quote:
|
Quote:
az meg hogy kint tartod, korábban pont ezt irták hogy ez veszélyes :D |
ha azon múlna, hogy befér-e vagy sem, akkor vennék, de nincs mint mondták mit venni.
|
Quote:
Quote:
|
pontosan arra gondoltam, amit előbb leírtam;)
ha módosítaná: ez a csata kimenetelét jelenti, tehát hogy nyer vagy veszít:) |
Quote:
|
én se peter:p
|
Quote:
|
Nem voltam itthon néhány óráig, most rágtam át magam az utóbbi néhány oldalon. Továbbra is köszi a gondoloatokat, de úgy érzem, pár dolgot pontosítanom kell.
Szóval mindez NEM a lassú csoportban van, hanem egy normálban. És mielőtt megérkezett volna a vendégem, nekem kereken 1000 hektárom volt, neki meg kb. 1250. Az a gond, hogy nem tudom, mennyire szabad konkrét dolgokat mondanom, pl. nem szeretnék olyen módon kiszúrni a támadómmal, hogy felhívom a figyelmet rá. |
Quote:
"egyébként ha meg nincs senki a közelében, akkor elég buta az illető, hogy nem támadott ki fullra" en ezzel nem ertek egyet, megpedig amiatt, amit leirtam. azt tartom butasagnak ha fullra kitamad, amikor nincs ra szukseg.... de azt hittem eleg vilagosan leirtam... |
No, jön már a tegnapi illető szövetségese is :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mindegy, írtam nekik egy üzenetet, és ha nem hagyják abba, akkor elmegyek szabadságra... Ha nekik jobb, hogy a fél csoport szabadságon van, és a maradékot zargatják, ám legyen :) Amúgy az az érzésem, hogy valaki olyantól loptam, akitől nem kellett volna, és emiatt szálltak rám :D
|
Quote:
de szükség volt rá, mivel vakon ment :) egyébként mint olvashattad, üres a katipiac... ha emellett is odafokozol hozzá 23ezer pontra, akkor szerintem jelentkezz Atinál valami díjazásért, megszavaznánk neked az tuti :D |
azt meg lehet tudni melyik csopi volt ez?
|
mintha szecsa írta volna, hogy 3/I, de nem akarok butaságot mondani (lehet sikerült mégis:)) ezért ez csak egy halvány sejtés.
|
megkaptam a helyes választ már azóta, ami nem a 3/I
|
akkor jó, hogy így említettem:)
|
Szasztok
Nekem van egy tippem hol lehet ez. Talán a Queosia 1/A csopija. Ott is előfordulhat ilyesmi. Mikor én jártam arra, még súlyosbította a helyzetet a katonapiac, illetve annak hiánya. |
Quote:
|
Akkor az angol 2/B lehet az. :D
|
Vagy a magyar egya:D
|
Na jóóó, most végigtippeltek mindent, aztán fizessek egy fagyit a helyesen tippelőnek? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mellesleg a topic nyitótémája már jó ideje lezajlott, sőt az ellen már haza is ért.:D 2 napja nyitották a topicot és 18 körös támadásról van szó. A vita pedig jelenleg ha jól látom ott tart hogy derítsük ki hol történt az eset.:D
|
Quote:
Pontosabban egyszer már válaszoltak, amikor megkérdeztem, hogy mi értelme van ennek, amikor ennyi veszteséggel simán többet fedeznének fel, mint amennyit visznek. Azt a választ kaptam, hogy nincs elég gabonájuk, és azért küldözgetik a lovasokat... Ma reggel meg szépen megkértem őket, hogy szálljanak le rólam, és ha tényleg csak a gabonadolog van a háttérben, akkor tegyék ki a lovasokat a piacra, akkor sem fogyasztanak. És ha ilyen biztonságban vannak, hogy 20 körökre támadnak, akkor ezt minden további nélkül megtehetnék. |
Azt mondtad üres a katipiac...
|
Quote:
|
Quote:
Sztem tuti nem a gabona lehet a dologban mert ugyebár induláskor a katonák elviszik a jussukat a kajából is.:D |
Quote:
És semmi gond :) |
Quote:
Egyébként ha a kaja miatt csinálják, akkor miért nem fosztásra jönnek, akkor neked se lenne (szinte) semmi bajod, nekik meg úgyis mindegy. |
Quote:
Amúgy rólad jut szembe: 3 kemény, marcona katonámat elindítottam, hozzanak már' mekem 14 körről betegséget, azzal majd meglepem őket, ha megint jönnek :D |
Quote:
Hát 14körre, kicsit durva, mert ha nem jönnek többet, akkor te szívsz, Én 5körre gondoltam max :) |
Quote:
|
Quote:
De nem fogok szívni, van helyem kórházaknak, és tudok lopni is embereket. A pech az lesz, ha visszajönnek, és hamarább érnek be, mint az én kis betegséghordozóim :D |
Quote:
de ha 17kör múlva jönnek (mert későn veszem észre :D ), akkor én nem biztos, hogy elindulnék14körre, 29kör, míg odaér a betegség. Hát nem tudom... De azért kösz, hogy megfogadod az ötletem :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:34. |