![]() |
Quote:
És nem muszáj mindent egy tabbalbeljebbütni.:D :D :D |
Quote:
Ha pénzt akarsz termelni, nosza! Légy kereskedő irdatlan mennyiségű bankkal. Vagy kevesebbel és tovább:D |
Quote:
Az elején már leírtam, hogy én spec 0-nak tartom, ami most adóból befolyhat (olyan, mintha nem is lenne), ezért szerintem jó lenne változtatni rajta. És annyit már elfogadtam, hogy nem kéne az adónak fő bevételi forrásnak lennie, de azért NÉHA, magas adóval jöhetne belőle több arany. U.i: Xeper, nem érzem, hogy reménytelen lenne. Nem kell velem egyetérteni, lehet szavazni. :p |
figyelj adóból nem kell és nem is lehet gazdagodni.
|
Quote:
|
de ha meg nem akarsz belőle "gazdagodni" akkor minek emelni:mad:?
|
Quote:
Hogy jobban értsd: Most van 30M aranyam. 24% adóval bejön durván 15k arany Ez a jelenlegi pénzem 0,05%-a. Én nem azt akarom hogy ez 1% legyen, de mondjuk már 0,15-el kiegyeznék. És nem hiszem, hogy ez miatt olyan ultragyorsan elkezdenék gyarapodni... |
de ez az, hogy nem nagy mennyiség akkor meg mit nyersz vele?
|
Quote:
Azt, hogy nem (annyira) nevetséges mennyiségű bevétel jön belőle. Magasabb értkkel pedig jönne belőle jól, csak az emberek is lázonganának jól. Ennyit. |
Quote:
|
Az adó most kábé a morállengetésre jó, és mivel elég sok pénz folyik két csatornán be szerintem ez jó is így.
|
Quote:
Ezt írtam korábban is, csak még mindig nem sikerült megértenie :) Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra... ha túlköltöd magad, akkor bizony előfordulhat hogy a morálod megindul lefelé a zsold hiánya mitt... ha emeled az adót, akkor olyan mintha kiszednéd a zsoldot... ha a zsoldot is vele emeled, akkor ott vagyunk ahol a part szakad, mert a zsold és az adó kb kiütik egymást. Miért akarsz a semmire pénzt kapni? Éppen elég pénzkereseti lehetőség van a játékban. Emelkedő bevételek miatt pedig úgy járnánk mint anno a kereskedő személyiség bevezetésével. Ezt szerintem senki nem akarhatja. (ha meg elhanyagolható mértékben emelünk, akkor minek ez az egész téma? semmi értelme nem lenne) |
értelem
Quote:
Az adónak az a szerepe, hogy figyelj az országodra? Túlkölteni magam? Nekem ez még sajna egyszer sem sikerült, úgyhogy jelenleg az adónak számomra semmi szerepe sincs. Ezt értsd meg, ha tudod. Ja, és már 61M aranyam van. És még mindig nem azért, mert megemeltem az adót... Legyen nagyobb az adó!!! |
Quote:
Vagy ha az adóból akarsz meggazdagodni tartsd 100%-on és viseld a következményeket :p |
Építs sok házat, meg pár piacot, hogy ne legyen nagy a munkanélküliség, és akkor több adót tudsz beszedni. :p
|
Quote:
Maradjon az adó így. :p |
anno mikor magas morálnál többen jöttek be éhezéskor mint el, akkor ígyis-úgyis osztottam pénzt és végig 100on volt mind az adó mind a morál :)
|
Quote:
Ha megértetted volna, nem replikáznál. |
Quote:
Miért mindenki ezzel a nyomi meggazdagodás dumával jön? |
Quote:
Miért ellottóztad? :) |
Quote:
Ilyenkor kell aranyalmázni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy szerintem pont jó az adó úgy ahogy van, nem kéne nagyobb szerepet adni neki, ráadásul az kihatna a régi típúsú párbajra is ezt ne felejtsük! |
Quote:
|
Újabb érv - ellenérv
Még valami, hogy miért nem ér semmit a mostani adó:
Egy 6M arannyal és 17 bankkal rendelkező hullától több zseton jön, mint az adóból. És azért egy hullát bárki megfejhet.:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oké, de sztem mindig lehet tejelő hullát találni, ha muszáj. :) Bár a hullák sem jelentik a fő bevételi forrást... END OFF DE AZ ADÓ MÉG ENNYIRE SEM JÓ SEMMIRE... (sztem ez lesz az aláírásom... :D :D :D ) |
Quote:
egyébként a bónusz sem jó semmire. max annyira, hogy ha nem vagy vip, ellátogatsz a civ3000 oldalára... |
MEteo egy tanács: jegeld a topicot, játsz addig amíg eléred hogy egy milliárd kp lesz az oridba, és utána gyere vissza és átgondolván az egészet véleményezd ötleted újra;)
|
Quote:
Egyébkéként a 10%-a már megvan... |
Nem tudom mi az oka de a hódító gazdasága úgy működik jól hogy viszonylag minimális arany kerül be a játékba. Így momst a játék (szerintem) egyensúlyban van. Most gondold el mi történne ezzel az egyensúlyba ha minden ori (nem termeléssel mert az nem hoz be egy kanyi aranyat se) csak úgy napi 4 milkát termelne adóból. Egy nagy csopiba (1000 fő) az napi 4 mrd. Amíg sztem 10-20 milkánál több nem nagyon kerül be a játékba naponta. Felborulna az egész.
|
Quote:
A több pénz tönkretenné a piacot, mert az árak csak 50K-ig tudna alkalmazkodni, |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Án is rettentő kiváncsi lennék rá mennyi arany van egy csopiba de sztem egy nagyobb csopiban 50 milkánál nem sokkal több jut fejenként. Meg arra is kiváncsi lennék mi történne ha az arany felét hirtelen kivinnék a csopiból. De erre már van topic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:56. |