![]() |
Quote:
|
Quote:
Lincoln Burrowst Terrence Steadmannek, Amerika alelnöknője öccsének meggyilkolásával vádolják. Erős bizonyítékokat hoznak fel ellene (pl.: biztonsági kamera felvétele), és gyilkosságért halálra ítélik. Bár Lincoln hajthatatlanul állítja, hogy ártatlan, és tőrbe csalták, arra ítélik, hogy a Fox River börtönben várja meg kivégzését. Lincoln testvére, Michael Scofield meg van róla győződve, hogy Lincoln nem követhette el a bűntényt, és szabadulási tervet készít. Michael, aki tervezőmérnökként dolgozott a Fox River börtön átépítésében, felsőteste tetoválásaiban elrejti a börtön alaprajzát. Miután lakásán minden bizonyítékot megsemmisít, bankrablást színlel, tudván, hogy elítélik, és kérésére a Fox River börtönbe küldik. Rabként rövid ideje van a különböző akadályok leküzdésére és a megfelelő kapcsolatok kiépítésére a rabok és a börtön dolgozói felé, hogy sikeresen ki tudja szabadítani a bátyját. |
Szóval ő is bemegy egy kis zacsi-pacsira .... :D Wehheeheh :D Ez vicces. Megnézek pár részt. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Okés, köszönöm :) Ha Remy-nek bejön, akkor megveszem az egészet DVD-n eredetiben. :D (Hétfőn. A Media Marktban. Ma már nem.)
|
Quote:
Nekem a második évad megvan :) vagyis amit eddig leadtak az megvan szinkronban:)neked bármikor kiírom csak szólj:) Ja és nézd meg mindenképpen,mert jó;) |
Azért elég sok pihentagyú ember lehet, aki ezeket kitalálja:D
De nagyon jó a szökés, mindenképpen nézze meg a sorozatot aki tudja;) Jah és a 3. évad, az is jó:) |
Quote:
|
Quote:
|
Vége a 2. évadnak!
Kicsit fura vége lett:) |
Quote:
|
Quote:
Jó sokat kell ,majd várni a folytatásra! |
Quote:
Felirattal ezerszer jobb, mint ezzel a gagyi magyar szinkronnal. |
Quote:
Várok:) |
Azt hiszem én is megvárom, nem töltök:)
|
Az első és második évadot kiírtam lemezre:) (nem dvd formátumban,mert az sok lenne:o)
Hátha jól jön egyszer. Várom már a harmadik évadot:) Talán még 1 év és itt lesz nálunk SZINKRONOSAN;) |
Quote:
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb a fordító srácok szövege, mint a hivatalos szinkron. |
Quote:
Németet tanulok;) Lehet angolt is kéne egyszer,de magamat nem tartom egy okostojásnak sajna. Ja és Lusta vagyok nagyon.:( Quote:
Tényleg lusta vagyok olvasni. Meg hozzátenném,hogy szinkronosan kezdtem el nézni és nagyon nem tetszene a hírtelen hangváltás. Jó ez így nekem. Várok:):p |
Season 4
Ma neztem meg a 3 - ik evadot teljesen ...
A 4-ikrol tud valaki mondani valamit ? |
Ja és mielőtt ezt elfelejtem!
Beindult a retek klubbon a szökés 3. évad(szinkronosan)! Aki elfelejtette annak még van ideje pótolni. Ma volt a 4. rész,de azt is csak most fogom megnézni:) |
Quote:
|
Quote:
Nem szoktam tv-t nézni:p |
Quote:
Valaki netudja, hogy mikor jön ki a 4. évad (nem itt, Amcsiban...)?? |
Quote:
|
Quote:
Original Air Date: 1 September 2008 Season 4, Episode 2: Episode #4.2 Original Air Date: 1 September 2008 Amúgy fogalmam sincs mi ez a sorozat, de az imdb.com a barátod. :D |
Akkor ugorj neki Ati!:)
Főleg,ha a barátod megírta mikor jön a 4. évad:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennyire érthetetlenül beszélnek? :-o |
Quote:
Arra utaltam, hogy ne szinkronosan. :) Pl T-bag eredeti hangja szerintem vmi oriasi, es nagyon illik a karakterhez. :) |
Quote:
Robert Knepper zseniális. A magyar szinkronja viszont borzalmas. Kínzás annak, aki látta angolul. (Bellick is kiváló. Aki magyarul töltögeti, annak javaslom, hogy egy részt nézzen meg eredeti hangon is.) |
Quote:
Nos,a filmekkel szemben támasztott előítéletek ugyanolyan helytelenek,mint az embertársainkkal szembeniek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asszonypajtas bent nezi a Hosoket meg a Szokest is a tv-ben amelyik este van, es tetszik neki, de hát nem nézte anno angolul :\ |
Én beszélek angolul egy csöppet,de szinkronosan élvezhetőbbek a filmek.
A szökést is szinkronnal kezdtem el nézni és úgy is fogom folytatni. Kinek a Papp,kinek a Pappné!;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:54. |