Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Best of elvetett javaslatok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1307)

Synkel 02-06-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71885)
Mert az nem a raktárban van. Azért furcsa, hogy a gabonát el lehet vinni a drágakövet meg nem.

Penya, azért ne helyezd már egyszintre a varázslást + a tolvajlást egy katonai akcióval.
... nah de majd másképp csináljuk.

Mert rosszul állsz hozzá:)
Most képzeld el, milyen hülyén nézne ki az a lovas amelyik agyagot fát meg követ hurcol magával a foszti után:)

Grabi 02-06-2007 21:50

pont az mikor 52 tolival ellopok 3000-4000 mázsa követ :)

Kutyuleee 02-07-2007 03:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 71928)
pont az mikor 52 tolival ellopok 3000-4000 mázsa követ :)

Láttam már éjjeli őrt nappal meghalni:D
erre példa 10kisebbségi egy kocka ladával pár kör alatt kicsontoz egy épitkezést...csak itt nem ladával hanem lovaskocsival hozzák:D
sztem legyen a fosztásban egy olyan is hogy a katonák fosztás közben megerőszakolják az asszonyokat meg ellopják a dugi whiskey-t és ezért a fosztás jobban emelje a kat.morált:D
sőt ha sokat fosztasz a kattancsok x százaléka kerüljön 2körre detoxba meg használhatatlan és túl sokat vedelt az elmult körökben...

kb annyira lenne értelmes mint a raktár fosztás...

Kutyuleee 02-07-2007 03:08

hmm ez utobbit lehet felvetem atinak:D:D:D

Cece 02-07-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 71973)
sztem legyen a fosztásban egy olyan is hogy a katonák fosztás közben megerőszakolják az asszonyokat meg ellopják a dugi whiskey-t és ezért a fosztás jobban emelje a kat.morált:D
kb annyira lenne értelmes mint a raktár fosztás...

Szerintem meg átesel a ló tuloldalára kicsit nagyon.
Jutalom jár érte.

Csokibácsi 02-07-2007 15:56

Szerintem meg egy "kicsit" belemelegedtetek (nehéz szó, de elsőre leírtam :P) a vitába.
Illetve ez már nem is vita, inkább csak adok-kapok. Szvsz.

Dragi 02-07-2007 19:24

Húhú vigyázatt Cece morcos :D Ma már 3-szorra olvasom hogy osztott ki pirosat :D

Cece 02-07-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72152)
Húhú vigyázatt Cece morcos :D Ma már 3-szorra olvasom hogy osztott ki pirosat :D

Nemvagyokaz ;) És matematikából egyes. Leülhetsz :D

Dragi 02-07-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72175)
Nemvagyokaz ;) És matematikából egyes. Leülhetsz :D

ez lett volna a 3.-ik de hát ha nem hát nem :D:D:D

Cece 02-07-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72176)
ez lett volna a 3.-ik de hát ha nem hát nem :D:D:D

Nem adom meg az örömöt, hogy kisírhasd magad a pirosom miatt egy onlány vállán :D

karesz6 02-10-2007 23:07

Na megint megszültem a spanyolviaszt és iszonyatos ingerenciát érzek hogy leirjam szóval ezt inkább itt teszem. :D:D:D
Van egy topic a Tartalékok lecsökkentése céljából ahol iszonyat mennyiségű okosság öszpontosul. :D Nah volt nekem egy régebbi best of om amit majdnem odairtam de szerencsére elszámoltam 10 ig és itt vagyok.:cool: :cool: Ha jól emlékszem egy törp fajivaris topicban alkottam ezt meg és kb ez is a piacon lévő árúkat babrálja. A lényege hogy a törp varik érzékelnék azokat a karavánokat amik a piacról úgy térnek haza hogy azokat el is rabolnák a gonoszok és tulajdonképp a törpök ezekre a karavánokra kimehetnének sereggel és elhozhatnánk.:D Azt hiszem ez is az egyik általam alkotott gyöngyszemekhez tartozik.:D:o :o

Kancsendzönga 02-10-2007 23:11

nagyon tetszik... a topic fénypontja:D szerintem a félelfek érzékeljék, ha valakinek a tolvajainak a készültsége alacsony, de sok nyersanyaga van:D

Steve 02-11-2007 09:07

Azért jó hogy ezt itt kiadod magadból, sok ilyen van ott ahonnan ez jött? Írd le egy papírra, rakd egy üvegbe és bízd a Dunára;)

karesz6 02-11-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72972)
Azért jó hogy ezt itt kiadod magadból, sok ilyen van ott ahonnan ez jött? Írd le egy papírra, rakd egy üvegbe és bízd a Dunára;)

Van még egy pár csak sajna nem egyszerre jön ki hanem szép lassacskán hogy minden napra jusson a jóból. ;) ;) Már formálódik egy másik is ami az előzőre 100x osan ráhajaz. Az is volt már valamikor régen.

Szecsa 02-11-2007 18:21

Nekem tetszettek nagyon Kisbér éhezés, ártóvari meg mittudomen milyen esemeny hatasara torteno kepzes leallasok otletei :D :D

Viz 02-11-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 73073)
Nekem tetszettek nagyon Kisbér éhezés, ártóvari meg mittudomen milyen esemeny hatasara torteno kepzes leallasok otletei :D :D

Nekem is tetszenek, de felteszem hogy nem gondolta komolyan:P

Valezius 04-23-2007 11:06

Azért ha valaki hozzá szeretne szólni az első javaslatomhoz, az tegye meg nyugodtan. :)

Valezius 04-24-2007 17:25

Bocs Kutyuleee tényleg nem értettem. :D :D :D

Kutyuleee 04-24-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90131)
Bocs Kutyuleee tényleg nem értettem. :D :D :D

de sztem gyorsan jönnél utánam pár napon belül 12.ként anarchba:P

Valezius 04-24-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90133)
de sztem gyorsan jönnél utánam pár napon belül 12.ként anarchba:P

Ezt sem értem :( Olyan agresszívnak nézek ki? :D

Cassandra 04-24-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90136)
Ezt sem értem :( Olyan agresszívnak nézek ki? :D

Nem, csak sok a mimóza lelkületü.;)

Rudi 04-27-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 65559)
De nem is ez a félelemetes, hanem például egy medve.

Na de most őszintén: egy olyan térképet akarsz, ami óránként változna, ráadásul meg se lehetne rajzolni? A vándorok tudod hogy belezavarnának a képbe?

Szerintem a térkép nem is olyan rosz ötlet.De csak egy kis penüpont alatt,és egyáltalán ne változzon olyan legyen,hogy aki játszik CSAK nagyából elképzelhesse milyen világban játszódik a játék.Mondjuk itt ott hegyek,azokban a bányák meg ilyesmik.És így legalább megtudnánk hogy a készítők milyen világra gondoltak igazán:D

De ami körönként változna és még az országokat is ábrázolják rajta?Nincs épeszű ember akinek ez eszébe jut

Kutyuleee 04-27-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Rudi (Post 91031)
Szerintem a térkép nem is olyan rosz ötlet.De csak egy kis penüpont alatt,és egyáltalán ne változzon olyan legyen,hogy aki játszik CSAK nagyából elképzelhesse milyen világban játszódik a játék.Mondjuk itt ott hegyek,azokban a bányák meg ilyesmik.És így legalább megtudnánk hogy a készítők milyen világra gondoltak igazán:D

De ami körönként változna és még az országokat is ábrázolják rajta?Nincs épeszű ember akinek ez eszébe jut

nem épeszü ember nincs,hanem logikailag lehetetlen egy globális térképet létrehozni. viszont megadtad az ichletet, közel sem lenne lehetetlen egy térképet hozzárendelni pontokhoz, simán meglehetne oldani egy térképet úgyhogy van egy állandó sablon aminek a középpontjában a te országod áll és ha nagyon leegyszerüsitjük akkor körülötte koncentrikus körökben helyezkednek el az országok a távolság alapján, minden körben van egy adott "képpont" (ez nem egyezik a monitoréval) és a pontszámok és országszámok arányában látszodnak rajta a szomszédos birodalmak,amelyikről van gömb annak a közepében egy gömb jelenik meg, amiről éplista azon egy épület látszik. a szövetségeket pedig 1 szinnel jeleniti meg. a problémák kiküszöbölésére pedig a térképen maximum 1+50országot jelenithetne meg, így nem lenne olyan nagyobb csoportokban hogy csak mini pontokként látszik 1-1 ország. emellett lehetne még1 hasonló sablon aminek a középpontjában nem te, hanem a szövetséged áll, és ahoz viszonyitva a távok. persze ez csak egy ötlet, mert tudom hogy jó pár éven belül nem lehet ilyen az óriási erőforrás igénye miatt...
(hmm mielött bárki leszólna csak álmodoztam hogy megvalósitható):D

Valezius 04-27-2007 23:02

Teljesen egyetértek, egyébként a koncentrikus kört már én említettem korábban :) Csakhát az erőforrásigény miatt még minimum 10év :(

De jó lenne, ha addigra ki lenne találva, hogy hogyan is nézzen ki ;) :D

Princ 04-28-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 65594)
Szerintem az ötlet jó, de a technika még nem érett meg rá, ls persze hatalmas előmunkát igényelne, például pont a vándorok miatt. 15év múlva érdemes lesz rá visszatérni, ha majd mobilról is lehet a mostaninál is szélesebb sávon netezni. :D

A vándorok végülis nem okoznának gondot; sakkban is van hogy 2őt lép a paraszt, pedig ugyanakkorák a négyzetek. ;-)
Viszont míg a pontlista egy dimenziós, addig a térkép legalább kettő - sztm ez az alapvető probléma, és nem értem hogy a koncentrikus körök hogyan jelentenének megoldást.

Valezius 04-28-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 91247)
A vándorok végülis nem okoznának gondot; sakkban is van hogy 2őt lép a paraszt, pedig ugyanakkorák a négyzetek. ;-)
Viszont míg a pontlista egy dimenziós, addig a térkép legalább kettő - sztm ez az alapvető probléma, és nem értem hogy a koncentrikus körök hogyan jelentenének megoldást.

Félbevágott koncentrikus körök? Akkor tudod, ki van alattad és ki fölötted. :)

Princ 04-28-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 91248)
Félbevágott koncentrikus körök? Akkor tudod, ki van alattad és ki fölötted. :)

Jó, de egy ilyenre meg már nem lehetne ráfogni, hogy 'térkép'.

Amúgy, volt korábban egy olyan javaslat is, hogy legyen színezhető a pontlista. (bejelölhetően, hogy pl őt szeretem, őt nem, stb :)
Ez is haladás lenne (kb ugyanilyen irányban), és bár valszeg könnyebben megvalósítható mint ez a körvonalakból álló, talán dinamikus pontlista, azért még ez se lenne épp könnyű munka. :-(

Kubbi 05-01-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by zombie (Post 91824)
Egy ötlet, aminek nem találtam fórumot, itt vetném fel: Akik folyamatosan kisebb országokat támadnak, elveszik a kezdők kedvét vagy egy szövi rászáll egy országra, és amikor már rég padlón van, akkor is tovább rugdalja, az ilyenek ellen lehetne egy olyat bevezetni, hogy például -4000 vagy -7000... hírnévpont alatt bizonyos megrovások következnek. Például rohamosan csökkenő katonai morál, vagy ilyesmi. A kérdésem az, egyetért-e bárki is abban, hogy kell hírnévpont minimum határ?

:D:D:D:D:D:D:D:D
Bocsi most látom, még nincs elvetve. :D

tdomo 05-01-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 91851)

Nem hiszem, hogy sok idő kell neki.

Csokibácsi 05-01-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 91851)

A beszélgetős részben van, nem a javaslatok között.
Ez inkább best of hülyeötletek.

Kubbi 05-01-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 91880)
A beszélgetős részben van, nem a javaslatok között.
Ez inkább best of hülyeötletek.

Igen.
De csak azért nincs a javaslatok között, mert a nyitója, rossz helyre nyitotta...http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_ohmygod.gif
:D:D

Kutyuleee 05-01-2007 23:03

Vazze lemegyek sörözni és meccset nézni és mire visszaérek, előkerül megint pár világmegváltó topic:D

BigPi 07-24-2007 14:02

Arany tekercs

Hirtelen felindulásból elkövetett javaslat tevés áldozatai lesztek.:D

Nagyon felbosszantott egy tolvaj szövetség, ezért most írásban bosszút állok rajtuk.:(
Néhány ötletem:rolleyes::
- Vadász patkány:eek:: az élőhalott országok árulhatják a piacon a pestissel fertőzött patkányokat. A rád nyitott térkapun átengedhetitek őket, amik megfertőzik a tolvaj országát.
- Mérgezett tekercs:confused:: Vip körökért cserében mérgezet tekercseket vehetsz. Ha a tolvajok hozzá mernek nyúlni a tekercseidhez, akkor ugyanaz lesz a sorsuk, mintha varázsoltak volna rájuk.
- Arany tekercs: A legértékesebb tekercset védené. A lakáshelyzetit. Vip körökért lehetne megvenni. Amíg az országodban van egy ilyen tekercs addig a lakáshelyzeti tekercseidet, nem tudják ellopni, vagy csak olyan mértékben, mint az óriásoknál szieszta idején.:cool:

Redback 07-24-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 111531)
Hirtelen felindulásból elkövetett javaslat tevés áldozatai lesztek.:D

....
- Mérgezett tekercs:confused:: Vip körökért cserében mérgezet tekercseket vehetsz. Ha a tolvajok hozzá mernek nyúlni a tekercseidhez, akkor ugyanaz lesz a sorsuk, mintha varázsoltak volna rájuk.
...

azért ez kicsit durva..a tolvajok nem eszik a tekiket... :D

Valezius 07-24-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 111539)
azért ez kicsit durva..a tolvajok nem eszik a tekiket... :D

Úristen, te még csak olyan méregről hallottál, amit meg kell enni, hogy hasson?

Ajánlom neked többek között a 24című sorozat második évadának utolsó részét :D

Redback 07-24-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111554)
Úristen, te még csak olyan méregről hallottál, amit meg kell enni, hogy hasson?

Ajánlom neked többek között a 24című sorozat második évadának utolsó részét :D

Nem nagyon nézem de ahogy mondod egy kis plutónium csodákra képes :D

Valezius 07-24-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 111670)
Nem nagyon nézem de ahogy mondod egy kis plutónium csodákra képes :D

A plutónium nem méreg :p

Ő olyan méregre gondolt, amit rákensz a tekire, és amikor a tolaj megfogja, akkor holtan esik össze :D

Gaben 07-25-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111701)
A plutónium nem méreg :p

Ő olyan méregre gondolt, amit rákensz a tekire, és amikor a tolaj megfogja, akkor holtan esik össze :D

Ez tettszik :)
zöldet érte :D

Azért én elképzeltem ezt vizuálisan is :D

Miután holtan össze esett akkor a hulla megkaphatja az elhullott tolikat is :D

Valezius 07-25-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 111722)
Ez tettszik :)
zöldet érte :D

Azért én elképzeltem ezt vizuálisan is :D

Miután holtan össze esett akkor a hulla megkaphatja az elhullott tolikat is :D

A szürke mióta zöld? :p

Gaben 07-25-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 111729)
A szürke mióta zöld? :p

Én adtam zöldet :D
Szürke maradt... biztos többet kellene kapnia :)

All times are GMT +1. The time now is 18:46.