Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Ország átadása nem anarchista csoportokban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1303)

Viz 01-14-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 65823)
ez így egyáltalán nem logikus...
miért kellene hátrányban lennie azoknak akiknek anarchban van a főorijuk?
magyarázd el kérlek, ebben mi a logikus :)
(hiszen amellett hogy ott van a főorija, lehet orija akár Aban is, tehát én abban érzek inkább logikátlanságot, amit te javasolsz/mondasz)

Anarch egészen más játék, nem lehet összehasonlítani a sima játékkal, éppen ezért nem számítana bele.
Viszont ha van 1/a-s orid akkor azt modnom hogy lehetne a 2-3-4-5 szinten orit kapni, attól függetlenül h főország-e vagy sem, így akkor fair neked?

Peter 01-14-2007 20:18

nem is mondtam, hogy számítson bele, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a főorihoz kötni, mint feltétel, eléggé rossz ötlet lenne...

Valezius 01-15-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 65837)
Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....

Ezt szerintem nem lehetne megcsinálni, jön a kezdő, ha van országa, akkor valami kikötés biztos be lesz vezetve, hogy ne vehessen át 1A-s orit.

Ha nincs országa, és az átadónak több nem anarchos orija is van, akor nem lehetséges az átadás, mert országot lekapcsolni nem lehet (kivéve, ha törli az összes többit)
De ekkor ott vagyunk, hogy van valaki, akinek 1db 1A-s orija van, és van valaki akinek egy orija sincs, ezt most is ugyanúgy át lehet adni.

Tehát ez az országot lekapcsolni nem lehet, szerintem elég jó biztosíték, hogy ne nyíljanak újabb kiskapuk.
A semlegességem továbbra is őrzöm, nem igazán foglalkoztat az országokkal való bizniszelés, de szerintem ha bevezetnek valami kritériumot az előbbi mellé, az pont elég.
(A kapott ország nem lehet magasabb szinten, mint a nem anarchista országok közül a legmagasabb szinten lévő)

Penya 01-15-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 65837)
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.

,, S megint előlről '' (Karinthy)

Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál.

Gyula 01-15-2007 16:42

Nagyon ott vagytok a szeren srácok!!!
Volt hátrébb egy pár igen értelmes javaslat arra nézve h ki hogyan és milyen feltételekkel adhatna vagy vehetne át orit. Er ide irtok egy csomo baromságot, pedig csak kb 80hsz-t kellett volna átnézni.

Synkel 01-15-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 65978)

Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál.

Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni?
Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet?

laziga 01-15-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 65978)

végig olvastam !

De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni.

Penya 01-15-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 66073)
Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni?
Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet?

Vagy miért ne adhatná oda mindet? Volt már pár javaslat de kétlem h mind meg is valósulna. A másik topic itt, a fedezésmódosítás az 1/A-a törpék miatt lett életrehozva, szted ott többen vannak?

Penya 01-15-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 66076)
végig olvastam !

De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni.

Szívesen összeírnám de nem lenne értelme, mert nincs olyan szabály amit ne lehetne megkerülni. Csalás most is van, sőt. A legfőbb érved nem több egy személyes véleménynél, mellesleg aranyos közhely. Ezt valóban nem tudom megcáfolni, nincs is rajta mit.

Gyula 01-15-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 65771)
-csak olyan országot lehessen átadni ami legalább 1000-2000kör óta szabin van (itt lehet vitatkozni az időröl, de ennek az lenne a lényege hogy tényleg csak a törlés előtt kallódó, passziv v elhagyott orik kerüljenek új kézbe)
-egy játékos csak egyetlen egy kapott országot csatolhat, ha ő maga csatolt idegen országot, akkor ő nem adhat át senkinek sem. (erre lehetne mondjuk egy két év elévülési idő, mert egyszer az is megunhatja aki átvett orit)
-csak olyan országot lehet átvenni, amelyik alacsonyabb csoportban van mint a főország. (ez azért szükséges mert igy nincs oylan h valaki nem képes átvergődni a 3/G-n pl és még is van neki egy 1/A-s orija)
-csak kevesebb személyiségü orit lehetne átvenni mint ami egyébként is van már a csatoltak között ( tehát A-ban vagy 3 szemel, 5-ben van egy kis orid, akkor átvehetsz egy két szemes orit)
azanos csoportban lévő orit nem lehet átvenni, itt nem részletezem a szintlépésnek és az új ország inditásának átalános szabályait.

-nincs szükség földleadásra az ország átadásához
-nincs szükség személyiség leadásra

ennyi jutott eszembe és hogy ez miért lenne jó?
ha valaki abba hagyja a játékot, van esetleg egy jól felépített kisebb sorszámu országa, miért legyen oda több hónap vagy év munkája? Ha van más játékos aki már többet teljesitett mitn a szóban forgó ori, szabályosan befér az átvevő személy országai közé, akkor miért ne lehetne átadni?
hülyeség lenne törölni az ilyen országot.

szerintem nem sürün cserélnénak gazdát a több szemes orik
Ha valakinek pénzt akarnának átadni, azért is felesleges lenne ez a procedúra hisz ezer modja vana pénz szabálytalan átjátszásának, nem hiszem hogy megérné ezért orikat adni venni.

Elnézést hogy magamat idézem, csak laziga kedvéért teszem.
Laziga szerintem olvasd el, aztán gondold végig h mennyi butaságot leírtál ide.

Az biztos hogy te itt nem olvastál végig semmit.

Alba 01-16-2007 10:03

Na elolvastam.

Igazán tetszik hog valaki azt írja, hogy lerombolják az oriját B be nés vesz egy újat.Gondolod hogy mindeki örömmel adja az oriját vagy mi???
Nevetséges.
Nem hoszen a full kiélezett teli pénzzel lévő országok tulajdonosai csak ugy hobbiból dogatnák el az orijaikat...

Nekem anno jatszott az egész családom.Unokdatesóim mar rég nem játszanak és nem is akarnak.Kb 4-5 éve pihen az országuk egy adott csoportba.
Anno beszeltem velük és szivesen átradnák nekem az orijukat.De ugye ország átadása nem lehetséges.Semmi értéke ninc az oriknakazon tul hogy eszméletlen alacsony a sorszámuk :)

Synkel 01-16-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 66159)
Na elolvastam.

Igazán tetszik hog valaki azt írja, hogy lerombolják az oriját B be nés vesz egy újat.Gondolod hogy mindeki örömmel adja az oriját vagy mi???
Nevetséges.
Nem hoszen a full kiélezett teli pénzzel lévő országok tulajdonosai csak ugy hobbiból dogatnák el az orijaikat...

Nekem anno jatszott az egész családom.Unokdatesóim mar rég nem játszanak és nem is akarnak.Kb 4-5 éve pihen az országuk egy adott csoportba.
Anno beszeltem velük és szivesen átradnák nekem az orijukat.De ugye ország átadása nem lehetséges.Semmi értéke ninc az oriknakazon tul hogy eszméletlen alacsony a sorszámuk :)

Én pontosan tudom, hogy szinte minden csoportban vannak szépen feltöltött orik évek óta szabin csak arra várva, hogy valakinek szüksége legyen rájuk. Ezeket most tök hivatalosan lehetne odaadni másnak...
És nem, nem hiszem, hogy az ilyenek csak egy csekély hányadot jelentenének az átadott orik közt.
Ha meg alacsony sorszám kell, karácsonykor licitálj egyre:)

Princ 01-16-2007 15:04

Ha ez a változás bevezetésre kerülne, az alapot teremthetne arra hogy kérjék a normál orik lekapcsolásának lehetőségét. Nem volna jó: inkább temessék az orimat mellém, ha meghalok! :'(

Penya 01-16-2007 15:40

Végülis teljesen mind1 h mi mire jutunk itt, ha Ati nem támogatja. Ha olvasod megtennéd h leírod látsz e benne valamit vagy a következő takarításnál a kukában fog kikötni?

laziga 01-17-2007 06:47

[quote=Alba;66159]Na elolvastam.

Nevetséges.

Hobbibol hol ész? vippér vazzeg !!! kel 2/b ori oké utalj 5k vippet és kapsz tölem egyet kb igy nézne ki a dolog. vagy akar melyik szinten. és van épp elég multis aki ezt megteheti nem kell még több hogy még lovét is adjunk a kezükbe hogy megérje multizni.

porika 01-17-2007 08:21

Ne haragudjatok, de ez egy hatalmas melléfogás!
Ha nem tudok saját erőmből játszani, majd akkor veszek 1-et?
Ha ezt bevezetik akkor lesznek olyan emberek akik csinálnak ilyen orikat, meg lesznek olyanok akik megveszik. Sorry de ez egy nagyon rossz ötlet:(

Alba 01-17-2007 09:31

Én nem hiszem hogy sorban állnak azok ai orik akik eladasra állnak.Persze lehetságes de tartom valószíűnek.

Nekem nem kell alacsonyabb sorszám, ki a francot érdekel mi van odairva az ori mögé.

De ez hogy veszel egy orit vipért vag ilyenekek siman megoldható.Mondjuk hogy ha kpasz B ben orit az ori üres lesz és kész.Az orit kapod meg nem a cuccait.

Viz 01-17-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 66373)
Én nem hiszem hogy sorban állnak azok ai orik akik eladasra állnak.Persze lehetságes de tartom valószíűnek.

Nekem nem kell alacsonyabb sorszám, ki a francot érdekel mi van odairva az ori mögé.

De ez hogy veszel egy orit vipért vag ilyenekek siman megoldható.Mondjuk hogy ha kpasz B ben orit az ori üres lesz és kész.Az orit kapod meg nem a cuccait.

Szerintem Albának igaza van nem hinném hogy sorban állnak akik alig várják hogy eladhassák az orijukat:
Ha sorszám kell akkor meg veszel az árverésen amit akarsz.
Azt meg elfelejtettétek hogy ez nem az orik vételére lett kitalálva hanem hogy lehessen ismerős oriját át venni ami amúgy törlésre kerülne.
A kikötések alapján valószínű hogy nem kezdő kapná meg az orit, a csalásokat ( hogy mondjuk leverik az orid, törlöd és belépsz a saját szövidbe új erővel, egyzerűen anynivl ki lehet küszöbölni, hogy 1000 körig nem lehet ugyanabba a csopiba orit átvenni ahol voltál.
És mondjuk évente lehet 1 orit átvenni. Na most akinek ez megéri, az meg csinálja, egybként is szerintem a különleges elbírálás a legjobb, annyi kérés úgyse fog érkezni, ha meg ez a gond, akkor mondjuk csak olyan ori lehet akin van még mondjuk 2 smsnyi aktív vipkör, és ezt elveszik átadáskor, így megérné a supportnak is.
És szerintem ezen sokan nem csalnának, csak aki valami szívfacsaró történetet elő tud adni, évente többször is:D

Synkel 01-17-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66377)
Szerintem Albának igaza van nem hinném hogy sorban állnak akik alig várják hogy eladhassák az orijukat:
Ha sorszám kell akkor meg veszel az árverésen amit akarsz.
Azt meg elfelejtettétek hogy ez nem az orik vételére lett kitalálva hanem hogy lehessen ismerős oriját át venni ami amúgy törlésre kerülne.
A kikötések alapján valószínű hogy nem kezdő kapná meg az orit, a csalásokat ( hogy mondjuk leverik az orid, törlöd és belépsz a saját szövidbe új erővel, egyzerűen anynivl ki lehet küszöbölni, hogy 1000 körig nem lehet ugyanabba a csopiba orit átvenni ahol voltál.
És mondjuk évente lehet 1 orit átvenni. Na most akinek ez megéri, az meg csinálja, egybként is szerintem a különleges elbírálás a legjobb, annyi kérés úgyse fog érkezni, ha meg ez a gond, akkor mondjuk csak olyan ori lehet akin van még mondjuk 2 smsnyi aktív vipkör, és ezt elveszik átadáskor, így megérné a supportnak is.
És szerintem ezen sokan nem csalnának, csak aki valami szívfacsaró történetet elő tud adni, évente többször is:D

Gyakorlatilag freemailes csoport nem nagyon van, ahol 1k kör óta nem jártam, és vannak akik több orit, és gyorsabban visznek mint én.
Másrészt sorba ugyan nem állok, de ha valaki 5k vipet adna érte, nekiadnám rögtön a B-s orimat. Van benne elég sok föld, sereg és pénz is rendesen...
Az egyedi elbírálást meg korábban írtam miért nem tartom helyesnek.

Gyula 01-17-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 66354)
Hobbibol hol ész? vippér vazzeg !!! kel 2/b ori oké utalj 5k vippet és kapsz tölem egyet kb igy nézne ki a dolog. vagy akar melyik szinten. és van épp elég multis aki ezt megteheti nem kell még több hogy még lovét is adjunk a kezükbe hogy megérje multizni.

Te komolyan azt hiszed hogy ez csak iylen egyszerüen megy? :)Te hol élsz? Mert valahol egy más világban az biztos. Azért senki sem fog orikat gyártani vipért eladogassa :)

2/B-be eljutni még egy jó játékosnak 4.5-5 hónap. Nem fog senki csak azért orit inditani hogy 5hónap játék után kapjon érte némi vipet. Szabályosan játszó játékosnak egyszerre maximum öt országa lehet, esetleg még egy kettő ha nagyon megszervezi és játszik a gyors és a lassu csoportban is.
Aki meg multizik az nem pár vipért csinálja abban nyugodtan legyél biztos :)
Itt egyébként sem a multirol hanem a szabályos ország átadásrol beszélünk.

Egyébként feljebb tettem néhány javaslatot, talán ezt is bele irtam de ha nem akkor némi kiegészítés.

-főország nem adható át
-föországrol egyszerre lecsatolni max két országot lehet
-két azonosítás között, csak ezt a két orit lehet lecsatolni
-volt oylan javaslat is hogy csak X ideje szabin lévő orit lehet átadni :)

lacqa 01-17-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 66474)
Egyébként feljebb tettem néhány javaslatot, talán ezt is bele irtam de ha nem akkor némi kiegészítés.

-főország nem adható át
-föországrol egyszerre lecsatolni max két országot lehet
-két azonosítás között, csak ezt a két orit lehet lecsatolni
-volt oylan javaslat is hogy csak X ideje szabin lévő orit lehet átadni :)

nekem tetszik

Gyula 01-17-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 66572)
nekem tetszik

Köszönöm :)
Mint azt tanult játékostársaimmal is próbálom érzékeltetni, nem az a cél hogy bolha piac legyen vagy vip kereskedelem, hanem hogy az elfekvő vagy törlésre itélt országok gazdát cserélhessenek.
ez pedig szerintem nem melegágya a csalásnak és senkinek semmi rosszat nem okoz :)

Peter 01-17-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 66574)
Mint azt tanult játékostársaimmal is próbálom érzékeltetni, nem az a cél hogy bolha piac legyen vagy vip kereskedelem, hanem hogy az elfekvő vagy törlésre itélt országok gazdát cserélhessenek.
ez pedig szerintem nem melegágya a csalásnak és senkinek semmi rosszat nem okoz :)

tudod, van egy mondás, rossz az aki rosszra gondol... :)

Synkel 01-17-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 66574)

Lehet van 1-2 ország, aki télleg tisztességesen gazdát cserélne így. A nagy többség viszont nem. Én továbbra se vagyok meggyőzve róla, hogy nem sokkal jobb, ha ezek az orik egyszerűen törlődnek, vagy szabiznak. Amivel vissza lehet élni, azzal a hódos elsősorban visszaél, és csak másodsorban használja rendeltetésszerűen...

Gyula 01-17-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 66585)
Lehet van 1-2 ország, aki télleg tisztességesen gazdát cserélne így. A nagy többség viszont nem. Én továbbra se vagyok meggyőzve róla, hogy nem sokkal jobb, ha ezek az orik egyszerűen törlődnek, vagy szabiznak. Amivel vissza lehet élni, azzal a hódos elsősorban visszaél, és csak másodsorban használja rendeltetésszerűen...

Synk ez nem csak a hódosra igaz, hanem általában az emberekre :)
Én ugy gondolom hogy ez pont egy olyan dolog lenne amit úgy lehet szabélyozni hogy a lehető legkevesebb visszaélés legyen vele.

Viz 01-17-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 66586)
Synk ez nem csak a hódosra igaz, hanem általában az emberekre :)
Én ugy gondolom hogy ez pont egy olyan dolog lenne amit úgy lehet szabélyozni hogy a lehető legkevesebb visszaélés legyen vele.

Ott a pont, én is azt mondom hogy gyakorlatilag tönkre lehet szigorítani, mert aki csak az ismerőse oriját inné tovább, azt aztán valszeg nem éredekli hogy 1k kört kell várni az orira vagy akármi.
Apropó erről az ötlet:
Átadás pillanatában szabira megy az ori ahonnan 1000 körig nem lehet visszahozni.
hm?:)

Goldy 01-17-2007 19:38

Hmmm eladom a B-s orim vipért?
mivel olyan orikról lenne szó amit a gazdája a játék abbahagyása miatt nem vinne tovább én azt elképzelhetetlennek tartom, hogy a B-set kiköti a sorból és eladja majd vígan tovább játszik, ez nonszensz.
Az ötlet nem erre lett felvetve részemről...

Gazsy 01-17-2007 20:43

Nem indokolta meg senki, hogy ez a lehetőség miért lenne jó!!!
Aki nem akar játszani, annak tökmindegy hogy törölték az oriját, vagy egy profi már 1/A csucsán jár vele...
Aki meg játszani akar az meg saját erőből jusson előre, ha tud!
Szóval: miért is van szükség erre a szabályra????
Eddig senki nme érvelt emellett. Sokak előálltak, hogy ezt igy vagy ugy lehetne szabályozni, meg a csalást kiszűrni. De nem ez a fő kérdés szerintem, hanem hogy miért kell ez. Egyetlen egy épkézláb érvet nem találtam erre az eddigi hozzászólások között. (a miért ne az egy kicsit sovány asszem...)

Viz 01-17-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 66642)
Nem indokolta meg senki, hogy ez a lehetőség miért lenne jó!!!
Aki nem akar játszani, annak tökmindegy hogy törölték az oriját, vagy egy profi már 1/A csucsán jár vele...
Aki meg játszani akar az meg saját erőből jusson előre, ha tud!
Szóval: miért is van szükség erre a szabályra????
Eddig senki nme érvelt emellett. Sokak előálltak, hogy ezt igy vagy ugy lehetne szabályozni, meg a csalást kiszűrni. De nem ez a fő kérdés szerintem, hanem hogy miért kell ez. Egyetlen egy épkézláb érvet nem találtam erre az eddigi hozzászólások között. (a miért ne az egy kicsit sovány asszem...)

Szerintem el kéne kezdeni a topicnyitó hsz s az utána következő néhány elolvasását, majd egy kicsit gondolkodni majd megint írni valamit, már nagyobb tájékozottságra vallót.
Kösz.

Gazsy 01-17-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66644)
Szerintem el kéne kezdeni a topicnyitó hsz s az utána következő néhány elolvasását, majd egy kicsit gondolkodni majd megint írni valamit, már nagyobb tájékozottságra vallót.
Kösz.

Bocsika de elolvastam! És akkor mondj egy érvet lécci!!!
Mert én nem találtam!

Gazsy 01-17-2007 20:51

Mellesleg ha végigolvastad az eddigieket, akkor volt egy hozzászólásom, amiben már irtam erről, de senki nem reagált rá, csak egy zöldet kaptam rá...
Lehet, hogy hülyeség volt, de akkor teccetek:) volna ezt megirni, és megérvelni, hogy miért nincs igazam!

Viz 01-17-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 64994)
Ha kapsz egy országot ismerőstől aki megunta, vagy vmi más okból nem tud
A témát azért vetettem fel mert máshol jelentkezett hogy ismerősöm megunta én viszont szivesen tovább vinném ha összekötöm a sajátommal lehet-e? probléma.

2 dolgot vontam ki belőle, merülj bele az elolvasásába.

Gazsy 01-17-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66649)
2 dolgot vontam ki belőle, merülj bele az elolvasásába.

Figye! én ebben egy deka érvet nem látok... ez annyi hogy vki szeretne vinni tovább más oriját! lehet-e? jelenleg nem lehet! ennyi! hol van az megindokolva, hogy erre miért van szükség???? Miért kéne hagyni hogy bárki is más oriját irányitsa?? Miért lenne jó ez a szabály??? Mivel lenne jóbb ettől a Hóditó?

Viz 01-17-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 66651)
Figye! én ebben egy deka érvet nem látok... ez annyi hogy vki szeretne vinni tovább más oriját! lehet-e? jelenleg nem lehet! ennyi! hol van az megindokolva, hogy erre miért van szükség???? Miért kéne hagyni hogy bárki is más oriját irányitsa?? Miért lenne jó ez a szabály??? Mivel lenne jóbb ettől a Hóditó?

Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi. Nekem is konkrét esetben jó lett volna ha megoldható, de mivel nem törlésre került az ori, és szerintem a hódító pont attól jó, hogy sok benne az ország, persze ami legaláis keretek között tartott.
Az hogy egy embernek 1 csopiba legyen egy orija, miért is baj amíg legális?
Én most például queosiáznék ha lehetett volna, így nem, ez most kinek is jó?
Ja, és az ország amit vittem volna törlésre került.

Gyula 01-17-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 66646)
Bocsika de elolvastam! És akkor mondj egy érvet lécci!!!
Mert én nem találtam!

Érv, azért mert lehet h valaki úgy gondolja h ne vesszen kárba több éves munkája ha ő már nem is tud játszani vele.

példa: az egyik csopiban van egy ori előttem kis sorszámmal 3 személyiséggel, az eredeti gazdája egy középkoru uriember aki sajnos beteg lett és kisebb gondja is nagyobb votl annál hogy hódítózzon, valaki átvette az oriját és játszik vele, szerencsére nem votlak kis orik ezért aki most viszi gond nélkül tudta csatolni a sajátjához. kár lett volna törölni az országot.

tdomo 01-17-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66657)
Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi. Nekem is konkrét esetben jó lett volna ha megoldható, de mivel nem törlésre került az ori, és szerintem a hódító pont attól jó, hogy sok benne az ország, persze ami legaláis keretek között tartott.
Az hogy egy embernek 1 csopiba legyen egy orija, miért is baj amíg legális?
Én most például queosiáznék ha lehetett volna, így nem, ez most kinek is jó?
Ja, és az ország amit vittem volna törlésre került.

Így miért nem játszol a queosiában?

Cece 01-17-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 66657)
Nézd, abból neked mi bajod lesz, ha egy orit akit más megunt továbbvisz egy jó ismerőse, stb akármi.

Erre én is válaszolok. Semmi! Csak az a baj, hogy az egész egyáltalán nem erről fog szólni! Ez annyira biztos, mint ahogy itt ülök a gép előtt pizsiben és citromos teát iszok.

Ne adjon át senki senkinek semmit! Én amellett vagyok, hogy aki orit akar az indítsa 0-ról és tolja ameddig tudja, akraja, élvezi stb.

Goldy 01-17-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66662)
Erre én is válaszolok. Semmi! Csak az a baj, hogy az egész egyáltalán nem erről fog szólni! Ez annyira biztos, mint ahogy itt ülök a gép előtt pizsiben és citromos teát iszok.

Ne adjon át senki senkinek semmit! Én amellett vagyok, hogy aki orit akar az indítsa 0-ról és tolja ameddig tudja, akraja, élvezi stb.

Ez így mind nagyon szép
a gyakorlat viszont nem ez...

Gyula 01-17-2007 21:09

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66662)

Ha valaki akar csalni annak mindegy h lehet orit átvenni vagy nem, hidd el hogy megoldja. Igy lehetne legálisan is csinálni. Nem jksz-ezni, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat.

Viz 01-17-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 66664)
Ha valaki akar csalni annak mindegy h lehet orit átvenni vagy nem, hidd el hogy megoldja. Igy lehetne legálisan is csinálni. Nem jksz-ezni, mielőtt valaki kiforgatná a szavaimat.

Ott a pont!

All times are GMT +1. The time now is 08:37.