![]() |
Quote:
Viszont ha van 1/a-s orid akkor azt modnom hogy lehetne a 2-3-4-5 szinten orit kapni, attól függetlenül h főország-e vagy sem, így akkor fair neked? |
nem is mondtam, hogy számítson bele, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a főorihoz kötni, mint feltétel, eléggé rossz ötlet lenne...
|
Quote:
Ha nincs országa, és az átadónak több nem anarchos orija is van, akor nem lehetséges az átadás, mert országot lekapcsolni nem lehet (kivéve, ha törli az összes többit) De ekkor ott vagyunk, hogy van valaki, akinek 1db 1A-s orija van, és van valaki akinek egy orija sincs, ezt most is ugyanúgy át lehet adni. Tehát ez az országot lekapcsolni nem lehet, szerintem elég jó biztosíték, hogy ne nyíljanak újabb kiskapuk. A semlegességem továbbra is őrzöm, nem igazán foglalkoztat az országokkal való bizniszelés, de szerintem ha bevezetnek valami kritériumot az előbbi mellé, az pont elég. (A kapott ország nem lehet magasabb szinten, mint a nem anarchista országok közül a legmagasabb szinten lévő) |
Quote:
Végigolvastad amiket eddig firkáltunk? Ööö lehet jó lenne. Ha úgy érzed h igen, meg is értetted, akkor szívesen leírom újra pontonként h miért hülyeség amit írtál. |
Nagyon ott vagytok a szeren srácok!!!
Volt hátrébb egy pár igen értelmes javaslat arra nézve h ki hogyan és milyen feltételekkel adhatna vagy vehetne át orit. Er ide irtok egy csomo baromságot, pedig csak kb 80hsz-t kellett volna átnézni. |
Quote:
Volt korábban nem egy korlátozó javaslat. Szépen add össze őket, és tippelj hány olyan játékos van, aki egyáltalán alkalmas ori átvételére, és hány aki át tud adni? Mellesleg aki játszik 3 orival, de megunja, ugyanakkor nem akarja veszendőbe hagynia munkáját, azzal mi van? Egy ori szabad, hogy a szívéhez nőjön, de a két másikat törölje? Akkor miért ne törölné mindet? |
Quote:
De nyugodtan ird össze pontokba mert nem találtam olyat amit nem lehet megkerülni és ami kizár minden nemü csalást. A legfőbb érvem pedig, hogy (mindenki maga érje el azt amit tud) végkép nem értem mivel akorod megcáfolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elnézést hogy magamat idézem, csak laziga kedvéért teszem. Laziga szerintem olvasd el, aztán gondold végig h mennyi butaságot leírtál ide. Az biztos hogy te itt nem olvastál végig semmit. |
Na elolvastam.
Igazán tetszik hog valaki azt írja, hogy lerombolják az oriját B be nés vesz egy újat.Gondolod hogy mindeki örömmel adja az oriját vagy mi??? Nevetséges. Nem hoszen a full kiélezett teli pénzzel lévő országok tulajdonosai csak ugy hobbiból dogatnák el az orijaikat... Nekem anno jatszott az egész családom.Unokdatesóim mar rég nem játszanak és nem is akarnak.Kb 4-5 éve pihen az országuk egy adott csoportba. Anno beszeltem velük és szivesen átradnák nekem az orijukat.De ugye ország átadása nem lehetséges.Semmi értéke ninc az oriknakazon tul hogy eszméletlen alacsony a sorszámuk :) |
Quote:
És nem, nem hiszem, hogy az ilyenek csak egy csekély hányadot jelentenének az átadott orik közt. Ha meg alacsony sorszám kell, karácsonykor licitálj egyre:) |
Ha ez a változás bevezetésre kerülne, az alapot teremthetne arra hogy kérjék a normál orik lekapcsolásának lehetőségét. Nem volna jó: inkább temessék az orimat mellém, ha meghalok! :'(
|
Végülis teljesen mind1 h mi mire jutunk itt, ha Ati nem támogatja. Ha olvasod megtennéd h leírod látsz e benne valamit vagy a következő takarításnál a kukában fog kikötni?
|
[quote=Alba;66159]Na elolvastam.
Igazán tetszik hog valaki azt írja, hogy lerombolják az oriját B be nés vesz egy újat.Gondolod hogy mindeki örömmel adja az oriját vagy mi??? Nevetséges. Nem hoszen a full kiélezett teli pénzzel lévő országok tulajdonosai csak ugy hobbiból dogatnák el az orijaikat... Hobbibol hol ész? vippér vazzeg !!! kel 2/b ori oké utalj 5k vippet és kapsz tölem egyet kb igy nézne ki a dolog. vagy akar melyik szinten. és van épp elég multis aki ezt megteheti nem kell még több hogy még lovét is adjunk a kezükbe hogy megérje multizni. |
Ne haragudjatok, de ez egy hatalmas melléfogás!
Ha nem tudok saját erőmből játszani, majd akkor veszek 1-et? Ha ezt bevezetik akkor lesznek olyan emberek akik csinálnak ilyen orikat, meg lesznek olyanok akik megveszik. Sorry de ez egy nagyon rossz ötlet:( |
Én nem hiszem hogy sorban állnak azok ai orik akik eladasra állnak.Persze lehetságes de tartom valószíűnek.
Nekem nem kell alacsonyabb sorszám, ki a francot érdekel mi van odairva az ori mögé. De ez hogy veszel egy orit vipért vag ilyenekek siman megoldható.Mondjuk hogy ha kpasz B ben orit az ori üres lesz és kész.Az orit kapod meg nem a cuccait. |
Quote:
Ha sorszám kell akkor meg veszel az árverésen amit akarsz. Azt meg elfelejtettétek hogy ez nem az orik vételére lett kitalálva hanem hogy lehessen ismerős oriját át venni ami amúgy törlésre kerülne. A kikötések alapján valószínű hogy nem kezdő kapná meg az orit, a csalásokat ( hogy mondjuk leverik az orid, törlöd és belépsz a saját szövidbe új erővel, egyzerűen anynivl ki lehet küszöbölni, hogy 1000 körig nem lehet ugyanabba a csopiba orit átvenni ahol voltál. És mondjuk évente lehet 1 orit átvenni. Na most akinek ez megéri, az meg csinálja, egybként is szerintem a különleges elbírálás a legjobb, annyi kérés úgyse fog érkezni, ha meg ez a gond, akkor mondjuk csak olyan ori lehet akin van még mondjuk 2 smsnyi aktív vipkör, és ezt elveszik átadáskor, így megérné a supportnak is. És szerintem ezen sokan nem csalnának, csak aki valami szívfacsaró történetet elő tud adni, évente többször is:D |
Quote:
Gyakorlatilag freemailes csoport nem nagyon van, ahol 1k kör óta nem jártam, és vannak akik több orit, és gyorsabban visznek mint én. Másrészt sorba ugyan nem állok, de ha valaki 5k vipet adna érte, nekiadnám rögtön a B-s orimat. Van benne elég sok föld, sereg és pénz is rendesen... Az egyedi elbírálást meg korábban írtam miért nem tartom helyesnek. |
Quote:
Te komolyan azt hiszed hogy ez csak iylen egyszerüen megy? :)Te hol élsz? Mert valahol egy más világban az biztos. Azért senki sem fog orikat gyártani vipért eladogassa :) 2/B-be eljutni még egy jó játékosnak 4.5-5 hónap. Nem fog senki csak azért orit inditani hogy 5hónap játék után kapjon érte némi vipet. Szabályosan játszó játékosnak egyszerre maximum öt országa lehet, esetleg még egy kettő ha nagyon megszervezi és játszik a gyors és a lassu csoportban is. Aki meg multizik az nem pár vipért csinálja abban nyugodtan legyél biztos :) Itt egyébként sem a multirol hanem a szabályos ország átadásrol beszélünk. Egyébként feljebb tettem néhány javaslatot, talán ezt is bele irtam de ha nem akkor némi kiegészítés. -főország nem adható át -föországrol egyszerre lecsatolni max két országot lehet -két azonosítás között, csak ezt a két orit lehet lecsatolni -volt oylan javaslat is hogy csak X ideje szabin lévő orit lehet átadni :) |
Quote:
|
Quote:
Mint azt tanult játékostársaimmal is próbálom érzékeltetni, nem az a cél hogy bolha piac legyen vagy vip kereskedelem, hanem hogy az elfekvő vagy törlésre itélt országok gazdát cserélhessenek. ez pedig szerintem nem melegágya a csalásnak és senkinek semmi rosszat nem okoz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én ugy gondolom hogy ez pont egy olyan dolog lenne amit úgy lehet szabélyozni hogy a lehető legkevesebb visszaélés legyen vele. |
Quote:
Apropó erről az ötlet: Átadás pillanatában szabira megy az ori ahonnan 1000 körig nem lehet visszahozni. hm?:) |
Hmmm eladom a B-s orim vipért?
mivel olyan orikról lenne szó amit a gazdája a játék abbahagyása miatt nem vinne tovább én azt elképzelhetetlennek tartom, hogy a B-set kiköti a sorból és eladja majd vígan tovább játszik, ez nonszensz. Az ötlet nem erre lett felvetve részemről... |
Nem indokolta meg senki, hogy ez a lehetőség miért lenne jó!!!
Aki nem akar játszani, annak tökmindegy hogy törölték az oriját, vagy egy profi már 1/A csucsán jár vele... Aki meg játszani akar az meg saját erőből jusson előre, ha tud! Szóval: miért is van szükség erre a szabályra???? Eddig senki nme érvelt emellett. Sokak előálltak, hogy ezt igy vagy ugy lehetne szabályozni, meg a csalást kiszűrni. De nem ez a fő kérdés szerintem, hanem hogy miért kell ez. Egyetlen egy épkézláb érvet nem találtam erre az eddigi hozzászólások között. (a miért ne az egy kicsit sovány asszem...) |
Quote:
Kösz. |
Quote:
Mert én nem találtam! |
Mellesleg ha végigolvastad az eddigieket, akkor volt egy hozzászólásom, amiben már irtam erről, de senki nem reagált rá, csak egy zöldet kaptam rá...
Lehet, hogy hülyeség volt, de akkor teccetek:) volna ezt megirni, és megérvelni, hogy miért nincs igazam! |
Quote:
2 dolgot vontam ki belőle, merülj bele az elolvasásába. |
Quote:
|
Quote:
Az hogy egy embernek 1 csopiba legyen egy orija, miért is baj amíg legális? Én most például queosiáznék ha lehetett volna, így nem, ez most kinek is jó? Ja, és az ország amit vittem volna törlésre került. |
Quote:
példa: az egyik csopiban van egy ori előttem kis sorszámmal 3 személyiséggel, az eredeti gazdája egy középkoru uriember aki sajnos beteg lett és kisebb gondja is nagyobb votl annál hogy hódítózzon, valaki átvette az oriját és játszik vele, szerencsére nem votlak kis orik ezért aki most viszi gond nélkül tudta csatolni a sajátjához. kár lett volna törölni az országot. |
Quote:
|
Quote:
Ne adjon át senki senkinek semmit! Én amellett vagyok, hogy aki orit akar az indítsa 0-ról és tolja ameddig tudja, akraja, élvezi stb. |
Quote:
a gyakorlat viszont nem ez... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:37. |