![]() |
Quote:
Nem is olyan rég volt rá példa, hogy rámentek valakire aki top 1 volt. Nem megyek bele hogy hogy megy a dolog, de nagyon is megoldható, csak rengeteg pénz, tudás, kapcsolat kell hozzá, s amint Szecsa írta kontroll a piac felett. Na meg nem árt ha valaki termel nektek nyersit, úgy olcsóbb:D |
Quote:
fizetsz 250 forintot, s 2 hétig elvan az orid, minek nézegetni azt? 199en elírdogálja 120 könyvtárral szöviben a tekit, akár rögtön 4et reggel, mert miért ne.. Nah ezeket szeressem nagyonnagyon:) |
Quote:
Gnómiban lenyírod a varit, utánna helytarti bebukja a 36 köröket, s se varázslat, se készüli. 1 szövivel 1 óra alatt ki lehet tekizni az ilyen gnómokat, ha szerencsés az ember. Max másfél nap, s még ha van is róla emailértesítője a jóembernek, nem biztos, hogy a 26. email fiókját is rendszeresen nézi. S hogy mennyi van ezekből normál csopik alján?:) Hát maradjunk annyiban, hogy nem fog éhenhalni, aki kiszedi egy két ilyenből a tekit, de akad választék is:) Legalábbis én ott fordultam meg többször, ezért arról tudok nyilatkozni. |
Quote:
Ott a pont:) Sztem csak kicsit többet tapasztaltam:) |
ez jó trükk, de benne van az a rizikó, hogy nem tudod mikor jön vissza. mondjuk egy bizonyos pont után tök mindegy ott van-e vagy sem pénz nélkül nem tud mit csinálni.
|
Quote:
Az ötlet viszont már kevésbé tecc. Most jön az a szerencsétlen császár, leüt, mennyi idő, meg pénz visszafedezni? annak semennyi, aki ott van, a piacot viszont tönkrevágja, mert kiszedi az egységeket. Ez az ötlet tehát nem hogy a célját nem érné el, de kifejezetten káros lenne a csopira nézve, mert a katpiac üres lenne. Nem hiszem, hogy ettől elkezdenének védelmet felhúzni, másrészt ha azt tennék az tényleg csak lassítana a dolgokon. Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván.. |
Quote:
Szecsa privátban elmondta nekem a módját is, ahogy ő képzeli. Kell minimum 20 ori, akik segítik egymást, és ha mellé még nagyon jól össze is szervezik a dolgot, akkor leszedhetik a topot. Baj, ha én 4 fős szövikkel képzelem el a játékot? |
Quote:
Ha a felfedezesi hatar nagyon a toppos orik alatt van, akkor jksz nelkul nem megkozelithetoek, ez nyilvanvalo. De ha lehet fedezni a toppos orikig, akkor elég egy szövi sok nyers es penztartalekkal. |
Quote:
|
Quote:
Ez a baj ezzel. viszont az alapöteletet kifejezetten ellenzem. |
Quote:
Normál csopikban(w, v, x) ezeknek az oriknak a hatása kisebb a piacra nézve, kisebb csoportokban nyilván nagyobb a monopolhelyzet. |
Ezt most nem értem.
Azert elég sok csoprtban jartam mar es ne mlattam olyam hu de megközelithetelen magassagokba országokat.... A hatarőr orik se olyan országok amiket nem lehet lekapni... Ha valakinek van 2-3mrd ja boven nekimehet mf ként bárkinek is .De ha 4 hadis van egy szöviben meg jobb.Egy idő után a pénz mar ne mszamit, hiszem hogy 3 mrd om van vagy 10 mit szamit.A haboru ugyse fog addig tartani, hogy ez elfogyjon...Mert hiba van egy orinka 10mrd ja ha kap 3-4 sereget földre akkor ido mig visszaér 2 körre |
Quote:
két-három ütés után mennyi lesz a felfedezésre a katona igénye? Eleinte valószínüleg megszünik a kati piac (5/x-ben nem tudsz venni 10k katit mert nincs) de amikor már 20k kati kell a 10 heki felfedezéséhez, akkor már meggondolandó. Ráadásul ha eleinte heti 1-2 ütést kapna, azért kicsit ideges lenne, nem?:) Csak az 1-4 helyezettre vetítve szerintem 2-3 hónapon belül kiürülne. Továbbra is azt mondom, hogy kellene a császári sereg top 5000 kör fölött. |
Nagynehezen végigolvastam az egészet :)
Szerintem az egyetlen megoldás az lenne, ha a jó játékosok nem ezek mellé a multisok mellé állnának, hanem levernék őket. Aztán szépen mennének L-be, és jön a következő jó szövi, aki szintén ver rajtuk. De ehelyett mi van, ők könyörögnek, h hadd menjenek fel! Hát fújjjj! És már ne is haragudjatok, de jksz-est úgy leverni, h Te is ezt csinálod, az meg még fújjjjjjabb! Synkel, ha adnál nekem oriszámot a hódban írnék neked! ;) |
jó barátod a hódító keresője :)
|
Quote:
Egy 5 körös hadiorikból álló szövit nem fogsz olyan könnyen lekapni. Leljebb raksz egy orit a 4ből, a másik 3 meg ugrik is rád, a 4. meg visszafokoz, s rádmegy. Feltéve, hogy egyáltalán engedett közel kerülni, s nem küldött ki lefelé 6 körre egy olyan sereget, amit nem fogsz meg ha fene fenét eszik sem. És igenis pénzkérdés minden, mert ha kiküldesz lefelé egy nagy sereget, akkor fel kell készülnöd rá, hogy a másik mellédfokoz, s úgy támad, el kell engedni, vagy olyan is előfordulhat, hogy komplett szövi bebontot, hogy közelebb kerüljön. Ráadásul a fenti termelőket védik ezek az orik, tehát kulcsfontosságú, hogy állják a sarat, egy utalással bármikor pénz kerül beléjük. Egyébként biztos vannak rossz határőrorik is, de olyat minek csinálni?:) |
Quote:
És az min változtat, ha 400k teki helyett csak 200at ír meg naponta? max felszaporodik a számuk. Óriási előrelépés:P |
Nyah mind1, elég ebből a topicból ennyi, fölösleges olyan dolgokról vitatkoznunk, amikre van vmi részleges rálátásotok, s közel sem a lényeget ragadjátok meg belőle.
Sztem nincs rálátásotok a dolgokra, s nem igazán tudjátok miről írtok. Egy egyszerű példa, ha nem kóstoltam még narancslevet nem mondom azt, hogy a narancslé keserű. Mert jó eséllyel tévedek. |
Aki jksz nélkül leszedi a 300k értéken csücsülő top 1 orit, annak gratulálok.
Mégis, ha van egy ori 300k értéken, és a következő modnjuk 100kn, tegyük fel h azt leverték, és a szövi top 2-5, na és akkor mi lesz? Ne vicceljetek már..... Lehet 80 millió billió trilliótok és mit kezdetek vele? Kitörölhetitek vele a tudjátok mit. |
Quote:
Nekem van egy drasztikus ötletem: 5000 top kör álljon meg a fejlődése, ne képezhessen/írhasson/termelhessen semmit. Ez megoldás, de azt hiszem ezért az ötletért meglincselnek:D |
Quote:
|
a megoldás az, hogy nincs megoldás. vagy keménykezűen átraknak mindenkit aki földet lead vagy semmi. és ugye át lehet gondolni, hogy csak véletlen nem volt távol 30-40 körig akit megütöttek azért fértek be hozzá 20 sereggel, szóval marad az, hogy nincs megoldás :)
Ma 18:36: átveszed a piacot és kiküldtök 40-50 körre egy rakat lovat. addig ne legyen se íjj se elit se védő a piacon. ennyi |
Quote:
Érvem, vagy ötletem tényleg nincs, véleményem volt: sosem fog változni a helyzet bármilyen szabály lesz, mert ugyanazok a társaságok ugyanúgy meg fogják találni a módját egy egy csopi kisajátításának. Legalábbis a top részlegének, és ezáltal a gazdasági monopóliumnak. 5000 hekis dolog.. ezen sokat gondolkodtál?:) Bocs, nem akarlak megsérteni, de ez kb a hasamra csapok, mondok vmit dolognak tűnik. |
Quote:
mert 3k heki még simán reális. És egyébként tudom, hogy lehet megoldani, nem kértelek hogy írd le, de kérlek szépen ez megbeszélt ütés, ami igencsak jksz kategóriába tartozik. A 40-50körre kiküldött paciról, meg annyit, hogy szerintem ő hamarabb beveszi a piacot, na meg 50 körre felfelé a te hekidhez mérten, még szöviszinten se biztos hogy tudsz annyi pacit kiküldeni hogy elég legyen, egy kb 1k hekivel feljebb lévő mfet átütni... És 5ben 1k hekire se könnyű felmenni ahol max 1-2 ori van 50k érték felett. |
szerinted miért mondjuk sokan h a szint urait nem tudod legyőzni? feljuthatsz harmad-max fele akkora hekire és akkor már ügyes voltál. ők sem tisztán kerültek fel. leírtuk többször is a felvetések között h nem jók, mert nem lehet szabályt rá találni ami megoldja ezt a problémát. csak az hogyha nagyot fordulna a játék és a legkisebb csalásért is átvágnának.
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg Porika ötlete a császári seregekkel nekem tetszik. Lehet ellene védekezni az ő számítása szerint, csak ugye akkor nem lehet 50-60% könyvtár az oriban... |
és lenne 25-30. dupla annyi ideig lennének fenn, fele annyit küldenek tovább a piacon a liftnek. ez miért megoldás? lassítaná, de nem oldaná meg
|
Quote:
De lassítaná, és már az is eredmény. Nem mellékesen vannak olyan csoportok is, ahol a topnak esze ágában sincs fellépni, még földleadással se. Nekik ez kifejezett kellemetlen lenne... |
Quote:
Nekem ez a mondat úgy tűnt, hogy nem tudod, ezek szerint átvágtál:p 40 - 50 körre kiküldöt seregekről nem volt eddig szó. Egyébként a 9 körnél hosszabb támadásban ráció sem igen van, de ezt jól átmazsoláztad:) |
Quote:
Nem tudom ez előrelépés lenne e. |
Quote:
És egyéként a 40-50 kööre kimenetelt nem te írtad, bocsi ha azt hitted neked címzem, tényleg rosszul fogalmaztam meg. Szóval a lényeg az, hogy jksz nélkül csak Ati tudja leszedni őket onnan:P |
Quote:
|
Quote:
Vagy a felfeldezés mintájára a nép elégedtlensége miatti gyújtogatás öltsön egészen durva méreteket. Persze lejönnek, aztán visszamennek miután elfogytak a topkörök, de ahhoz már aktív hálózatot kell fenntartani orikból, azaz van kin felüsse magát az ellenük nyomuló szövi. |
mindenkinek szeva
olvasgatva a topikot egyre kevésbé világos... most az a bajotok hogy vannak akik magas hekin termelnek biztonságban, vagy az hogy azok nem ti vagytok? mert teszem azt ha össze is jönne valakiknek hogy bármelyik 5-s szinten leszedje a topp orikat, akkor azonnal mint aki jól végezte dolgát lezérózná az oriját vagy fellépne? mert ugye itt pálcát tör hogy nem etikus fennt lenni... vagy ő venné át a helyét?:) és ha már átveszi nem szervezné ugyanúgy a feltételezett határt? nem uralná ugyanúgy a piacot?:) nem akarok senkit megítélni, de mintha savanyú lenne az a bizonyos szőlő... |
Quote:
|
Quote:
Nekem volt termelő orim fenn, igaz, nem top 1-es, de azért elég szép helyezéssel. Egyszerűen töröltem mikor meghívtak egy induló szövibe játszani... És nem adtam le a földemet, és nem akartam bebetonozni magam. Vagyona nem nagyon volt, lévén a termelés arra ment el, hogy fentebb fedezzem magam, szal még leutalni se tudtam rengeteg milliárdokat... |
1k kör után pedig elkezd tetszeni hogy napi 800 milla felett termelsz, és arra gondolsz de jó, meg tudod pénzelni a szöviseidet is, feljebb majd, vagy akár most valamelyik ismerősöd abban a csopiban, miért is ne tennéd, egy hét alatt a legkényelmesebben is telrakod az oridat pénzzel...
aztán az a gondolat jön hogy pénzt vitetsz fel magadnak, és 1k kör után, mikor már transzportáltál pénzt magadnak, adtál minden ismerősödnek, és még neked is van pár mrd, fellépsz?:) ha te mondod...:) én esendőbb vagyok lehet maradnék egészen addig míg az ori útban nem lesz... |
Quote:
Aki 1k körre felmegy még ha nem is elszedni a többieket, engem az sem zavar, de aki már évek óta ül a toppon az igen. |
synk, sokan feladják, sőt, mindenki feladja 100k értéken mert akkor már érzi mekkora macera is felmenni 5k heki fölé.
ahol szakadék van a topp orik után oda határőr is felesleges emiatt. de azok az orik fennt nem oda regeltek, igenis felmásztak. így vagy úgy de megtették. ők vagy akitől a földet kapták..., lényegtelen, megdolgoztak érte hogy ott lehessenek. és nem csak rossz oldala van az ottlétüknek. veszik a csopban a katonát minden mennyiségben, maximális áron, persze, nem lehet seregcserélni, de 5-s szinten mindenki termel inkább, és katonaképzésből elég jól lehet termelni, és ahhoz még 199 hekire sem kell bekönyvtárazni magad ahol megnyomorít az unalom. |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |