![]() |
Quote:
|
Quote:
Amennyiben már túlhaladtál az 5. szinten, akkor ez így nem működik. Amennyiben nem ez az első országod, és azt már törölted, akkor meg pláne nem működik. Ebben a két esetben csak a szégyentábla alkalmazható. |
Quote:
|
Ha már megtaláltam írok is ide...
Először 2002 tavaszán-kora nyarán találkoztam a játékkal! Sajnos nekem sem volt netem ottom akkor igy a suliba kényszerültem... Tanszék volt az ország neve! Ebből is látszik, hogy nem vagyok normális! Aztán félévismétlő lettem és leszabiztam. (Nem, nem a Hódító miatt) És után az éves azonosítást leszámítva nem is léptem be!! Aztán bekötettem a netet 2006 tavaszán. majd idén ősszel bevillant a Hódító és szegény orim... Megpróbáltam belépni de nem jutott eszembe a jelszó. kértem emlékeztetőt.. de semmi... (sajnos egonos email cimem volt és máig nem érkezett meg a jelszóemlékeztető...) Utána regeltem egy másik orit(még nem vagyok jó játékos igy nem szeretném elmondani a nevét...). nem sokkal a regisztráció után megtaláltam egy feljegyzésben a belépési kodját a régi orimnak... természetesen anarch lett a vége... irtam a supportnak...de végiggondoltam és ugy véltem, hogy teljesen esélytelen, hogy visszakerüljön az orim a régi csoportjába (gondoltam annyira hihetetlen és irreális a történetem, hogy ugysem hinné el senki) és anarchban nem akatam tartani az országot igy a végeredmény fájó, vérző szívvel a törlés lett! Ezt le szerettem volna írni, afféle gyónásként! Érzelmileg nagyon kötődtem ahhoz az országhoz. Segített azon a nyáron sok rossz dolgot átvészelni, sok fájó emléket feledtetni, csillapítani! Hiányzik nagyon! De a szabály az szabály! Ennek igy kellett lennie... pedig a legkevésbé sem akartam több országot egy csoportban inditani... nem szeretem megszegni a szabályokat... komoly lelkiismeretfurdalást okoz. Na elég is lesz mert a lelkiállapotom az már erősen off...majd elviszem a psichiátriára ezt a hozzászólást mint beutaló! Szép és vidám napot mindenkinek! És jóéjszakát azoknak akik alszanak! |
Nem kellett volna törölni, vagy eladod jópénzért aq sorszám miatt vagy játszol, ott is lehet kevés orival tolni;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 hónap?
évekre is akár :) |
Igaz akkoriban más volt még a játékmorál...
|
Végtelenül egyszerű ez a fórum (valakinek) csak használni kissé nehézkes és bonyolult. Olyan ez mint a Neptun rendszer az egyetemen....
|
Quote:
Szabalyok szandekos megszegese: tobb orszag inditasa ------------ Ez volt az első kitiltás... http://hodito.hu/szt.php?start=45600 Így tudod elérni... Aztán a számot ahogy kisebbre veszed, úgy jössz egyre a ma felé. Figyelj, hogy csak 100-asával csökkentsd! Ha kb-ra tudod mikor volt, akkor nem kell túl sok oldalt végignézned.. Ctrl+f aztán már mész is tovább! Sok sikert! |
Amúgy durva, hogy ilyeneket akkor kigyalultak:
4459 4.BIRODALOM 1999-09-28 10:00:23 Nem elfogadhato orszagnev :D Akkor még a no tolerancia elve működött :D |
Kisbér ez az xedik birodalom havonta előjön és mais törlik;)
Összeszedtem pá olyan tilstást ami ma nemigen van: mindenért anarh járt:) ÁTHELYEZVE: Sajat keresre ÁTHELYEZVE: Tobb orszag egy kezben 170456 +DEVIL LAND+ 2004-03-29 19:56:53 (ezt direkt bennhagytam:P) ÁTHELYEZVE: A szabalyok durva megszegese: tobb orszag egy ember iranyitasaban ÁTHELYEZVE: Nem elfogadhato stilus ÁTHELYEZVE: Nemkivanatos jatekos ÁTHELYEZVE: Nem elfogadhato orszagnev ezek poénok így visszaolvasva: Ez a jatek nem arrol szol, hogy minel hosszabb idore probald kitiltatni magad. Keress mas elfoglaltsagot 6211 Crackerek Birodalma 1999-10-05 11:05:06 Tovabbra sem elfogadhato orszagnev 6124 Crackerek 1999-10-04 15:37:15 Nem elfogadhato orszagnev az első multis szöveg: A szabalyok szandekos megszegese: tobb orszag inditasa |
Quote:
Nem elfogadhato orszagnev (Valaki nagyon raer :)) 24438 Nem elfogadható országnév 2000-03-23 16:56:57 Nem elfogadhato orszagnev :) ^^^ Ez utóbbit asszem egyik haverom regelte :D:D |
Quote:
|
Quote:
Hi-hi!!! Nagyon szépen köszönöm! Megtaláltam: 113982 Tanszék hálás köszönet érte...:) :) :) |
Én azokkal az orikkal amik most megvannak 2000 szeptembere óta jaccom.Egy kisebb kihagyás volt köztük...
Előtte is volt orim de a hvai 1-2 ránézés miatt ne migazan voltak életképesek. |
hát ja. az első orimra én is 2-3 naponta ránéztem fél órát:D
|
Quote:
De lehet, hogy rosszul látom. |
Ahogy nézem és írtam is egy időben törlés heyett anarh járt. Ezek voltak azok az idők amikor ott káromkodni is lehetett és semmi moderáció nem volt?
|
sziasztok! :)
ha a szégyentáblás módszert és az emlékeimet kombinálva úgy kb 2002 nyara óta játszom, azt hiszem legalábbis (+-1 év pontossággal kb :o ) persze elég nagy kihagyásokkal |
Quote:
|
Quote:
Egy időben (kezdetekben) anarch helyett törlés járt :D Pl multizás :D |
Quote:
Egyébként van a töröltek közt egy nagyon állat orinév, csak nem merem leírni, mert félek Ati kibannol egy hónapra miatta:D:D:D Napokig röhögtem ha eszembe jutott... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |