Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   World of Warcraft (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1254)

BeeLord 11-14-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135451)
Köszönöm, majd ha aktuális lesz, megnézem ;)

Egy a lényeg: szervertől függetlenül csakis egy frakciót válassz: Allience, Allience és Allience. Aztán amint meglátsz egy hordást, pusztuljon(kivéve, ha halálfejes, akkor talán meghagyhatod az életét kegyelemből).

Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:)

slayer 11-14-2007 16:21

hmm... én elhatároztam h megkereslek téged Bee Lord:Dna akkor msot áttérek arra a szerora amin te vagy:Pugy lealázzlak h csak na^^ bár leeht csak a szám nagy:Dkészülj fel h 1 Tauren berserker warrior elfog tiposni:D T6 cuucal:D insta nélkül:PPPP ja és én általban aki 60szint alatt van nem bntom:) ennyire gonosz nem vagyok:D ja és ezen a BP szeron eddig csak 1angollal taliztam :D BP= Budapesti szerver:D nem hiszem h sok külföldi játszana rajta:D és nagyon segítökészek is rajta:D

slayer 11-14-2007 16:22

huuu de sok smile lett! bár ez "rossz" szokásom:D

laci 11-14-2007 17:09

Hmmm, kb. 15 nap kihagyás után ma beléptem, lejött az új patch... hát, srácok, akinek a gyors előrejutás a buli, annak most szüret van, 60-as szintig nagyon meggyorsították a fejlődést (kevesebb tp kell a következő szinthez, és több tp jön a küldetésekért).

(persze a sokszoros tp-s változatokhoz képest még így is csigalassú lehet ;) )

slayer 11-14-2007 21:20

lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?

laci 11-14-2007 22:46

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135643)
lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?

Nem értem... miért nem tudsz játszani? A korábbi patchek amúgy nem jöttek le eddig?

BeeLord 11-15-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135643)

Na most az első probléma, hogy a most kijött patch a 2.3-as. Ergo nem értem a kiemelt mondatot.

Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...;)

laci 11-15-2007 11:47

Ezért nem játszom én PvP szerveren, nem kell nekem hogy egy macerás küldetés közben még hátrafele is figyelnem kelljen a Hordásokra (vagy ha a Hordás karaktereimmel játszom, akkor a Szövetségre) ;)

Cricketkate 11-15-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135489)
Egy a lényeg: szervertől függetlenül csakis egy frakciót válassz: Allience, Allience és Allience. Aztán amint meglátsz egy hordást, pusztuljon(kivéve, ha halálfejes, akkor talán meghagyhatod az életét kegyelemből).

Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:)

Jó is, hogy említed (bocs, hogy ilyen nagyon alap dolgot kérdezek, de nyilván mindenki közüllünk elkezdte valamikor :) )
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van?

Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :)

laci 11-15-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Cricketkate (Post 135758)
Jó is, hogy említed (bocs, hogy ilyen nagyon alap dolgot kérdezek, de nyilván mindenki közüllünk elkezdte valamikor :) )
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van?

Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :)

Deee, ugyanazon a világon játszódik, csak más küldetéseik vannak, és más-más területeik (kivéve a közös térképeket és közös küldetéseket :)). Igazából a Warcraft sztorija megy itt tovább (tudod, a 3 részes stratégiai játék), ahol a Horda (orkok, taurenek, élőhalottak stb.) harcolt a Szövetség ellen (elfek, törpék, emberek stb.), de itt már nem oszlik fel a dolog rosszakra és jókra, csak van 2 oldal hogy a játékosok beleéljék magukat és utálhassák a másik felet ;)

slayer 11-15-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135736)
Na most az első probléma, hogy a most kijött patch a 2.3-as. Ergo nem értem a kiemelt mondatot.

Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...;)

te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van:confused: ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt:)

laci 11-15-2007 12:59

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135794)
te bajod h ott kempeltek:PPP de tudod nem mindeni 1forma. én megkímélem őket ,mrmint aki kisebb nálam. ezt a patch-eset még mindig nem tom h van:confused: ésh h questeket csinálsz ? én max akkor ha Honored kell nekem vagy vmi más miatt:)

Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.

slayer 11-15-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 135797)
Ne viccelj, küldetések nélkül dögunalom lenne a játék, egyhangú hentelés 70 szinten keresztül.

de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket:) és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták:))

laci 11-15-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135801)
de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket:) és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták:))

Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul ;)
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek? :D

slayer 11-15-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 135803)
Ez igaz, sajnos... de a legtöbb questet aránylag könnyen meg lehet fejteni, ha utánanézel az Interneten, mit is kell csinálni. Vagy keress egy magyar ismerőst, aki tud angolul ;)
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek? :D

hát törp uram ehez nem tok hozzászólni:D biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien:D és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól:D

BeeLord 11-15-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135794)

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 135805)
hát törp uram ehez nem tok hozzászólni:D biztos nem vesznek észre^^ én most vettem 35k g-ért OG-ban t3-as cuccokat így megnézni mien:D és nem tudtam mért fogy az életem . 1gnóm ütött és nem láttam a nagy páncéltól:D

Te most eredetin játszol, vagy törtön?

slayer 11-16-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 135879)
Te most eredetin játszol, vagy törtön?

tört!!! kizárolog azon:D

BeeLord 11-17-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 136000)
tört!!! kizárolog azon:D

Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani.:cool:

slayer 11-17-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 136070)
Na most ha törtön játszol és leszedted az eredeti szerverekhez való 2.3-as patchet, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz játszani.:cool:

igen már rájöttem;) bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?

Remedy 11-17-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 136116)
igen már rájöttem;) bevolt kapcsolva az automatikus patch download... ha ujra teszem a játékot akkor a karijaim megmaradnak vagy ez h müködik?

En nem jatszom vele, de szerintem azok a szerveren tarolodnak :)

BeeLord 11-17-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by slayer (Post 136116)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 136117)
En nem jatszom vele, de szerintem azok a szerveren tarolodnak :)

Az öreg Remynek már megint igaza van.:)

Artúr 11-19-2007 19:32

Üdv!
Tudna valaki mondani jó tört szervert? 10-20-szoros XP körül és angol (ENGB) verziósat? :D Valamiért mostanában sok amerikai verziós van. :mad:

szamóka 11-19-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 136442)
Üdv!
Tudna valaki mondani jó tört szervert? 10-20-szoros XP körül és angol (ENGB) verziósat? :D Valamiért mostanában sok amerikai verziós van. :mad:

http://holamun2.com/wp-content/uploa...n-computer.jpg

Ez jó lesz?;)

dreaman68 11-19-2007 23:21

Quote:

Üdv!

én a party-wowot ajánlom most induló szeró jövőhéten lesz 200 fős no dc no lagg ha érdekel party-wow.gportal.hu nézz utána

laci 11-20-2007 08:18

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 136466)
én a party-wowot ajánlom most induló szeró jövőhéten lesz 200 fős no dc no lagg ha érdekel party-wow.gportal.hu nézz utána

Irtó nagy émény lehet egy ekkora világban egyszerre max. 199 társsal játszani :p:p Hébe-hóba még össze is futhatsz egy-egy játékostárssal ;)

Én mindenképpen a legális játékot ajánlom, annyira nem drága, és egy halom érv szól mellette.

BeeLord 11-20-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 136510)
Irtó nagy émény lehet egy ekkora világban egyszerre max. 199 társsal játszani :p:p Hébe-hóba még össze is futhatsz egy-egy játékostárssal ;)

Én mindenképpen a legális játékot ajánlom, annyira nem drága, és egy halom érv szól mellette.

Mondok jobbat: én sokáig olyan szerveren játszottam, ahol 35 játékos körül volt a limit.

És hogy a legális játék nem annyira drága?:eek: Lehet én vagyok zsugori(sváb felmenőkkel nem nehéz), de 4000 HUF egy hónap játékért igenis sok. Tény, hogy aki egyszer kipróbálta az eredetit, soha nem akar majd törtön játszani, de azért az túlzás, hogy nem drága. És akkor tegyük hozzá, hogy az alapjáték ha jól emlékszem 5 vagy 6 ezer forint, a BC-t talán egy két helyen meg lehet kapni akcióban 8000-ért. És akkor még nyáron jön majd az új kiegészítő, ami szintén rohadt drága lesz szerintem.

BeeLord 11-20-2007 09:40

Quote:

Üdv!

Sosem értettem, miért jók a funszerverek. Mint slayer is említette, ekkora xp rate mellett nem érdemes questeket csinálni, csak hentelni 70 szinten keresztül, ami mondjuk egy hét alatt meg is van. Szvsz nagyon unalmas így.

És el is felejtettem említeni az előző beírásomban, hogy engem anno nem is annyira a kevés online játékos, mint inkább a rengeteg bug idegesített. Rohadt szar, mikor az emberfia végigcsinál egy kismillió feladatból álló quest sorozatot és az utolsó egy bug miatt nem teljesíthető.

Artúr 11-20-2007 18:45

Azért játszok (játszottam) tört szerón mert kevés rá az időm tehát akár hetekig be sem nézek. Ezért fajlagosan elég drága a havi 4 rugó. Nem vagyok olyan profi játékos szóval nem zavar ha van némi bug. 2-3 quest elég egy szinthez. Az én tempómmal így is hosszú hetekig tart mire 70-es szintre jutok. Amúgy nem a 70-es szint a cél, hanem a hozzá vezető út. (kicsit úgy mint a hódban :D)
Játszottam legál szerveren is de a fent említettek miatt nekem nem éri meg. De ez nyilván egyéni mérleglés kérdése ezért kár lenne belemenni. :)

dreaman68-nak köszi a tippet :D

laci 11-21-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 136518)
Mondok jobbat: én sokáig olyan szerveren játszottam, ahol 35 játékos körül volt a limit.

És hogy a legális játék nem annyira drága?:eek: Lehet én vagyok zsugori(sváb felmenőkkel nem nehéz), de 4000 HUF egy hónap játékért igenis sok. Tény, hogy aki egyszer kipróbálta az eredetit, soha nem akar majd törtön játszani, de azért az túlzás, hogy nem drága. És akkor tegyük hozzá, hogy az alapjáték ha jól emlékszem 5 vagy 6 ezer forint, a BC-t talán egy két helyen meg lehet kapni akcióban 8000-ért. És akkor még nyáron jön majd az új kiegészítő, ami szintén rohadt drága lesz szerintem.

Részben megértem, amit írsz, de egy-két dologban azért nem értek egyet. Először is az alapjátékban már benne van egy hónap játék, így meg már egyből nem annyira drága. Másrészt meg a BC sem 8000 akciósan, hanem 5000-ért dobják utánad. ÉS persze hogy jön a kiegészítő, és valószínűleg drága lesz, de nem kell azonnal megvenni, amint lecseng az első hiszti, elkezd majd esni az ára. Legalábbis a BC-vel működött ez az elképzelés ;)

A havidíj árának a megítélése meg elég viszonylagos, egy szempontból sok, ezzel egyetétek, de ha belegondolok, hogy ez mondjuk 3-4 mozifilm ára, ami legyen 6-8 óra szórakozás, ez viszont egy hónapon át elvileg bármikor a rendelkezésemre áll, akkor már nem is olyan magas az ár.

Félre ne értsetek, nem vagyok a Blizzard ügynöke, szíve-joga mindenkinek fizetni vagy sem, de én úgy vagyok vele, hogy ha már MMORPG, azaz Massive Multiplayer..., akkor már látni akarok némi életet a városokban, és találkozni mindenféle emberkével, mert ha ez nincs meg, akkor már inkább egy sima asztali játékkal játszom, és nem erőltetem a netes dolgot.

A bugokról meg annyit, hogy minden játékban vannak, itt viszont lehetőség van játékon belül jelenteni, és jön is a válasz, azaz a lehető leggyorsabban reagálnak, és ezt el is várhatom a pénzemért; ha viszont tört szerveren játszom, akkor bug ide, szerver-problémák oda, semmiféle jogom nincs reklamálni, az van amit a szerver üzemeltetői adnak. Ami néha nagyon kevés, tapasztaltam.

dreaman68 01-09-2008 13:41

Jelentem elkezdtem eredetizni:D Van valaki bloodscalp szerveren?

Deni 03-16-2008 02:07

hát a drágaságról annyit, hogy 8.999-ért vettem az alapjáték+kieg kombót (Battle Chest). Ebben egy hónap ingyen játék van. Bankkártyámról meg eddig úgy látom, hogy havi 3.340-et vonogatnak. Ha belegondolok, hogy mennyit játszok vele és milyen játékélményt nyújt, szerintem nem pénz érte.

laci 10-18-2008 07:22

No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)

Érdekel a dolog valakit?

Druida 10-18-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 193944)
No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)

Érdekel a dolog valakit?

én csak illegális szerveren tudok játszani :(

laci 10-18-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193955)
én csak illegális szerveren tudok játszani :(

Tudom, és kár:( De hátha egyszer majd lesz annyi pénzed, és megveszed te is a játékot?

Deni 10-18-2008 18:02

kinek hogy jön be a halloween feeling? :)

Druida 10-18-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 193959)
Tudom, és kár:( De hátha egyszer majd lesz annyi pénzed, és megveszed te is a játékot?

nem vagyok benne biztos :( mivel sajnos kell új mobilt vennem a mostani rossz, meg ilyesmi :( de ha lesz egyszer télleg felesleges pénz akkor megveszem :)

laci 10-18-2008 19:08

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 193967)
kinek hogy jön be a halloween feeling? :)

Hááát... én a valóságban sem szeretem, és itt sem, de csinálgatoma küldetéseket, unaloműzőnek nem rosszak :)

laci 10-18-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193968)
nem vagyok benne biztos :( mivel sajnos kell új mobilt vennem a mostani rossz, meg ilyesmi :( de ha lesz egyszer télleg felesleges pénz akkor megveszem :)

Jó lenne :)
És szerintem egyre olcsóbban lehet majd megvenni az alapjátékot meg a The Burning Crusade-ot, a havidíjat meg össze lehet szedni.

Druida 12-26-2008 21:40

Imááádom :D
Fun realmen nyomom a wnt NoFear szrveren és nagyon szeretem :D
Retributiun Paladinom van S4-es fejessel S3as kezessel minden S4 kieg megvan a többi pedig swp szerkó. 1804 aréna ratingunk van a társammal, most az s4es chestre gyűjtök arénapontot :D 380 demage per sec-em van ami retripalának nem rossz ^^ ja és egyetlen retripaladint kivéve mindegyiket verem még a full s4eseket is, szal mondhatjuk hogy a második legjobb retripala vagyok a szerón ^^
A szerver második legjobb guildjében vagyok amire szintén büszke vagyok, mert nekem ahhoz hogy bejussak el kellett vernem a guild master elemental-healer shamiját ami nem volt könnyű mert 2éve sámizik én meg csak 2hónapja palázok, de sikerült és bevettek :D

dreaman68 12-27-2008 17:35

valahogy nem tudom értékelni azoakt a pvp szervereket ahol .tele működik...

All times are GMT +1. The time now is 11:05.