![]() |
Quote:
Itt jön ugyebár a gankelés kérdése: ha meglátsz egy magadnál 10-20-30-akárhány szinttel kisebb hordást, gondolkodás nélkül taposd a földbe. Nem azért, mert ez örömet okoz, hanem mert fordított esetben ő is megtenné.:) |
hmm... én elhatároztam h megkereslek téged Bee Lord:Dna akkor msot áttérek arra a szerora amin te vagy:Pugy lealázzlak h csak na^^ bár leeht csak a szám nagy:Dkészülj fel h 1 Tauren berserker warrior elfog tiposni:D T6 cuucal:D insta nélkül:PPPP ja és én általban aki 60szint alatt van nem bntom:) ennyire gonosz nem vagyok:D ja és ezen a BP szeron eddig csak 1angollal taliztam :D BP= Budapesti szerver:D nem hiszem h sok külföldi játszana rajta:D és nagyon segítökészek is rajta:D
|
huuu de sok smile lett! bár ez "rossz" szokásom:D
|
Hmmm, kb. 15 nap kihagyás után ma beléptem, lejött az új patch... hát, srácok, akinek a gyors előrejutás a buli, annak most szüret van, 60-as szintig nagyon meggyorsították a fejlődést (kevesebb tp kell a következő szinthez, és több tp jön a küldetésekért).
(persze a sokszoros tp-s változatokhoz képest még így is csigalassú lehet ;) ) |
lejöt az uj patch és nem tok játszani:SSS mert csak 2.2 vagy 2.5-el lehet:S:SSezt a szívst nálam..ne mtudjtok lehet törölni vhoyg a patchet?
|
Quote:
|
Quote:
Ez meg hogy 60-as szint alattit nem bánt az emberfia... Pár napja Western Plaguelandsben egy 70-es mage 3szor ölt le és campelt a hullám felett, pedig én akkor csak 51-es voltam.(most is csak 53-as, de ez lényegtelen) Mi ilyenkor a megoldás, ha nem hagynak questezni? Elkezdtem csapatot keresni Sunken Temple-be és közben átmentem Hillsbrad Foothills-be. Kb egy órán keresztül köröztem a megyében és ahány hordást láttam, annyit gankeltem le. Persze egyszer meg is jártam: ugye ilyen helyzetben amint meglátsz egy ellenfelet, kapásból bekapcsolod a ragegenerálót és mehet az Intercept. Hát én is így tettem - sikerrel nekimentem egy halálfejes tauren warriornak...;) |
Ezért nem játszom én PvP szerveren, nem kell nekem hogy egy macerás küldetés közben még hátrafele is figyelnem kelljen a Hordásokra (vagy ha a Hordás karaktereimmel játszom, akkor a Szövetségre) ;)
|
Quote:
Szóval mi ez az Alliance - Horda dolog? Azt láttam, hogy mások a választható fajok vagy kasztok vagy mi a görcsök. De valakitől azt is hallottam, hogy a kettő csapat nem is egy világban játszik... Akkor ez most hogy is van? Én egy Alliance-os warlock akármivel játszogattam eddig párszor (valami 20as szintig), de már alig emlékszem mi hogy merre, hónapok óta nem láttam csórikámat :) Ott dekkol valami krimóban :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem gondoltál azokra akik semmit sem tudnak angolul...ha tudnék persze én is csinálnám őket:) és azért nem annyira uncsi ha mondjuk segítesz másoknak. én sok embernek szoktam segíteni pl : szintjük gyorsabban meglegyen ,meg ienekben. és persze a felejthetetlen insták:)) |
Quote:
Segíteni én is szoktam, de elég ritkán kérik... lehet hogy barátságtalan pofája van a törpémnek? :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az öreg Remynek már megint igaza van.:) |
Üdv!
Tudna valaki mondani jó tört szervert? 10-20-szoros XP körül és angol (ENGB) verziósat? :D Valamiért mostanában sok amerikai verziós van. :mad: |
Quote:
Ez jó lesz?;) |
Quote:
|
Quote:
Én mindenképpen a legális játékot ajánlom, annyira nem drága, és egy halom érv szól mellette. |
Quote:
És hogy a legális játék nem annyira drága?:eek: Lehet én vagyok zsugori(sváb felmenőkkel nem nehéz), de 4000 HUF egy hónap játékért igenis sok. Tény, hogy aki egyszer kipróbálta az eredetit, soha nem akar majd törtön játszani, de azért az túlzás, hogy nem drága. És akkor tegyük hozzá, hogy az alapjáték ha jól emlékszem 5 vagy 6 ezer forint, a BC-t talán egy két helyen meg lehet kapni akcióban 8000-ért. És akkor még nyáron jön majd az új kiegészítő, ami szintén rohadt drága lesz szerintem. |
Quote:
És el is felejtettem említeni az előző beírásomban, hogy engem anno nem is annyira a kevés online játékos, mint inkább a rengeteg bug idegesített. Rohadt szar, mikor az emberfia végigcsinál egy kismillió feladatból álló quest sorozatot és az utolsó egy bug miatt nem teljesíthető. |
Azért játszok (játszottam) tört szerón mert kevés rá az időm tehát akár hetekig be sem nézek. Ezért fajlagosan elég drága a havi 4 rugó. Nem vagyok olyan profi játékos szóval nem zavar ha van némi bug. 2-3 quest elég egy szinthez. Az én tempómmal így is hosszú hetekig tart mire 70-es szintre jutok. Amúgy nem a 70-es szint a cél, hanem a hozzá vezető út. (kicsit úgy mint a hódban :D)
Játszottam legál szerveren is de a fent említettek miatt nekem nem éri meg. De ez nyilván egyéni mérleglés kérdése ezért kár lenne belemenni. :) dreaman68-nak köszi a tippet :D |
Quote:
A havidíj árának a megítélése meg elég viszonylagos, egy szempontból sok, ezzel egyetétek, de ha belegondolok, hogy ez mondjuk 3-4 mozifilm ára, ami legyen 6-8 óra szórakozás, ez viszont egy hónapon át elvileg bármikor a rendelkezésemre áll, akkor már nem is olyan magas az ár. Félre ne értsetek, nem vagyok a Blizzard ügynöke, szíve-joga mindenkinek fizetni vagy sem, de én úgy vagyok vele, hogy ha már MMORPG, azaz Massive Multiplayer..., akkor már látni akarok némi életet a városokban, és találkozni mindenféle emberkével, mert ha ez nincs meg, akkor már inkább egy sima asztali játékkal játszom, és nem erőltetem a netes dolgot. A bugokról meg annyit, hogy minden játékban vannak, itt viszont lehetőség van játékon belül jelenteni, és jön is a válasz, azaz a lehető leggyorsabban reagálnak, és ezt el is várhatom a pénzemért; ha viszont tört szerveren játszom, akkor bug ide, szerver-problémák oda, semmiféle jogom nincs reklamálni, az van amit a szerver üzemeltetői adnak. Ami néha nagyon kevés, tapasztaltam. |
Jelentem elkezdtem eredetizni:D Van valaki bloodscalp szerveren?
|
hát a drágaságról annyit, hogy 8.999-ért vettem az alapjáték+kieg kombót (Battle Chest). Ebben egy hónap ingyen játék van. Bankkártyámról meg eddig úgy látom, hogy havi 3.340-et vonogatnak. Ha belegondolok, hogy mennyit játszok vele és milyen játékélményt nyújt, szerintem nem pénz érte.
|
No, arra gondoltunk egy páran hogy indítanánk egy közös csapatot valamelyik legális szerveren, lehetőleg a hordás oldalon. Nem kőkemény, mániákus stílusban, csak hobbiszinten, ahogy illik :)
Érdekel a dolog valakit? |
Quote:
|
Quote:
|
kinek hogy jön be a halloween feeling? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És szerintem egyre olcsóbban lehet majd megvenni az alapjátékot meg a The Burning Crusade-ot, a havidíjat meg össze lehet szedni. |
Imááádom :D
Fun realmen nyomom a wnt NoFear szrveren és nagyon szeretem :D Retributiun Paladinom van S4-es fejessel S3as kezessel minden S4 kieg megvan a többi pedig swp szerkó. 1804 aréna ratingunk van a társammal, most az s4es chestre gyűjtök arénapontot :D 380 demage per sec-em van ami retripalának nem rossz ^^ ja és egyetlen retripaladint kivéve mindegyiket verem még a full s4eseket is, szal mondhatjuk hogy a második legjobb retripala vagyok a szerón ^^ A szerver második legjobb guildjében vagyok amire szintén büszke vagyok, mert nekem ahhoz hogy bejussak el kellett vernem a guild master elemental-healer shamiját ami nem volt könnyű mert 2éve sámizik én meg csak 2hónapja palázok, de sikerült és bevettek :D |
valahogy nem tudom értékelni azoakt a pvp szervereket ahol .tele működik...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |