Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Máshonnan áthozott off-ok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1242)

Cassandra 01-01-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 61856)
Oksa :)
Csak Stevenek ne hagyjuk meg :D

Rendben.;)
Steve IJ:D

Mona 01-01-2007 19:08

Steve, az 1 dolog, hogy hogy másnapos vagy, de én is :p

Harcosok 01-01-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 61854)
Kedves Harcosok, ezek után feltételezem te voltál az egyik jelentkező akit vissza dobtam. Felveszlek téged is szivesen legközelebb ha az üziben amit dobsz leszel kedves és aláírást használsz. Tehát valahogy úgy zárod h "Üdv Harcosok"

vagy valamit amiböl tudom h te vagy z, ezért kértem h akiket nem ismerek, azok irjanak, írt mindneki csak senki nem irt alá.

Nem nem jelentkeztem:)
Alapból ugy voltam vele ,hogy nyalizni kell ahoz,hogy felvegyél:)(Nekem valahogy az jött le abból,hogy ha nem vagy ismi irj üzit.DE lehet nem ez akart lenni:) )
Pont ezért nem is jelentkeztem:)

Mona 01-01-2007 19:10

Lehet buta vagyok, de ezt a nyalizós dolgot most nem értem :confused:

Dragi 01-01-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 61862)
Lehet buta vagyok, de ezt a nyalizós dolgot most nem értem :confused:

Harcosok agyszülemény :)

Gyula 01-01-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 61860)
Nem nem jelentkeztem:)
Alapból ugy voltam vele ,hogy nyalizni kell ahoz,hogy felvegyél:)(Nekem valahogy az jött le abból,hogy ha nem vagy ismi irj üzit.DE lehet nem ez akart lenni:) )
Pont ezért nem is jelentkeztem:)

Igen volt is kisebb vita meg sértődés ebböl. De nem kell nyalizni, attol függetlenül h tisztán és világosan elmondtam mindnekinek ill leírtam h azok az emberek egyértelmüen előnyben vannak akik a barátaim vagy a személyes jó ismerőseim, lásd Szecsa, pedig az is kitétel votl h profiakt nem veszek fel.

Téged főlvettelek volna hogy játszhassak veled egy párbajt, ha megteszed h irsz egy zöldet.

Harcosok 01-01-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 61866)
Igen volt is kisebb vita meg sértődés ebböl. De nem kell nyalizni, attol függetlenül h tisztán és világosan elmondtam mindnekinek ill leírtam h azok az emberek egyértelmüen előnyben vannak akik a barátaim vagy a személyes jó ismerőseim, lásd Szecsa, pedig az is kitétel votl h profiakt nem veszek fel.

Téged főlvettelek volna hogy játszhassak veled egy párbajt, ha megteszed h irsz egy zöldet.

Ez van félreértettem amit akartál írni:)
Van ez így:)
Nem akarok már ujat irni ugyhogy ezt bövítem:Azt a kitételt nem látom,hogy profik nem mehetnek:D:D

+Mona szerintem az természetes ha emlegetnek megjelenek:)Ha megjelenek és utána irnak NEKEM akkor válaszolok:)
Ebben nem tudom mi a rendkivüli?:)

Steve 01-01-2007 19:14

Harcosok szted tényleg arról van szó hogy nyalizni kell? Tévedsz. Egyszerűen mink nem abból a kemény stratégiát felállítós párbarkirály vérből származunk viszont tök jó ismikkel együtt jáccani, főleg ez az anonym cucc meg a véletlen szerepe tesz oda:) Megmondom őszintén én nem párbajoznék veled mert nekem nem elsősorban a győzelem a cél, meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)

Harcosok 01-01-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 61868)
Harcosok szted tényleg arról van szó hogy nyalizni kell? Tévedsz. Egyszerűen mink nem abból a kemény stratégiát felállítós párbarkirály vérből származunk viszont tök jó ismikkel együtt jáccani, főleg ez az anonym cucc meg a véletlen szerepe tesz oda:) Megmondom őszintén én nem párbajoznék veled mert nekem nem elsősorban a győzelem a cél, meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)

Mondtam már félreértettem de nekem ez jött le:)
És jól mondod nem azok itt nincs akkora elönye egy "profinak":)
sokat számít milen fajt kapsz kapásból:)

Mona 01-01-2007 19:18

Akkor ez most a Harcosok topic ?
Megen én tévedtem el ?
A fene.... :)

Cassandra 01-01-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 61868)
...meg mondjuk ezek nemis azok a tipikus párbajok ahogy nézem:)

Nem, és épp az a jó benne.:)))

Cassandra 02-16-2007 20:32

Most, hogy szabin minden országom rájöttem mi az, ami a Hódból leginkább hiányzik...
A sok hüle fórumozó.:)))

Cece 02-16-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74290)
Most, hogy szabin minden országom rájöttem mi az, ami a Hódból leginkább hiányzik...
A sok hüle fórumozó.:)))

Hádemészabi monden orival? :(
Én is hiányzom? :D :D :D

Cassandra 02-16-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74291)
Hádemészabi monden orival? :(
Én is hiányzom? :D :D :D

Kell néha egy kis szünet.:)
Én is hiányozhatok, mert reggel több ződ jött, mint máskor egy komplett hét alatt.:D Azért is irattattam ki, hogy nem vagyok, hogy ne legyen sértődés belőle.:)
Persze, hogy hiányzol, mindannyian.:)
Én nem Hódfüggő, hanem, Hód-fórumfüggő vagyok.:D:D:D

Cece 02-16-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74292)
Kell néha egy kis szünet.:)
Én is hiányozhatok, mert reggel több ződ jött, mint máskor egy komplett hét alatt.:D Azért is irattattam ki, hogy nem vagyok, hogy ne legyen sértődés belőle.:)
Persze, hogy hiányzol, mindannyian.:)
Én nem Hódfüggő, hanem, Hód-fórumfüggő vagyok.:D:D:D

Jól kitoltál magaddal :d Kell a pihenés, de a azért a külsőn itt vagy :d Közben,meg megöl a kiwi mi mehet a belső fórumokon :D

Cassandra 02-16-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74294)
Jól kitoltál magaddal :d Kell a pihenés, de a azért a külsőn itt vagy :d Közben,meg megöl a kiwi mi mehet a belső fórumokon :D

Sejtem mi megy... most épp megint valaki azt ecseteli, hogy mit inna, vagy a biogazdálkodásról folyik a diszkurzus, esetleg mostanság köszönnek el, akiknek fellőtték a pizsit.:)))

Játékban kell a szünet. De szerintem letelik az első ori 3. napja és visszamászok.:P :D

Cece 02-16-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74298)
Sejtem mi megy... most épp megint valaki azt ecseteli, hogy mit inna, vagy a biogazdálkodásról folyik a diszkurzus, esetleg mostanság köszönnek el, akiknek fellőtték a pizsit.:)))

Játékban kell a szünet. De szerintem letelik az első ori 3. napja és visszamászok.:P :D

Majdnem :D Azt ecsetelik ...ecsetelem, hogy mit ennék, de azért az ital is szóba került :D :D :D

Cassandra 02-16-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74299)
Majdnem :D Azt ecsetelik ...ecsetelem, hogy mit ennék, de azért az ital is szóba került :D :D :D

Na akkor nem tévedtem olyan nagyot.:P
Az tuti, hogy ott nem hagynak "unatkozni" :D

Cassandra 02-16-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74302)
Őrület vagy :D :D
Nem mondtam semmit a hülyének nézésről :D Tuti a sikered :D

Most miért? Más a fákkal beszélget.:D
Mennyivel jobb egy kutya, az legalább lereagálja, ha már unalmas a képed.:DDDD

UI.: Áthoztam ide, mert ott már off.:)

Cece 02-16-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74303)
Most miért? Más a fákkal beszélget.:D
Mennyivel jobb egy kutya, az legalább lereagálja, ha már unalmas a képed.:DDDD

UI.: Áthoztam ide, mert ott már off.:)

Jól tetted :) Megmondom őszintén én azt hittem ide írtam :D :o :D
Hááát nem tudom ... én egyszer magyaráztam a kutyámnak, de valahogy azt látam a szemében, hogy az unalmaskodásom helyett, ha lepasszolnák neki a frigóból egy debreceni kolbászt okosabb lenne :D :D

Cassandra 02-16-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74304)
Jól tetted :) Megmondom őszintén én azt hittem ide írtam :D :o :D
Hááát nem tudom ... én egyszer magyaráztam a kutyámnak, de valahogy azt látam a szemében, hogy az unalmaskodásom helyett, ha lepasszolnák neki a frigóból egy debreceni kolbászt okosabb lenne :D :D

Tőlem max sajtot kaphatnának, bár azt is szeretik:)Macskás történeteim szoktak érdekesek lenni, mikor reggelente durcás macskapillantásokba ütközök... egyszer rájöttem ez azért van, mert az éjjel óvatlanul az ágyamba merészkedő macsekokat egyszrüen lelököm.:P

(Máskor nézd meg jól, hova írsz.:PPP)

Cece 02-16-2007 21:21

[quote=Cassandra;74305]Tőlem max sajtot kaphatnának, bár azt is szeretik:)Macskás történeteim szoktak érdekesek lenni, mikor reggelente durcás macskapillantásokba ütközök... egyszer rájöttem ez azért van, mert az éjjel óvatlanul az ágyamba merészkedő macsekokat egyszrüen lelököm.:P

Ááááhhh... az ki van csukva, hogy a házon belül tartózkodjon bármelyik állat Töki kivételével :) Sőőőt... még ő is csak télen :)

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74305)
Máskor nézd meg jól, hova írsz.:PPP

Nem így akartad? :D :p

Cassandra 02-16-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74306)

Ááááhhh... az ki van csukva, hogy a házon belül tartózkodjon bármelyik állat Töki kivételével :) Sőőőt... még ő is csak télen :)

Nem így akartad? :D :p

Én nem vagyok fórumon, ti láthattok pirikket, de ha így jobban tetszik.:DDD

Moderátori kitiltás: Cece

Máskor jobban nézd meg melyik topikba írsz.:P

Büntetés: Figyelmeztetés

Remélem így mán tetszik, és, hogy szabályos lett....(Kár, hogy azt a fórumot nem is moderálom.:P)

Közben tanulgatom a Honlapszerkesztést, néha csak nézem, hogy ez milyen nyelven lehet.:DDDD

Cece 02-16-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74307)
Én nem vagyok fórumon, ti láthattok pirikket, de ha így jobban tetszik.:DDD

Moderátori kitiltás: Cece

Máskor jobban nézd meg melyik topikba írsz.:P

Büntetés: Figyelmeztetés

Remélem így mán tetszik, és, hogy szabályos lett....(Kár, hogy azt a fórumot nem is moderálom.:P)

Közben tanulgatom a Honlapszerkesztést, néha csak nézem, hogy ez milyen nyelven lehet.:DDDD

Wááááá...ez naon ronda :p Nyem akarok ilyet :o

Cassandra 02-16-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74310)
Wááááá...ez naon ronda :p Nyem akarok ilyet :o

;)
Legalább láttad szép pirossal a neved.:))))

Más ritkán lát ilyet, úgy, hogy még nevet(?) is rajta.:P

Tessék szurkolni, hogy holnap jó idő legyen.:)

Cece 02-16-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74311)
;)
Legalább láttad szép pirossal a neved.:))))

Más ritkán lát ilyet, úgy, hogy még nevet(?) is rajta.:P

Tessék szurkolni, hogy holnap jó idő legyen.:)

Mész élvezetből gyalaogolni sokáig? :D
Ha szeretnéd szurkolhatok, bár ha nekem kéne mennem én inkábbn égszakadás földindulást szeretnék, vagy 2hatalmas atyai pofont, ami bizonyára meggyőzne, hogy a gépjármű hatalmas találmány :D

Cassandra 02-16-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74312)
Mész élvezetből gyalaogolni sokáig? :D
Ha szeretnéd szurkolhatok, bár ha nekem kéne mennem én inkábbn égszakadás földindulást szeretnék, vagy 2hatalmas atyai pofont, ami bizonyára meggyőzne, hogy a gépjármű hatalmas találmány :D

Megyek.:)
At last lonely.:P
Különben is ez csak 30kilcsi /az 1000m szint, az mondjuk nem egyszerű/ és ha elhévedek akkor sincs hatalmas gáz, mert itt lesz a Budai-hegyekben.:))))
Mondjuk az a gáz, hogy néztem az útvonaltervet és a céltól a buszig 2km-t kell még sétálni majd.:D:D:D

Cece 02-16-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74313)
Megyek.:)
At last lonely.:P
Különben is ez csak 30kilcsi /az 1000m szint, az mondjuk nem egyszerű/ és ha elhévedek akkor sincs hatalmas gáz, mert itt lesz a Budai-hegyekben.:))))
Mondjuk az a gáz, hogy néztem az útvonaltervet és a céltól a buszig 2km-t kell még sétálni majd.:D:D:D

Csak 30km? Majd gondolok rád, délelőtti bőrfotelos lábmaszírozós kávézgatásom közben :D
Nah de kisláááány :D Mobiltelóóó, taxi ;) Mit neked 2km :DDD

Cassandra 02-16-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74314)
Csak 30km? Majd gondolok rád, délelőtti bőrfotelos lábmaszírozós kávézgatásom közben :D
Nah de kisláááány :D Mobiltelóóó, taxi ;) Mit neked 2km :DDD

Na persze, a taxis elvenné a fél vagyonom, ha nem az egészet, 2km miatt, naneeem.:D
Azt már lesétálom, vagy bicegem, vagy vánszorgom, vagy mi.:D

Az a mákom, hogy nem kell korán indulni.:) 7kor túrára utoljára nem is tudom mikor indultam.:P

De azé' csak ne legyen rossz idő... így is dagonyázok majd eleget azthiszem.:))))

Cece 02-16-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 74315)
Na persze, a taxis elvenné a fél vagyonom, ha nem az egészet, 2km miatt, naneeem.:D
Azt már lesétálom, vagy bicegem, vagy vánszorgom, vagy mi.:D

Az a mákom, hogy nem kell korán indulni.:) 7kor túrára utoljára nem is tudom mikor indultam.:P

De azé' csak ne legyen rossz idő... így is dagonyázok majd eleget azthiszem.:))))

Ha választani kéne 1hét éhezés a taxi miatt vagy 2km gyaloglás asszem az éhezést választanám :D
7óra? Hmm... azt hiszem kb akkor azért még 1x átfordulok a másik felemre :D
Szerintem szép idő lessz :)
Nah ha már ennyire meg vagy indulva nem marad más hátra, mint kellemes túrázást kívánnom holnapra, mára pedig szép álmokat :)
*Szundi on line*

Cassandra 02-16-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74316)
Ha választani kéne 1hét éhezés a taxi miatt vagy 2km gyaloglás asszem az éhezést választanám :D
7óra? Hmm... azt hiszem kb akkor azért még 1x átfordulok a másik felemre :D
Szerintem szép idő lessz :)
Nah ha már ennyire meg vagy indulva nem marad más hátra, mint kellemes túrázást kívánnom holnapra, mára pedig szép álmokat :)
*Szundi on line*

Jóccaka.:)
Lassan nekem is kéne.:D

All times are GMT +1. The time now is 02:24.