Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövisegítség földszerzésnél. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1202)

Kutyuleee 05-29-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99605)
Visszaolvastam az egészet. Vannak igen jó érvek az alapötlet ellen, de én kitartok mellette.
Előnyei:
1: Egyszerű. Nincs az a kezdő aki ha olvassa a súgóban, ne értené meg elsőre is. A magam részéről sose szerettem a túlbonyolított megoldásokat.

Ehez nincs kommentárom mert ez egy egyszerü érthető és elfogadható indok:)
Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99605)
2: A szövi együtt maradhat, nem támadnak háború közben szakadékok a tagok között, hacsak valaki le nem üti egyik-másikat:)

itt pedig a kulcsszó a hacsak, ritka hogy egy szöviről egyszerre vernének le földet márpedig ebben az esetben jóval nehezebb dolga lenne visszajönnie, mert vagy fedez egyet,ami nem a legolcsobb mulattság beépitéssel együtt egy jó pár csopiban, vagy kénytelen egyedül beütni valakit, amivel kockáztatja hogy a távol lévő szövik miatt a hiénák még lejjebb tessékelik, a mostani rendszerben azért megvan az hogy felzárkozhasson a többiekhez
2-3ütéssel úgyhogy szövi sereggel megy.
ez az én ötletemben is megmaradna így a felzárkózás úgyanúgy könnyebben megoldható.
az együtt haladás is megoldhatóbb lenne (csak hogy kész számokkal igazoljam ezt, nehogy valaki is azzal vádaskodjon hogy nincs utána számolva)
adott a tipikus 2hasi 1 vari 1 toli szövi. haladásnál általában mind 2 hadi földel 1-et 1et
nah most ha ütnek 2*100hekit
támadó (hadi1) 40%ot hoz =40heki
segitség(hadi2) 20%-a a szövinek jutónak=12heki
a toli vari pedig 40-40%=24-24heki

2.ütésnél
támadó (hadi2) 40%ot hoz =40heki
segitség(hadi1) 20%-a a szövinek jutónak=12heki
a toli vari pedig 40-40%=24-24heki

így hadi1 hoz 40+12=52hekit
hadi2 hoz 12+40=52hekit
tolis és a varis pedig hoz 48-48hekit

vagyis 4heki eltérés ami számomra tökéletesen engedi az együtt haladást.
emellett ha az egyik hadis lemarad könnyedén vissza üti magát szövivel hogy kevesebbet kapnak a szövik.

Emellett akik azt állitják hogy a fedezés fölöslegessé válna a tolisnak varisnak gondolkodjanak már el. kiket szoktak legygyakrabban leföldelni??? hát őket, viszont ha őket ütik le csakis fedezéssel vagy hiénázással tudnak visszajönni a többihez de hiénázásnál ugyanúgy ők is prédává válhatnak elég könnyen...

tdomo 05-30-2007 07:54

Nekem az elosztás beállításával kapcsolatban lenne ötletem. Jelenleg négyfős támadás esetén a támadó ország kapja a foglalt föld 50%-át. A maradék kerül szétosztásra a segítségnyújtók között. Az ötlet lényege, hogy ha nem mindenkit visz magával a hadis, akkor is le lehessen venni a kapott föld arányát a négyfős támadás szintjére.

valahogy így képzelem:
4 fős támadás:
támadó:50%
segítségnyújtó ország:16,66%
3 fős támadás
segítségnyújtó országok:25-25%
2 fős támadás
segítségnyújtó ország:50%

Így el lehetne érni, hogy a tolis, varis is ugyanannyit kapjon a foglalt földből, mint a hadis, de akkor a másik hadistól nem lehetne egységet vinni. Együtt haladna a szövetség, de meg kéne hozni érte az áldozatot.

Steve 05-30-2007 07:58

Ez az ötlet teccik:)

sifu 05-30-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 56190)
nagyon nem tudok hozzá füzni de olvastam én is az ötletett és elfogadhatónak tartom de ennyi erővel akár játékosabbá is lehtne tenni méghozzá úgy hogy a támadó ország oszthatná ki a %-kokat hogy melyik szövitag hány %ba részesüljön a zsákmányból természetesen ezt még a támadás előt keljen beállítani. Ha nem piszkálja az ember akkor maradjon alapon ami lehetne az egyenlő rész.

én ezt tartom a legjobb ötletnek:D:D:D
így kiegyenlíthetnénk a távolságokat ha kell!!!

Andrew 05-30-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 99661)
Így el lehetne érni, hogy a tolis, varis is ugyanannyit kapjon a foglalt földből, mint a hadis, de akkor a másik hadistól nem lehetne egységet vinni. Együtt haladna a szövetség, de meg kéne hozni érte az áldozatot.

Szerintem nem lenne semmi féle áldozat, csak egy rubrikából kellene kiszednie az 'x'-et a másik hadisnak, és már nem is kapna földet :)

wand 05-30-2007 15:50

látom itt mindenki szöviben játszik.. :)

én mfként nem támogatom az 5letet, ha leverek egy varist a szöviből, akkor ne jöjjön már 2 kör alatt vissza csak mert ad 1 db lovat a támadásokhoz..

---<[madár]>--- 05-30-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99796)

én mfként nem támogatom az 5letet, ha leverek egy varist a szöviből, akkor ne jöjjön már 2 kör alatt vissza csak mert ad 1 db lovat a támadásokhoz..

ezt az 1 db lovat hogy matekoltad ki???

Kutyuleee 05-30-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by wand (Post 99796)

nah ezért nem kell itt kimatekolni... az eddigi értelmes verziokba nem igazán van ilyen, mert a 25%-osnál ott az van hogy a szövi és a leütött tag között ugyanakkora marad a különbség bármit is csinál, így ez nem jó, mert mindig csak felfedezéssel lehet korrigálni sztem. az én verziomban, sem tudnak senkit se gyorsan vissza fel huzni melléd anélkül hogy ne lépjen meg legalább az egyik hadis, ami meg megint csak neked kedvez:D

Synkel 05-31-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 99803)
nah ezért nem kell itt kimatekolni... az eddigi értelmes verziokba nem igazán van ilyen, mert a 25%-osnál ott az van hogy a szövi és a leütött tag között ugyanakkora marad a különbség bármit is csinál, így ez nem jó, mert mindig csak felfedezéssel lehet korrigálni sztem. az én verziomban, sem tudnak senkit se gyorsan vissza fel huzni melléd anélkül hogy ne lépjen meg legalább az egyik hadis, ami meg megint csak neked kedvez:D

Miért baj az, ha a leütött varis 20 kör múlva éri be a szövit? Nekem tetszik a fedezés, nem akarom feleslegessé se tenni, csupán annyit szeretnék, hogy a szövi együtt haladjon ahogy egy szövinek illik. Ha leütnek valakit, a többi majd megvárja...

Kutyuleee 05-31-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 100140)
Miért baj az, ha a leütött varis 20 kör múlva éri be a szövit? Nekem tetszik a fedezés, nem akarom feleslegessé se tenni, csupán annyit szeretnék, hogy a szövi együtt haladjon ahogy egy szövinek illik. Ha leütnek valakit, a többi majd megvárja...

Ezzel teljesen egyetértek, csak azzal nem hogy vki akár a negyedénél is többet kaphasson

kg-- 06-06-2007 11:03

Nem tetszik

Sajnálom, de nem értek egyet már az alapindok feltételezett súlyával sem, ami nagyjából így hangzik, hogy egy jól szervezett szövinek így könnyebb együtt maradni, és ezért lenne fontos a rugalmasabb vagy egyenlőbb földosztás.

Én eddig úgy láttam, hogy egy jól szervezett szövi a jelenlegi szabályok mellett is együtt tud maradni, ha akar. A változtatási javaslatok többsége éppen azt segíti elő, hogy egy rosszul (kevésbé jól-) szervezett szövi is könnyebben együtt maradjon.
Én szeretem, ha érezhető különbség van jó és rossz (vagy legyen jó és jobb :) ) játékos/szövi között. Úgy hamarabb eldőlnek a dolgok. (Akár nyertes, akár vesztes vagyok, mindenképpen előnyösebb a gyorsabb befejezés.)
Wand példája szöviszintre vetítve azt jelenti, hogy egy szöviháborúban hiába kapják le az egyik tagot, "könnyebben" egységben marad (vagy egybe hozható) az áldozat szövije is. Ha a jó és a jobb közötti különbség nem jön ki élesebben, a háború elhúzódik (tartalék fogy, stb.).

Általánosságban gondolom, de a konkrét esetre is igaznak tartom: minden olyan szabály, ami azt eredményezi, hogy "nehéz" legyen elérni egy "ideális" állapotot, az jó. Mert a jobbaknak jobban fog sikerülni.
És a konkrét példa nem irreális nehézségről szól. A szövetség egyben tartása nem lett nehezebb az évek során az alsóbb szinteken.

Killer 06-06-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by kg-- (Post 101547)
Sajnálom, de nem értek egyet már az alapindok feltételezett súlyával sem, ami nagyjából így hangzik, hogy egy jól szervezett szövinek így könnyebb együtt maradni, és ezért lenne fontos a rugalmasabb vagy egyenlőbb földosztás.

Én eddig úgy láttam, hogy egy jól szervezett szövi a jelenlegi szabályok mellett is együtt tud maradni, ha akar. A változtatási javaslatok többsége éppen azt segíti elő, hogy egy rosszul (kevésbé jól-) szervezett szövi is könnyebben együtt maradjon.
Én szeretem, ha érezhető különbség van jó és rossz (vagy legyen jó és jobb :) ) játékos/szövi között. Úgy hamarabb eldőlnek a dolgok. (Akár nyertes, akár vesztes vagyok, mindenképpen előnyösebb a gyorsabb befejezés.)
Wand példája szöviszintre vetítve azt jelenti, hogy egy szöviháborúban hiába kapják le az egyik tagot, "könnyebben" egységben marad (vagy egybe hozható) az áldozat szövije is. Ha a jó és a jobb közötti különbség nem jön ki élesebben, a háború elhúzódik (tartalék fogy, stb.).

Általánosságban gondolom, de a konkrét esetre is igaznak tartom: minden olyan szabály, ami azt eredményezi, hogy "nehéz" legyen elérni egy "ideális" állapotot, az jó. Mert a jobbaknak jobban fog sikerülni.
És a konkrét példa nem irreális nehézségről szól. A szövetség egyben tartása nem lett nehezebb az évek során az alsóbb szinteken.

dehogynem lett!nem is olyan régen:p

Killer 06-06-2007 13:04

egyébként nekem a Synk ötlete is tetszik,de a Kutyué is jó!:D
viszont abban is látok realitást,hogy túlkönnyítés lenne:D
ezen alaposan el kell rágódnom egy darabig!

Dus 06-06-2007 14:23

én nekem olyan ötletem lenne,hogy:
a foglalt föld 50%(vagy valamennyi) aszerint legyen szétosztva,hogy ki mennyi sereget küldött.(hány %-át a seregnek)
Ezen felül a maradék 50%-ot pedig oszhassa szét aki támad.
pl.:
x támad és üt 100 hekit akkor:
y(szövije) a sereg 20% küldte akkor ő 50*0.2+annyi heki földet kapjon amennyit beállított neki a támadó.(pl. 10% ot akkor 50*0.1 hekit kapjon még)
z(másik szövije) a sereg 30% küldte akkor ő 50*0.3+annyi földet kapjon amennyit beállított neki a támadó(pl. 30% ot akkor 50*0.3 hekit kapjon még)
p(szövije) a sereg 10% küldte akkor ő 50*0.1+annyi hekit kapjon amennyit beállított neki a támadó(pl. 15% ot akkor + 50*0.15 hekit kap még)
x meg a sereg 40% át küldte tehát ő 50*0.4 hekit+annyi hekit kap amennyit beállított(pl. 45% akkor még 50*0.45 hekit kapjon)

persze lehet állítani még a %-on,meg meglehet határokat a adni a támadó által adható %-nál...

Vélemények?

Kutyuleee 06-06-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 101573)
én nekem olyan ötletem lenne,hogy:
a foglalt föld 50%(vagy valamennyi) aszerint legyen szétosztva,hogy ki mennyi sereget küldött.(hány %-át a seregnek)
Ezen felül a maradék 50%-ot pedig oszhassa szét aki támad.
pl.:
x támad és üt 100 hekit akkor:
y(szövije) a sereg 20% küldte akkor ő 50*1.2+annyi heki földet kapjon amennyit beállított neki a támadó.(pl. 10% ot akkor 50*1.1 hekit kapjon még)
z(másik szövije) a sereg 30% küldte akkor ő 50*1.3+annyi földet kapjon amennyit beállított neki a támadó(pl. 30% ot akkor 50*1.3 hekit kapjon még)
p(szövije) a sereg 10% küldte akkor ő 50*1.1+annyi hekit kapjon amennyit beállított neki a támadó(pl. 15% ot akkor + 50*1.15 hekit kap még)
x meg a sereg 40% át küldte tehát ő 50*1.4 hekit+annyi hekit kap amennyit beállított(pl. 45% akkor még 50*1.45 hekit kapjon)

persze lehet állítani még a %-on,meg meglehet határokat a adni a támadó által adható %-nál...

Vélemények?

elsőre is a szorzókat gyorsan módositsd mert picit jóval több heki jön majd így mint amennyit ütöttek. Nekem amúgy nem tetszik az ötlet

Dus 06-06-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101576)
elsőre is a szorzókat gyorsan módositsd mert picit jóval több heki jön majd így mint amennyit ütöttek. Nekem amúgy nem tetszik az ötlet

ha valaki máshogy gondolja a szorzókat akkor azt írja ,hogy szerinte mennyinek kéne lenni,és ne azt,hogy módosítsam:)

Valezius 06-06-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 101581)
ha valaki máshogy gondolja a szorzókat akkor azt írja ,hogy szerinte mennyinek kéne lenni,és ne azt,hogy módosítsam:)

Anélkül, hogy bármit is hozzátennék, cseréld ki az 1.45-öt 0,45-re
Ugye x*1,45>x, és ha már magyarok vagyunk, akkor használd tizedesVESSZŐT

Dus 06-06-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101590)

hmm...igaz,sőt minden 1 egész valamennyit 0 egész valamennyire kellene cserélni:)...ki is cserélem:)

Valezius 06-06-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 101595)
hmm...igaz,sőt minden 1 egész valamennyit 0 egész valamennyire kellene cserélni:)...ki is cserélem:)

úgy gondoltam :p

Dus 06-06-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101607)
úgy gondoltam :p

így viszon kijavítva tetszik az ötlet,ha nem ird meg ,hogy miért sztem és akkor még lehet,hogy lehet rajta valamit javítani:)

Tsobi 06-08-2007 23:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101590)

Én is büszke vagyok a híres magyar tizedesvesszőre :)

Penya 06-10-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 56349)
Ha a haladásról beszélünk szöviszinten mindig sírnak rínak a tolisok-varisok...
Ha szét kell kapni egy hadiorit akkor meg jól mulatnak.
Azt gondolom valamit valamiért!
Ha te nem vagy hadi beállítottságú ori akkor ne akarj már együtt haladni azzal aki feláldozza magát a varis-tolis orik oltárán a gyorsabb haladás érdekében!

Én a magam részéről úgy gondolom, hogy semmi szükség nagyobb hekiarányt adni a foglalásból a helpnek, mint eddig. Azt meg kimondottan rossz elgondolásnak tartom,hogy a támadó ori "ossza el" a zsákmányt!

Ezzel egyetértek. Gondoltam beidézem mert nincs kedvem írni : )

Életfa#2 06-30-2007 19:58

Dus ötlete nem is rosz, azzal a kettéosztással!
Kicsit átgondoltam az ötletet: a szerzett föld egyik fele a támadó seregbe küldött egységek arányában oszlik el (tipp: erőarányban számolva), míg a másik fele egy prioritási rendszer szerint oszlik meg, ez utóbbit ki lehet kapcsolni, ilyenkor a foglalt föld ide eső fele a résztvevők között egyenlő arányban oszlik meg.
A prioritási rendszerről: a szövetség tagjai között el kell osztani a következő betűket, ezek jelölik a prioritásokat: A, B, C, D. Ezek értékei sorrendben: 5, 4, 3 és 2. Ezek a számok jelentik azt, hogy az adott ország a prioritási rendszerben mekkora arányban részesednek. A kikapcsolás azt jelenti, hogy minden ország aránya 1.
Próbáltam elemezni, hogy ez mit jelent. Arra jutottam, hogy a támadóerővel nem rendelkező szövitagok a jelenleginél nagyobb arányban részesülhetnek a foglalásból, de csak akkor, ha a támadó seregben lényegében csak egyetlen hadis vesz részt. Máskülönben a második hadis a foglalt föld jelentős részét lenyúlja, és nem hadis szövitagnak a jelenleginél kevesebb föld esik le!

Dus 06-30-2007 20:21

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 106615)
Dus ötlete nem is rosz, azzal a kettéosztással!
Kicsit átgondoltam az ötletet: a szerzett föld egyik fele a támadó seregbe küldött egységek arányában oszlik el (tipp: erőarányban számolva), míg a másik fele egy prioritási rendszer szerint oszlik meg, ez utóbbit ki lehet kapcsolni, ilyenkor a foglalt föld ide eső fele a résztvevők között egyenlő arányban oszlik meg.
A prioritási rendszerről: a szövetség tagjai között el kell osztani a következő betűket, ezek jelölik a prioritásokat: A, B, C, D. Ezek értékei sorrendben: 5, 4, 3 és 2. Ezek a számok jelentik azt, hogy az adott ország a prioritási rendszerben mekkora arányban részesednek. A kikapcsolás azt jelenti, hogy minden ország aránya 1.
Próbáltam elemezni, hogy ez mit jelent. Arra jutottam, hogy a támadóerővel nem rendelkező szövitagok a jelenleginél nagyobb arányban részesülhetnek a foglalásból, de csak akkor, ha a támadó seregben lényegében csak egyetlen hadis vesz részt. Máskülönben a második hadis a foglalt föld jelentős részét lenyúlja, és nem hadis szövitagnak a jelenleginél kevesebb föld esik le!

hmm...sztem egy kicsit túlbonyolítod:)...lehet még rajta egy kicsit finomítani,de nem rossz:D...

laziga 07-01-2007 00:48

az eredeti ötlet teszik még mindig a legjobban hogy mindenki egyenlő arányban részesüljön max + - 5% legyen állítható és kész.
Azt is meg indoklom hogy miért marhára megdrágult a fedezés és a varit a tolit na meg a termelőket érinti a legroszabbul, ezzel valamelyest tolerálható az általuk elszenvedett hátrány, hisz pont ők nem tudnak támadni.

Kutyuleee 07-01-2007 02:48

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 106649)
az eredeti ötlet teszik még mindig a legjobban hogy mindenki egyenlő arányban részesüljön max + - 5% legyen állítható és kész.
Azt is meg indoklom hogy miért marhára megdrágult a fedezés és a varit a tolit na meg a termelőket érinti a legroszabbul, ezzel valamelyest tolerálható az általuk elszenvedett hátrány, hisz pont ők nem tudnak támadni.

ez nekem is teccik, de csak akkor ha megmarad a mostani pipálos is hogy egyáltalán ne részesüljek, különben nem hogy elöny hanem hátrány lesz. elég ha az egyik hadist leütik és ha egyenlően részesül akkor is csak fedezve, vagy segitség nélkül tudna visszajönni

LordYsolt 07-01-2007 07:57

Ezt én is támogatnám, mivel akkor érinti a legrosszabbul a szövit ha nem VIP-es, mivel egy élezett tolis (egy tolisnak inkáb időigényes, mivel annyit csak tud lopni, h fedezzen, de ahhoz idő kell) v. varis orinak tényleg sokba van utolérni a többieket egy sikeres ütés után. Egy jól sikerült ütés után min. 3 körre kerül a hadis a többiektől. A legnagyobb probléma szerintem az ha egy szövi eltávolodik egymástól, akkor nem tudja kihasználni a másik katonai segítségét. És Kutyalee-vel egyetértek a pipálós rész indoklásában

laziga 07-01-2007 08:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 106657)
ez nekem is teccik, de csak akkor ha megmarad a mostani pipálos is hogy egyáltalán ne részesüljek, különben nem hogy elöny hanem hátrány lesz. elég ha az egyik hadist leütik és ha egyenlően részesül akkor is csak fedezve, vagy segitség nélkül tudna visszajönni

Ja igen azt természetesen nem gondoltam megbólygatni. igen a pipa az maradjon meg. :p

Gyula 07-01-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 106649)

Az a marhára megdrágult felfedezés 29xx heki felett igazán drága nem?

Andrew 07-01-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 106682)

jaja, aminek sok köze nincs ehhez, mert 2948 hektár fölött nem nagyon futkároznak varis-tolis szövik :D:D max a termelők :rolleyes:

laziga 07-01-2007 11:31

Idézet:
Eredeti szerző: Gyula Üzenet megjelenítése

Nem vészes mert viszonylag keveste fedeztem mivel hadi vagyok
viszont egy termelő vagy egy toli vagy egy varinak nem biztos hogy ilyen jó a fedezési aránya ja és de szép is volt 29xx-en de ahhoz már írhatsz 2szeres szórzótt azé már megérdemli :D

wand 07-12-2007 20:15

Ati, itt lehetne kérni valami hivatalos állásfogalást, ha már a megfontolás alatt álló javaslatok között van?

én a magam részéről ellenzem, és teljessen monroval értek egyet:

Quote:

Originally Posted by monro (Post 56349)
Ha a haladásról beszélünk szöviszinten mindig sírnak rínak a tolisok-varisok...
Ha szét kell kapni egy hadiorit akkor meg jól mulatnak.
Azt gondolom valamit valamiért!
Ha te nem vagy hadi beállítottságú ori akkor ne akarj már együtt haladni azzal aki feláldozza magát a varis-tolis orik oltárán a gyorsabb haladás érdekében!

Én a magam részéről úgy gondolom, hogy semmi szükség nagyobb hekiarányt adni a foglalásból a helpnek, mint eddig. Azt meg kimondottan rossz elgondolásnak tartom,hogy a támadó ori "ossza el" a zsákmányt!

Esetleg Cece javaslata még amit szívesen látnék, miszerint a segítségnyújtás arányában részesedjenek az orik. Ezzel azért lehetne "játszani" és segíteni a kevésbé hadis szövijeinket.

kuku 08-06-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 56190)
nagyon nem tudok hozzá füzni de olvastam én is az ötletett és elfogadhatónak tartom de ennyi erővel akár játékosabbá is lehtne tenni méghozzá úgy hogy a támadó ország oszthatná ki a %-kokat hogy melyik szövitag hány %ba részesüljön a zsákmányból természetesen ezt még a támadás előt keljen beállítani. Ha nem piszkálja az ember akkor maradjon alapon ami lehetne az egyenlő rész.

Ez nem lenne rossz, de akkor meg kellenne szabni a maximumot, mert azért nem foglalhat egy valaki mindenki helyett :) 40%-nál ne kapjon már egy ország többet...

Dus 08-07-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115427)
Ez nem lenne rossz, de akkor meg kellenne szabni a maximumot, mert azért nem foglalhat egy valaki mindenki helyett :) 40%-nál ne kapjon már egy ország többet...

sztem azért nem írta mert úgy gondolta, hogy ez természetes:)

All times are GMT +1. The time now is 00:45.