![]() |
Teltházat okozunk a budapesti kórházakban, ha így gyűlünk.:D
A fotózással meg csak visszafogottan...:p |
Fogj vissza:p
|
Quote:
|
Quote:
Te már láttál a képeken,énmeg még seholsenem:rolleyes: Simán becserkészel és végem:D habár ha lesz a nyakadban egy 2-3m2-es tábla hód felirattal... |
Quote:
|
Quote:
|
Hát...
Műjégre, de mikor? Pontos időpont??? Én 1-2 éve koriztam, de asszem akkor én se megyek el:D Átlag 1 óra alatt a 3-4 esés:D |
Quote:
nem fogunk kiröhögni nagyon:D |
Quote:
Gyere csak. nálam ügyetlenebb nem lehetsz.:) |
Cassandra, ne legy pesszimista :)
jajj, annyira varom mar :) olyan regen koriztam :( |
Quote:
|
Ugyan már, én leszek a rekorder jégnyalásban :D
Egyébként az év többi szakában szoktatok görkorizni? |
Quote:
Kori meg öt éve.:) |
Quote:
|
nincs es soha nem volt görkorim :(
életembe nem görkoriztam :( |
Egyébként úgy vagyok a korizásal, mint Malacka a Micimackóban. Csinálom a dolgot, míg valaki meg nem ijeszt.:)
|
No akkor rövid összesítés:)
Kori szombaton délelött 10-14 óráig Budapesten a varosligeti műjégpályán. Találkozás sztem valamivel 10elött a Hősök terén ha nincs megemlékezés, vagy rendezvény, akkor ott elöbb megtaláljuk egymást, mint a jégpálya bejárata elött a tömegben.:) Eddigi jelentkezők: •Puma •Szecsa •tdomo •Atííí??? •Liza??? Nem fogjuk megtölteni a műjégpályát, reméljük az ügyeletes balesetit sem.:D Ui.: ha valaki lemaradt a listáról, az sikítson, aki még szeretne ott lenni, az szintén.:) Uui: Aki még nem kapta meg a számom annak vsz még holnap elküldöm... Uuui: Ha bármi változás van itt jelzem és kérem, hogy ti is még időben szóljatok.:) Uuuui: Asszem ennyit akartam.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Abban biztos lehetsz, mert nekem van hétvégi progim... Majd megbeszélem még vele, de nem hinném, hogy jégre akarna lépni, bár ki tudja... Hihi!:D |
Na remélem igent mond:D
Ő se tud korizni, akkor majd elleszünk mi, aztán dölöngélünk ide-oda:D |
hát én tok korizni de nekem a fehérvári jégpálya kitst közelebb van szal kihagyom majd korizom itt és gondolok rátok közbe megpukkadok majd a nevetéstől szerintem:D
|
Hát igen:D
Elméletileg megyünk:D 2 ügyetlent majd megtaláltok:D |
no akkor úgy néz ki én is megyek:)
Még beszervezek egy szövit..hátha eljön ő is! Meg örülnék,ha kicsit többen lennénk:( Mondjuk egy 20 fő?? És akkor vennénk csoportos jegyet és olcsóbb lenne a móka.. -Asszem nekem van is itthon korim,de meg kell néznem.. |
meglátjuk:)
|
szerintem sokan tudnak a korizásrol :)
aki akarja, jöjjön el :) privibe megadom a tel.szamot, akinek kellene :) |
Quote:
|
Nekem nem kell a Szecsabájé:p
Cassandra viszont megdobhatna egy zöldel mellékelve a teloszámát:D |
Quote:
|
Quote:
Mondtam a fönökömnek, hogy szombaton 10-14 nem érek rá, mert Hódis tali lesz:D , erre kiröhögött és ment tovább:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak pont fordítva sült el a dolog a végén:D |
Quote:
|
Quote:
akkor röhögöm ki mikor nem akarom:D és nem a háta mögött term.csak korrekten mindíg,abból sose volt baj;) |
Viszont itt az ideje egy kis pontosításnak.:)
No Úgy tervezem, hogy magam fél tíz fele kinn leszek a Hősök terén. Elég, ha egy jégszobrot kerestek, na az én leszek.:D Remélem nem lesz ünnepség, vagy tünteté, mert akkor lestoppolok egy helyet a szobrok talapzatánál, a koripályához közelebb eső oldalon. Ha lesz velemi rendezvény, akkor B-terv mindenki megcsörget.:) Nyakig kékben leszek, ahogy magamat ismerem.:) Eddigi jelentkezők: •Puma •Szecsa •tdomo •Atiii + 1 fő? •Liza + 1 fő? |
kék jég keresőbe beírva:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |