![]() |
Quote:
Egyébként próbáltam már hullát, rögtön azután, hogy megjelent, mint új faj. Quote:
Magas hekin szétégetik a házait, nem kell embert lopni. Agyonmészárolják, szana-széjjel pusztítják, halálba verik földre. Ha csak szemétkedni akarnak, akkor is. |
Ezen izélni a zombi csak egy darabig jó a 5. en is.
Egy normális hadi át megy rajta akár mit csinál:) :D |
Itt valóban a szerencsén van a hangsúly
|
Mind1, akkoris..:p Jó, később váltottam.. lehet végig cseresznyém volt, hogy nem botlottam bele senkibe, aki beüssön.. 5.-ben még jó, 2.-ben pedig már jó..:) de azért nézzük meg a Te kis 50 % barakkos hadioridat.. oda elég erős hátszél vagy szövik kellenek, hogy életképes legyen.. annak is megvannak a kiskapui.. szal most hiába vitázunk.. élőholttal is simán lehet játszani.. 5.-ben MF-ként is, később, pedig szöviben.. csak a hátrány, hogy rajta keresztül az egész szövit lefosztják, ha kell és meg sem tudjátok, hogy ki volt az... ezért nem vesznek be nagyon hullákat szövibe.. a 3/E-ben ennyi volt az egyetlen baj a hulla szövinkkel... de elm. a kapu lehet, hogy nem látható, de oda-vissza műkszik.. szal ha nagyon mennek hozzá, akkor a csoportot végig lehet nézegetni, hogy nem nyitsz kaput, hanem egyből lopni próbálsz emberektől és ahol sikerül, akkor annak van kapuja rá.. ez így elméletileg műkszik...
|
5.ben még jó, mindenhol máshol használhatatlan.
|
Tekiből jön a pénz?
70% barakkod van, mellette van házad és meg tekit is írsz de jó sokat, sztem elég lehetetlen vállalkozás |
Abból is.. Én nem abból éltem.. ezt Vonos eltúlozta.. 370 hekin volt vmi 20 könyvtáram 5.-ben, ennyi..
|
Quote:
|
Szerintem a hulla a legkülönkegesebb faj, most mindegy az hogy ez negatív vagy sem. Hullával kihívás játszani és szerintem meg is lehet vele tanulni. Bár tény az ha felkarolnak akkor sokkal könnyebb, (igy el lehet kerülni a gyenge kombinációkat: hulla/tudós, vari, toli, stb.) 5-ben a harcos megél abból a katikból amit pluszba jönnek be a sikeres támadások esetén, fenntebb viszont a kereskedő szemi nagyon kell!
Szöviben voltam másik 2 hullával + Óriás 550 heki környékén szétszedtek minket, volt aki szabira ment, én átmentem 4-be. Kissebb átalakítást kellett végezni most íj+elit felállással vok, de így is igyekszek meghuzni magam :) Az egész játékot nemrég keztem de, nagyon tetszik! Üdv: Marcus atya |
Quote:
|
Már ha olyan jól meg lehet lenni egy hullával mf-ként,akkor szólok,hogy az 5ös szinten is és a 4esen is úgy mentünk a szövivel,hogy ha volt mf hulla,akkor földre rögtön beütöttük. És nem kellett mindenkinek a serege hozzá. Elég volt másfél sereg az egész szövitől,és csak akkor tudja megnézni,hogy mi történt amikor becsapott a sereg. Előtte hiába varázsolgat... Az a kis betegség 700hekin 17kórházzal 1 nap alatt lemegy. Azt meg ki lehet bírni. Addig nem kell támadni,de amúgyis kell várni kicsit a töltögetés miatt. Tehát szerintem a hulla az az amivel a kezdők (és néhány profi és néhány megszállott) játszanak az 5ös szinten. Többek között én is hullával kezdtem :). A téma címére azt mondom,nem nincs halálra ítélve,csak ku*va nehéz jól játszani vele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valamikor én is hullaként kezdtem. viszont szerintem hosszabb távon nincs jövője a fajnak. más kéne (troll, goblin vagy hasonló reálisan hódba illő faj...) |
Quote:
|
tényleg halálra van itélve?avagy minden ami zombi
az élőhalott ugyan nem jeleskedik a mágia +tolvaj én jelenleg is élőhalott vagyok de nincs bajom az összes faj közül ő a legrosszab mágiában és tolvajlásban de senki se erősseb nála hábórúban
|
Quote:
gyengék még ház/barakk felállásban is vagy (amit ők nem tudtak) jol kell használni.. |
Quote:
De te tudod ;) |
Kezdő vagy még asszem :D Majd rájössz h mi a szitu ha feljebb mész 5-ben még el lehet szórakozni.
|
Szegény élő szövetből felépülő hadi orik, hiába a 100% torony, a 100% barakkban rettegő ijász, az Ajax Camouflage System 2000 és az élőhalottak műholdas navigációját megbénító EMP rendszer, még így is csak imádkozhatnak, hogy ne verje be őket egy hulla 9-23 sereggel :(
Szerk: lopni és varázsolni tényleg nem nagyon tudnak. |
anarchban szerintem tök jól lehet hullával játszani :cool: ha véletlenül ütnek is rajta, gyorsan feláll...
normálban még nem játszottam vele, ott nagy gond lehet a gömbhiány. max. egy íj-bank felállást tudok elképzelni hosszabb távon + kint tartani a zsét a piacon. |
a minap volt egy kis afférunk egy hullával a queosiában:
egyszer bütött, aszontam megesik az ijesmi, kapott egy két tűzgolyót,és ezzel letudtuk a dolgot.... eltelt pár kör, jön megint... otthonhagyott 750 ijjászt, úgyhogy a szövi fogta magát ráment hekire, és 350-360 hekiröl visszacsaptauk majd 200-ra azóta törölt :D tehát a hullákat nem tartom valami sokra... |
Ilyet nem csak hullával lehet megjátszani :D
Mi óriással csináltuk meg: 850 hekiről vertük le 240re egy kör alatt :) |
Quote:
|
Quote:
A téma tovább vezetésénél...(mint sokadszor megemlítem ismét, hogy tényleg "bénácska" a hulla)..., de az "óriásnál csak nehezebb". O.K.! De mi a helyzet pl: egy gnómnál vagy egy orknál? Szöviszinten melyiket lehet gyorsabban, legkevesebb kör alatt szétszedni, klasszikus felállásban? Szerintem a hullát csak könnyebben és biztosan lehet bántani. Ha már annyiszor felmerült, hogy a "szövink miként szedett szét hullákat" az is megemlíthető, hogy az a bizonyos szövi melyik fajt ne tudná tönkre tenni pár kör leforgása alatt? Akkor ezt a hátrányt minden fajnál felsorolhatnák. Ezek után nem hiszem, hogy hulla hátrányánál fellehet sorolni, hogy egy szövi szétszedi, mert ez minden fajra igaz lehet. Ui: ennek ellenére tényleg halott ügy a halott csak az érvelés nem tetszett:) |
Quote:
|
Quote:
Viszont sok hozzászólásban felmerült, a szövi Hogyan kapja szét! És ez minden fajra igaz. |
Quote:
Ja, ha nem tűnt volna még fel, én most itt védeni akarom a zombi népséget :D Sz'al támadni lehet ugyan vele, de nem a legjobb. Védekezve evickélni felfelé sztem jó. És mivel gyorsan át lehet gyúrni és gyorsan fejlődik, ezért jól lehet váltogatni ezeket. Meg szerintem tekizni is jól lehet vele, de gyanítom, hogy ezzel nem fogtok egyetérteni. :D Na, az a lényeg, hogy hullával sem csak támadni lehet... |
Quote:
|
Quote:
Legyünk jószívűek és számoljunk MF hullát 200 hekin 100 barakkal és 100 toronnyal. Az 4000 íjász. Morál 75%. 65,5k védőpont. Nem tudós MF hadis óriás, 100% morállal, felülről nagyon bőven beveri 4000 pacival (69,8k támadópont). Tényleg nem gyalogol át rajta, mert úgy gyalogol, mint ha a hulla ott sem lenne :P |
Nem közel azonos szintű orikról beszélünk? Mert egy óriásnak mellette kell, hogy legyen még minimum tanyája, temploma, kocsmája és persze néhány kórháza is... :p ja és némi védelme hátrahagyva az országában
|
Quote:
Támadni és Támadni és néha Támadni és ha tudsz akkor Támadni:D A gyorsan fejlődik? át lehet gyurni? Mivé is? Bontom a barakokkat, hogy barakkokat építsek? Védekezésre meg abszolut nem alkalmas! Mi ellen tud védekezni? Sereg, tolvajok vagy varázslók ellen? Evickélés alatt felfedezést értesz? Azért annak vannak komoly anyagi követelményei is, amit egy hulla nehézkesen termel ki! Ráadásul, ha termelsz (sok-sok bank kivételével) onlájn átjáró leszel a toliknak! A tekercsekkel kapcsolatban nálam az első dolog megnézem (általában Óriás minimális tolvajjal) mennyi tekercset hoz egy hulla! Én se vagyok abszolut hulla ellenes, de ezen állítások közül egyikkel se értek egyet! Vannak tippek bevált stratégiák hulláknál, de egy olyanról sohasem hallottam ami védekezésre épül! |
Quote:
De nézhetünk tábornok orkot is, az meg csúnya alázás kategória. 2500 paci alulról lazásan átmenne a hullán. Azt se felejtsd, hogy a hullának nem számoltunk házakat, csak torony meg barakk. Ha a valóságot nézem (takaros kis zombilakokkal - nagyon idilli lehet), a helyzet még siralmasabb. |
Bár elismerem nem a konkrét fonalát folytatom a témának, de ennyit hozzátennék: valóban sok felügyeletet igényel a hulla, éppen ezért a mazoistábbak kipróbálhatják hv-n, vip hv-n. Én utóbbin játszottam vele, majdnem végig itt voltam, péntek este alvás, meg szombat este egy minimális. Elit-ló felállásban játszottam, és hátrány, hogy nincs gömb, nincs lopás, nincs eseménylista, csak hírnevet és értékeket figyelni, de ott nagy előnye volt a hullának, hogy gyorsan össze lehetett kapni egy-egy támadás után. Hiába vertek be nem egyszer földre, felfedezéssel simán vissza lehetett hozni még a pontlista aljáról is az országot, nem is beszélve arról, ha visszatámadva beférek. Így bár normál játékban nem használtam, azt mondom, hv-n előnye a fajnak, hogy mint a gumilabda tud pattogni a pontlistán.:D Igaz, a pontlista tetején már szerencsére van szükség, hogy meg legyen az első hely. És bár lehet rosszul gondolom, de azt mondom, hv-n túl nagy károkat nem lehet okozni egy hullában.
|
lehet, hogy tudsz pattogni a hullával a hv-n, de ha benne leszel az első 10-ben a végén, minden elismerésem... láttam már hullát 2. helyen is szombat éjjel, de pillanatok alatt leszedik onnan. csak betegségterjesztésre jó. :D eléggé szórakoztató, ha a hulla miatt az egész top beteg. :D
|
Akkor enyém lehet minden elismerésed?:D A legjobbam hullával 5. hely, és eddig csak kétszer hv-ztam:D
|
na neee már. :) grat. minden elismerésem. :)
én sem hv-ztem olyan sokat, de amikor igen, akkor a hullákat kiütötték a top10-ből. lehet akármennyi tornyod meg nyilasod, valaki úgyis bevállal. és nem csak a végén... |
Quote:
Megvarizni? Naná, azt lehet. Csak nem igazán vágja földhöz. :) Tolizni is lehet, csak a jobb fajta hullánál vagy nincs pénz, vagy van annyi bankja, amivel bevédi magát. Mást meg mit akarsz lopni? :) A teki arra való, hogy a piacon legyen. :) Védekező zombinál a rúna kiesik. A nyersit meg megveszi a piacról (mondjuk a tekikereskedelmen nyert hasznából, vagy akár a katonák árából, stb.) Én se vagyok ám egy kimondott hulla-fan, csak szimplán szeretek vele játszani. Mert érdekesebb mint a többi. :) De ha "hasznosság" szerint be kellene sorolni, akkor többre tartom az elfet (főleg a faji varázslat miatt), az óriást meg a gnómot is. Akkor most láss csodát: van olyan stratégia, ami védekezésre épül. Már máskor is megjátszottam és most is ezzel megyek (mert kevesebb időm lett és így egyszerűbb). |
| All times are GMT +1. The time now is 21:46. |