![]() |
Quote:
|
Nálunk nicnsen személyi kultusz, meg diktatúra se nem van és a Remy mindig érdeklődik hogy miylen a kedély állapotunk aztán értékel oszt szoroz és kiszámolja a klán átlag morálját.
és ha valakinek nem tecci ka főnök megjegyzése akkor nem szól hanem hmmmm :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és köszönöm a zöld pontot :) a tiéd kettővel többet ér mint a főnökömé :) hijába az admin az admin a moderátor meg csak klánfőnök illetve hmmm :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Különben is mit beszélsz, te utálsz engem:P |
Quote:
Fater most szólt hogy ne röhögjek íj hangerővel, mer kivág az udvarra aludni:D :D akkorris hmmmm mert én anti vagyok:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És a rendes szökésre áhhitozó teknősről :)) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Én "babonából" szavaztam a Nem Hmmm-re.... ha valaki elkezd hümmögni a közelemben, abból jó nem származott még soha, ezért tehát Nem Hmmm:)
|
Quote:
Csak arra vagyunk jók, aztán meg mán lehet újjat tördelni. |
Quote:
gipszet neki aztán kész is:D csak semmi durvaság:D |
Fura hogy mindig az iylen nagy horderejü topicokban kapok egy rakás zöldet :) utoljára a harcosok hozott nekem egy nagy rakás elismertséget :DDD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de sajna itt nem fogok kapni, mert nem szólok hozzá:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No mindegy, maradok a kifinomultabb kínzásmódoknál:)))) |
Quote:
ez bukta:eek: már pár perce szavaztam a nem hmm-re:rolleyes: ahh fene vinné el a búrámat, hogy én mindig elhamarkodtan szavazok:mad: |
csak pozítívan, hmm?:D
Mindenképp Hmm. Annyira negatív, pesszimista a magyar, legyünk végre pozitívak. Csak semmi tagadás, hogy nem hmm. Nézz előre! Hmm? vili? Nem hmm? micsoda? olyan nincs! Mondom Hmm! Sőt, továbbmegyek! Hmm Hmm Hmm!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |