![]() |
Ati: a további félreértések elkerülése és az egyértelmű érthetőség érdekében talán célszerű lenne magyarázatot / kiegészítést fűzni a szavazásnál az "Igen", ill. a "Nem" gombhoz.
|
:-)
[quote=Smooth Scroller;50982]akkor most elszurtam...? :(
/QUOTE] el, de én is igy jártam:D |
Quote:
Az 1-es javaslat az, hogy legyen kihagyható az A, de ha felmész, akkor ott is a megfelelő nehezítéssel kell teljesítened (22%, 15%, ... top1). Az 1-es és a 3-as között tehát az különbség, hogy az A-ban *HA FELMÉSZ*, akkor milyen feltételt kell teljesítened. A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény. |
végre
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A becsúszó szavazatom az 1-es: már a másik topicban kifejtettem, hogy szerintem a nehezített lépési követelményekkel végigmászni 5-2 szinteken kb egyenlő az A megmászásával.
Talán a top 1. helyezéses amit sokallok, a követelményeken talán kicsit (kicsit! :) ) könnyíteni is lehetne, de a fokozódó nehezítéssel egyetértek. |
bocsi ha kell
Quote:
|
Quote:
cst az életben nem szólt hozzá a témához. -1 zaff el se olvasta miről van szó. -2 Lacika gőzöm nincs kicsoda, összesen 2 beírása van a fórumon, teljesen más témákban. -3 Seldon megintcsak az életben nem szólt hozzá. -4 Unicum még egyetlen egyszer sem írt a fórumra. -5 yenkie megmagyarázta, hogy miért más legyen, majd arra szavazott, amire. -6 Oké, ez nem is a fele, csak közel harmada, ami értékelhetetlen... :) |
Quote:
|
Quote:
Azért ha javasolhatom, hagyd még kint egy ideig a szavazást, legalább lássuk, mi lesz belőle, de adj egy határidőt, amíg szavazhat az, aki még nem tette meg. |
Ati, megértelek....
|
Quote:
|
Quote:
|
thnx
Quote:
|
miért van már lezárva a szavazás?
|
Ha számít valahol, akkor én a 2.-kal értek egyet, de a mostani újítások miatt a 3.-ra szavaztam volna ...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor ne legyen kihagyható A |
Quote:
bocsi, h csak ilyen sokára írtam, de elment a netem... |
Én a 2-esre szavaztam volna, de csak mostanra értem a végére, mert én elolvastam a topicot szavazás előtt:)
|
Quote:
szóval mint kisebbik rossz legyen a hármas. |
Szerintem röhej, hogy aki ,minden szinten felmegy a csúcsra majdhogynem, annak A-ban elég legyen 30%-ot teljesítenie:)
|
Quote:
amúgy a kettes, amire szavaztál, szitén 30%-ot vár el az A-ban :D |
Én nem támogatom hogy az a kihagyható legyen, aki kis számokat akar az azért tudjon már játszani a legfelső szinten is. A top 30 sem egy teljesithetetlen feltétel.
Az előzö módosításbol amit talán kicsit túlzásnak tartok az kb 5-6. számtol felfelé az elég nehéz. Lehet valaki kis számot érdemlő jó játékos azért mert esetleg nem tud a top 1 vagy a top 10 lenni. Ott már nem is feltétlen a játéktudás hanem az ismeretség és a türelem a döntö. Szerintem jó a jelenlegi rendszer esetleg a százalékokok kellene egy picit finomítani. |
Még annyit tennék hozzá, hogy valaki a top nagyon eleje legyen és igy szerezze meg a kék számot az már nem csak azon az egy játékoson múlik aki a számért ill személyiségért küzd, hanem egy egész klán csapat munkáján.
a top 15-20%-ba viszont egy gyengébb csapattal vagy akár egyéniben is azért fel lehet jutni mondjuk egy 7. 8. vagy 9. személyiségért. |
Aki nagyon biztonsági játékot akar, elffel az is eléri a 10%-ot.
Ha már könnyítünk a jelenlegin, szerintem lehetne ez a minimum bizonyos kék szám fölött. Azzal mellesleg egyetértek, hogy A-ban némileg irreális a jelenlegi elvárás. |
Szerintem ennek a játéknak a lényege, hogy a legmagasabb szinten Te legyél az 1. mind egyéniben, mind klánban.
Igaz, azok akik nem képesek küzdeni ezért kitaláltak más célokat maguknak: több milla hírnév, kék számok sokasága, anarchista csopiban több 100 ori amivel egymást ütve 500k hekire felmegyünk és panaszkodunk hogy unalmas a csopi, stb... Biztosan sokan nem értenenek velem egyet, de szerintem a jelenlegi rendszer így van jól! Legyen 1 orid A-ban, a többivel meg foroghatsz amíg el nem szédülsz! :D |
amit írtam a másik topicban, talán nem gondoltam át eléggé. rájöttem (pontosabban sikerült meggyőzni), hogy nagyon rossz ötlet, ha ki lehet hagyni az A-t... másképp valóban az lenne, hogy elnéptelenedne, ami nem tenne jót a csoportnak.
|
Quote:
Parasztosan egyszerűen megfogtad a lényeget,adok is rá egy jópontot ;) |
Quote:
Igen elérhető az elffel is a 10%, de azért abba is gondoljatok bele h nem véletlenül utálják sokan az A-t(sztem az egyik legjobb szint) Azok akik ott is egyedül vagy pl 2 fős klánban akarnak előrejutni elhiszem h nem akarnak hónapokat tölteni a tamagocsizással. A 30% sztem leginkább az A élvezhetőségét segíti, mert így gyorsabb a csoport és sztem nagyobb a mozgás. Aki ismeri az A-t az tudja h a top helyek pl(10%) azért a nagyobb v. régi klánok "kezében vannak". Érthető h nem akar valaki azért várni hónapokat mert a legközelebbi támadható ori esetleg fényévekre van. |
Quote:
Számomra pl az az értelmetlen amikor egy szinten ahol 600 ha a max lépési határ(5.) ott a top-ban lévőknek van pl 3000 ha-ja amit jórészt egymás ütésével értek el. Sztem meg ennek nincs értelme, és pont az ilyenek miatt nehéz teljesíteni a nagyon alacsony top%-kat. Pl azt h te légy az első. Igenis legyen kötelező az A. Annak semmi értelme ha kihagyható mert akkor az A szint meg fog halni. Az anarchot meg sztem felesleges felhozni. Azzal kapcsolatban nincs miről beszélni. Pont azért anarch mert minden csalás megengedett. Ezen ne csodálkozz. |
All times are GMT +1. The time now is 21:44. |