![]() |
Quote:
Akkor nem pucoltad rendesen:) elkapott vmi fertőzést álmában és meghalt. Ez legalább gyorsabb halálnem mint az éhenhalasztás :P |
Quote:
|
Quote:
|
tééényleg! hamár megmentett állatot emleget valaki, egyszer találtunk egy falnak repült, szédülő sólymot.. gyönyörű madár volt.. elvittük állatorvoshoz, majd haza, amíg jobban nem lett.... ott kuksolt egy TV kartonládájában, nem volt kalitkánk neki, és benézni se mertünk hozzá, mert hiába, elég vad madár volt... már akkor életveszélyes volt amikor beadtuk neki a csirkehusit, ahogy kivágódott a résen az az éles csőre :D 2 napig tartottuk bent, aztán annyire csinálta már a műsort, hogy gondoltuk tuti jobban van már és elengedtük... végülis simán felszállt, úgyhogy azt hiszem az állatorvos se panaszkohat, hogy kicsit hamarabb engedtük el... :D :cool:
|
Quote:
Nem semmi állatorvos lehetett... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk tény solymom valamiért még sosem volt:))) |
Quote:
Pedig az mennyivel szebb :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem meg dolgos lenne, a fönökmentességet ellenben ki kell használni.;):D |
Quote:
|
Quote:
|
Na ha én most elkezdeném sorolni milyen állatom van és volt :) Akkor nem férne ki 10 sorba :) Na de azért megpróbálom :)
Nos akkor most amilyen háziállatom van :) 1 Németjuhász kutya alias Cézár :) hullámos papagájok 6 pár szép nagy kalickába :) Akkor van még Kaliforniai fürj és Kínai törpe fürj, gerlék, Strasserek, Magyar Óriás galamb, Római Óriás galamb, Pávafarkú galamb, Ezüst fácánok, Vad kacsa, Karolin réce, Mandarin réce és van nak még díszbaromfik, Brachmák, Cochinok, vannak halak (köztük egy kb. 6-7 ées algaevő kb. 20 cm hosszú :)) Ékszer teknősök, Mocsári teknős, Görög teknős (legújabb szerzemény :) 2 db. 10 éves teki hím vs. lány összeállításba :)) Oroszlánsörényes törpenyulak és van egy lovam meg vannak Rozettás tengerimalacok És azt hiszem ennyi állatunk van most, de volt olyan időszak amikor volt 2 Bernipásztor meg 2 Németjuhász a háznál :) volt Kecskénk, Szilveszteri malacunk aki persze Szilveszteri tombola lett volna de nálunk maradt :p aztán volt elárvult rigó fióka nevelés próbálkozás, voltak tengeri malacok, aranyhörik, Vadászgörény is volt 2 :) És elfáradtam mire ezt leírtam, ha eszembe jut még valami kipótolom :) *Merje valaki azt mondani hogy nem szeretem az állatokat :p* |
Jah és kérek mindenkit ne használja a topicot offolosráa ahogy most én is teszem :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tojásból kelt ki, úgyhogy valami baromfiféle lehet szerintem leginkább... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati, Goldy, csak nem rátok gondolhatott?:)))) |
Goldy nénje:)
egyre többet vagy itt a fórumon vigyázz még a végén egy egész tábor lesz abból, hogy gonosz vagy:D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|