Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Híres Hódítósok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1127)

Wanax 12-22-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 58380)
hihi... nem is jatszottam az 1/aba sokaig... nem volt muszaj felmenni mindig :)

Remy? Akkor miert akarsz hires lenni? Nem tettel erte szinte semmit! Valojaban en is alig ismerlek! Alig hallottam rolad valamit.... :D Most talan hires lehetcc azzal hogy beajanlottalak egy nagyon jo klanba! :D:D:D

Arrakis 12-22-2006 00:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 57209)
Ez belátható időn belül ki fog derülni ;)

Úgy veszem ki ebből a beírásból, hogy akkor már a kék 11-es fog érni valamit a szemedben. :)

Rosszul veszed ki, én becsülöm, mert ezt elérte, s elsőként!
Pusztán realista gondolkodásom van:)
Egyébként mindig aktuális szabályokhoz idomul az ember, mindenki másnak is ugyanannyi esélye volt rá, mint Neki, ergo miért húznám le.
1 hozzászólásra volt 1 vélemény, ennyi, semmi több.
Merengés:)

Arrakis 12-22-2006 00:24

És Angel még játszik:)

Gyula 12-22-2006 00:33

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 58385)
És Angel még játszik:)

Ki az az Angel? :)

Pool 12-22-2006 00:37

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58386)
Ki az az Angel? :)

Ki az a Gyula? :D

Arrakis 12-22-2006 00:38

Amúgy kicsit felpezsdítve Wand hozzászólását, tinyleg nem sok olyan került fel a listákra, aki nem volt iszonyat nagy multis:D

Már látom magam megint a guiotine alatt, de ha eccer "ez van srácok..."

Gyula 12-22-2006 00:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 58387)
Ki az a Gyula? :D

Az én vagyok :)

lacqa 12-22-2006 07:31

Quote:

Originally Posted by Wanax (Post 58377)
En csak annyit szeretnek hozza fuzzni az eddig emlitett jatekosokhoz, hogy mindenki hires Aki tobb mint 2 eve jaccik, es mondjuk el is ert az 1/A min. 50 helyezeseig.... Es meg plusszban ott vannak az Anarchosok is! roluk sem szabad elfelejtkezni!

szerintem ez nem igaz, van egy néhány ember aki support országként akár top 20-ba bekerült, és mégsem híres, sőt még csak az sem biztos hogy kiemelkedően jó játékos lenne.

másrészt úgy látom mindenki a játéktban szerzett hírnevet (vagy hirhedtséget) veszi figyelembe, pedig a (belső) fórumosok is híresek, csak másért-máshogy.

Cece 12-22-2006 07:47

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 58398)
...másrészt úgy látom mindenki a játéktban szerzett hírnevet (vagy hirhedtséget) veszi figyelembe, pedig a (belső) fórumosok is híresek, csak másért-máshogy.

OFF
Pff...
HSZ tolvaj :p

lacqa 12-22-2006 07:52

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 58399)
OFF
Pff...
HSZ tolvaj :p

annyira a lap aljára írtad hogy nem vettem észre :)

Puppi 12-22-2006 10:48

Hires ,hirhedt Hoditosok de jo is lenne kozejuk tartozni :) Nalam ezek az emberek vannak a listamon Serg,Apo,Ragi, Midegyiktol rengeteget tanultam vagy egymast kepeztuk .Kulon koszonet illeti Serg baratomat aki hosszu evek ota kitartott mellettem ,nalanal konokabb embert nem is ismerek talan csak jomagamat :D Ok megedremlik hogy benne legyenek abban a bizonyos listaban :cool:
Ezuton kivanok Kellemes Unnepeket es Boldog Karacsonyt nekik es minden hoditos tarsamnak es ellenfelemnek :D

Gyula 12-22-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 58426)
Hires ,hirhedt Hoditosok de jo is lenne kozejuk tartozni :) Nalam ezek az emberek vannak a listamon Serg,Apo,Ragi, Midegyiktol rengeteget tanultam vagy egymast kepeztuk .Kulon koszonet illeti Serg baratomat aki hosszu evek ota kitartott mellettem ,nalanal konokabb embert nem is ismerek talan csak jomagamat :D Ok megedremlik hogy benne legyenek abban a bizonyos listaban :cool:
Ezuton kivanok Kellemes Unnepeket es Boldog Karacsonyt nekik es minden hoditos tarsamnak es ellenfelemnek :D

Szégyenlem a pofámat nagyon :((( Ragit már nekem is meg kellett volna említenem :(

Ő volt az első nagy játokos az A-ban aki a szárnyai alá vett és ezt azt tanitott nekem.

Figaro 12-22-2006 20:38

Normal:Aurrie,Angel,Arrakis,Apo,Balee,Euron,Észak, Fegya,Kacsa,Monro,Ragi,Serg,
Tuvalu,Wand,Zou

Regen Anarchot is reszben ök uraltak a rengeteg atrakott multis orikkal:)

Anarch: Hulla es Never egyertelmüen

lopi

Gyula 12-23-2006 17:25

Anarhbol kimaradt Lopi és Zsoké :)

Ati 12-23-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58859)
Anarhbol kimaradt Lopi és Zsoké :)

Nem lettek áttéve? Mi az orijuk, gyorsan átdobom még őket... ;)

Gyula 12-23-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 58860)
Nem lettek áttéve? Mi az orijuk, gyorsan átdobom még őket... ;)

Hee???? Sorojjam fel őket??? Ott a külső fórum nézd meg az orilistájukat és pakolgasd össze vissza ahová csak akarod :))

Lopi biztos szeretni fog ha a szép nagy orijait az Y éléröl átdobálnád a 4/L-be :DDD

Never 12-23-2006 18:05

Quote:

Originally Posted by Figaro (Post 58661)

Anarch: Hulla es Never egyertelmüen

lopi

Nem gondoltam volna,hogy híres vagyok :)
Nálam a példakép Aurri (csak meg ne tudja :) ).

Figaro 12-24-2006 10:36

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 58863)
Hee???? Sorojjam fel őket??? Ott a külső fórum nézd meg az orilistájukat és pakolgasd össze vissza ahová csak akarod :))

Lopi biztos szeretni fog ha a szép nagy orijait az Y éléröl átdobálnád a 4/L-be :DDD

Lehet merges se lennek:))

bari 12-24-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Never (Post 58865)
Nem gondoltam volna,hogy híres vagyok :)
Nálam a példakép Aurri (csak meg ne tudja :) ).

Pedig az vagy, Lopival együtt... :p

De ne feledkezzünk ,meg a főleg anarchos Jupiról sem, sztem ő is megemlíthető itt, igaz nem mindenki szereti, de a tudását azért el kell ismerni...

Never 12-24-2006 11:04

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59558)
De ne feledkezzünk ,meg a főleg anarchos Jupiról sem, sztem ő is megemlíthető itt, igaz nem mindenki szereti, de a tudását azért el kell ismerni...

Valóban,őt is sokan ismerik,nem csak anarchosok :)

Puppi 12-24-2006 17:01

Never illetve Lopi tietek az elso hely :D Nincs vita :D

LotR 02-11-2007 00:34

+

Elkezdtem olvasni a topikot és megijedtem, hogy a jo otletet szétbarmolják,s van képuk egyeseknek Tuvalu hirességét vitatni, de tovább olvastam és szerencse. Tényleg sok mindenkit felsoroltatok én is irnék párat, akik az én szemembe hiresek, akiket már emlitettek nem ismételném meg, akik kimaradtak Sharky, Észak. Akiket még idesorolnék a Moderátorok mer kozbe már ok is torténelem és Ati(Horland).

Lali 02-13-2007 19:20

igen. arthúr és sharky mindenképpen. tuvalut lehet szeretni meg nem szeretni, de aki körbemászik mindenféle körülmények között itt 10x az szintén megérdemli a hall of fame-t.

Viz 02-13-2007 19:21

Tuvalu szerintem is egyértelműen belefér, aki meg nem becsüli, hát csinálja utána:)

Dragi 02-13-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73675)
Tuvalu szerintem is egyértelműen belefér, aki meg nem becsüli, hát csinálja utána:)

Azért akárhogy is nézzük megváltoztak a körülmények és nem olyan egyszerű ám az .....

Viz 02-13-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 73677)
Azért akárhogy is nézzük megváltoztak a körülmények és nem olyan egyszerű ám az .....

Ez tény, lássuk ő mit szól hozzá:)

OFF
Amúgy engem is borzalmasan zavar, hogy olyanok rohangálnak 3 szemivel, akiken még röhögni sincs kedvem. Csak egy példa:
Éplista 3 szemis törp:
( nyersiárak 100 körül )

Szabad terület: 0
Ház: 59
Barakk: 52
Kovácsműhely: 18
Tanya: 48
Könyvtár: 29
Raktár: 14
Bányák: 26
Őrtorony: 39
Kocsma: 48
Templom: 27
Kórház: 0
Piac: 1
Bank: 5

Fatelep: 12
Kőbánya: 3
Fémbánya: 4
Agyagbánya: 6
Drágakőbánya: 1

Na most megbocsássatok, de az ilyen megérdemli a 3-at?:)

ON

Dragi 02-13-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73678)
Ez tény, lássuk ő mit szól hozzá:)

Tény ami tény a nehezítés bevezetése előtt fordult le A-ból és szerezte meg a 10.-ik személyiségét :) azaz még a Top30%-os rendszerben :) én legalábbis így emlékszem ...

Ati 02-13-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 73680)
Tény ami tény a nehezítés bevezetése előtt fordult le A-ból és szerezte meg a 10.-ik személyiségét :) azaz még a Top30%-os rendszerben :) én legalábbis így emlékszem ...

És tény, ami tény, már akkor elkezdett körbejárni, amikor minden +személyiség -5-5%-ot jelentett minden hadi, alvilági és mágia értékére. :)

Ne csak azt nézzétek, hogy a tizediket milyen "könnyen" szeretze meg, hanem azt is, hogy a harmadikat, negyediket, ... milyen nehezen. Nem úgy, mint a mostani 2-3-4 személyiségű országok.

Dragi 02-13-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73683)
És tény, ami tény, már akkor elkezdett körbejárni, amikor minden +személyiség -5-5%-ot jelentett minden hadi, alvilági és mágia értékére. :)

oké aláírom de arra én nem emlékezhetek :)

Kisbér 02-14-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73678)
Amúgy engem is borzalmasan zavar, hogy olyanok rohangálnak 3 szemivel, akiken még röhögni sincs kedvem. Csak egy példa:
Éplista 3 szemis törp:
....
Na most megbocsássatok, de az ilyen megérdemli a 3-at?:)

Ezzel nemtudom mi a bajod :D Gyanítom kb 100 körrel ezelőtt fordult le...
És mivel csak a 3. személyisége, akár lehet ez a 3. ország, amit 200 hekiről kezdett... :) Szóval ahhoz képest nem is olyan rossz :D

Mondjuk igen, vannak ellentmondások.. Pl ha sok a tanyája, akkor valószínű drága a kaja... Ebből az jön ki, hogy nem supportálja senki sem zsével... Viszont akkor miért bontotta a drágakőbányákat (talán nagyon lent van a kavics ára?!)... Ha speckó termelésre akar beállni (mutatja a 18 kovács), akkor viszont nem vágom, hogy miért van még mindig piaca... Főleg ilyen nyersiárak mellett...
Szóval egyértelműen vannak benne bugok, de tény, hogy lehet valaki úgy 3 személyiséges, hogy csupán kétszer volt 100e arannyal 250 kattanccsal 200 hekin (feltéve ha nem hétvégizett, nem arénázott, párbajozott stb, stb). :)

Viz 02-14-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73769)
Ezzel nemtudom mi a bajod :D Gyanítom kb 100 körrel ezelőtt fordult le...
És mivel csak a 3. személyisége, akár lehet ez a 3. ország, amit 200 hekiről kezdett... :) Szóval ahhoz képest nem is olyan rossz :D

Mondjuk igen, vannak ellentmondások.. Pl ha sok a tanyája, akkor valószínű drága a kaja... Ebből az jön ki, hogy nem supportálja senki sem zsével... Viszont akkor miért bontotta a drágakőbányákat (talán nagyon lent van a kavics ára?!)... Ha speckó termelésre akar beállni (mutatja a 18 kovács), akkor viszont nem vágom, hogy miért van még mindig piaca... Főleg ilyen nyersiárak mellett...
Szóval egyértelműen vannak benne bugok, de tény, hogy lehet valaki úgy 3 személyiséges, hogy csupán kétszer volt 100e arannyal 250 kattanccsal 200 hekin (feltéve ha nem hétvégizett, nem arénázott, párbajozott stb, stb). :)

Nem is írok semmit inkább:
remélem szándékosan kötekedsz?:P

Kisbér 02-14-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73780)
Nem is írok semmit inkább:
remélem szándékosan kötekedsz?:P

Tényleg nem kötekedni akartam... De az az éplista miért gáz?
Azt mondom, ha ilyen éplistája van 500 hekin, akkor már tényleg valami gond van... De 200 hekinél, pár 10 körrel kezdés után miért vonsz le messzemenő következtetéseket az éplistából?

Viz 02-14-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73786)
Tényleg nem kötekedni akartam... De az az éplista miért gáz?
Azt mondom, ha ilyen éplistája van 500 hekin, akkor már tényleg valami gond van... De 200 hekinél, pár 10 körrel kezdés után miért vonsz le messzemenő következtetéseket az éplistából?

Ez 200 heki szerinted?:)
kb 360 heki körül volt, már jó ideje a csopiban.
Mellesleg hagyta hogy nyugodtan tekizzem...
Meg hogy mészároljuk, aztán egy idő után elment szabira...
Mellesleg mint modntam a nyerisárak 50 körül mozognak a fegyó 1k körül gabona 40-50 körül.
Emelett termel ilyesmiket? A kavics 200 körül van, minek tart drágakőbányát?
Ez egyszerűen ehhh:)

Kisbér 02-14-2007 15:14

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73789)
Ez 200 heki szerinted?:)
kb 360 heki körül volt, már jó ideje a csopiban.
Mellesleg hagyta hogy nyugodtan tekizzem...
Meg hogy mészároljuk, aztán egy idő után elment szabira...
Mellesleg mint modntam a nyerisárak 50 körül mozognak a fegyó 1k körül gabona 40-50 körül.
Emelett termel ilyesmiket? A kavics 200 körül van, minek tart drágakőbányát?
Ez egyszerűen ehhh:)

Tényleg, ez 366 heki! :D
Bocsáss meg...

Akkor meg lehet, hogy az eredeti tulaj megunta, és odaadta a gyerekének, barátnőjének, anyjának, apjának, kutyájának játszani... Ami persze szabálytalan...
Gyanítom csak, hogy nem ugyanaz a játékos ment körbe 2x, aki most viszi azt az orit... De aztán lehet, hogy igen, és akkor viszont tényleg gáz van :)))))))

Viz 02-14-2007 15:25

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73795)
Tényleg, ez 366 heki! :D
Bocsáss meg...

Akkor meg lehet, hogy az eredeti tulaj megunta, és odaadta a gyerekének, barátnőjének, anyjának, apjának, kutyájának játszani... Ami persze szabálytalan...
Gyanítom csak, hogy nem ugyanaz a játékos ment körbe 2x, aki most viszi azt az orit... De aztán lehet, hogy igen, és akkor viszont tényleg gáz van :)))))))

Mi is csak ezt tudtuk kikövetkeztetni, de énnem hogy nem adnám át az orim ha már 3szor lefordulok vele, pláne ilyennek?:)
Az ilyet olyan jó lenne törlésig ütni:) ( csak vicc, mielőtt még Ati átpakol anarchba sőröstül bőröstül )
Kár hogy nem lehet:(

Kisbér 02-14-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 73799)
( csak vicc, mielőtt még Ati átpakol anarchba sőröstül bőröstül )

Vagy söröstül, bőröndöstül :D

Viz 02-14-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 73804)
Vagy söröstül, bőröndöstül :D

Akkor inkább a halál:)
A sörömet senki nem fogja elvenni:P

Steve 02-14-2007 16:22

Néztél rá krónikát? lehet öt sereggel ütött egy kezdőt...

mellesleg ötös szinten faj szem nélkül, bányákkal is lehet menni...

Viz 02-14-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 73811)
Néztél rá krónikát? lehet öt sereggel ütött egy kezdőt...

mellesleg ötös szinten faj szem nélkül, bányákkal is lehet menni...

Na már te is kötekedsz?:)
És nem ütött öt sereggel, mondom mi mészároltuk amíg szabira nem ment meg tekiztem amíg tudtam. És semmit nem csinált kb.
Ráadásul most nem azért, de ha nem is ismered is a szintet ( pedig írtam a nyersiárakat ), nem így mész végig még véletlenül se.

All times are GMT +1. The time now is 16:06.