![]() |
szk lehet, de klános csak 1
|
az értelmetlen és nem idevaló beszólásoktól mentesüljünk ha lehet mert még a végén a topic megy süllyesztőbe ami meg nemkéne:P
|
Bari: nem az a cél hogy csináljunk még egy 1/A-t :)
ezért mondom hogy mivel abban nagyjából egyetértünk hogy mindenki csak egy klánban lehessen, ezért a klán taglétszám következtében 10re lehet maximalizálni az egy emberre jutó aktív orik számát :) |
Quote:
|
Sztem úgyis ki fog alakulni magától,hogy nem lesz mindenkinek egy teljes klánja.
|
Lehetetlen beállítani egyedül egy klánt, ha vkinek ikerül annak grat de úgyis többen be fogják bukni:)
Azért egy krdés: akkor ezek szerint be se lphetnék a szövikhez ha vmi fontos adódik?? |
Bari, menj vissza Aba akkor, ez az anarch
na gondolkodjunk *sör kibont* legyen korlatozva sztem 30ra az szk orik száma, és 1 ember max 2 klanban lehessen. Azert nem mondom h 1, mert ha vki belep pl az en fele klanomba :D akkor az mar 1 klan es csak 1 orija van benne, akko ez mar A, hö :D es ugyebar ez nem A lesz :P szal ha ugy veszi az ember akar 20 orija is lehet aktivan, o tudja min 2, max 20 :) fellepes ugyanugy mint Bbol Aba, 2400heki vhogy limitalni kene a felviheto teki es runa mennyiseget is sztem, mert ha nem lesz, akko a teki 700 arany körül lesz maximum... runa meg 10, talan 20 :P még nem volt elég sör, gondolkodok tovabb közben :P |
igenis jó lenne ez a csoport :)
1, megkönnyítené a nagyobb (3,4) kék számosok fordulását anarchban, ami gyakorlatilag lehetetlenné vált az új szabályok következtében. 2, új kihívást jelentene a nagyon ellustult sok orisoknak,ami szintén nem baj :P |
akkor csinálok szavazást holnap, addig pls foglaljátok össze h mik legyenek a variácók a fellépési dolgokkal, oriszám, lépési hektár és ha 10 variációba még belefér akkor lépéshez kellő körök
|
Quote:
Ilyen nem kéne :) Normálban sincs ez szabályozva,akkor itt miért lenne? |
talan mert normalban nem 500k hekis termelokkel irtak 65k könyvtarral tekit
felviszel 50billio tekit akkor szted el is tudod adni? legyen mar ertelme a piacnak sztem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig 600ezer hekis orikkal írják a tekiket. Sztem az egyedül piac,ami számít,az a kati. |
naja, ezis igaz :)
akko ne... csak attol felek sokan nem akarnak uj, jo csopit csinalni, hanem megmenteni amit csak tudnak a D-s orijaikbol :-/ |
jaja, a piac megteremtés is érdekes lessz, de normálban is megoldották így itt is meglehet, max még a nyersi termelés lessz érdekes amiről itt folyik megbeszélés :http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1109
|
amugy nem akarok tippet adni csalasra, de h fogjuk limitalni az emberek oriszamat?
ugyebar a kötve levoket lehet barmikor... de mivan ha vki direkt nem köti az orijait h lehessen fent 50 aktiv orija? h lehet ezt kiszurni? ip alapjan szurnenek? osszetett lesz ezt megvalositani :P |
bár 1/A-ra vonatkozik, de ha megvalósul ez az 5let akkor ránk nézve is necces lessz a törpe termelése a klánszinten
|
visszatérve a fellépéshez kellő körökre...
sztem minél kevesebb kellene,hogy minél többen fel tudjanak lépni a kláncsopiba. szóval sztem H-ból 1k kör meg 336 topkör kellene mint most a D-be lépéshez. |
Quote:
|
Quote:
|
fordulni? :)
hm,jó kérdés.. 2k kör+500 topkör? |
Quote:
Normálban az összekötés miatt nem enged fellépni,azt tudom. De itt mi alapján nem fog felengedni? |
angolban nem tom h műkszik de azt tudom h bevált a módszer:)
|
H-ból való fordulásra meg mondjuk 2k kör + 1k topkör...
ezen lehet javítani, én így gondolom :) |
fellepes Dbe sztem is 1000kör + 336top kör, a lefordulas legyen nehezitve Dbol!
kb 1500kör + 672 top kör jo lenne Hbol fordulas meg mondjuk a ketto osszege 2500kör + 1000 top kör v ilyesmi :) |
Quote:
|
Quote:
Nagyon régen volt, hogy bárkki is tudta a kódom. S valahogy nekem sincs igényem arra, hogy tudjam a másét. De ha hajnal 5kor kell kiugrasztanom a barátnéjja mellől, akkor is felhívom:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
arra gondol Ati h mivel ez szint alapján 2. szintű csoport lenne, ezért 1700 heki lenne a lépéshatár.
gondolom Ati Arra beírására reagált ezzel, aki 2400 hekire írta a lépéshatárt mint az B-ből A-ba van. |
Quote:
|
én ahogy levettem eddig, ez a csoport D-ben lesz, nem pedig D fölött.
tehát lényegét tekintve 2. szintnek fog megfelelni. ennek ellenére én 2200-2400 heki körüli fellépési határt javasolnék... gondolom nem nagy munka átírni a programban az 1700ast erre, vagy amiben megegyezünk,arra. |
Ati ha mindenki akárhány klánban lehet az rossz, akkor Hulla menne 35klánal Crazy 5tel és végünk. Ezzel rajtad kívül itt mindenki egyetetért. Egyszerűen akkor ugyanot tartanánk mint most, semmi játék...:(
|
Steve,te is tudod,hogy A-ban is szinte kötelező a vipes ori.Vajon hulla,meg Crazy vipelne 35ször 10 orit? :)
|
Devil nézd mi van Aban: a tekik ára a béka feneke alatt, szal ez úgyis kialakul. /mivel jóideje ott van ezért remélem ez nem piaci infó kiadása:) /
|
Quote:
|
Quote:
Ha Ti magatok ezt le akarjátok korlátozni azzal, hogy aki egy klánnáűl többel van, azt leveritek, azt saját hatáskörben nyugodtan. |
Hulla azt mondta hogy ez a csoport nem lenne vipköteles, mint a mostani D.
azonban aki fellép az úgyis vipelni fog, mert sokkal kényelmesebb vippel egy kláncsopiban.. én pl csak vipessel élek meg A-ban :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |