![]() |
Na jól van, be lehet fejezni, vitatkoztok itt hülyeségeken :D
Nesze nektek számok, és életszerű példa: Törpe. 11e varázsló. Mondjuk nagy szöviwar van, lelopták a tekercsét, így csak 10% mágia tekercse van, 75-ös kat. morálja, és szerencsétlen sokat varizott mostanában, így 75%-os a készültsége. Így az ő támadóértéke: 11.000 * 1,1 (tekercs) * 0,75 (kat. morál, készültség számtani közepe) = 9075 Ezzel szemben egy óriás tudós max tekivel (45%), 100% kat. morállal, és 100% készültséggel: A köztük lévő pontkülönbség 2801 pont. 5.000 * 1,45 (teki bónusz) * 1,1 (óriás bónusz) * 1,14 (pontkülönbségi bónusz) = 9091 Tehát nem sikerül neki a gömb. Aztán megpróbálja körváltás után is, amikor kap 6%-ot, meg a bukott gömb az előbb, tehát 5%-al nő a készültsége, tehát 80% lesz, akkor az ő támadóértéke: 11.000 * 1,1 (tekercs) * 0,775 (kat.mor-készült) = 9377 Tehát máris sikerül neki a gömb... Ha megnézitek, a támadóérték vs védőérték: 9377 vs 9091 És mégsem írja ki azt, hogy legömbizték?! (és még nem is beszéltünk a törpe 25% maluszáról) Szerintem ez így logikátlan :D De ha ezt valaki megmagyarázza, hogy miért, annak örülni fogok... Ez esetleg csak azoknak jó, akinek magasan vannak varis ismerősei, akik lefele gömböznek neki, és mivel messze vannak a fenti orihoz képest, nagy védelemmel vannak, viszont a fenti orinak sok-sok varija van. Tehát ha begömböz egy cimbid 2x akkora hekiről egy esetleges célpontodat, és sikerül a vari, akkor szegény még azt sem látták, hogy 1000000e körről legömbözték, és csodálkozik, hogy bezúzod :D |
Tényleg kár vitatkozni, pláne hogy folyamatosan elkanyarodunk más irányba. Eredetileg arról volt szó, hogy minden egyezik, csak a katmorál nem, meg hogy dupla annyi támadó van. Tehát a tekik is fullon mindkét félnél.
|
Quote:
|
Nos utánajártam, és be kell hogy valljam, nem volt igazam, úgyhogy bocs az elpocsékolt sorokért:o
|
Kerdes ???
Szaisztok. Azt szertnem kerdezni tolletek hogy hogy letezik az, hogy engem egy figura meggombozot es a variim megmondtak, hogy ki volt az es en is meg akartam gombozni de nem tudtam.
Ez hogy lehetseges :confused: es mit tehetek ilyenkor, hogy egyaltalan meg tudjam gombozni ??? Kerlek adjatok tanacsokat. Elorre is koszonom ;) UI.: Ja es ha fontos Elf tudos vagyok, tolis varis beallitas. :D |
messze vagytok egymástol és/vagy közel azonos varierővel
|
ha hasonló a varierőtök és mindkettőtöknek fenn van a mágikus pajzs akkor előperdül az ilyen;)
|
kepezz tobb varit! na meg epits templomot :) hogy a masik kerdesre is valaszoljunk :)
|
Quote:
Pl így: 2007-01-04 21:37:48 Kisbér (#11111111) információt akart megtudni országunkról! Nem ilyen volt? Mert ez azt jelenti, hogy nem sikerült a gömbje... Ez még persze nem azt jelenti, hogy ha te visszavarázsolsz, akkor neked sikerül. Pár lappal korábban leírtuk, hogy a gömb sikeressége minek a függvénye... |
Quote:
|
Quote:
|
A ficko 2 helyel (nem 2 korrel) lenebb van mind en.
Ja es egy oriasnak nagyobb eselye van mind egy elfnek, amugy full vari tekin vagyok ??? |
Tényleg ökörséget írtam, sorry:)
És köszi Remy hogy ebben is láttad a jót;) |
Quote:
|
figyelj most elfről volt szó és amennyiben nem full kezdő fenn van neki 99%-os aránnyal a fantomsereg. ( a többi 1% a varázslat lejárásának és feltételének rése) és mivel ilyenkor megeshet, hogy 100%-os készülivel férsz csak be kevesebbel nem, ezért még ilyenkor se biztos;)
|
Quote:
Ebből megvan, hogy mennyi temploma van... És általában maxon szokás számolni... Ilyenkor lehet az, hogy pont kör közben csinált valami varit... Tehát érdemes ezt mondjuk 2-3 körön keresztül csinálni... Ha már a 2.ra is az jön ki, mint az előbb, akkor valszeg nem ugyanazt a varázslatot tette fel, tehát jó az a templomszám, amit az elsőnél kiszámoltál... És ha jól tudom kör közben nem lehet gömbölni sem, tehát nem tudod kihasználni a felrakás idősávját :D |
Játékostársaimat kérdezném:
Szerintetek jól van az úgy, hogy 4500törpe varázslóval nem tudok meggömbözni egy 3700varázslós másik törpét? (Tekercs és morál maxon van, pontkülönbség kb. 200) |
Quote:
Készültségek? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |