![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Ezek után leginkább elhagyott orikra gondolok, amikben még túl sok katona maradt.) |
ha valkit érdkel a nyersi termelés mikéntje, rájöttem a pontos képletre :)
round(trunc(épület*termelés*teki)*faji bónusz * személyiség) aki nem jártas programozásban vagy SQL -ben annak érthetőbben: kerekít(egészre kerekítés nélkül(épület*termelés*teki)*faji bónusz * személyiség) pl: épület*termelés*teki (9*7*1,3) = 81,9 kerekít(egészre kerekítés nélkül(épület*termelés*teki)*faji bónusz * személyiség) 81*3*1,1 = 267,3 és ezt kerekíti és megvan a 267 es termelés 10 bányára pedig így is kijön a 300 illetve még 77 bányára számoltam ki ami szintén kijött pontosan |
egypicit korregálnám magam nem kerekít egyszer sem csak levágja a tizedesjegyet, a gazdálkodónál már jónak kell lennie így +1 tévedés van az elöbbibe a kerekítés miatt néha
|
Quote:
a kajatermeléssel amúgy nincs ilyen gond. |
jaja ott észrevételem szerint csak kerekítés van :)
ott levágással nemjön ki :) |
Egy kérdés:
Hogyan számolodik a távolság a csoportokban? mert vhol elég jól látszik, de pl kislétszámúban ahol vagyok ott a 3 és 4kör távos orik között van 450pont rés (és mondjuk pár száz hekin nem mindegy az a 10 heki plusz rászámolás,vagy a pontosság...) ha vki tud vmi pontosabb képletet a távolság változásának a számitására az létszives segitsen |
ez már valahol le van írca, de asszem a csoport létszám a pontérték átlagában számolódik ki (asszem)
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1269 |
Quote:
Ez a beszólás nagyon LOL:D:D ON: |
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |