![]() |
Quote:
Azaz az érdekel,hogy lehet e, van e értelme lefordulni 5-re 1.ről vagy ott rohadjon meg az ori mert majd 2.on egy elöző lefordulás eredményet kéri. Példa: 1.szinten van 8000hekid. lefordulsz 5-re kapsz 200hekit. onnan feljutsz 2.ra onnan,hogy fordulj le majd követeli a 8000heki 85%-át? Amikor egy 200hekis orival kezdted el a 5.et? Mert a minimum az,hogy minden lefordulásnál nullázzon. |
Mert ugy tudom,hogy a 85%os szabálynak az a lényege,hogyha teszem azt 4.en vlt egy 2000hektáros orid onnan levernek teszem azt 1300ra eljutsz 2.-ra és addig nem volt nagyobb mint 200heki akkor majd annak a 85%át kéri majd.
De pont ez a lényege,hogy az 5.szintől kezdve mért a rendszer 2.ig ahol kéri az addig valaha elért 85%ot. DE UGYE SEMMI ÉRTELME NEM LENNE EGY LEFORDULÁS ELÖTTI EREDMÉNYT NÉZNIE.MERT 5.EN ÚJ ORSZÁGOT KEZDETT.MIKOR LEFORDULT 1.ről. |
Quote:
|
hát nekem a B-s orimba kéri a min. földet 5-re való leforduláskor is :)
|
Quote:
Ebből van a vita az értetlenség az értelmetlenség csimborasszója. Ahoz,hogy 2.ról lefordulj 5.re kéri azt az átok 85%-ot. Kell minumális föld. Emiatt volt a müsor multkor mert a rendszer egy soha el nem ért területet akart számon kérni rajtam.Azt már lenyeltem,de a lényeg,hogy kell minimális föld ha le akarsz fordulni 2.ről 5.re nem csak a top30% és a 2000kör |
és pont ez a kérdésem.Hogyha egy teszemazt egy 8000hekis orival lemegyek 1.ről 5.re ls kapok egy 200hekis orit onnan pár hónap múlva 2.ra feljutva nehogy már követeljen tőlem egy 8000-nek a 85%át.Elvégre 5.re fordulva steril orit kap.
|
már miért ne kéne? különben leadnál 8k földet a szöviknek/haveroknak
|
Quote:
|
Minimális föld a 2-s és az 1-s szinten van.
A minimális föld a szint kezdetétől elért eddigi legnagyobb föld 85 %-a. Azért lett bevezetve, hogy a forduló ország fordulás előtt ne tudja átadni a földjét másoknak. Pontosabban csak keveset tudjon átadni. :) |
ugy értem nem értitek a kérdést.
Egy 1/A-s ori hogy az ordögbe forduljon le 5.re ha 2.on számonkéri a a fordulás elötti hekiket? ennyi erőből ki is lehetne venni a fordulást 1.ről nem? VAgy te 2.on honnan varázsolsz elő 4-5-6-7-8-9-10ezer hekit ? Akkor minek lefordulni 1ről?Onnan akkor max egy út van,vagy megint 1.re mész vagy törlöd az országod |
Quote:
Totti kit ütsz 2.on mikor 1600heki fölött nincs célpont? 2.azért szerezz 8000hektárt 2.on,hogy lefordulhass 5.re? ez roppant elmés lenne |
Érdeklődő, nem a valaha mért legnagyobb föld számít, hanem a szint kezdésétől mért legnagyobb föld.
De az előbb is ezt írtam. |
Quote:
Kösz a választ.Akkor megnyugodtam,tényleg rendszerhiba volt az a múltkori eset. |
Bőven van 1600 felett célpont. sok ori kihozza a 2400 hekit és úgy lép fel 1-be. és még vannak páran akik jócskán felémennek.
|
Quote:
|
arra Fegyától megkaptad a választ. mást meg nem tudok mondani.:)
|
köszönöm számomra a hódító humora már túlment egy határon.
Ami most az 1/A-s orimmal történt már azért kész.Már pár napja furcsa dolog történt,eladások után valahogy kevesebb pénz volt a számlán mint kellett volna. De ugy látszik lemaradtam egy szabálymódosításról. Mert nemtudtam róla,hogy ha valakinek van 3milliárd pár száz milliója és most eladtam több mint 3milliárdnyi holmit és a számlán 4.2milliárd lejent meg. Nem vásároltam semmit az égadta világon,a jelszavamat nem adtam ki senkinek,csak otthonról hódítózok akkor elárulná nekem valaki hova tünt el az eladott holmi utáni pénz? Mert lehet valakinek nagyon vicces kedve van nekem nem annyira.HA esetleg lemaradtam egy luxusadó bevezetéséről akkor elnézést kérek,nem tudtam,hogy a több hónap alatt összegyűjtött egyfolytában a piacon kintszálingózó most eladott tartaléklovakból befolyó összegre különvám lett kivéve?VAgy egy idő után elöregedtek a lovasok? Ami a túlcsordulást illeti pár napja csak 2és fél 3 milliárd körül volt a számlán amikor nem tette fel minden lóvét eladás után most meg 4milliárdon állok. Tán csak nem egyszer 3miiliárdnál van stop egyszer meg 4 milliárdnál. Most akkor el kellene dönteni végre mi a maximum meg mi nem |
Quote:
Túlcsordultál, és annyi... Nem te vagy az első akivel megtörténik |
kösz a tippet,de hogy csordultam volna túl,mikor pár napja kevesebb lóvém volt s akkor se tette fel mindet a számlámra.akkor 3 körül volt a számlán és nem tette fel minden lóvét most meg 4 milliárd felett vagyok.Vagy talán egyik nap 3milliárdnál nem lehet több lóvém másnap meg4milliárd főlé nem enged sokkal?Dönteni kellene,mert igy elég nehéz kalkulálni,hogy hol ennyit tesz oda hol annyit,de mindig más amit megenged.
|
Az országba 4.2 mrd fér el. Illetve kcisit több, majd jön valaki, és megmondja a pontos értéket. Azaz ha van 3.2 mrd-d most, meg eladsz lovat még 3 mrd értékben, akkor 2 mrd szépen elszáll, mintha sose lett volna. Az eseményekben kiírja, hogy eladtad a cuccot x összegért, csak az összeg nem jelenik meg.
|
2 a 32diken minusz 1, azaz 4.294.967.295 arany fér be, kizárt hogy 3miliárddal túlcsordultál volna, az csak ennél az összegnél van
|
Quote:
nekem sem az a szórakozásom,hogy hülyeségeket írjak be. Hogy 4.2 milliárdnál most nem tett be többet még elfogadható lenne ha nem blokkolt volna 3milliárd körül is.Hacsak nem tudsz arra más magyarázatot,hogy akkor hova tünt 1 milliárd mikor 3m.-on álltam. Épp ebből fakadt az értetlenségem.Ha egy összegnél tette volna rendben,de hogy hol ennél hol annál stoppolt az kész volt. Azért elhiheted 1milliárd nem olyan kevés,hogy elnézze az ember.De már megszoktam,hogy nálam érdekes dolgok történnek.Kb olyan mint a helytartó tegyen fel 2körre varázslatot amit hol volt kedve feltenni hol nem.ÉS itt nem a sikerességről beszélek hanem a próbálásról. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valamit benéztél szerintem, 3mrdnál nincs semmilyen korlát... |
Quote:
Mindegy hagyjuk,áttettem tekercsbe hátha annak nem kell lába.Már kezdem megszokni.Azzal,hogy nincs 3m-nél korlát nem mondtál újat,ahoz,hogy a fentiek érvényesüljenek minden alkalommal 4.2m-nél kellett volna blokkolnia.Nem igy tette.ennyi. |
Quote:
ez a lehetőség benned fel sem merült? nem kellene egyből a játék hibáit keresni, sokkal valószínűbb, hogy te tévedsz szerintem, mégha nehéz is belátni ;) |
Quote:
Egyébként számomra fura, hogy mindig veled történik valami, és mindig pont nálad "romlik el a játék", én elgondolkoznék lassan azon, hogy vajon hol lehet valójában a hiba. :) |
Quote:
|
Quote:
én soha nem adtam ki az adataimat másnak.Másokkal ellentétben én nem engedek meg ilyen kis okosságokat. Ezt már eljátszottuk múltkor a földterülettel kapcsolatban. Persze mindent meg lehet magyarázni,hisz ha 4en állítanánk ugyanazt,hogy egymás mellett haladtunk folyamatosan szinteken át és a gép szerint mégis térugrást hajtottam nyilvánvalóan végre az adatok szerint akkor is nálam volt a hiba.Mert ugye,ha egymás mellett lépdelsz a szövitagjaiddal az nálunk nem 1500hektárt különbséget jelent. Ha a helytartó a vip ellenére nem tesz fel olykor 2körre való (MEG SE KISÉRLI) varázslatot az is saját hiba. Persze értem én... Nekem még azt tanították,hogy tökéletes rendszer nincs.És ahol egyszer előfordult hiba ott előfordulhat újra. Két hibát jeleztem ÉVEK ALATT.Szerintem ez nem mindig.De ezentúl inkább nem jelzem. Sajnálom,hogy baj,hogy segíteni akartam esetleges hibalehetőségek felhozatalát,azt hittem erre való a fórum. Ugyhogy el is indítom a 4.országomat lassan,ugyis olyan béna vagyok,hogy csak 4szinten tudom képviselni magam. Nem tudjátok mi lehet a 99ben elindított orimmal? :P További jó játékot,szép napot |
nem lehet h olyan készültségre van beállítva a ht, hogy az alatt nem probalja meg és te épp az alatt voltál. és mikor nézted felette volt, csak éppen 4-5 körrel ezelőtt mikor rakta volna alatta?
|
Quote:
az a baj, fel sem merül benned, hogy te tévedtél, mint ahogy ezt már sokszor leírtam... (hiába van 4 szinten is országod, mindenki tévedhet... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez a hiba miatt már beszéltem már egy másik évek óta játszó taggal,aki szintén elmondta,hogy 2körös varázslatnál előfordult,hogy neki sem tette fel. Ezt a hibát nem is szándékoztam mondani,mindössze kibukott belőlem. De mondom ezentúl nem fogom rontani ilyen dolgokkal a levegőt s megkímélek mindenkit a vélt és valós hibabejelentéseimmel. Bennem nem a panasz,hanem a segítőszándék volt... |
Quote:
Nem állítom, hogy nincs sehol hiba a játékban, de ha úgy véled, hogy találsz egyet, és azt nem jelzed olyan szinten, hogy kezdeni is tudjunk vele valamit, akkor bármennyire bosszankodsz is miatta, nem lesz vele soha semmi kezdve. Jelenleg nincs tudomásom helytartóval kapcsolatban varázslat feltevésével kapcsolatos hibáról. |
Help pls.
Valami itt nagyon rossz. Most huztak be 30 misivel ebben a körben (5 perce fél órával körváltás előtt) méhozzá úgy hogy egy darab térkapu sincs nyitva rám és ez már nem az első eset. Felléptek volna? Más tippem nincs de akkor miért esett ez már meg velem 1 hónap alatt harmadjára? Nem a pénzemet sajnálom de akkor is durva.
|
igen, felléptek vagy törölték az orijukat
|
Quote:
Nem hiszem hogy havonta többször lépnek szintet v törölnek:) De elhet terjednek az ilyen gaz orik:) De persze az se lehetetlen. |
Quote:
vagy a szövijére volt kapu, nem rá :) |
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |