![]() |
Quote:
Nézd, 8k hekin A-ban már benne vagy a 6%-ban, ami már a (7)-re is elég. Ezt még nem olyan nagyon nehéz elérni! Ork tudós, tábornok, túlélő, harcos, vándor, kereskedővel ? 1 hónap... :) És ugye (6)-ossal már vannak ismerőseid :), tehát nem lesz túlságosan problémád a feljutással... Szóval emiatt ne sírjon nekem senkise!!! :) |
Quote:
Mert valljuk be, ahoz rengeteg lé kell, pénzes klán stb. Nem mindenki fürdik tejben-vajban... |
Jaj nekem.
Akinek kis kek 4-5-6 osa van beirja jaj nem akarok az A ban jatszani.Mekkora duma.Igen kell ott jatszani.Ne az legyen mar hogy a kék számok ilyen könnyen megszerezhetőek legyenenk. A vicc az egészben az hogy nem olyan ir reklamáló levelet akinke egy kék száma sincs és neki télleg nehezebb megszerezni, hanem az akinek mar van több is. :D |
Quote:
Abból befolyó pénzből kvázi bármelyik nagyobb klán felhúz magához az A-ban... Főleg, ha 3-4x újrázol nekik több milla tekerccsel.... Pl... Nekem ne sírjon senki sem, aki 4-5-6 személyiséges!!!! Mert azokért a személyiségért nem kellett túlságosan megdolgoznia! Most legalább kicsit átérzi, hogy mit is jelent ennyi személyiségesnek lennie! Akinek inge, gatyája! |
Quote:
Nézzétek, a 10%-ot még egy elf is kényelmesen el tudja érni pusztán fedezéssel. Porika, az azért szintén elég izés dolog lenne, hogy mert a játékosok kisebb hányada kényszernek érzi az A-t, azért a többieknek is fordulniuk kelljen onnan, akik nem sietnek sehova, és kéne nekik az első hely. Egy ilyen 5k top30-as fordulási kényszerrel én pl lassan mehetnék lefele, pedig még igen messze vagyok a top1 helytől:) |
Igen ez igaz ha a 6 személyiséges orid akar A-ból fordulni.
És ha a 6 személyiséges lett van B-ben és az A-s egy ott ragadt 1 személyiséges törpe? verekedje fel magát 8k értékre? Elég érdekes lenne. Az A egyedül a fanatikusoknak jön be, eddig elvoltam A-ba ha csatlakoztam egy klánhoz aki hajlandó volt azért befogadni mert termeltem. Az álandó figyelgetés és egy 8k hekis ország működtetése + az A egyéb összetákolt szabályrendszere nekem nem gyere be. Arra meg végkép nincs energiám hogy azt figyelgessem éppen ki kivel van jóban rosszaban... Had játszhassanak már azok is akiknek nem erről szól az élete, most másszak fel A-ban hogy akik már fent trónolnak X-ezer éve a sok milliárdjukon elkenjék a szám. Írjak tekit 3 évig? nonszensz... |
Quote:
Tehát a javaslatod az, hogy írjak 5k körig tekercset, utaljam át a kékszámos orimnak és ezzel a tőkével menjek fel? Akkor lényegtelen hol tartok "kényszer" orit? Ne a felé tendáljunk, hogy több ország legyen a hódban, hanem játszhatóság-élvezhetőség felé! |
Quote:
Ha igen hányas? Ha 3 alatt vagy, akkor kérlek töröld a bejegyzésed! |
Quote:
Szerintem... :) |
Quote:
én is az élvezhetőséget részesítem elönyben. |
Quote:
|
:( Egyébként kéktelen vagyok:(
|
Quote:
Egyetértek a nehezítéssel, de az A-t ebből hagyják ki. |
Kisbér: de én nem akarok az A-ban játszani... mert az számomra nem játék hanem tipródás. Az egy dolog hogy most még nem lenne gond a fordulás, de egyenlőre még úgy tervezek hogy a jövőben is szertnék játszani, de nem egy olyan csoportban ahol százéves orik trónolnak a top-ban. Nem véletlenül lett a szabis hekivesztés is bevezetve, hogy ez legalább a normális csoportokban ne forduljon elő.
Akinek bejön és van kedve 3 évi teki írás és pénzfelhalmozás után nekiugrani a topnak hát hajrá, de ne legyen már kötelező... |
Quote:
nekem bitboss javaslata tetszik továbbra is: http://forum.queosia.com/showpost.ph...7&postcount=70 ez a javaslat nagyon jó kompromisszumot ad, esetleg a számokon lehet kicsit változtatni az egyensúly megteremtéséhet, de alapvetően jó. ezzel nem lesz sokkal könnyebb a több országot tartóknak mint azoknak akik nem maradnak fent az A-ban, és egyiküknek sem lesz teljesíthetetlen a feladat. |
Nekem ez nem tetszik
Ezzel a B-ből fordulók büntetve vannak, teljesítsem a B-ben a 15%-ot és + az A-ban még a 10%-ot mert B-ből fordulnék? Ha meg csak simán A-ból akkor meg elég a 15%? Ez így nekem nem stimmel |
Quote:
|
Ezzel továbbra is az a bajom hogy kényszerűségből játszanom kell az A-ban ráadásul szigorubb feltételekkel, mintha csak simán végigviszem.
nem értem mi a baj azzal hogy ha az A-s orim teljesíti a saját feltételeit akkor a B-s fordulhasson ha teljesítette az övét + a 2k kört Miért kell feltétlenül A-ba menni játékszernek? |
Quote:
tehát az általad vázolt esetben neked _sokkal_ könnyebb dolgod van, mint annak, aki a legegyszerűbb módon szeretné játszani a játékot (egy orival forog körbe), mert neked egyszer kell teljesítened a feltételt, és azt megtartani, míg neki kétszer kell elérni azt a bizonyos %-ot. |
Már előre látom, hogy hatalmas lehurrogás lesz belőle, de anno valaki felvetette, hogy mi lenne, ha az A-t teljesen ki lehetne hagyni, annak, aki nem akar ott játszani, viszont a B-ből fordulás esetén nem járna azonnal a +személyiség, hanem 2x kellene megtenni a kört +1 személyiségért...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy nem szereted az A-t, de Ati szavait idézve az is hozzátartozik a hódítóhoz. Abban az esetben, ha (7)-est akarsz, akkor igenis szenvedj meg érte. Ha ezt nem a (6)-os orival az A-ban, akkor az (1)-es oriddal az A-ban tedd meg. Azt tudom még elképzelni -lássátok kompromisszumkész vagyok-, hogy (x-1) feltételnek kell megfelelni az A-ban lévő oridnak, ha a B-s (x)-es oriddal fordulni akarsz. Tehát ha van egy (5)-ös orid a B-ben, akkor hiába van neked (2)-es orid az A-ban, akkor is (4)-es feltételeket kellene telejsíteni. És máris nem (5)-öst... Ez könnyebbség... Minden ennél nagyobb engedmény ellen vagyok! |
Quote:
Nem lenne hulyeseg a 3. pont bevezetese...szerintem. |
A 3. pontot hamarabb megemészteném mint a mostani rendszert...
|
Quote:
Vagy az A-ban lévő orid hekiszáma után írjon egy nullát :) Vagy ilyenek :) Neked könnyű :) |
Quote:
2,Hozzátartozik Jah... ha normálisan lehetne ott játszani talán meg is kedvelném 3,Egy játékban nincs kedvem szenvedni, nem vagyok mazochista alkat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Direkt nem írtam szmájlit a mondat végére...
|
Quote:
Hozzáteszem számomra a mostani is elfogadható, de ha belegondolok a szituba, hogy a kiskék 6-os orim 500K ponton az 1A-ban vesztegel és a fölöttem lévő orinak 650K pontja van és ezt kéne megelőznöm, hogy a 2B-s kiskék 8-as orim léphessen miközben már régen teljesítette a rá kiírt kvótát akkor azt mondom, hogy nem fair a mostani szabály. |
Quote:
Ez nem volt fair, még ha viccnek szántad, akkor sem. |
Quote:
Szvsz vagy ez, vagy az egyre növekvő %-os elvárások 1A-ban való mérséklése meggondolandó (bocs a rusnya mondatért). Nem mintha annyira nagy gáz lenne a mostani, de majd 15 év múlva nehéz lesz megszereznem a 27. személyiségemet :D |
Nekem is jobban bejönne, hogy 2* fordulok egy plusz számért...
De az 5-öst most azért is megszerzem előbb :D |
DE így, hogy változtak a top%-ok és a felfedezés is nehezítve lett, marha nehéz, mert egyik most a másikat nehezíti. Van egy elfem A-ban, 180k értéken. 360k-ra kell mennem vele, hogy 4-es orim majd léphessen B-ből. Az egész klánom vagyona (ami szinte alig van) se lenne elég még 50-60k értékű felfedezésre sem :(
Klánvédő orit akartam felvinni anno, most ezzel szívok majd. És ne jöjjön nekem senki orkokkal, Kisbér, cseréljünk klánt 1 hónapra és akkor majd én is vígan írogatok... |
Quote:
Illetve utána 4k kör nem elég, hogy a következő szintet teljesítsd?! Akkor ne haragudj, de nem érdemled meg a +1 személyiséget, bármilyen looser/csóró klánban is vagy :) Már bocs. Már-már tényleg azon gondokozok, hogy itt mindenki elfelejtett játszani, illetve senki sem szereti a kihívásokat?!?! Mert valljuk be eddig nem volt kihívás. Most legalább a (6)-os orik igazi, nekik való kihívással néznek szembe. Ha meg nem bírják, adjanak le 3 személyiséget, aztán királykodjanak mint eddig... Pont. |
Quote:
Akkor cserélünk klánt 1 hónapra? :D |
Quote:
Vagy szerinted megérdemled?! |
A klán "összerakása" mennyiben függ az egyén játéktudásától és mennyire a kapcsolataitól?
no itt a fő gondom az A-val... |
All times are GMT +1. The time now is 06:10. |