![]() |
Quote:
Mióta megvan ez a topic kezdettől fogva írok bele. És ezt h az A-ban mi a helyzet már én is említettem korábban is. Attól még ez valós probléma és azok után amit te írtál a lentebbi szövi példára úgy godoltam ez így teljes. Ismerve a fórumozókat úgysem olvassák vissza. ...de azért javítom, h ez már egy korábbi gondolat ismétlése... |
az a baj, hogy a dolgot ti csak az egyik fél szemével nézitek. pedig az a szemét "ellenség" is egy játékos. miért kell mindenképpen teljesen tönkretenni az illetőt, ha merészel foglalni a tolistól?
Quote:
|
Az ok, hogy haladni szeretne, de akkor ne üssön olyan orit, akiről tudja, hogy keményen visszaüt.
De nem is 10 sereg, hanem már kettőből az egyik pattan, mert az már alulról megy :( Éppen most történt velem ... |
Quote:
Egészségére. Haladjon ő is, de ne legyen az, hogy én és a barátaim megszervezünk egy szövit, és egy mf teljesen szétvág minket röhögve, mert épp úgy van kedve. Beveri a tolist, ha hazakísérjük, a tolis le, egy hadis nagyon fel, kettő kicsit fel, a támadó meg a tolis mellé érkezik. HA csak egy ori veri be a támadót, az nagyon elugrik a két másik haditól, és még sokkal jobban a leeső tolistól. Most mindenki tudja, hogy a szövi erősebb mint az mf. Ennek egy scapásra vége lenne, az mf simán jobban haladhatna egy szövinél, mert azok nem nagyon árthatnak neki. Ennyit ne érjen egy mf haladása. HA megtámad egy szövit, és azok elég szervezettek ahhoz, hogy vész esetén mind géphez gyűljenek, akkor az mf igenis szívja meg! |
csunyabogar: "az a baj, hogy a dolgot ti csak az egyik fél szemével nézitek. pedig az a szemét "ellenség" is egy játékos."
Ezért írtam azt a megszólalásaim végére h ezzel az mf-ek járnak jól és valszeg ők képezik a többséget ha már egyszer ebbe az irányba ment el a játék. Ez viszont legyengíti a szöviket és kevéssé lesz élvezetes maga a szövi. Ami nekem fáj és még egy pár embernek, de ezek szerint mi vagyunk a kisebbség h emiatt a jól szervezett szövik járnak a legrosszabbul. Olvass vissza. |
Quote:
Ez egy stratégiai játék, amiben nem lehet cél a gyengébb teljesítményt produkálók védelme a jobb teljesítményt nyújtókkal szemben. Az ilyen játékosnak még tanulnia fejlődnie kell. Kaszparov sem adna nekem 3 lépés, vagy 2 bástya előnyt ha sakkoznánk, mert nem az a sakk célja, hogy nekem esélyem legyen egy nemzetközi nagymester ellen. |
ki mondta, ha kísérsz, akkor foglalni kell? mi az, hogy egy mf hazavág egy teljes szövit egyetlen foglalással? ne már.
egyébként az mf ori akkor is kap 10 sereget, ha észreveszi 1 szövi, hogy éppen megtámadott valakit. |
Quote:
|
Quote:
Ezzel, szerintem megint, a varis, és a tolis lett erősítve. Leütök tőle nagynehezen pár hekit, erre ő pár körrel lentebbről, csak röhög rajtam, és unásig írtja a katonáim. Én meg erölködhetek, a tornyos íj ellen... |
Szerintem se jó ötlet, az egyszerre beérő seregek azok ugyan úgy üssenek be, aki alulról az, alulról aki felülről a felülről. Ja és én legtöbbször mf vagyok és nekem se jó itt a vélemények többségével szemben. mert ha eddig kitámadtam és észrevették, akkor se fért be hozzám 10 sereg max 2, ha nagyon erős volt a szövi (3hadi 1 hadivari) akkor talán 3-om . De ha ügyesen mentem és nem szúrták ki, vagy kiszúrtam egy szövi háborút és be vertem alulról 2-3 sereggel akkor jó eséllyel ugrottam akkorát, hogy már nem volt érdemes rám jönni vagy a szövi háború miatt nem tudtak mert elvoltak foglalva súlyosabb problémákkal. Most viszont ha kel egy kis föld hogy helyezkedjenek simán, ott ragadok az orruk előtt.
|
Annyi okos hozzászólást hallottam, hogy ez miért rossz úgy ahogy most van, hogy nem bővíteném, csak annyival, hogy szerintem is.
Javaslat: az egy körben beérkező seregek üssenek együtt alulról, vagy felülről. Ez részemről elfogadva. Ki kellene írni egy szavazást rá. |
Egyébként még talán el is fogadnám a jelenlegi dolgot (bár nagyon szájhúzva:rolleyes:), ha legalább azért egy szövetség mondjuk 3 tagjától kiküldött, azonos körben érkező 1-1-1 sereg alulról ütne.. Tehát legyen értelme azért a szövetségnek is..
Bár a legjobb továbbra is a régi rendszer visszaállítása lenne, ha van erre mód. |
Én nem is tudtam arról, hogy randomban megy a seregbeütés a régi rendszerben (mármint, hogy alulról vagy felülről). :o Valszeg azért nem vettem észre mert mindig be vagyok lépve ha kirándul a sereg.
Általában mf-t játszom, de nekem is jobban tetszett a régi rendszer. Bár ki tudja, lehet hogy így még aktívabb lesz a játék. Mondjuk 2-ben mf-el már igencsak megfontoltam egy ütést most talán már kisebb a veszteni való. Szavazzunk!! |
Nah, ugy latom 99% a valtoztatas mellett van.... lehet ehhez vhogy szavazast hozzacsapni?
|
Quote:
Bár szavazás előtt érdemes lenne Ati véleményét is megkérdezni, mert ha elutasítja a javaslatot már élből, akkor felesleges szavazgatni szerintem.. |
Quote:
Ha egyedul all a velemenyevel, tuti meg lehet gyozni..... :) O rakta at a megbeszelesek koze is, gondolom akkor elbol nem utasitja el... |
A legfontosabb ellenérv azt hiszem Reaktortól hangzott el.
Mégpedig hogy Aban minek is bontson le az ember több 100 hekit, hogy az egyik sereg alulról üssön? Aztán meg a bontás miatt lesz annyira lent, hogy a másik utánnafokoz. Teszem azt, pontlista: 1. x 2. y y beüti xet földre, fölé kerül, de x kiszúrta a támadást, ezért visszaküld 2 sereget. Bontási dolgoktól eltekintve mindenképpen csak egy sereg fog felfelé ütni, a másik lefelé, így a másik megint mehet rá. Gyakorlatilag az kerül még nagyobb hátrányba, akit támadnak, pedig ott már játéktudás ide, vagy oda, mindenkit támadnak:D S eddig sem az volt előnyben, akit megtámadtak. |
Na megtalaltam.
Mik is az otletek eddig? 1. legyen ugy, hogy ha az elso sereg alulrol erkezik, a tobbi is alulrol erkezzen 2. maradjon igy, ahogy most 3. legalabb a szovi/klanseregek erkezzenek alulrol( ez mondjuk eleg furanak es kovetkezetlennek tunik) 4. legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont? Meg vmi? |
Szerintem ennyi :)
En az egyesre szavazok. |
Quote:
|
Quote:
|
1. Az egy körben beérkező seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek
2. Jelenlegi játékrenszer, pontértékben amíg felettem van, addig ütöm alulról, a pontérték minden ütés után frissül 3. legalabb a szovi/klanseregek erkezzenek alulrol( ez mondjuk eleg furanak es kovetkezetlennek tunik) És az mfek nem? ez sztem abszurd.. hagyjuk ki. 4. legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont? Meg vmi? 5. Maradjon a jelenlegi játékrendszer, de legyen logikai sorrend a beütések közt, legyen kiszámítható milyen sorrendben ütnek be a seregek. |
Quote:
|
Quote:
Én a régi rendszer mellett állok.. Ha annyira fáj néhány orinak, hogy a sokszoros támadásokkal állllííítóóóóólaaag ellehetetlenítik, akkor maximum annyit tudnék javasolni hogy maximáljuk az egy ország ellen indítható támadások számát.. bár ez utóbbit is elég nonszensznek érzem.. aszondom régi rendszer rulez :rolleyes: |
Quote:
|
Régi rendszer.
Az okosok lehet el tudják magyarázni, hogy ez jobb meg logikusabb, meg ilyenek, de nekem elég logikus volt a régi is:) Ráadásul taktikailag jobb is volt |
Én a B-ből is kivenném ezt.
Tehát nem csak az A, de a 2. szinten is kivenném ezt a modult... Nem tudom ez honnan indult annó, de szerintem abból, hogy alsóbb csoportokban egy kezdő kiment valakire támadni full sereggel (mert kezdő ugye?! :) ), és bekapott egy szövitől 15 ütést, aztán ment a törlés gombra, és örökre bezárta a hódítót, mondván ez egy "rossz játék". És ezt valamilyen szinten alá is írom... De ez kis hekiken még nem olyan nagyon égető, mint nagy hekiken. Ezért javaslom a 2. szinttől fölfelé törölni ezt a modult. Így van 3k köre a kezdőnek, hogy rájöjjön, nem szabad kimenni full sereggel támadni, ha pedig kimegy, fel tudja fogni a követkemények súlyát is! Voltam, Kisbér |
Quote:
|
Quote:
Ez így milyen 5let? És amint átléped az 1500-as határt, nagy piros felirat jelentkezik, ahol -ha eddig nem tudtad volna- elolvashatod az új szabályt, ami már rá is érvényes... |
Ok, kiirtam a szavazast. Sajnos csak 100 karakter lehet egy valasztas, ezert rovidebb a kelletenel. Kiskapu azt jelenti, hogy regebben is lehetett ezt megvalositani, ami most van, ha benn voltal az oriban, es csinaltal vmit...
de szentem max 0,5%-a csinalt az embereknek ilyet, en pl meg sosem hallottam rola :) erre utal hogy most ezt a kiskaput be kene zarni, es ugy visszarakni a regi rendszert, szerintem az mindenkinek jo lenne. Lehet tobbre is szavazni, de az 1 es 2 nyilvan kizarja egymast :) Jo szavazast! :) |
Szerintem is a regi rendszer az okes, csak az a gond, hogy ha ati mar valtoztatott akkor itt szavazhatunk reggeltol estig, mert ugyse fog tortenni semmi!:mad:
|
Quote:
Szerinte eddig mukodott rosszul, es most jol. (mivel kovetkezetlen volt) De igy a jatek lehetosegei, es elmenye nagyon sokat romlik, szerintem. Effektive azt szeretnem, hogy ugy mukodjon mint regebben, es kizarjuk azt a lehetoseget, hogy ugy mukodjon, mint most. Ugyanez tortent a korvaltassal, ott is voltak kiskapuk, azok is be lettek csukva, es nem tettek kotelezove mindenki szamara... :) |
Quote:
Nem kéne ezt figurázni. Vagy minden a régi módon vagy maradjon igy! (Ill. akkor a 2/B indítási sorrenddel is kéne valamit kezdeni! vagy az már nem él?) |
Quote:
Szerintem a megoldás az lenne, hogy seregindulási értékek legyene ütésnél a meghatározók. Ha indulásnál felfelé támadsz, akkor érkezésnél is úgy számoljon, hogy alulról ütöttél. |
Quote:
|
Szerintem se eroltessuk ezt az iranyvonalat.
Igen nagy taktikazas az, hogy lefele inditod a sereget es beerkezesnel alatta vagy. |
Quote:
taktikai szempontból az eddigi rendszer tökéletes volt.:) hagyjuk azt én arra szavaztam |
Azt hiszem eddig eléggé egyértelmű a szavazás :D:D:D
|
Az 1-esre szavaztam ,mert a 2-est nagyon nem tartom jónak, a 3-assal szemben meg elvi aggályaim vannak. Ilyenben nem kéne különválasztani a harcrendszert A-s és nem A-s rendszerre. Van elég baja az A-nak szerintem nem kéne a hangulatkeltőknek egy újabb fegyvert adni a kezébe, hogy erre is hivatkozhassanak hátrányként, holott nyilvánvalóan jobb mint ami most van.
|
Most újra népszerűtlen /láma/ leszek.
Olvasgatom ezt a témát egy ideje, és minél jobban belegondolok annál jobban tetszik a mostani verzió. 1., Ha már volt bennem akkor bátorság, és itt most nem a kezdő játékosok dur bele kiküldök mindenkit számolás és minden nélkül, hogy kitámadok és nem tudok meghatározó védelmet hagyni az oriban mert az ellenfél se ma kezdte, akkor már ne 1 ilyen támadás miatt verjenek már le 200 helyet a csopiban. 2., A támadás így tisztességesebb, és tényleg logikusabb ha már kisebb hekin van nálam ne üssek rajta nagyobbat. Persze hadisként rosszul érint, de szerintem ez egy fair szabály így. "büntetni" meg nem csak foglalással lehet feltétlenül. |
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |