Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   LOST - Eltűntek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=109)

Ati 03-10-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by TM Laci
Megvan mind a 14 második évad része, 350 megabyte egy rész. Kinek is kelllet?:)
Toto asszem neked, meg talán Reninek?:)

Áááááá, szerintem az mind gagyi, a 15. a jó :D

Cassandra 03-11-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by Ati
Áááááá, szerintem az mind gagyi, a 15. a jó

Ne szivasd szegényt, Te sem tudsz írni :p :D
Egyébként nagyon sok rész nekem kimaradt a meló miatt a sorozatból(pénteken mindig délutánosnak írnak ki:()így sokmindent nem értettem az utolsó két részből...tudom én hogy kell sorozatot nézni:rolleyes:

Ati 03-11-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Ne szivasd szegényt, Te sem tudsz írni :p :D
Egyébként nagyon sok rész nekem kimaradt a meló miatt a sorozatból(pénteken mindig délutánosnak írnak ki:()így sokmindent nem értettem az utolsó két részből...tudom én hogy kell sorozatot nézni:rolleyes:

videó? :)

vagy ez nemcsak nálam ilyen rituális dolog, hogy nem állítom be rajta a pontos időt, mert akkor úgyis elmegy az áram? :DDDDDDDDDDD

Cassandra 03-11-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by Ati
videó? :)

vagy ez nemcsak nálam ilyen rituális dolog, hogy nem állítom be rajta a pontos időt, mert akkor úgyis elmegy az áram? :DDDDDDDDDDD

Nem, nem csak nálad az:)
Egyébbiránt ráborítottam egy cserepes virágot tavaly, azt kicsit zokon vette:rolleyes:

TM Laci 03-14-2006 09:36

na akkor kinek kellett?
szóljon az akinek igen:)

Toto 03-16-2006 13:15

Quote:

Originally Posted by TM Laci
na akkor kinek kellett?
szóljon az akinek igen:)

Nekem meg Reninek kellett. :)

TM Laci 03-16-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Toto
Nekem meg Reninek kellett. :)

320565 egyik orim sorszáma, ami most aktív. Keressetek meg, megbeszélésre, hogy, hogy legyen az átadás:) höhö:)

Toto 03-24-2006 16:12

Az AXN-en 26.-án vasárnap kezdődik (ha jól láttam) a 2. évad :)

Toto 03-27-2006 08:43

Quote:

Az AXN-en 26.-án vasárnap kezdődik (ha jól láttam) a 2. évad :)

Kérem szépen ez english nyelven van :eek:

Ati 03-27-2006 09:09

Quote:

Kérem szépen ez english nyelven van :eek:

Van végre egy adó, amelyik normálisan adja a filmeket? Wow. Most már csak azt kéne tudni, hogy mi a fene ez az AXN... :D:D:D

Toto 03-27-2006 09:46

Quote:

Originally Posted by Ati
Van végre egy adó, amelyik normálisan adja a filmeket? Wow. Most már csak azt kéne tudni, hogy mi a fene ez az AXN...

:p
majd akkor kérek fordítást :D
AXN egy adó. Úgy tűnik félig magyar, félig angol. Nézd meg a Port-on :p
Tegnap este ment egy rész, csak azt nem írja, hogy hanyadik....

Ati 03-27-2006 10:01

Azt tudom, hogy egy adó, de hogy lehet ezt fogni? UPC kábeltévén nincs ilyen, amin monjduk talán meg se kellene lepődnöm... :D

Toto 03-27-2006 11:41

Quote:

Originally Posted by Ati
Azt tudom, hogy egy adó, de hogy lehet ezt fogni? UPC kábeltévén nincs ilyen, amin monjduk talán meg se kellene lepődnöm... :D

Jah, nekem DigiTV-m van. Akkor passzolok. Pedig a jupicis tv reklámban is mutatják a Lost-ot, meg az AXN-t is :cool:

Láma 03-27-2006 11:46

sztem upc directben van, azt a reklámot láttad, a upc kábel noob szolgáltatás ahhoz képest:)

Toto 03-27-2006 11:50

Quote:

Originally Posted by Láma
sztem upc directben van, azt a reklámot láttad, a upc kábel noob szolgáltatás ahhoz képest:)

Igazad van, nem olvastam figyelmesen Ati hsz-ét :)

agreszivkisparna 03-27-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati

De van, a barátomnak UPC-je van és neki van:)
Félig magyar, és félig szlovák, amúgy:)

Toto 07-12-2006 18:36

Remélem követitek még ezt a témát, mert olyan, de olyan hírem van.
A következő sorokat, csak AXN csatornát fogni tudó, erős idegzetű Lost rajongóknak ajánlom.

AXN hír:

LOST Maraton - Izgalmak túladagolva
A Lost teljes első és második évadát egyhuzamban izgulhatjuk végig két,
egymást követő hétvégén.

megjegyzés:ez a két hétvége
aug. 19-20
aug. 26-27
mind a 4 napon 17-02 óráig

Ati 07-12-2006 18:42

Quote:

Remélem követitek még ezt a témát, mert olyan, de olyan hírem van.
A következő sorokat, csak AXN csatornát fogni tudó, erős idegzetű Lost rajongóknak ajánlom.

AXN hír:

LOST Maraton - Izgalmak túladagolva
A Lost teljes első és második évadát egyhuzamban izgulhatjuk végig két,
egymást követő hétvégén.

megjegyzés:ez a két hétvége
aug. 19-20
aug. 26-27
mind a 4 napon 17-02 óráig

Jujj, ez nagyon durva. :D

Bár AXN-t nálunk továbbra se lehet fogni, ha megszakadok se, teljes programcsomag rulez. :)

Toto 07-12-2006 18:49

Valószínűleg felveszem, mert Reni, úgyis addig rágja a fülem. DVD-Ram-ra. Arra több hangsávot is fel lehet venni. Így meg lesz angolul, meg magyarul is. :)

Ati 07-12-2006 18:52

Quote:

Valószínűleg felveszem, mert Reni, úgyis addig rágja a fülem. DVD-Ram-ra. Arra több hangsávot is fel lehet venni. Így meg lesz angolul, meg magyarul is. :)

Az AXN többnyelvű? El kéne költöznöm valahova, ahol van ilyen. :D A főváros úgylátszik nem nyerő. ;)

Toto 07-12-2006 18:55

Quote:

Originally Posted by Ati
..... A főváros úgylátszik nem nyerő. ;)

ezt a mondatot már nagyon sok embertől hallottam. :D
Egyébként ez az ország egész területén elérhető, műholdas szolgáltatónál. Pl. Digi tv. 2160 Ft/hó

Toto 07-12-2006 18:56

Jujuj, utólagosan engedélyt kérek a reklámozásra :)
Mondjuk ez sztem közérdekű, és nincs belőle hasznom. :D

Ati 07-12-2006 19:11

Quote:

Egyébként ez az ország egész területén elérhető, műholdas szolgáltatónál.

Erre sincs sajna mindenhol fizikai lehetőség. :(

TM Laci 08-15-2006 20:06

Újra...elveszve

Asszem egy-két hete el lett kezdve vetítve elölről az egész első évad. Mert akarják lefelé adni a második évadot...

TM:D

Ati 10-06-2006 13:20

Hmm... Amennyire elcsépeltnek tartottam a második évad végét, a harmadik eleje annyira tetszik. :) Aranyos kezdés. :)

Toto 10-06-2006 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 33872)
Hmm... Amennyire elcsépeltnek tartottam a második évad végét, a harmadik eleje annyira tetszik. :) Aranyos kezdés. :)

Jó annak aki már ott jár :p

big man5 10-29-2006 21:55

Ati hol tudtad megnézni a 3. évadot?

Aliana 10-30-2006 07:08

Ez engem is érdekelne:o

Meg az is,hogy valaki nem vette fel véletlen a 2. évadot,mert kimaradt 3-4 rész és igy kissé zavaros a dolog:(

big man5 10-30-2006 16:09

Az RTL-en most adják egyébként 1 év múlva úgy is leadják megint :D
Legalábbis a 3. évad elött biztosan.

dreaman68 02-06-2007 20:12

kicsit próbálom feléleszteni ezt a topicot:D
leadják hétvégén az uccsó 4 részt. Ki nézi?
Amúgy Atival valamennyire egyetértek a 2. évad vége nem igazán jó kicsit bontakohatott volna mé ki a történet

LotR 04-05-2007 14:09

Ennyire nincs Lost rajongó? :O
Hogy oly rég írtak ide...

Háát nekem még mindig nagyon bejön.
Azonnal nézem amint lement kinnt USA-ba pár nap mulva már itthon...

Ati 04-05-2007 14:27

Őszintén szólva egy picit a magyar nézők lenézésének tartom, hogy a harmadik évad csak egy olyan csatornán fut, amit az emberek jelentős része nem nézhet. Beetették őket az első két évaddal, majd nem nézhetik tovább a sorozatot.

LotR 04-05-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85078)
Őszintén szólva egy picit a magyar nézők lenézésének tartom, hogy a harmadik évad csak egy olyan csatornán fut, amit az emberek jelentős része nem nézhet. Beetették őket az első két évaddal, majd nem nézhetik tovább a sorozatot.

hmm ez inkább a magyar kereskedelmi csatornák politikáját jellemzi... :p
MErt sztem kicsit se harcoltak ezek szerint a 3. évadért...
De lehet a háttérbe az áll, hogy nem hozott megfelelő nézetséget és így nem
érte meg az ára....
A nézetséget meg lehet azért nem tudta produkálni , mert késve jön Mo-ra és
az igazi rajongók már pár nap után megnézik felirítozva...
Amely elég komoly nézetség veszteséget jelent...

Ati 04-05-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 85081)
hmm ez inkább a magyar kereskedelmi csatornák politikáját jellemzi... :p
MErt sztem kicsit se harcoltak ezek szerint a 3. évadért...
De lehet a háttérbe az áll, hogy nem hozott megfelelő nézetséget és így nem
érte meg az ára....
A nézetséget meg lehet azért nem tudta produkálni , mert késve jön Mo-ra és
az igazi rajongók már pár nap után megnézik felirítozva...
Amely elég komoly nézetség veszteséget jelent...

Plusz a reklámokban olyan részeket adnak, ami alapján normális embernek szerintem meg se fordul a fejében, hogy megnézze...

Amíg csak az rtl-es bemutatókat láttam belőle, semmi kedvem nem volt megnézni. Aztán 1-2 részt megnéztem, és megtetszett. De önszántamból biztosan nem kezdtem volna nézni azok után a bemutatók után, amiket itthon produkáltak belőle.

LotR 04-05-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85083)
Plusz a reklámokban olyan részeket adnak, ami alapján normális embernek szerintem meg se fordul a fejében, hogy megnézze...

Amíg csak az rtl-es bemutatókat láttam belőle, semmi kedvem nem volt megnézni. Aztán 1-2 részt megnéztem, és megtetszett. De önszántamból biztosan nem kezdtem volna nézni azok után a bemutatók után, amiket itthon produkáltak belőle.

Hát ebben marhára igazad van.
Nagyon fején találtad a szöget! Sajnos nagyon elszúrták.
MEglepő hogy ilyenen is elbukhat egy amugy kinnt sikeres és itthon is sikerre szánt sorozat...

Tény én is 1x-2x néztem meg magyarul, addigra már megszoktam az eredeti szinészek hangját, és felirattal maga a tökély...

Általában pedig, a bemutatok , előzetesek szoktak a legjobbak lenni, néha a film már tök vacak..
Erről jut eszembe, h most láttam a Transformers-nek az előzetesét..
háát mikor hallottam róla, elröhögtem magam, a mesét imádtam, dehogy ebből egy ütős produkció legyen nehezen tudtam elképzelni.
Nos hát a bemutatója láttán padlót fogtam, lehet még érdemes lesz moziba megnézni, csak ilyenkor ott a görcs , hogy a film meg már vacak lesz:(

Szecsa 04-05-2007 20:45

Akit erdekelnek a sorozatok, azok elore megnezik angolul feliratozva, adott esetben az ABC-n a lostot...
S ennyi :)

Aki meg tv-zni akar, az meg megnezi a tv-ben...jollehet magyar hanggal nem jo sorozatokat nezni.

Ati 04-05-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 85233)
Akit erdekelnek a sorozatok, azok elore megnezik angolul feliratozva, adott esetben az ABC-n a lostot...
S ennyi :)

Aki meg tv-zni akar, az meg megnezi a tv-ben...jollehet magyar hanggal nem jo sorozatokat nezni.

A mostani hozzáállás (nem adjuk le, csak az első 2 évadot, bibíííííí) az pont ezt támogatja. El kéne persze azon is gondolkozni, hogy ez nem a leglegálisabb módja a filmnézésnek, de sajnos itthon ezt szorgalmazzák valamiért, ami elég fura.

Én voltam olyan "hülye", hogy legálisan akartam sorozatokat nézni, van erre is lehetőség, 1-2 dollár per epizód áron. Csak épp amint megadtam, hogy Magyarország, elküldtek a francba, hogy mit akarok én már...

Ez a szomorú itt...

Másik példa a Csillagkapu: 10 évados az egész sorozat, abból itthon leadtak 9-et. Aki meg kíváncsi a befejezésre, az így járt.

Remedy 04-05-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85235)

Én voltam olyan "hülye", hogy legálisan akartam sorozatokat nézni, van erre is lehetőség, 1-2 dollár per epizód áron. Csak épp amint megadtam, hogy Magyarország, elküldtek a francba, hogy mit akarok én már...

En ugy tudom, hogy jelenleg, Magyarorszagon, legalis filmeket, tvfelveteleket, dvdripeket ("biztonsagi masolatok") _letolteni_. Megengedni, hogy toled letoltsenek, illegalis. Feltort jatekokat, kulonbozo programokat letolteni is illegalis. Legalabbis en igy tudom.

Szoval en ugy tudom letolteni a lostot es megnezni legalis pl :)

Szecsa 04-05-2007 20:55

1 sorozatot vettem meg eddig.
a 24-et, sajna még Mo.-n nem igen jelent meg még akkor, igy unokatesom segitett kulfoldrol beszerezni.
A PB-t es a Lost-ot is be fogom szerezni, annyit megérnek.

Amugy tenyleg eleg vacak a tv-sorozatok politikaja...de hat minek nezni a tv-t, ha neten elerhetoek? Sot..egyes tv csatornakat ugye neten is lehet nezni...akkor meg?!

Szecsa 04-05-2007 20:56

Torrentekkel letolteni illegalis.
De ha pl. egy ftp-rol toltesz le, amiert fizetsz, akkor akinel elofizetsz a letoltesi szolgaltatasra attol a filmtartalom letoltese ingyenes, es ez alol kivetel a jatekok.

All times are GMT +1. The time now is 18:02.