![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyébként nagyon sok rész nekem kimaradt a meló miatt a sorozatból(pénteken mindig délutánosnak írnak ki:()így sokmindent nem értettem az utolsó két részből...tudom én hogy kell sorozatot nézni:rolleyes: |
Quote:
vagy ez nemcsak nálam ilyen rituális dolog, hogy nem állítom be rajta a pontos időt, mert akkor úgyis elmegy az áram? :DDDDDDDDDDD |
Quote:
Egyébbiránt ráborítottam egy cserepes virágot tavaly, azt kicsit zokon vette:rolleyes: |
na akkor kinek kellett?
szóljon az akinek igen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Az AXN-en 26.-án vasárnap kezdődik (ha jól láttam) a 2. évad :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
majd akkor kérek fordítást :D AXN egy adó. Úgy tűnik félig magyar, félig angol. Nézd meg a Port-on :p Tegnap este ment egy rész, csak azt nem írja, hogy hanyadik.... |
Azt tudom, hogy egy adó, de hogy lehet ezt fogni? UPC kábeltévén nincs ilyen, amin monjduk talán meg se kellene lepődnöm... :D
|
Quote:
|
sztem upc directben van, azt a reklámot láttad, a upc kábel noob szolgáltatás ahhoz képest:)
|
Quote:
|
Quote:
Félig magyar, és félig szlovák, amúgy:) |
Remélem követitek még ezt a témát, mert olyan, de olyan hírem van.
A következő sorokat, csak AXN csatornát fogni tudó, erős idegzetű Lost rajongóknak ajánlom. AXN hír: LOST Maraton - Izgalmak túladagolva A Lost teljes első és második évadát egyhuzamban izgulhatjuk végig két, egymást követő hétvégén. megjegyzés:ez a két hétvége aug. 19-20 aug. 26-27 mind a 4 napon 17-02 óráig |
Quote:
Bár AXN-t nálunk továbbra se lehet fogni, ha megszakadok se, teljes programcsomag rulez. :) |
Valószínűleg felveszem, mert Reni, úgyis addig rágja a fülem. DVD-Ram-ra. Arra több hangsávot is fel lehet venni. Így meg lesz angolul, meg magyarul is. :)
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként ez az ország egész területén elérhető, műholdas szolgáltatónál. Pl. Digi tv. 2160 Ft/hó |
Jujuj, utólagosan engedélyt kérek a reklámozásra :)
Mondjuk ez sztem közérdekű, és nincs belőle hasznom. :D |
Quote:
|
Újra...elveszve
Asszem egy-két hete el lett kezdve vetítve elölről az egész első évad. Mert akarják lefelé adni a második évadot...
TM:D |
Hmm... Amennyire elcsépeltnek tartottam a második évad végét, a harmadik eleje annyira tetszik. :) Aranyos kezdés. :)
|
Quote:
|
Ati hol tudtad megnézni a 3. évadot?
|
Ez engem is érdekelne:o
Meg az is,hogy valaki nem vette fel véletlen a 2. évadot,mert kimaradt 3-4 rész és igy kissé zavaros a dolog:( |
Az RTL-en most adják egyébként 1 év múlva úgy is leadják megint :D
Legalábbis a 3. évad elött biztosan. |
kicsit próbálom feléleszteni ezt a topicot:D
leadják hétvégén az uccsó 4 részt. Ki nézi? Amúgy Atival valamennyire egyetértek a 2. évad vége nem igazán jó kicsit bontakohatott volna mé ki a történet |
Ennyire nincs Lost rajongó? :O
Hogy oly rég írtak ide... Háát nekem még mindig nagyon bejön. Azonnal nézem amint lement kinnt USA-ba pár nap mulva már itthon... |
Őszintén szólva egy picit a magyar nézők lenézésének tartom, hogy a harmadik évad csak egy olyan csatornán fut, amit az emberek jelentős része nem nézhet. Beetették őket az első két évaddal, majd nem nézhetik tovább a sorozatot.
|
Quote:
MErt sztem kicsit se harcoltak ezek szerint a 3. évadért... De lehet a háttérbe az áll, hogy nem hozott megfelelő nézetséget és így nem érte meg az ára.... A nézetséget meg lehet azért nem tudta produkálni , mert késve jön Mo-ra és az igazi rajongók már pár nap után megnézik felirítozva... Amely elég komoly nézetség veszteséget jelent... |
Quote:
Amíg csak az rtl-es bemutatókat láttam belőle, semmi kedvem nem volt megnézni. Aztán 1-2 részt megnéztem, és megtetszett. De önszántamból biztosan nem kezdtem volna nézni azok után a bemutatók után, amiket itthon produkáltak belőle. |
Quote:
Nagyon fején találtad a szöget! Sajnos nagyon elszúrták. MEglepő hogy ilyenen is elbukhat egy amugy kinnt sikeres és itthon is sikerre szánt sorozat... Tény én is 1x-2x néztem meg magyarul, addigra már megszoktam az eredeti szinészek hangját, és felirattal maga a tökély... Általában pedig, a bemutatok , előzetesek szoktak a legjobbak lenni, néha a film már tök vacak.. Erről jut eszembe, h most láttam a Transformers-nek az előzetesét.. háát mikor hallottam róla, elröhögtem magam, a mesét imádtam, dehogy ebből egy ütős produkció legyen nehezen tudtam elképzelni. Nos hát a bemutatója láttán padlót fogtam, lehet még érdemes lesz moziba megnézni, csak ilyenkor ott a görcs , hogy a film meg már vacak lesz:( |
Akit erdekelnek a sorozatok, azok elore megnezik angolul feliratozva, adott esetben az ABC-n a lostot...
S ennyi :) Aki meg tv-zni akar, az meg megnezi a tv-ben...jollehet magyar hanggal nem jo sorozatokat nezni. |
Quote:
Én voltam olyan "hülye", hogy legálisan akartam sorozatokat nézni, van erre is lehetőség, 1-2 dollár per epizód áron. Csak épp amint megadtam, hogy Magyarország, elküldtek a francba, hogy mit akarok én már... Ez a szomorú itt... Másik példa a Csillagkapu: 10 évados az egész sorozat, abból itthon leadtak 9-et. Aki meg kíváncsi a befejezésre, az így járt. |
Quote:
Szoval en ugy tudom letolteni a lostot es megnezni legalis pl :) |
1 sorozatot vettem meg eddig.
a 24-et, sajna még Mo.-n nem igen jelent meg még akkor, igy unokatesom segitett kulfoldrol beszerezni. A PB-t es a Lost-ot is be fogom szerezni, annyit megérnek. Amugy tenyleg eleg vacak a tv-sorozatok politikaja...de hat minek nezni a tv-t, ha neten elerhetoek? Sot..egyes tv csatornakat ugye neten is lehet nezni...akkor meg?! |
Torrentekkel letolteni illegalis.
De ha pl. egy ftp-rol toltesz le, amiert fizetsz, akkor akinel elofizetsz a letoltesi szolgaltatasra attol a filmtartalom letoltese ingyenes, es ez alol kivetel a jatekok. |
All times are GMT +1. The time now is 18:02. |