![]() |
Quote:
valaki magyarázza el, nem mintha fenyegetne a kék9-es |
Quote:
|
ja így már értem :)
|
Sziasztok!
Azt hiszem ez a szintlepes "kicsit" meg lett nehezitve:( Személyiségek Feltétel 2 336 kör a top22%-ban 3 336 kör a top15%-ban 4 336 kör a top10%-ban 5 336 kör a top8%-ban 6 336 kör a top6%-ban 7 336 kör a top4%-ban 8 336 kör a top1%-ban 9 és több 336 kör a csoport első helyén Szerintem ha hozza adnank meg +5%-ot akkor realisabb lenne mindenkinek. A 2B-ben meg az 1A-ban a tobb szemelyiseggel rendelkezoknek at kell nevezni a jatekot Hodito-rol Felfedezo-re:) SATU |
Nekem még nincs KIS KÉK számom de az változásokat helyeslem :D
|
Quote:
|
Quote:
Durvulni a tobb szemelyisegu orik top%-a olyan (6) vagy (7) felett kezd durvulni, de ott kemenyen. Elvarhato szerintem ~3 ev jatek utan, hogy tudjon jatszani B-ben meg A-ban is az illeto :) Szerintem! |
vagy pedig fordulhat azzal a hekivel amit elért?
pl. 5v-ből az elsőnek van 120000 pontja utoléred levered, megvan a 336 kör, utána tudsz fordulni ennyi hekivel vagy bontanod kell |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv-
nem rossz ak a változtatások (nagy része nem érin, kis orival vagyok, még egy személyiséggel). ami nem tetszik, ha 5 szinten 700 hekin alkotsz elmész szabira(kihegyezett orid van), nem tudsz belépni 5 napig akkor el is tűnik 100 hekid, ezzel a sereg is, s mivel véletlenszerűen történik, lehet nem lesz elit, valaki megüt,(haragosod van) aztán 700 hekiről 7-8 nap alatt 500 hekin találod magadvagy lejebb. Lehet hónapok munkája veszik el. Ellenben ha lépnél amúgy is bontasz, s akkor elgalább a feles sereget ki is tudod árulni, ott is elmegy 100 heki, de lehet nyersz vele több száz millát. Gil- |
Quote:
|
A változásokkal kapcsolatban csak annyi az aggodalmam, hogy sok változás a JKSZ melegágya. Én nem akarok senkről rosszat feltételezni, de azért mindannyian találkoztunk már játékunk során csúnya dolgokkal.
Egy kék számosnak már van olyan 5-ös szint ahol akár 2500 hektárra felkell mennie amiből 600 vihet tovább. Ergo földleadás az ismerős kék számosoknak. Ha valaki 650 hektáron leszabizik 72 órára inkább leadja a földet szövitagnak szabiről vissza jöve visszaüti és utána visszacsatlakozik...stb... Szóval érdekes szituk alakulhatank ki. A kérdésem: Ezek a dolgok képezhetik megbeszélés tárgyát? Vagy ne is feltételezzünk a játékosokról ilyen rosszakat?:cool: Minimum föld bevezetése az alsóbb csoportokra, baráti ország fogalma 1/A-n kivül stb... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de szerintem ő nem ilyen csopiba fog fordulni. |
Quote:
|
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy a hekicsökkenés a szabis oriknál a fellépési határról szólt. De azt nem tudom, hogy az ALSÓ határ, vagy FELSŐ határról van szó. |
Quote:
|
Quote:
Gondold el, megy a modul, a topban lévő orik szépen elkezdenek lefele potyogni, majd 2400 hekinél megállnak ugye. Azok az orik, akik B-ből akarnak fordulni, vagy felmenni az A-ba, fel kell menniük topkörökért. Ez előbb-utóbb azt eredményezi, hogy 2400 heki környékén nagyon sok ori lesz, tülekednek. Felmész Te is, aki minden 2. hétvégén mondjuk elmész szabira, mert nincs neted. Aztán látod, hogy a Te orkod valamiért nem oda való, mert sok az elf, így folyamatosan gyújtogatnak, hogy nekik is pörögjön a topkör. Ekkor mit csinálsz? Hát felütöm magam, hiszen ha magasabban vagyok, már nem fognak tudni gyújtogatni. Felütöd magad mondjuk 2700 hekire, amivel több, mint 10k pontkülbséged lesz a 2400-asokkal szemben. Így nem tudnak tolikkal ártani Neked. Nyugodt lehetsz, hiszen nem gyújtogatnak folyamatosan. Tegyük fel, hogy az A-ban van orid, és erre a szintre (2700 hekire) már 500 kör után eljutottál. Akkor még le kell húznod 1500 kört, hogy fordulni tudj a B-ből. Ha ez a változás így marad, akkor azt az 1500 kört úgy kell teljesítened, hogy nem mész el szabira. Hiszen ha elmész, az min. 72 heki minusz. És ezt akár el lehet képzelni egy felfedezgetős elf-re is. Felmegy 2400 hekire, de azt látja, hogy nem fér bele a top30-ba, így muszáj feljebb fedeznie. A probléma neki is előjöhet... Pl ezért érint pár embert kicsit rosszul a változás, és ezek olyan emberek olyanok akik tudnak a közeljövőben is gondolkozni, és kb átlátják, hogy a változás mit fog magávan vonzani :-) Kisbér |
Quote:
|
Na akkor most mégegyszer, mert nem értem.
Ha szabin vagyok a topban, akkor is csökken a hekiszámom, vagy csak akkor ha a maximum föld felett van. |
CSAK akkor ha fellépési hektár felett vagy..
|
Oké , így már tiszta.
Köszi:) |
Az lenne a kérdésem, ha több személyiségem van, de csak 1-et használok, és a többit nem, akkor is szigorított feltételekkel kell e feljebblépnem?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ha utána restartolt? Mondjuk 2 személyiséges és nem megy neki az 5-ös szint, lemond az egyikről. 400 hektárnál rájön, hogy mégse nehéz a 22%-ot elérni. Ha restartol akkor a kétszemélyiséges orit visszakapja? |
Off
bocsi! :D most a kérdés a válasz mögé került, de köszi a választ:D |
Quote:
|
Hát kicsit felemás érzésem van.
Fedezés dolog. Ezzel nem az lesz elérve, hogy több támadás legyen, hanem irreálisan magasak lesznek a kati árak. Szerintem. Személyiségek. Akinek több van, miért lett büntetve? Nem az volt a cél a több személyiséggel, hogy aki végig megy, az forduljon? Így kétlem, hogy fordulni fog akárki is. Inkább a szabis orik száma fog növekedni. |
Szerintem eléggé átgondolt a mostani változás "áradat" :cool:
-Lentebbihez szólva Az 1/A-ban nem lett drágább a kati.. sőt!! -sok az exta apró kényelmi változás (amit már évekkel ezelőtt is felvetettünk) ;) -szerintem lesz egy kis pezsgés ezek után.. összegezve gratula.. |
Quote:
A szabis orik meg nem fognak nőni, mivel ha a határ fölött vagy és szabizol csökken a heki. így nem éri meg elmenni szabira. és inkább a határ felett idővel aktív orik lesznek. |
Nekem meg epp most jutott eszembe hogy ha egy nagyobb szemelyisegu orinak a topx mar a fellepesi hatar felett lesz, akkor nem mehet soha szabira.... ez eleg erdekes... vagy ha elmegy, lehet kiesik a topbol es hekik mellett topkoroket is veszit, 3at koronkent, szabin... azert ez eleg durvanak tunik :)
|
Quote:
|
Remy, egyelore tudtommal az a felallas, hogy ha pl. 1000-n vannak egy csoportba, es egy (2)-s ori eleri a 23. helyet, akkor nem fog csokkenni a top kore ha elmegy szabira, hiszen nincsen benne a neki szukseges top%-ban.
mintha vmi hasonlot irt volna Ati |
Quote:
|
Sziasztok!
Ez a fellépési határ elég zavaró kifejezés, nekem is itt a fórumon esett le, hogy ez a szintenként meghatározott max heki!!! és NEM a top 30% eléréséhez szükséges heki. Szóval a max heki felettiek buknak szabin hekiket, a többiek nem! Na most megyek és visszaszabizom az orijaim, kivéve kettőt. Az 1/A-val játszom az anarchos meg max heki felett van... Ui: Ajánlat: a fellépési határ mellé kerüljön be: (gyengébbek kedvéért max heki):D |
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |