![]() |
Quote:
viszont,de ha vki elcipelné a nekissé kis sejhajom,akkor mégerősebb vágyat érzek,hogy ottlegyek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sajnos nem várt események miatt, az adott időpontban máshol kell lennem.
Röviden, nem tudok menni. Jó szórakozást. |
Quote:
|
telefon!
Mivel már nincs olyan messze az az idő mikor összejövénk egy azon helyen:))
elérhettek megbeszélés céljából 20/ 9339611 számon még van kiadó hely bár egyre kevesebb:) :D |
Na, Hála Istennek megoldódtak a dolgaim és mégis tudok menni..ez már nem változik, csak ha elpatkolok addig, de arra 80%-nál nincs több esély:) Tehát megyek
|
Quote:
de azért várunk!!!:D :D :D :rolleyes: |
Quote:
én viszont aszem a női "nemet" erősítem,uh nem megyek,bocsi,majd máskor,máshol,máshogy,blabla:) |
Quote:
minden esetre sajnálom, meg blabla me:cool: g blabla:)):cool: :rolleyes: |
Quote:
és a blabla se hiányozzon:) |
Már csak egy hét. :)
|
már csak 5 nap!
|
Ha már ilyen közeli az időpont, akkor jó lenne tudni vmi közelebbit...
pl.: - találkozás (hol, mikor, kivel), - mit vegyünk, mit vigyünk a közös főzéshez, - stb. |
Quote:
Velem kell találkozni de előtte jó ha szóltok telefonon ki merről jön mert ugy segitem hogy kitaláljon a tópart közelébe! Pestről -> Gyöngyös nél lejönni az autópályáról és menni a régi 3 uton tovább Miskolc irányába a második leágazás balra Visonta nevezetű község ott valahol meg állni és megvárni mig egy sötét szürke suzuki fel nem villan miután telefonáltatok!! kb 10 perc:) Egerből szintén itt kellene befordulni de jobbra és valahol meg állni és hivni engem, ! Busz!: Gyöngyös pu. leszállás és telefon nekem azt jövök ez 15 perc:) addig vig pisilés meg langyos Büfés Kv. ivás! Telefon 20/ 933 9611 vagy 30/ 525 8618 mindig nálam vanak:) Menü: Csirke ragu leves szombaton kb 15 óra tájra és disznótoros ( hurka ; házi kolbász kruval egyszerűbben burgonyoval) reggeli vasárnap rántotta bacon szalonnával Kv. teja, vegyes pálinkával:) szoba elfoglalás 10 után elhagyás 10.00 ig! kettő - 3 áygas szobák vannak zuhanyzóval saját Tv vel fütött a létesitmény! takaritani nem nagyon kell de azért nem árt vigyázni Mosogatni a végén mindent elkell:( Én bevásárolok oszt a végén osztunk szorzunk ha elfogadjátok! piat is veszek bár ha mindenki oz magával akkor abból nem sokat kell utólag beszerezni! A falu neve amely melett leszünk Markaz (heves megyében keresétek) ha valaki odáig jön az tökély:)) a tópart onnan 3 perc:) még gondolkodom mit is hagytam ki:) ;) ;) :confused: |
Köszi a részletezést :):)
Engem az is érdekelne, h mi (mivel ugye péntekre terveztük a leutazást), hogyan, mikor oldjuk meg a találkozást? |
Lehetne kérni még egy névlistát, hogy kik is lesznek ott?
|
Bocsi, nem tudok menni, ma begipszelték a karomat. Jövő héten veszik le. Teniszkönyök, pedig soha nem teniszeztem :(
|
[quote=régens;65207]Gabóca esetleg nem egyedül
edu meg egy vagy 2 haverja Croissant és a párja Vuk szegedről egyedül Ulan a párjával stil azt mondta NEM JÖN:(( én és a lányom már biztos azt majd kiderül meg a kedves a fiával kettő barátom jelezte szivesen kijönne a feleségével azt hiszem ők is jönnek:) eddig 23 - 25 fő a szállással nincs még gond:) meg gizelle jön a párjával slady buszval és a tejus nem jön senkivel:)):D :D |
erre még nem kaptam választ:
Quote:
|
"és a tejus nem jön senkivel:)):D :D"
hát nem hát,hijába igérgecc engem reggelire már megint:P majd legközelebb:D amúgy meg dodoznom kell szombaton,mint utólag kiderült:S |
Quote:
Hiszen azon a telefon számon elérsz amit beirtam amikor pénteken itt lesztek ill, ott lesztek a visontai elágazóban és jól felvezetlek titeket is:)) ez nem volt sámomra kérdés! a szállás meg van oldva ahogy azt megbeszéltük:)) istvan |
okés, akkor még csak 1 kérdés:
mikorra érjünk oda pénteken??? délelőtt? délben? délután? magyarul: mikorra jó Neked? |
Quote:
Szerintem ha egyszer felhivnad, az osszes kerdesedre rogton valaszt kapnal :) |
Quote:
kijönni elétek viszont ki tudok:) |
Quote:
Különösen érdekes a közbevetés olyasvalaki részéről, aki bevallottan paranoiás... |
Sajnos a lábam nem javul, nem biztos hogy így el tudok menni... Pedig nagyon készültem. Remélem hamarosan bepótoljuk duplán!!!
|
Quote:
sorry! |
Quote:
|
Quote:
a Glocknerre gyúrol Gabóm mi?:D |
Quote:
|
István:
1 órán belül indulunk, sztem 14-15 órakor Visontán leszünk... Ha Visontára megérkezünk, akkor hívni foglak... |
Quote:
|
szvsz nem is volt olyan rossz!:)
Aki eljött!
megtisztelt ! Köszönöm:)) Aki nem jött el mert igazolása volt nagymamától, nővértől, feleségtől, gyerektől! és erről szólt szintén megköszönöm a megtisztelő figyelmét! Aki mindezeket elmulasztotta: a szankción még töröm a fejem, de majd a résztvevők megszavazzák! Szerintem egész jól sikerült ez a hétvége! A topikot nem akarnám törölni, jól van ez itt! :p ;) :rolleyes: :cool: |
Térdorvosi igazolást már el sem fogadsz? :)
|
Párom nevében is köszönöm, hogy ott lehettünk ezen a jól sikerült bulin :)
|
Sajnos én lemaradtam arról, hogy találkozzak Veletek és a többiekkel... Remélem hamarosan bepótoljuk. És gondolom így szülinapi torta sem volt. :(
|
Quote:
még terhességet is kimutatna ha arra lenne sükség:))):D :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 22:04. |