Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

Viz 02-03-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71254)
Mennyire örülnék ha ez így lenne:) Amikor a védelem vari egy hadis oriban meglepetés lenne...

Ez csak arra vonatkozik aki nem hajlandó piacon venni a rúnát:)

TDK 02-03-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71252)
Pláne ha nem 36 körökre rakod már fel, ami ugye arányosan több rúnát emészt fel.

a felhasznált runa, csak a hektárral arányos, hogy hány körre teszed fel azzal nem. az egyetlen vari ami többe kerül az a védelem, mert ott már plusz egy körrel elöbb fel kell tenned

Viz 02-03-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 71281)
a felhasznált runa, csak a hektárral arányos, hogy hány körre teszed fel azzal nem. az egyetlen vari ami többe kerül az a védelem, mert ott már plusz egy körrel elöbb fel kell tenned

Azt írtam hogy arányosan több rúnűt emészt fel:F
Magyarul arányos:D Amit te is mondtál.
Viszont ezzel arra gondoltam hogy ha 24 körre rakod modnjuk fel akkor 24 körönként kell rúnát venni pl, míg ha 36 körre tudod akkor annyinként.

Panyi 02-03-2007 22:01

Sziasztok!
Az össz rúnamennyiség szerintem ha az összes országot tekintjük szerintem több milliárdos mennyiséget is elérhette már a teljes játékban. Ez a javaslat, csak a piacozók alá fogja tenni a lovat. Inkább kelljen több rúna a varázslathoz hadd fogyjon...
Varázslattal kapcsolatban, annak meg szintén örülnék ha 1/a-ban normális körre fel lehetne rakni a varázslatokat... Ha nem vagyok óriás, és az össz hekimből nincs 30-40% teli templomom akkor ne is álmodjak 15-20 körig történő varázslat felrakásról...?? vagy ezt még ők se tudják?
Kelljen rá több rúna, de legyen használhatóbb a varázslás.

Ezzel több készültég juthatna más akciókra, ártókra, felderítésre, és több lenne a hadi esemény is...

Serg 02-04-2007 03:43

Nem támogatom!Jelenleg a rúna nagyon jól lopható még az óriásoktól is tehát megint csak a tolisokat erősítenétek ezzel márpedig igy is van velük elég gond amikor 4-5 körröl lopkodnak és ugye vannak csoportok ahol a 4-5 kör pontszámban nem olyan nagy különbség hogy megfelelően védjen a lopás ellen!Jelenleg 100 milla rúnából egy félelf el tudja lopni a 80% -át is erölködés nélkül ha ez a javaslat megvalósul megint csak megtápoltuk a szöviket az mf orikkal szemben.Szerintem nem kéne a mostani egyensúly se a piacon sem a játékban felborítani egy ilyen változtatással.Gondoljátok át,bár lehet hogy az ide irogatók nagy számban pont a tolisokat képviselik:D

Bea Baba 02-04-2007 09:08

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 71311)
Nem támogatom!Jelenleg a rúna nagyon jól lopható még az óriásoktól is tehát megint csak a tolisokat erősítenétek ezzel márpedig igy is van velük elég gond amikor 4-5 körröl lopkodnak és ugye vannak csoportok ahol a 4-5 kör pontszámban nem olyan nagy különbség hogy megfelelően védjen a lopás ellen!Jelenleg 100 milla rúnából egy félelf el tudja lopni a 80% -át is erölködés nélkül ha ez a javaslat megvalósul megint csak megtápoltuk a szöviket az mf orikkal szemben.Szerintem nem kéne a mostani egyensúly se a piacon sem a játékban felborítani egy ilyen változtatással.Gondoljátok át,bár lehet hogy az ide irogatók nagy számban pont a tolisokat képviselik:D

Helló:)
Valahogy én se értek eggyet evel a változtatással, mert azon felül h a tolisok ezen jót keresnének, fel fog értékelődni, mint már emlitették, és igyse mindig megy fel 1 élesebb hadisnak az összes varázslat, igy még ennyira se telne ki a megtermelt rúnából és még drágább is lenne a rúna:( ebben mi a jó?? mert ok h van néhány igazán ügyes játékos akinek csak több lenne a kihivás, de a többség nem ien ügyes, és nekik ez 1 plussz teher lenne....

Synkel 02-04-2007 09:38

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 71333)
Helló:)
Valahogy én se értek eggyet evel a változtatással, mert azon felül h a tolisok ezen jót keresnének, fel fog értékelődni, mint már emlitették, és igyse mindig megy fel 1 élesebb hadisnak az összes varázslat, igy még ennyira se telne ki a megtermelt rúnából és még drágább is lenne a rúna:( ebben mi a jó?? mert ok h van néhány igazán ügyes játékos akinek csak több lenne a kihivás, de a többség nem ien ügyes, és nekik ez 1 plussz teher lenne....

Valami ilyesmi lenne a lényeg:)
Szelektálj, hogy melyik varázslatok a fontosabbak, a többiért meg vagy szerezd meg a rúnát, vagy ne használd. Sajna természetessé vált, hogy az összes varázslat fenn legyen, pedig talán nem is olyan természetes az...
Mondjam az előnyöket?

1. Taktikai elemmé lépne elő, hogy mikor melyik varikat használjuk.
2. Értelmet adna a varázsló személyiségnek
3. Jövedelemforrást adna a varisoknak

A tolisokat felesleges hozzáerősíteni a dologhoz, nekik elég hozomány az, hogy érdemes lesz rúnát lopni, mert lesz neki értéke a piacon.

Goldy 02-04-2007 09:52

Hát ez nem vmi jó ötlet, max a kezdő orikat lehetne jól megszivatni vele, nem is gyengén.

Bea Baba 02-04-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 71337)
Hát ez nem vmi jó ötlet, max a kezdő orikat lehetne jól megszivatni vele, nem is gyengén.

Erről beszélek én is.... :(

Steve 02-04-2007 15:43

Mert mért is?

Egyébként itt már minden a kezdőket hátráltatja, tudom... de ezt a legkönnyebb beírni, tény.

Viz 02-04-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71379)
Mert mért is?

Egyébként itt már minden a kezdőket hátráltatja, tudom... de ezt a legkönnyebb beírni, tény.

Egyetértek?
A kezdőknek ez miért is hátrány? Ha meg ennyire zavarja őket, hát varázsló személyiséget választanak.

Xeper 02-04-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71380)
Egyetértek?
A kezdőknek ez miért is hátrány? Ha meg ennyire zavarja őket, hát varázsló személyiséget választanak.

Most is van elég kezdő varázsló :D

Valezius 02-04-2007 16:17

Off

Ha ezt bevezetik, akkor lesz értelme a hulla varázslónak :D Lehet, hogy jobb lesz, mint a hulla kereskedő :D :D :D

/Off

Non Omnis Moriar 02-04-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 71337)

100% egyetértek, ennek nem sok értelme lenne. Egyszer már meg lett változtatva a rúnalopás, ha jól emlékszem sokkal többet lehetett vinni belőle. Most mit akartok, ugyan ezt? Mivel másabb ha sokat viszel és keveset ér, vagy ha keveset viszel, de többet ér?

Steve 02-04-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 71412)
100% egyetértek, ennek nem sok értelme lenne. Egyszer már meg lett változtatva a rúnalopás, ha jól emlékszem sokkal többet lehetett vinni belőle. Most mit akartok, ugyan ezt? Mivel másabb ha sokat viszel és keveset ér, vagy ha keveset viszel, de többet ér?

Ennek, úgy gondolom, nagyon messziről van csak köze ahhoz, amiért szerintem változtatni kéne rajta. Most mindenki hemzseg a rúnában, felesleges lopni.

És még mielőtt valaki azt hiszi magamért beszélek, szó sincs róla. Nemhogy vagyonom van rúnából, de folyamatosan vennem kell.

Non Omnis Moriar 02-04-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71422)
Ennek, úgy gondolom, nagyon messziről van csak köze ahhoz, amiért szerintem változtatni kéne rajta. Most mindenki hemzseg a rúnában, felesleges lopni.

És még mielőtt valaki azt hiszi magamért beszélek, szó sincs róla. Nemhogy vagyonom van rúnából, de folyamatosan vennem kell.

Hát az én orijaim nem hemzsegnek rúnában...

Egy olyan csoportban ahol valaki-valakik drágán tartják a rúnát és vannak kis méretü, esetleg kezdő orik, ott problma lehet. Szerintem ez csak ez felesleges újabb nyűg, gyakorlatilag ellehetetlenedik a varázslás olyan orikban amik jelenleg csak kb szinten tartják a runamenyiséget. Arra meg nem lehet alapozni hogy lopásból tartsa fent valaki a varázsláskapacitását.

Steve 02-04-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 71428)

Egy olyan csoportban ahol valaki-valakik drágán tartják a rúnát és vannak kis méretü, esetleg kezdő orik, ott problma lehet. Szerintem ez csak ez felesleges újabb nyűg, gyakorlatilag ellehetetlenedik a varázslás olyan orikban amik jelenleg csak kb szinten tartják a runamenyiséget. Arra meg nem lehet alapozni hogy lopásból tartsa fent valaki a varázsláskapacitását.

Azért ,jó hogy végigolvastad a topic elejét... Azt mondtam már kezdetben is hogy feleslegesnek tartom azt, hogy mindenkinek minden vari fent legyen, ebben nincs semmi stratégia.

Penya 02-04-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 71428)

Az nem probléma gondolom ha a nyersit nyomják fel 5-10k ra. Az nem gond, az nem rossz a kezdőknek? A kezdőkkel meg könyörgöm ne példálozzunk már, na nehogymár az legyen h aki 7 éve játszik meg aki 1 hete aközött ne legyen különbség. Aki kezdő majd megtanul játszani ha nem tanul akk szivatják. Na mert így gondolom nem szivatják őket folyamatos lopással, földelésekkel, mészárokkal a morál miatt vagy éppen fosztással. Ehhez képest semmi nem lenne ez a módosítás. Ellehetetlenítené? Ezt mire alapozod? Nekem még egyszer nem volt rúnagondom, pedig jópárszor voltam már hadis 7-8% templommal. Az is igaz h nem pakoltam magamra feleslegesen mindenféle varit.

Bea Baba 02-04-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 71443)
Az nem probléma gondolom ha a nyersit nyomják fel 5-10k ra. Az nem gond, az nem rossz a kezdőknek? A kezdőkkel meg könyörgöm ne példálozzunk már, na nehogymár az legyen h aki 7 éve játszik meg aki 1 hete aközött ne legyen különbség. Aki kezdő majd megtanul játszani ha nem tanul akk szivatják. Na mert így gondolom nem szivatják őket folyamatos lopással, földelésekkel, mészárokkal a morál miatt vagy éppen fosztással. Ehhez képest semmi nem lenne ez a módosítás. Ellehetetlenítené? Ezt mire alapozod? Nekem még egyszer nem volt rúnagondom, pedig jópárszor voltam már hadis 7-8% templommal. Az is igaz h nem pakoltam magamra feleslegesen mindenféle varit.

Itt az lett először mint indok felhozva, h szinesebbé tenné a játékot...
Na most gondoljatok már bele, itt az átlag érdekét kéne nézni, és az átlagnak bőven elég kihivés igyis geljutni A ba... meg eggyáltalán boldogulni is bőven elég kihivás nemhogy még erre is költeni... nembezsélve arról h nem mindenki tud annyi időt játékra forditani mint akik itt kitalálják/megvitatják a módositásokat... és annak aki nepközben pl sulizik vagy melózik és nemtud géphez jutni annak nagyon jóljön h legalább a varikat fel tudja tenni különösebb költekezés nélkül, kérem szépen ne legyünk már önzők gondoljunk ezekre az emberekre is... és mielőtt bárki elkezdene dobálózni h én is magam érdekében bezsélek, megsugom nem érint a dolog sőt én csak jót nyernék rajta, viszont nem tartom fernek ezt az átlag játékossal szemben....

Xeper 02-04-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 71453)
Itt az lett először mint indok felhozva, h szinesebbé tenné a játékot...
Na most gondoljatok már bele, itt az átlag érdekét kéne nézni, és az átlagnak bőven elég kihivés igyis geljutni A ba... meg eggyáltalán boldogulni is bőven elég kihivás nemhogy még erre is költeni... nembezsélve arról h nem mindenki tud annyi időt játékra forditani mint akik itt kitalálják/megvitatják a módositásokat... és annak aki nepközben pl sulizik vagy melózik és nemtud géphez jutni annak nagyon jóljön h legalább a varikat fel tudja tenni különösebb költekezés nélkül, kérem szépen ne legyünk már önzők gondoljunk ezekre az emberekre is... és mielőtt bárki elkezdene dobálózni h én is magam érdekében bezsélek, megsugom nem érint a dolog sőt én csak jót nyernék rajta, viszont nem tartom fernek ezt az átlag játékossal szemben....

Azért szeretnének változtatni rajta, mert a rúnának jelenleg szinte nincsen szerepe -egy 10% templomos ori kényelmesen fel tudja pakolgatni a varázslatait, még kicsit termel is ínségesebb időkre. Akár ki is lehetne venni a játékból, mert így nincsen sok értelme a dolognak. (arra alapozottan nem változtatni, hogy egy kezdő meghagyja az alap 1 templomot, és rúnagondokkal küzd, nem tartom helyesnek)

Steve 02-04-2007 22:28

Bea amit mondasz abban van némi értelmetlen rész: attól hogy keveset van gépnél mért rakhassa fel ingyen a védővarikat? Mijazhogy büntetés a kezdőkkel meg a keveset játszókkal szemben? Szerintem akkor meg a mostani helyzet bünti a varisoknak, mert semmi előnyük nincs a sok templomukból, mindenki ugyanúgy fel tudja rakni az összes védővarit, mint egy élezett varis.

Bea Baba 02-04-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71461)
Bea amit mondasz abban van némi értelmetlen rész: attól hogy keveset van gépnél mért rakhassa fel ingyen a védővarikat? Mijazhogy büntetés a kezdőkkel meg a keveset játszókkal szemben? Szerintem akkor meg a mostani helyzet bünti a varisoknak, mert semmi előnyük nincs a sok templomukból, mindenki ugyanúgy fel tudja rakni az összes védővarit, mint egy élezett varis.

Hoszzu távon sztem akkor is túl pén igényes lessz, majd sokak számára....

Steve 02-04-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 71463)
Hoszzu távon sztem akkor is túl pén igényes lessz, majd sokak számára....

Nem feltétlen. Egyszerűen nem lesz felrakva minden védővari. Ez taktikázási lehetőség. De azt hiszem már csak magamat ismételgetem.

Mellesleg ebben a játékban mi nem pénigényes? Minden a pénzrl szól.:)

Bea Baba 02-04-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71465)
Mellesleg ebben a játékban mi nem pénigényes? Minden a pénzrl szól.:)

Hát ez a baj:mad: Akinek nincs kedve tamagocsizni vagy nincs ideje napi sok órát jétékra áldozni, az ne is jáccon mert szegényen nem lehet....:mad:

Steve 02-04-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 71466)
Hát ez a baj:mad: Akinek nincs kedve tamagocsizni vagy nincs ideje napi sok órát jétékra áldozni, az ne is jáccon mert szegényen nem lehet....:mad:

Szerintem te 100%ig konvertálod a játékba ölt időt a vagyonal, pedig ez nem így van. De az tény hogy termelés nélkül mamár nem törsz az élre, és ez így van rendjén amikor egy olyan játékról beszélünnk amit sokan soksok éve játszanak.

Seldon 02-05-2007 00:59

Nekem csak egy technikai kérdésem lenne, arra az esetre, ha ez megvalósul.

Gnóm: "a templomok 10%-kal több rúnát termelnek"
Ezt hogyan lehetne átírni, hogy arányaiban ugyanannyi maradjon? Kétkörönte +1 rúna a gnómoknál?

Taktikázásra viszont máris vannak ötleteim, a gnóm toli-hadi (netán fulltoli) szerepe felértékelődhetne, nem csak tekizéssel (amire gnóm alapban is alkalmatlan) lehetne szivatni, hanem rúnalopással :D:D

Viz 02-05-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 71475)

Ezt hogyan lehetne átírni, hogy arányaiban ugyanannyi maradjon? Kétkörönte +1 rúna a gnómoknál?

Gondolom ezen is változtatni kéne akkor, ez lenne a legkevesebb gond.
Körönként 1-el több rúnát termelnek a templomai. Eddig gyakorlatilag ezt jelentette, most se fog mást jelenteni, csak átírjuk százalékról egységekre.
Gondolom ez így rendben lenne?

Synkel 02-05-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 71475)

Nem. A 10%-ot ne templomonként számold, hanem össztermelésre. Azaz 100 templom 500 helyett 550 rúnát adna körönként. Minden így számolódik, így jön ki például a törpe 62,4-es barakkférőhelye.

Goldy 02-06-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71380)
Egyetértek?

Jah szerinted ennyi és ügy lezárva?
Szal ha mint kezdő gnómként szeretném ha a kulcs és a védelem mindig rajtam legyen legyek varázsló személyiségű? nonszensz
Ha meg még meglepnek egy kis fincsi 36 körös száraz-viharral amit kezdő országra igen könnyen felpakolnak akkor már nem csak a készültség fogyás lépbe mint limitáló tényező hanem a rúna is? És mivel a rúna ára felmenne még csak venni sem tudnék.... Egy teljesen kezdő ország nem dúskál sem rúnában sem pénzben ott állna tehetetlenül mert nem tudna varázsolni még gömbözni sem...
távolba nézés...
térkapu nyitás..

A több körös varik több ezer rúnába kerülnek, ha nem csücsül a csoport alján termelgetve hónapokig bizony gyorsan elfogy az amit a templomjai termelnek.

Viz 02-06-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 71669)
Jah szerinted ennyi és ügy lezárva?
Szal ha mint kezdő gnómként szeretném ha a kulcs és a védelem mindig rajtam legyen legyek varázsló személyiségű? nonszensz
Ha meg még meglepnek egy kis fincsi 36 körös száraz-viharral amit kezdő országra igen könnyen felpakolnak akkor már nem csak a készültség fogyás lépbe mint limitáló tényező hanem a rúna is? És mivel a rúna ára felmenne még csak venni sem tudnék.... Egy teljesen kezdő ország nem dúskál sem rúnában sem pénzben ott állna tehetetlenül mert nem tudna varázsolni még gömbözni sem...
távolba nézés...
térkapu nyitás..

A több körös varik több ezer rúnába kerülnek, ha nem csücsül a csoport alján termelgetve hónapokig bizony gyorsan elfogy az amit a templomjai termelnek.

Mert ha egy kezdo gnomot most szet akarnak szedni nem tehetik meg?
No meg epp a lenyege amit Steve is mondott hogy a varik feltetele strategia lenne, mondjuk estere nem rakod fel a vedelmet, stb...

demian 02-06-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71678)
No meg epp a lenyege amit Steve is mondott hogy a varik feltetele strategia lenne, mondjuk estere nem rakod fel a vedelmet, stb...

ezzel nemigazán értek egyet sztem mindenki ugyanúgy felrakná ami neki kell, max a varázslókat folyton mészár érné meg fosztás a sok rúnájuk miatt :)

mészár mert leártóz, fosztás, hogy a fogyasztott rúnát visszaszerzd :)

Steve 02-06-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by demian (Post 71680)
ezzel nemigazán értek egyet sztem mindenki ugyanúgy felrakná ami neki kell, max a varázslókat folyton mészár érné meg fosztás a sok rúnájuk miatt :)

mészár mert leártóz, fosztás, hogy a fogyasztott rúnát visszaszerzd :)

Ez most is így van, egyik a másikat mészárolja, fosztja...

skiti 02-06-2007 09:41

kezdő orinál most sincs sok rúna 5. szinten mert rajtuk húznak morált, nekik messze nem ez a legnagyobb problémájuk...

demian 02-06-2007 09:42

én speciel varázslót nemigazán piszkálok hadis létemre, de ha ez belesz vezetve akkor ... :)

talán elgondolkozok arról, hogy 50-100 millát fosszak egy pénzes orit vagy inkább többmillás rúnával rendelkező varist fosszak.
valószínűleg, ha a rúna értéke megnőne nemlenne kérdéses hogy nagyon sokan a varikat amortizálnák ész nélkül

skiti 02-06-2007 09:47

a szöviháborút pedig eddig is a varival kellett kezdeni:)
még jól is jár hogy nem csak mészárt kap hanem 1-2 fosztit is:D

Goldy 02-06-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 71678)
Mert ha egy kezdo gnomot most szet akarnak szedni nem tehetik meg?

Most aránylag van esélye védekezni és talpraállni...
Nem értem miért pont a kezdők játékát kell megnehezíteni.
a száraz vihar levétele stratégiai kérdés? vagy az megnézzem ki jön ellenem?
Vagy azon filozzak hogy könyvtárkulcs vagy védelem? Esetleg ez a gömb vagy térkapu még belefér-e vagy sem...

Magasabb szintekemn több éve játszó országoknál ez tényleg nem probléma akik azt se tudják hová lapátolják a felesleges rúnát, de talán nem belőlük kéne kiindulni.

Steve 02-06-2007 10:27

Goldy abszolút nem értem mért pont a kezdőket hozod fel. Ők azok akik sok rúnát nem fogyasztanak, ez pedig taktikai változás lenne, tehát inkább fentebb érződne szerintem a hatása. Egy mostani oriban ha nem akciózk sokat varival akkor gyülemlik azért endesen a rúna. Hameg akciózik akkor valószínűleg több temploma van és nem lesz problémája. Nekem eddig alsóbb szinteken egyedül akkor kellett normálban piacról vennem rúnát amikor orkkal voltam...

Találtam a napokban óriást egy kocsmával, tisztánlátás fent... no comment

Kisbér 02-06-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71696)
Goldy abszolút nem értem mért pont a kezdőket hozod fel. Ők azok akik sok rúnát nem fogyasztanak, ez pedig taktikai változás lenne, tehát inkább fentebb érződne szerintem a hatása. Egy mostani oriban ha nem akciózk sokat varival akkor gyülemlik azért endesen a rúna. Hameg akciózik akkor valószínűleg több temploma van és nem lesz problémája. Nekem eddig alsóbb szinteken egyedül akkor kellett normálban piacról vennem rúnát amikor orkkal voltam...

Találtam a napokban óriást egy kocsmával, tisztánlátás fent... no comment

Az elején igenis probléma a rúna... Bármilyen fajnál... Szerintem...

Steve 02-06-2007 10:39

Tudom hullánál is...:p :D

Szerintem meg az elején baj hogy 200-220hekin áll egy csomó hiéna a kezdőkre lesve aki egy egy hetes játékost talántalán még el tud intézni, szerintem probléma hogy a segítség indításban az van leírva hogy a nyersi ára 10alatt van és ezért ha vki mindent elolvas bontja a bányákat, szerintem probléma hogy alapból kap egy kezdő ori piacot és azt hiszi hogy az milyen jó, de nem hiszem hogy rúnaproblémája lenne. LEgfeljebb megszokja hogy nem minden védővarit tud feltolni, több készüje marad...

dec 12én indítottam utoljára orit, nem volt ilyen problémám...

Kisbér 02-06-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71702)
Tudom hullánál is...:p :D

Szerintem meg az elején baj hogy 200-220hekin áll egy csomó hiéna a kezdőkre lesve aki egy egy hetes játékost talántalán még el tud intézni, szerintem probléma hogy a segítség indításban az van leírva hogy a nyersi ára 10alatt van és ezért ha vki mindent elolvas bontja a bányákat, szerintem probléma hogy alapból kap egy kezdő ori piacot és azt hiszi hogy az milyen jó, de nem hiszem hogy rúnaproblémája lenne. LEgfeljebb megszokja hogy nem minden védővarit tud feltolni, több készüje marad...

dec 12én indítottam utoljára orit, nem volt ilyen problémám...

Ha lenne rúnája, többet tudna aranyalmázni, így több zsével/egységgel indulna 3 nap után... Sok kicsi sokra megy :D

All times are GMT +1. The time now is 01:40.