Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Meddig lehetsz észrevétlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=993)

Cuyu 11-03-2006 08:53

Dragon,asszem én is azo közé a gonoszak közé tartozom,aki csak hírnevet akar növelni,NAGYON lassan fejlődik és közben NAGYON sok dolgot halmoz fel (első a hírnév!:D) mások kifosztásából és megtámadásából..hát bocsi,Cassandra,vannak ilyen emberek,erre vagyok én jó példa...de azért ne felejtsük el,hogy ha 2 ilyen "lent van az orink és csak hírnevezünk és kicsit próbálunk tápolni" típusú ori találkozik (márpedig ennek azért nagy az esélye),akkor ott aztán lesz jó kis banzáj... :D

Valezius 11-03-2006 09:56

Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D

Phoenix 11-03-2006 10:25

[OFF]
Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40370)
Mit keres maga itt?
És meg sem mukkan MSN-en, na szép... :D

Sorry :D
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :)

[/OFF]
Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D

ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :)

Remedy 11-03-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 40537)
[OFF]

Sorry :D
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :)

[/OFF]
Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D

ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :)

Na azt te is tudod, hogy a nullahoz kozelit nem egyenlo a nullaval, ugye? :D

Pepa 11-03-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 40524)
Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D

Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek:

Alba 11-03-2006 14:09

Hírnevezni minek az 5 ben?1 A ban jobban lehet :)

Croissant 11-03-2006 14:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 40581)
Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek:

Ez kérdés, v kijelentés?

Remedy 11-03-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 40586)
Ez kérdés, v kijelentés?

Igen :)

:)

Croissant 11-03-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40593)
Igen :)

:)

Miért? :) :) :)

Say 11-03-2006 15:23

Meddig lehetsz észrevétlen?

Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :(
Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :)
Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása.
Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé....

All times are GMT +1. The time now is 01:39.