![]() |
Dragon,asszem én is azo közé a gonoszak közé tartozom,aki csak hírnevet akar növelni,NAGYON lassan fejlődik és közben NAGYON sok dolgot halmoz fel (első a hírnév!:D) mások kifosztásából és megtámadásából..hát bocsi,Cassandra,vannak ilyen emberek,erre vagyok én jó példa...de azért ne felejtsük el,hogy ha 2 ilyen "lent van az orink és csak hírnevezünk és kicsit próbálunk tápolni" típusú ori találkozik (márpedig ennek azért nagy az esélye),akkor ott aztán lesz jó kis banzáj... :D
|
Én azokat szoktam nézni, amikor áldozatot keresek, akiknek kevés a hírnévpontjuk (abszolútéertékben), mert sok közülük azért nem támad, mert nincs mivel. (thát azokat, akiknek 0, vagy negatív: ők meg is érdemlik ;) )Szóval sztem 0hírnévponttal nem lehet elbújni, és vagy meglopnak előbb-utóbb, vagy be is ütnek. (Annyi könnyű préda van) Ha meg nem támad az ember akkor lopni, meg varázsolni kell, de azzal lassabban nő a hírnév.
Ha meg már lopkod az ember, akkor nem kell annyit termelni, és át lehet menni támadójátékba, mert az mégse járja, hogy az ember ne tudjon visszaütni, ha bántják. :D |
[OFF]
Quote:
de azt hittem alszol :) de majd megoldjuk valamikor a dumát, mert jó lenne :) [/OFF] Drag: engem úgy ismersz, hogy mindig a gyengébe kötök bele :D ja igen a nulla hírnévponttal kapcsolatban: az nem sok mindent mond, mert ha monnyuk a hadis támad egyszer felfelé aztán meg lefelé akkor is nullához közelít :) meg nem is szeretem, ha nagyon megnő a hírnevem :) |
Quote:
|
Quote:
Tegát 200 hekin 100k hírnévvel lehet észrevétlen lenni:confused: :D :eek: |
Hírnevezni minek az 5 ben?1 A ban jobban lehet :)
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Meddig lehetsz észrevétlen?
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :( Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :) Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása. Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé.... |
All times are GMT +1. The time now is 01:39. |