![]() |
Quote:
|
Quote:
*hukk* |
Laci, nekem jöhet most is.
Meg reggel is :) |
Quote:
De,hogy a témához is szoljak:Gnom:) Számolgattam egy kicsit és az jött ki ha mindegyiknek ugyanakkora védőerőt akarok vari-hadi szinten akkor kb a gnomnak lesz legnagyobb támadóereje toliszinten:) Persze ez attol is függ,hogy mekorra védőerőt is akarunk mert sok-sok toronynál már az elf jönne ki jobbnak:) Bár ott van az,hogy a gnóm nem tud pl tekit lopni..... |
Quote:
Hát igen, a gnóm jó lenne, de az hogy nem tud tekit lopni az nagyon legátolja:( |
Sziasztok!Én 1,5k hekin vok már elffel,igaz mf-ként de a szecsa orijával egyetlen egy bajom van,kevés a vari és 2kval lehet kevesebb a toli is,mert az is elég annyin,1k hekin a 16k vari nagyon kevés azt tornázd fel min 24-27k ra és sajnos akkor be kell áldoznod a ijakbol,ha okosan tolizol be se ütnek!
Ha vmi nem tiszta írj |
24-27k vari? Uhh.
Az komoly... De azert nem sok picit a 20% templom egy elffel? Csak erdeklodeskeppen. |
Quote:
|
Huhh, köszi :)
|
Quote:
most nem tok éplistát hozni de pl már 600hekin vannak 200templomos oriás varik és 1000en még durvábbak lesznek és már egy gyenge vari is rendelkezik 220-250el azok is röhögve átvarizzák a 16k varit röhögve,szal én ajánlani tom a 24k varit min!ha nem karja h minden varis meg golyozza ás utánna készüli levitel és vége is az orinak... |
All times are GMT +1. The time now is 20:04. |