![]() |
Quote:
|
köszi
igazad van... Én eddig sem csaltam ,de ez mindegy Az nem én lennék. Szóval szuper van egy klasssz játék és egy hülye mondat miatt semmit sem csinálhatok Szuper és még fizetek is érte.... Tudod lehetnek itt ezren is,de nagyon sokan tényleg csak egy kedves szót várnak.. és te mindenkinek nem tudod megadni,sőt... sokszor csak bántasz de most nem a csalókra gondolok |
Quote:
|
Aliana: Szecsa már leírta, hogy rgiz egy orit Yban, anarhista csoportban. Nem kell vele normálisan játszanod, de ha vipeled hvzhatsz vele;)
|
na akkor biztos én vagyok a hülye..
szóval,ha van egy orim anarchba vippel együtt,azzal nem játszhatok a vip hv-n, meg Arénában.. de ha indítok ugyanott anarchba egy másikat bevipelem,akkor azzal igen??? akkor ez hogy is van?? |
Quote:
|
Láms megirta az igazat.
Ott van a felteteleknel, hogy athelyezett orival nem jatszhatsz....viszont anarchista, nem athelyezett orival igen. |
Igen, ezt leírtuk neked néhányszor, segíteni szerettünk volna vele, remélem így már érthető és tudsz játszani. Nem bonyolult játék ez csak el kell olvasni és meg kell érteni a szabályokat;)
|
Oké,kösz fiúk :)
értem,hogy hogy gondoltátok:) szóval csak még egy orit pénzeljek.. na akkor megint nem arénázom:( arra már nem futja :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:34. |