![]() |
Ez igaz, de nem CSAK varázsló országoknak van/lehet varázsló személyisége. Bár ez már részletkérdés, azért többnyire igen, elismerem :D . A lényeg az, hogy vagy adunk még valamit a tolvajnak, vagy ellenzem az ötletet.
|
Ez alapvetően a varázslós topic:)
Kissé lentebb ott a tolvajos, ott ellenezhetsz bármit:) |
Én a varázslós kérdéshez szóltam hozzá, de ha a fentieket a másik topikba irtam volna, ott nem tudták volna, miről beszélek ;)
Azért a tolvaj személyiséget hoztam fel, mert az az egyetlen, amelyik hasonlita varázslóhoz. |
Igen, és a tolvaj azért lássuk be, köszöni szépen jól van. A varisnak viszont nincs pl bevételi forrása...
|
Ez tény. Viszont aligha hiszem, hogy a rúnatermelés fogja kisegiteni, főleg hogy mindenki a varázslókra fog járni rúnákért.
|
Azt meg védje meg:)
Ilyen alapon a törpinek se kell extra termelés, mert mindenki őket lopja... |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy meg hidd el, kisegítené. 5-ben talán nem lenne nagy változás, de fentebb igen. A rúna árfolyama komolyan megugrana, mert bár mostanság jobbára természetesnek vesszük, hogy van, azrét azt is lássuk be, hogy nélkülözhetetlen. És ha egy nélkülözhetetlen dolognak a termelését visszafogjuk, akkor az bezony drága lesz.
|
nekem nem tettszik egyik verzió sem... a variknak van elég templomuk -> még sose láttam hogy valamelyik varisom is a rúna miatt savanyog, a hadik meg úgyis olyan kevés templomot tartanak hogy venniük kell... legalábbis én sokszor rászorulok... max azt lehetne hogy a vari személyiség nélkül kevesebb rúnát termeljen a templom (10% vagy max 20%al kevesebbet), de hogy ne termeljen az lehetetlen... kevés a vari személyiség, és elfogyna a rúna... ez ugyan a hulla relatív erejét növelné, de... de nem jó akkor se :D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |