Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hadüzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=959)

Synkel 11-28-2006 18:36

ÉS a nem baj, hozzátennék még valamit a javaslathoz.
Aszongya, hogy a hadüzenet minden hadi vari és toliakció hatékonyságát növeli, kivéve a földrengést. A varis így is épp eléggé hátrányban van a többivel szemben, miért kell az egyetlen fegyverét elvenni?

Panyi 11-28-2006 20:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47422)
ÉS a nem baj, hozzátennék még valamit a javaslathoz.
Aszongya, hogy a hadüzenet minden hadi vari és toliakció hatékonyságát növeli, kivéve a földrengést. A varis így is épp eléggé hátrányban van a többivel szemben, miért kell az egyetlen fegyverét elvenni?

Én eddig 1x kaptam hadüzenetet, küldeni nem küldtem, lehet, hogy ideje lenne valahol kipróbálni.

Viszont a varikat nem fogom sajnálni, főleg ha piszok drága alapanyag árú szintről van szó, bőven tudnak így is elég kárt tenni hadüzenet bónusz nélkül is.

Synkel 11-28-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47439)
Én eddig 1x kaptam hadüzenetet, küldeni nem küldtem, lehet, hogy ideje lenne valahol kipróbálni.

Viszont a varikat nem fogom sajnálni, főleg ha piszok drága alapanyag árú szintről van szó, bőven tudnak így is elég kárt tenni hadüzenet bónusz nélkül is.

Azért azt számold hozzá, hogy ha mészárolják őket, az amúgy is magas veszteségük még tovább nő a hadüzi hatására.

FJORD 11-28-2006 20:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47445)
Azért azt számold hozzá, hogy ha mészárolják őket, az amúgy is magas veszteségük még tovább nő a hadüzi hatására.

Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4

Synkel 11-28-2006 20:16

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 47449)
Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4

Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan

FJORD 11-28-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47452)
Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan

Oké ebben igazad van.

Szecsa 11-29-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47452)

Köszi, Synkel :)

Peter 12-05-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 39487)
monro!!!!!!!
monro!!
Az elejét is olvasd már el a témának,ha már kötekedni akarsz!!:cool:

Igazad van!
Nem foglalok állást többet.
Te tudod miért van 3 a 4 helyett mégse tudtál hozzá szólni értelmessen a témához...sorry:D :D :D

Ez a része tényleg nem jött be nekem:(
Mellé nyúltam:(
Szóval egy szövi háború még véletlenűl se tud elhúzódni 72 körnél tovább...:(
Főleg ahol már hadüziről van szó!!!!!monro-monro....
Szörnyen nagyot tévedtem és mégegyszer sorry a butaságaimért!!:p

Legközelebb,ha oltasz valakit vagy kritizálsz azért írj a témához is valami értelmesset ,ha lehetne kérnem.thx

létezik ennyire buta ember? :confused:
ha majd 10ed annyit tudsz, vagy 10ed annyit ér a hozzászólásod, mint Monroeé, akkor írj legközelebb ide kérlek ;)
egyébként az ötlet tényleg jo, aki meg nem akar, az ne használja el a 4.et, de a lehetőséget adják meg annak aki szeretné mind a 4 ellenfélnek elküldeni :)

Szecsa 12-05-2006 20:06

Szerintem a <72 kör egy szovihaboru kicsit tulzas :)
lassuba biztos hogy nincs 72 kör (hisz az ott 9 nap :D ), de ahol van normalis katipiac es mondjuk normal csoportban, ahol annyira nem draga a katona, ott igenis egy jobb szovihaboru szerintem legalabb 100 kor, szerintem :)

Atiii 12-06-2006 05:56

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 51099)
létezik ennyire buta ember?

IGEN!

Én pl. hulla hülye és buta vagyok!
Te meg okos vagy és szép:)

És szerintem nem létfontosságú,hogy 4 hadüzit tudjak küldeni!

All times are GMT +1. The time now is 03:46.