![]() |
körönként 5k kaja 600 heki felett? hagy né ezt a félelfet, had lopom le :) kicsit kevéske
|
mondjuk az 5k gabonát én is keveslem ( az én orim 200 hekin eszik körönként 2k gabonát):)
|
Quote:
|
na az már jóval több:D
|
Estét!
Itt mindenki normál orikról beszél! Lassúba teljesen meg lehet oldani az egészet mf-ként is, sőt a fél csoport tanyafree. Elég ha teleraktár +1 kör van és már fél napokig rá se kell nézni. Főleg, ha fél-elf az ember:D akkor kisebb odafigyeléssel is működik és bármekkora hekira fel lehet menni, csak kell raki rendesen. |
Quote:
|
Quote:
Jaja ez teljesen igaz :D Te is vagy a lassuban?:D ja és ez igaz ott is rákaptak a tanyafreeségre látszik is a kaja árán:D ja és drag nem unod el a fél életed csak nem kis 250egységet kell gyártani gyártásonként hanem pl 900-1000körülit:):PÉn is nyomtam annyival:) |
Kozben még tekit is irjal...meg miegymas :)
Ez olyan 300 kör biztos..namarmost napi 8 körrel ez elég sok idő. De biztos megéri a 4 körös éheztetős fél-elffért 600 hekin 30 rakival :) |
Quote:
|
Quote:
Ohh át mi azt a tekit megirni 2hét alatt megirod a tekit utána meg sok nép ... Lehet valakinek évezred megoldani ezt de valaki megoldja kb ugyanannyi idő alatt mint más a normál csopiba a bemaxoloást:) 200 hekin volt több mint 10k népem:) |
All times are GMT +1. The time now is 20:37. |