![]() |
Quote:
Lehet, hogy 1k arany a piacon a tekercs, a nyersanyag 3/db, a gabona 2arany/db. A katonapiac meg 2-5k között mozog... Tehát ez full csoportfüggő, hogy hogy érdmes kezdeni... Én amondó vagyok, hogy aranyalmázz :D Az mindig jó :D |
Szerintem kezdesnek ember vagy elf legyen a jatekos.Azokkal minden kepezhet es nem is szedik szet hamar.
Amugy meg ha mar megy a jatek akkor gnom.200 hekin huzzon fel 50 konyvtarat iraj magat tele tekikkel. es induljon meg hamar fel. Kisbernek igaza van hogy tok csoportfuggo.Pl az 5 os csopikba ertelmetlen a bánya.aztan fellepsz es a nyeranyagarak meg az egekben lehetnek. Es ami addig haszontalannak tunt tok fontos lesz ... |
Quote:
Hello! Én sem kedvelem őket, de egyre többel találkozom. 5. szinten néhol már 10k seregek cirkálnak, és hasonló méretű varikat, tolikat szerveznek maguk mellé. Közben pedig a kezdő kicsiket teljesen kifosztják :S |
200 hekin összehoztam 15 k varit ;-)..de nem sokat álltam egy helyen,csak addig míg tele nem képeztem..kezdésnek hulla kell..megtanulni vele alapokat,aztán meg elf ésazzal meg varikat meg tolikat is lehet:rolleyes: :cool:
|
Quote:
|
Sziasztok!
A mai nap léptem szintet az egyik orimmal és szerettem volna regizni a helyére az 5-ben egy új orit, de a regisztráció 1 oldalának kitöltése után nem történik semmi!!:confused: Ilyenkor mi van?Már 3X próbálkoztam.... És email sem jött a címemre. |
Áhh 15 k varit nem nehéz összehozni főleg ha gnóm az illető:)
|
óriás volt..és 0 gabonaátlaggal:p
|
All times are GMT +1. The time now is 09:10. |