![]() |
Quote:
Én meg felvásárolnám a csopi rum készletét hogy legyen bátorságuk a lovasaimnak:) |
Quote:
|
ezek szerint még nem elég jól. majd karácsonykor küldök a paciknak pálinkás zabot és akkor nagyon váktatnak majd felém :)
|
Na az szép lenne, nem tudom ki lenne a részegebb a ló vagy a lovas?:)
|
Quote:
... én meg mondjuk egy sötét sikátorban. Virtuálisan mindenki nagyon bátor, de vajon ugyan így van a való életben is? :D Az etikátlan játékot nehezen veszi be a gyomrom... bár a "játék" kifejezés adott esetben már nem is megfelelő. |
Quote:
ha nincs akkora tapasztalatod h tudd hogyan utaltass pénzt akkor ahoz se legyen arcod h zsarolj másokat. ha valaki annyira nagyra van magával akkor keressen megfelelő szintű országot akivel háborúzhat, és ne a gyengébbet zsarolja. nagyon nem szeretem azt látni amikor ilyenek történnek más orikkal. bezzeg ha egy u.o erős ori v erősebb fenyeget akkor meglapul és mnt-t kér vagy szabizik. + sztem ezt a tapasztalt jó játékosok nem csinálják. úgyhogy ezt lehet tekinteni egy értékmérőnek is |
Quote:
|
Quote:
nincs fair play. hmmmmmm ha valakinek nagy a szája akkor lezúzom hiába kezdő. nálam ennyiben kimerül a "nincs fair play" viszont az etikátlan és elutasítandó h egy erősebb ori zsaroljon egy gyengébbet. az más kérdés h szöviháborúról van szó. akkor a vesztes küldjön vipet a másik szövinek és kész. ebben a játékban nem a másik megalázása a cél hanem h élvezetes játékot biztosítson a gamereknek. nem pedig az h néhány nagyszájú elrontsa a kezdők és gyengék szórakozását |
Quote:
Ami meg már nemis a virtuális vagyonra megy. Ez nem megalázó talán? Akkor rendezzen a két szövi egy párbajt egymás között és ott döntsék el ki a jobb, ha már a mammon szele megcsapta csapatot. Nekem is fizettek már vipet és énis fizettem másoknak, mikor fogadás volt közöttünk. Pl a hétvégiben vagy az arénában ki végez fentebb stb.. |
Quote:
rosszul fogalmaztam. vannak erősebb szövik akikkel szinteken keresztül egyms mellett mentek. egyszer lebeszélitek h legyen háború :) a vesztes fizet vipet. ennyi |
All times are GMT +1. The time now is 23:43. |