![]() |
es benne van a neved :)
|
Egyebkent, Peti, egy mostani bankos (70% bank min) orinak, ami kb. 6-7k hekin van, annak bizony eleg sok ideig tartana az atepules szerintem, ha nem tudja sajat magat tapolni.
Bar lehet nincs igy. |
Quote:
|
Kérdés, milyen az illető: belép e mindennap és képez, meg elad vagy 3-4 naponta belép és elkölti a pénzét, ha eltudja....
amugy nem tudom, hogy milyen orik vannak 6-7k hekin... |
Én úgy tudom, nem sok 70% bankos rohangál 6-7k hekin
De amúgy előző ilyennél is többen felajánlották a segítségüket, ha jól emlékszem, szóval nem lenne gond a feltöltés (max megint le kellene picit állítani a fenti "fedezőgépeket")... |
Figyelem!!
nah emberek aki még nem szavazott az max vasárnapig tegye meg, akkor lezárom a szavazást és a témát, addig meg kéne beszélni azt is h mikortól legyen ez..
|
ha fordulni akaró ori,akkor az maradhasson ki a harcból,
ha akar harcolva is feljebb juthat, ill.1-2 tápori is is kimaradhatna... ezt össze lehet gyűjteni,jelentkezne az újonnan felkerülő,fordulni akaró ori a "listára",amit valaki a dipiben napra vagy 2napra készen fenntartana... igy lehetne harcolni,ill. aki csak áttamagocsizza a fordulás miatt a csopit,az is megtalálná a számitását...sőt ezek lehetnének un.védett orik,és aki rámegy,az "közpréda "lenne:))).Igy lenne háború is,és az úgynevezett család is megmaradna... polyp |
Sztem meg ne akarjon fordulni az,aki csak tamagocsizni tud :)
Az menjen tevétnevelni... |
Szavaztam arra hogy ne legyen, haljatok bele az unalomba! :p
|
azért ugye tudjuk miért nehezebb az anarchban fordulni egy orival,mint normálban?azért javaslom,hogy az a néhány fordulós ori had menjen,mert
itt azért sokkal többet számit az ismeretség,mint a tudás...ha nem vagy hypermulti,és eldöntött tény,hogy nem engednek fordulni,akkor soha nem lehet végigjárni a csopikat... |
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |