![]() |
Quote:
nem? |
én azt mondom, hogy szép, de minek? anarchban tökmindegy nekik, normálban meg ekkora ország igazán nincs, akkor meg teljesen mindegy, annyit nem ugrik a legnagyobb normálos országig az igény a jelenlegihez képest, hogy hátravaesse őket és az előnyük ettől se kisebb nem lesz, se értelme nincsen szerintem, azmeg, hogy ez is hátránylegyen nekik meg pláne felesleges az új változások bevezetése után :cool: ... nem támogatom.
|
én nem értem az alapfelvetést
azok az orik, akikről szó van jellemzően nagy klánok tagjai, akik tudtommal tekit nem írnak, és lakitekin kívül mást nem is nagyon kell tartsanak a körönkénti távolnézés miatt, ha egyáltalán bármiféle meglepetés érhetné őket...valamiben tévednék? |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem se kell emelni.
Jelenlegi kopás épp elég. Viszont jó lenne ha jelezvelenne Kopás várhatóan xx kör mulva.. Vagy esetleg ha minden körbe kopna? :) |
Quote:
1eb "fantasztikus" 5let? :confused: Quote:
|
Quote:
|
eddig 1,2 millio volt a max (a 2. csoportban), fogyott is rendesen ha epp besikerult a kopas amikor benn voltak a tekik. egesz jo eselyekkel neztem az a csoport fele, amikor leszabizott az egesz szovi es vmilyen erthetetlen okbol az orim nem szabizott le. biztos en lehettem a hibas, de szent meggyozodesem volt, hogy szabin vagyok. 6 napig volt igy az ori, el lehet kepzelni mi vart amikor vissza akartam jonni szabirol... :(
katonai moral 93 helyett 67, hekire mar kiesett a topbol, de meg volt kb. 20 kor a szukseges top idobol. penz ugy 50 milka, tekiben ugy 100... |
gondolom a 150 misiddel csak úgy sorban álttak érted a klánok :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:46. |