Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fajok kifejezetten a kék szám megszerzésére (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=836)

DearCody 10-25-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37581)
Elfként is lesz olyan ország, de inkább szövetség, aki át tud ütni. De ha MF-ként szeretnél játszani, akkor a 3 ajánlott faj egyike az Elf. (Részemről Óriás és Gnóm a másik kettő.)

Szerintem emberből is ki lehet hozni egy jó kis bevédős orit. Sokat lehet a varikon spórolni. Nekem nagyon bejött és alig bántottak. :)

dexter 10-26-2006 03:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37727)
Rovid leszek: nem.

És ha bevédekezek ezerrel, és nem "pazarlok" semmilyen támadó egységre helyet, csak vari meg toli, akkor bejöhet a védekezési technika. SZERINTEM!

Synkel 10-26-2006 05:59

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 37747)
És ha bevédekezek ezerrel, és nem "pazarlok" semmilyen támadó egységre helyet, csak vari meg toli, akkor bejöhet a védekezési technika. SZERINTEM!

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha bevédekezel mint állat varik és tolik ellen, akkor a seregek fognak körmenetet tartani nálad:)
Mf-ben szerintem óriás gnóm és elf a király, ebben a sorrendben. Törpe lehet jó, de nekem nem lenne idegrendszerem a lopások ellen, embert meg a varisok szokták hekire ütni...

Killer 10-26-2006 07:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37753)
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha bevédekezel mint állat varik és tolik ellen, akkor a seregek fognak körmenetet tartani nálad:)
Mf-ben szerintem óriás gnóm és elf a király, ebben a sorrendben. Törpe lehet jó, de nekem nem lenne idegrendszerem a lopások ellen, embert meg a varisok szokták hekire ütni...

nekem jelenleg is van ember tolim szöviben és megnézném azt a varist aki azt hekire üti:Dlehet hogy még én is beártóznám??:D

Remedy 10-26-2006 08:37

Quote:

Originally Posted by DearCody (Post 37735)
Szerintem emberből is ki lehet hozni egy jó kis bevédős orit. Sokat lehet a varikon spórolni. Nekem nagyon bejött és alig bántottak. :)

szerintem azzal az a baj hogy majdnem minden szovi lazan be tudja verni, es nem tud semmit tenni ellenuk egyedul.
(pl egy 4 oriasos szovi ellen total eselytelen)

Etyekwood 10-27-2006 08:28

Bármilyen faj jó, ha az egész csoporttal mnt-d van :)))

Viccet félre téve,
Az elf az tényleg jó, az első számot én is ezzel csináltam meg részben, azután, ha már ráéreztél a játék ízére, akkor én az óriást részesíteném előnyben!

Remedy 10-27-2006 09:00

Quote:

Originally Posted by Etyekwood (Post 38186)
Bármilyen faj jó, ha az egész csoporttal mnt-d van :)))

előnyben!

olyan nekem mindig szokott lenni szintlepeskor, de vhogy 72 ora mulva felbomlik mindenkivel... :(

Cyby_ 10-27-2006 11:00

Én a fő orim mfként viszem számért,5be félelf tolival simán vihető,h összegyüjts 1-2mrd-ot majd elfre váltani és fedezel lopol 1k kör alatt top10%ig el is jutsz!

Szecsa 10-27-2006 11:08

En most a gnom fajjal igyekszem a kiskettes (illetve elotte 1/A) fele! :)
Egyelore akadalytalanul haladok 4/L legaljan... :)

Remedy 10-27-2006 11:29

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 38225)
En most a gnom fajjal igyekszem a kiskettes (illetve elotte 1/A) fele! :)
Egyelore akadalytalanul haladok 4/L legaljan... :)

... lefele? :D

All times are GMT +1. The time now is 04:16.